Az új magyar népautó

Laci témája a 'Technikai újdonságok' fórumban , 2005 Február 4.

 1. moleszka

  moleszka Állandó Tag

  Nekem volt egy céges swiftem. Közlekedtem a városban..pénztárca leesett...lehajol...felül...csatt... kb 30al mentem. Cafatokra értsd még a tető is meghajlott, be voltam kötve de a szegycsontom eltört, pedig már felültem mikor nekimentem az elöttemelveőnek. Autó úgy nézett ki min Colin McCrash borult volna vele 200al.De összehaonlítás képpen 3as bmw. kb40el mentem főuton átmentek(próbáltak)elöttem keresztbe. telibevertem. A kocsin a kár 400eFt volt(Nekem) lufi elment, lökhárító lámpa kuka meg valamai csillapító vacak szétment. Egy Wagon_Rnek mentem neki. Egy pár ült benne a B oszlo kiszakadta a padlóból e jobb1ben ülőnek szilánkosra törtem a kezét és a fél motor váltő leszakadt. Na ennyit a suziről.
   
 2. brolin

  brolin Állandó Tag

  Nekem a suzukiról mindig az jut eszembe amit jó pár autón láttam már.Egy kis gyerek lepisili a suzuki emblémát.Érdekes más autókról,miért nincs ilyen?Talán,mert jobbak :)
   
 3. exoduska

  exoduska Állandó Tag

  Ne bántsátok a Suzukit, picit sárga picit savanyú de Esztergomé..
   
 4. exoduska

  exoduska Állandó Tag

  És az ára is piacképes. Csak a piacot kellene megtalálni hozzá.
   
 5. tuzolto28

  tuzolto28 Állandó Tag

  Sokszor egyedűl ülnek az autóba ez nagy pazarlás
  Fel kellene találni singli autót azért még lehet luxus kivitel
   
 6. mr.Taylor

  mr.Taylor Állandó Tag

  A régi swifteket jobban szerették a gazdáik mint az újakat. Én két példát tudok erre. Egyik ismerős hat évig járt régi swifttel, majd lecserélte újra. Az újat egy év múlva eladta, mert nem szerette. A másik ismerősömnek két év kellett ahhoz, hogy eladja és vett egy Grande Puntot – ezt nagyon szereti.
   
 7. hlk5o6

  hlk5o6 Állandó Tag

  pont arra jo amire kitalálták a-bol b-be jutni. aki ennél többre vágyik az ne ezt vegye. ennyi.
   
 8. Andi2010

  Andi2010 Állandó Tag

  Szerintem az új Suzukik már határozottan versenyképesek, csak ne Audival, BMW-val akarjuk összehasonlítani. Csak azért köpködni, mert Nálunk rakják össze... sajnos ilyenek vagyunk. Bezzeg ha Cseheknél készülne, mindjárt javulna az ázsiója...
   
 9. babrafax

  babrafax Állandó Tag

  Suzuki a mi autónk?Hát inkább fanyalgok.különben réges.régen volt egy híres magyar teherautó:a Csepel,csak sajna a nagy okosok megszüntették a gyártását.
   
 10. mrlaura

  mrlaura Kitiltott (BANned)

  Ez egy nem komoly érv csak poénkodás, mindent a maga kategóriájával kell hasonlítani a BMW pedig már életveszélyes annyi benne a vas az acél már nem autókategória aki a suzukis utközést hozta fel példának próbálja ki ugyanazt Egy T34-el egyértelmű hogy a több vas jobban bírja. De ugyanakkor ő maga is több veszélyt jelent másokra.
  Menj neki BMW-el a saját autód ikertestvérének akkor leltárotzz.
  Nos a közlekedési eszköznek jól megfelel a suzki. költségtakarékos nem környezetszennyező.Nos ha a pénztárcáért hajolgat vezetés közben akkor ő maga okozott bajt.
  Nem azt mondom hogy nem kell novelni a biztonságot.Nekem ott van rossz példának a Trabant
  Elől a benzintank azonnal reped és kigyullad ezzel máglyahalálra ítélt néhány embert
  Nos aSuzuki egy jól megtervezett autó és üzembiztos és biztonságos a kategóriájában persze ha egy gyilkossal találkozik össze nincs védelem semmilyen magasabb biztonsági szinten
   
 11. p biker

  p biker Állandó Tag


  Nem vetted észre, ami magyar, azt ebben az országban próbálják letiporni, gyalázni, de feláll még ez a nép, és megtanul, nem kicsi lenni, és lámpánál, még nem tudtak lepisilni, mert nem értek utol, városon kívűl, már jön a nagyobb cm3, de 150-ig jó az enyém is.(13. 16v sohc)\\m/
   
 12. tf11

  tf11 Új tag

  Láttam már ütközni 100-zal smartot.Az ajtót ki lehetett nyitni de a soför nem uszta meg.Tökmindegy milyen autód van ha nagy sebeséggel ütközöl ugyis ottmaradsz.
   
 13. n10

  n10 Állandó Tag

  Szerintem Suzuki, Ford, Opel, stb. tök mindegy. Átlag 5-7 éves "élettartamra" gyártják mindet és ez a márka-hívő dolog a színdarab része, aminek a lényege annyi, hogy minél több autót és autóalkatrészt adjanak el a nagy gyártók, akik egymással is folyamatos üzleti kapcsolatban állnak.
   
 14. kivancsi2010

  kivancsi2010 Állandó Tag

  Amiket ez elött jo par evvel gyartottak azok nem csak 3-5 evre voltak keszitve. ma meg mit hallasz, hogy a regen 1 millio kilometert futni tudo Mercedest szandekosan hibasan hoztak ki a gyarbol ..na ja ezek az uj idök mar
   
 15. hajduf

  hajduf Állandó Tag

  Most akarok venni egy új autót. Suzuki vagy Kia? Gondolkodom.
   
 16. vrobec

  vrobec Állandó Tag

  Szerintem Kia lenne a nyerő.
   
 17. Nick4

  Nick4 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Én már ültem Swiftben nem rossz autó.
  Egy kicsit kicsi de, jól néz ki.
   
 18. fferenc40

  fferenc40 Állandó Tag

  Swift volt alattam 4 évig. Akkor Fabia-ra cseréltem. Rossz döntés volt. Attól is sikerült megszabadulni. Most Oktavia dolgozik. Imádtam a Suzukit. Városban igazán fürge volt(a Fabiahoz képest), csak nőttek a gyerekek a csomagokat fel kelett adni, mert nem fértek be. Ezért váltottunk.
   
 19. nyakyer

  nyakyer Új tag

  Amíg nem volt autóm, kinevettem a Suzuki-sokat. Aztán kaptam egyet ajándékba (én sose tudtam volna venni magamnak még egy S-t sem) és azóta szeretem őket! :) Kérdés, hogy honnan nézzük a dolgokat!
   
 20. Tammyka

  Tammyka Állandó Tag

  Én egy 16 éves 3 hengeres kis swiftel gurulok, kb 4-5 éve van nálam, igahogy pici és 90 után már ne nagyon akarjak vele elözni, de nem igazán járok vele távolabb mint 50 km-es körzet, és szerviz ügyben meg nagyon takarékos, eddig csak kerékcsapágyat cseréltem + hátsó fékdobot és a fékpofákat... mindezt olyan nevetséges áron, hogy egy emilyen drágább autóra talán kerékcsavart kaptam volna annyiért....
   

Megosztás