Az a bíró esett Handónak, akit korábban ő tüntetett ki

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 16.

Melitta - 2017 Október 16, 21:03
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Bíróság előtt kell védekeznie az Országos Bírósági Hivatal elnökének, miután egy bíró beperelte, azt állítva, hogy Handó Tünde visszaél a hatalmával és csak az lehet bíró, akit ő akar.

  Vasvári Csaba bíró Almássy Kornélt az MDF korábbi alelnökét (háttal) hallgatja meg a Pesti Központi Kerületi Bíróságon az UD. Zrt.-vel kapcsolatos per tárgyalásán 2011. szeptember 27-én

  Handót az a Vasvári Csaba bíró perelte be, akit nyáron Handó címzetes törvényszéki bírói címmel tüntetett ki. Vasvári a Pesti Központi Kerületi Bíróság bírája, több nagy ügyet vitt már, például ő hozott felmentő ítéletet Szilvásy György UD Zrt-s megfigyelési ügyében.

  da
  18464120_26d74445fc1e789f350e5f843ad39cdb_wm.jpg  Azután ment neki Handónak, hogy bár két pályázaton is rendre első helyen végzett, mégsem ő lett a befutó a Fővárosi Ítélőtábla egyik bírói posztjára kiírt tenderen. Ugyanakkor még egy rendes elutasításra sem méltatták, azokat a pályázatokat pedig, amin Vasvári elindult, mindig eredménytelennek nyilvánította utólag Handó. Azzal érvelt az OBH elnöke, hogy végül indokolatlanná vált az állás betöltése. Csakhogy ez az érvelés ott bukott meg, hogy Vasvári pályázataival egy időben újabb pályázatokat írt ki.

  Vasvári azt kéri a bíróságtól, hogy kötelezze Handót az eredménytelenné nyilvánított pályázatok érdemi elbírálására.
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 16.

  1. setni
   setni
   Most azt kell hogy mondjam hogy azt sem tudom ki kivel van....sajna vagy nem de, nem ismerem a hátteret így elolvastam és ennyi.
   varázsdoboz kedveli ezt.
  2. Melitta
   Melitta
   A problema hogy a fuggetlen hatalmi agak ,partkatonakkal van feltoltve es ez ranyomja belyeget , hogy nem partatlan iteletek koncepcios perek stb, a korupcio el se jut meg csak vad emelesig se. Vegzalasa a civileknek ,nincs ellenpolus a vedelemre ez az ami ok, hogy ez a biro is szembe megy a redszerrel ami nem ugy mukodik ahogy kellenne.
   Georgina Bojana, Nyuc és setni kedveli ezt.
  3. csigafi
   csigafi
   Badarság az egész valóban az előzményeket kéne ismerni. De tény hogy akad olyan bíró aki alkalmatlan bírónak mert nem tudja a jobb keze mit csinál a bal.

Megosztás