Az édesapa utoljára magához szorítja a 9 hónapos halott ikreket… teljesen értelmetlen volt a haláluk

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 25.

Melitta - 2017 Október 25, 10:20
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Abdel Hameed Alyousef megkeseredett arccal szorítja magához a számára legnagyobb kincseket a világon, a 9 hónapos Ahmedet és Aya ikreket. Sajnos,...


  Abdel Hameed Alyousef megkeseredett arccal szorítja magához a számára legnagyobb kincseket a világon, a 9 hónapos Ahmedet és Aya ikreket. Sajnos, hogy mindketten meghaltak.​

  A szíriai Kahn Sheikhoun városában nemrég egy támadáskor mérges gázt vetettek be, melynek következtében nemcsak a két ártatlan gyermek halt meg, hanem 80 másik személy is, akik között ott volt Abdel Hameed felesége is.

  Abdel kedd reggel hatkor arra ébredt, hogy alig kap levegőt. Azonnal felkapta feleségét és a két kisbabát az ágyból és kivitte őket a házból. De amikor meglátta, hogy mindkét gyermeke feleségével együtt meghaltak, sokkot kapott és összeesett az utcán. Az édesapa életét néhány órás kórházi kezelés után meg tudták menteni, de a családja számára túl későn jött a segítség!

  A kétségbeesett édesapáról készült fénykép, amelyen elbúcsúzik halott gyerekeitől az egész világot körbejárják! Ahmed és Aya csak egy példa a sok között, hogy a háború mennyi ártatlan áldozatot követel. Túl sok azoknak az embereknek a száma, akiknek értelmetlen halállal halnak meg! Sajnos naponta több 100 ehhez hasonló eset történik!

  Mi lesz veled emberiség?

  14918454241393_71044121_db.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 25.

  1. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Mivel foglalkoznak a hatalmasok, miközben ilyen dolgok történnek ?
  2. Ternyák
   Ternyák
   Sajnos a fanatikusokat, mindegy miben hisznek, nem érdekli kik halnak miattuk. Az a baj, hogy nincs ellenük olyan gyógymód, ami ne okozná még több ember halálát.
  3. Verbovszki Sándor
   Verbovszki Sándor
  4. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Mintha már egyszer lett volna itt a Ch-n ez a kép és a sajnálatos dolog.
   udvarfy kedveli ezt.
  5. aryes
  6. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Most rohadtul cinikus leszek.

   —Nem zárom ki teljesen, hogy az eset és a halál megtörtént, s azt se hogy a kép valódi.

   DE:

   —Én már nagyon szkeptikus vagyok ez afféle hírekkel és képekkel. Köztudott például, a palesztínok igen gyakran jönnek ehhez hasonló témákkal, hogy bemutatják, hány ártatlan áldozatot szedett valamiféle izraeli légicsapás, sortűz vagy más akció, és ott zokog a képen mindenki a kiterített gyermekholttestek felett, meg ilyesmi. Holott az esetek többségében beállított képek készülnek, élő színészek segítségével! Néha számítógépes elemzés ki is tudja mutatni hogy trükk az egész, illetve hogy a fotót utólag retusálták, eltzüntetve róla az árulkodó jeleket.

   Most akkor hogyan és miért higgyem el, hogy ez a kép és sztori is valóságos? Oké, ez nem Palesztína, de attól még az elv lehetett hasonló!

   Ismétlem, nem akarom biztosra mondani hogy ez ilyen. LEHET hogy igaz! De lehet hogy nem. Én úgy látom, arrafele a barbárok ölik egymást és kész, és egyik oldal se riad vissza semmiféle becstelenségtől se, BELEÉRTVE azt is hogy akár a leghazugabb módon is rágalmazza az ellenséget a többi országok közvéleménye előtt, így próbálva meg nemzetközi támogatást szerezni!

   Eközben persze az ártatlan civilek valóban szenvednek és halnak, de nem biztos hogy minden erről szóló hiradás valóságos eseményről szól.

   A sztori különben igen gyanús. Képtelenség, hogy egy házon BELÜL több legyen a mérges gáz mint kívül! A mérges gáz nyilván úgy kerül oda, hogy valamiféle bombát ledobnak arra a környékre, s a bombából kiszabadul a gáz. Először tehát az utcára kerül a gáz, s onnan megy be a házakba. Aki tehát már a házban is fuldoklik a gáztól, hiába rohan akkor már ki, ettől neki nem lesz jobb, hacsak persze nem rohan TÖBB SZÁZ métert, olyan helyre ahol már gáz nincs vagy csak alig, de elég nehezen hihető hogy ha már a házban is alig volt levegője, akkor képes több száz métert rohanni olyan oxigénhiányos állapotban, pláne hogy eleinte a házból kijőve még sűrűbb gázfelhőbe keveredik!

   És egy FELNŐTT NŐ terhével a vállán?! PLUSZ még két kisgyerekkel?! Hány keze volt ennek a férfinak ehhez a mutatványhoz, hm?! És mekkora izomzata?!

   Jó, ismétlem, nem zárom ki teljesen hogy a sztorinak volt valami valóságos alapja, de ez így igencsak sántít akkor is és túl nagy hiszékenységet igényelne a részemről hogy bevegyem, az a véleményem!
   setni, B.Péter, cdurmol és 1 másik tag kedveli ezt.
  7. krabat1
   krabat1
   pitti kedveli ezt.
  8. victorvacendak
   victorvacendak
   Milyen mérges gáz az, amit megérez valaki és túléli? Az nem túl jellemző, esetleg könnygáz esetén...
   B.Péter, cdurmol és udvarfy kedveli ezt.
  9. Verbovszki Sándor
   Verbovszki Sándor
   B.Péter és udvarfy kedveli ezt.
  10. sebi53
   sebi53
   Ha igaz, akkor az Usa bűne! Felfegyverezte a "mérsékelt" szíriai ellenzéket és a fegyverek "véletlenül" az ISIS-hez kerültek! És most lehet "harcolni" az ISIS ellen...
   cdurmol és udvarfy kedveli ezt.
  11. tengelice
   tengelice
   ... és a többi hozzászólás.

   Simán el tudom én is képzelni, hogy megrendezett a jelenet, a story, de mindeközben mindenhol a világon ilyen és hasonló borzadályok igenis megtörténnek. Szörnyülködünk, de másnap már "megy a levesbe". A hatalomvágy, kapzsiság, fanatikusok, stb. az, amelyek mindig is jelen voltak, amelyek a történelem folyamán mindig is tragédiák sorát okozták. LÁTSZÓLAG okolhatók azok, akiket okolni szoktak. Mert MINDENKI okolható, (beleértve magamat) mert lemondani senki sem akar. Nem lenne egy csomó dolog, ha nem szuperolcsón akarna mindenki szuperjót, lehetőleg a legújabb modellt, minden családtag külön. Ha nem engedheti meg magának, hát elmegy oda, ahol majd több esélye lesz.
   Csakhogy ez az, ami mindennek a motorja. És együtt nyomja mindenki a gázpedált. Amíg ezt be nem látjuk, addig minden csak álszent ajvékolás.
   Ne higgye senki, hogy nem érzek együtt az áldozatokkal. SŐT!!! Ember, állat, fa vagy csupán egy lerombolt táj, minden segítenék. Aki, ami utamba kerül, azon igyekszem is erőmhöz mérten. És lemondani is, nem csak papolok. De csökkenteni nem lájkolgatással, szörnyülködéssel lehet a borzalmakat.
   udvarfy kedveli ezt.
  12. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   M é r g e s gáz?! Ez már a túlzásnál is túlzottabb. Ártatlan gyerekek, ártatlan civil lakosságot így gyilkolni?! Hol van az ENSZ, s hol vannak a mindösszes többi országok ilyenkor?! Már mindent lehet?! Borzalom. :mad:
  13. krabat1
   krabat1
   Ó, lehetett volna ez az 56-os ünnepségek jelmondata! XD XD XD
  14. udvarfy
   udvarfy
   Furcsa mert ugye kimutatták , hogy azok sajnos Törökországból származó "mérges gázok" voltak , de erröl senki sem beszél illetve a nagytestvér jutatta némelyik "felszabaditó demokratikus egységelnek" mint például az Alnuzrának is ! Az nem véletlenül az AlQuaida eggyik ága?
   ladybug7spots kedveli ezt.
  15. eniko61
   eniko61
   nincs olyan háború, amelynek ne lennének ártatlan áldozatai és egy normális ember számára a cél sem szentesíti az eszközt
   (fura dolog egyébként ez a photoshop, tapasztalhattuk már több esetben is - ami most legutóbb megint előjött, a László Petra-féle kép, amiről ugye egyértelműen kiderült, hogy akkora távolságból és olyan szögből ahogy egymáshoz képest álltak, lehetetlenség volt "felrúgni" a másikat, mégis ezen csámcsog megint mindenki, mert ez olyan jó...)
   udvarfy kedveli ezt.
  16. *Rima
   *Rima
   biztos hogy ezt akartad irni ????
   mert azert elarulom a nemzetkozi megitelese teljesen elter egy magyar fakanalbajnok szakszeru iteletetol
   volt szerencsem a kozelmultban nehanyszor nagyon szarul erezni magam emiatt a redves nember miatt
   mikor ama nep tagjai taglaltak a magyar nep empatikus hozzallasat a gyerekkel menekulohoz
   akkor se mondtam volna meg hogy magyar vagyok ha pisztolyt szegeznek a fejemhez
   ilyen szegyent es mely undort regen ereztem a magyar mivolt miatt
   ez a mocsok pondro nagyon sok magyarnak okozott szegyenkeznivalot
   a vilag bizony nem felejt es sajnos NEM az erzi a boren a kovetkezmenyeket aki elkovette
   hanem az aki ugyan az nepcsoportot kepviseli
   ilyenkor fordul elo ,LETAGADOD hogy magyar vagy
  17. Melitta
   Melitta
   Ez nem igaz es ne terjesszel valotlansagot.
   Lattuk elo kozvetitesbe es a birosag se cafolta. HOgy te nem ertesz vele egyet maganugyed.
   ladybug7spots kedveli ezt.
  18. Verbovszki Sándor
   Verbovszki Sándor
   Inkább "megemlékezések" jelmondata.
   Azonban 1956-ban nem orosz, hanem szovjet csapatok védték a Szovjetunió érdekeit. Volt közöttük mindenféle népcsoportból, így jónéhány kárpátaljai magyar anyanyelvű is.
   A két esemény között a nagy különbség, hogy akkor politikai, most meg gazdasági érdek védelméről van szó.
   sidavoq, udvarfy és ladybug7spots kedveli ezt.
  19. eniko61
   eniko61
   ugyanezt én is mondhatnám...ahogy én magam, te sem voltál ott a helyszínen - hogy mit hogy lehet fotózni és kamerázni arról ódákat tudnának regélni hozzáértők...jobbról nézve egér, balról nézve nyuszika - ezer meg egy példát láttunk rá már
   tehát maradjunk annál, hogy te leírtad amit te olvastál/láttál mások által megmutatva és én is leírtam amit mások által megmutatva olvastam - és itt a mások által-on van a hangsúly - remélem ezt megérted és nem kell külön magyarázni, mi a különbség a "saját szememmel láttam" és a "Mari néni mesélte" között
   és ne vitázzunk erről, mert egyikünk sem volt ott a helyszínen
   azt az esetet ha - és valóban csak akkor HA - tényleg elgáncsolta egyik ember a másikat, természetesen én is elítélem nem csak egy ilyen esetben, hanem bármilyen másikban is, de engedtessék meg nekem is, neked is és mindenkinek a kétkedés joga minden olyan esetben, amikor a (sokszor cseppet sem hiteles) média felkap valamit, amitől kattintásszámot remél :)
   és ez a menekültügy sajnos pont egy ilyen dolog, ezzel teljesen tisztában van a média, hogy ezzel szembe lehet embereket egymással állítani, vitára, sok esetben veszekedésre, civakodásra buzdítani...olyan embereket, akik gyakorlatilag rájuk vannak utalva hírszerzés szempontjából, hisz ugye nem lehet mindenki mindig jelen mindenütt (ez embernek még eddig nem sikerült tudomásom szerint :) )
   és engedtessék meg nekem is és bárki másnak is, hogy véleményt nyilvánítson (ez az oldal ugye megengedő....?)
   cdurmol, sidavoq, udvarfy és 1 másik tag kedveli ezt.

Megosztás