Hírek Az amerikai nagykövetség szembesíti (végre) az Orbán-rezsimet a nyugatellenes szövegeivel

Jó példával jár az Európai Unió előtt a budapesti amerikai nagykövetség, amely szóvá tette végre, hogy Orbán emberei milyen nyugatellenes és amerikaellenes propagandát folytatnak.

Az EU úgy tesz, mintha nem lennének nagykövetségek Budapesten, nem fordítanák le naponta azt a nyugatellenes, “Brüsszel”-ellenes, tömény goebbelsi fasiszta propagandát, amit az Orbán-rezsim folytat Magyarországon. Amerika és az EU legádázabb ellenségei nem folytatnak olyan hazug, gátlástalan gyűlöletkampányt ellenük, mint az Orbán-rendszer.


Újra van amerikai nagykövet Budapesten, ami nemcsak azt jelenti, hogy betölti valaki a posztot, hanem ellátja a feladatát, képviseli az igazi amerikai értékeket, a demokratikus és emberi normákat, a transzatlanti szövetség érdekeit. Ennek megfelelően David Pressman nagykövet nem hagyja szó nélkül, hogy a NATO-tag, EU-tag Magyarország kormányának hivatalos és nem hivatalos, de az ország kormánya által fizetett és irányított képviselői milyen nyugatellenes és amerikaellenes uszítást és gyűlöletpropagandát folytatnak, ami összeegyeztethetetlen a szövetségi viszonnyal.


David Pressmant már eleve úgy fogadták, mint ellenséget. Nem adták meg a neki (és az országának) kijáró tiszteletet. Szijjártó már azelőtt kioktatta, hogy Magyarországra tette volna a lábát. David Pressman vérprofi diplomata, a maga területén zseni, aki pontosan tisztában van azzal, hova érkezett Magyarországra. Pontosan tudja, mi az Orbán-rendszer, milyen képmutató “pávatáncot” jár az ország diktátora, és milyen felhőtlen baráti viszonyt ápol a nyugatellenes, amerikaellenes Oroszországgal, a transzatlanti szövetség esküdt ellenségével.


Az amerikai nagykövetség korrekt leleplező anyagot tett közzé a NATO-tag Magyarország elfogadhatatlan és megengedhetetlen retorikájáról, konspirációs elméletekre épülő propagandájáról. Az Orbán-rezsim eddig úgy működött, mintha a magyar nyelvet senki nem érthetné, egy olyan titkos nyelv lenne, hogy senki nem tudhatná, miket beszél Orbán és bandája Budapesten az európai és az amerikai szövetségeseiről. S ami érthetetlen, a mai napig ennek semmiféle visszhangja és következménye nem volt.


Orbán ocsmányabbul beszél a szövetségeseiről, mint Putyin. Majd felveszi a krokodilnál is vastagabb bőrt, és elmegy bazsalyogni azok közé, akiket a hátuk mögött gyaláz. Ezt tükrözi a neonácikat megszégyenítő, az elmebetegség gyanúját nem egyszer felvető retorika, amit nemcsak az orbáni propagandagépezet használ, hanem a magyar parlament elnöke (!), akinek nyilas és náci szövegei az egykori Szent Korona és más hitlerista, náci, nyilas újságok szellemiségét idézik.


Az amerikai nagykövetség profi videója azonban nagyon bölcsen az orosz háborús bűnös, tömeggyilkos és népirtó Putyinnal veti össze a “baráti” magyar szövetséges, a NATO-tag és európai-uniós tag Magyarország hivatalos politikusainak és állami pénzből fizetett propagandistáinak retorikáját. Bemutatva, hogy a kétnyelvű Orbán vazallusai még csak nem is kétnyelvűek, ők megengedhetik maguknak, hogy a rezsim igazi értékrendjét, gondolatait és álláspontját közvetítsék, miután nem kell az “ellenséges” NATO-ban és EU-ban megjelenniük, mint a pávatáncos Orbánnak.



1666128406857.png


Amerikai Nepszava
 
De, ők önként teszik!
Te köteles voltál.
A köteles az a Kövér volt, nem?:)
Még egy kis "édesség". Az megvan, amit a Fritz Tamás mondott arról, hogy Ukrajna megtámadhat bennünket?
Meg a Miagyatlanok, hogy szankcionáljuk Ukrajnát, mert elbontotta a turult. Hehehe.
 
A köteles az a Kövér volt, nem?:)
Még egy kis "édesség". Az megvan, amit a Fritz Tamás mondott arról, hogy Ukrajna megtámadhat bennünket?
Meg a Miagyatlanok, hogy szankcionáljuk Ukrajnát, mert elbontotta a turult. Hehehe.
Ukrajnában elég sok félkatonai szervezet illetve területvédő milícia létezik. Ezek közt vannak elég szélsőségesek is. Sajna benne van a lehetőség hogy akár magyarország ellen is fordulhatnak.
Hogy kinek lenne érdeke?
Magyar szélsőjobbnak. Az orosz politikának .
Ezek között meg elég jó a kapcsolat lásd Kovács Béla.
(Az orosz fővárosban marad Kovács Béla, a kémügyben első fokon felmentett, másodfokon elítélt volt jobbikos európai parlamenti képviselő. A pártjában csak „KGBélaként” emlegetett egykori politikus nem a büntetés elől menekül, hanem az egykori egyetemén oktat nemzetközi kapcsolatokat.)
(

Kovács Béla mégis csak kémkedett – ezt mondta ki ma a harmadfokon eljáró Kúria, ahol öt év letöltendő fegyházbüntetéssel sújtották távollétében a Jobbik volt EP-képviselőjét. Amennyiben részt vett volna a tárgyláson, le is tartóztatták volna az egykori politikust.)​

A mihazánk ellenzéki párt de ugyanúgy a süllyesztőbe megy mint a Jobbik.
 
Hogy kinek lenne érdeke?
Feljebb említettem, voltam önkéntes Záhonyban - az más kérdés, h jól lehordtak érte utána főnökeim - nemzeti ünnepünk idején, szabadságot kivéve...
Azalatt, amíg mi válogattuk az adományokat - mert azért volt köztük olyan ruhanemű, ágynemű, amit láthatóan a szemétre kellett volna tulajdonosának dobnia, de tett 1 gesztust, "adományozott" kiszanált dolgaiból...de volt a másik véglet is, bolti felajánlás lehetett, egész doboznyi vadonatúj termékek étel, bébiholmi, pelus...- nem számoltam órákat, h -tól, -ig dolgozom, hanem reggeli után egyenest Műv.házba, este, mikor már fájt a derekam, lábam, kb 21 v 22 óra körül, 1x 23 óra után is, hagytam abba a selejtezést, dobozolást tematika szerint, raklapra cipelést..
..ezalatt Csapon magyar zászlót égettek ám, a határ túloldalán!

Láttam arcokon, a győzelem örömét h átért a határon, ahogy szállt le a nemzetközi vonatról, és a kétségbeesesést, h fordult vissza idős rokonáért, és volt, aki üresen hagyott otthonát féltve...indult vissza!

Beszéltem a Műv.ház egyik gondnoknőjével, aki közölte, 50m-re lakik a határtól, minden nap aggodalommal töltötte el, mert ha megindulna valami, elsőként ő(ke)t éri el, az ő házukat, családjukat...

Ez volt számomra az idei március 15, a nemzeti ünnep...
 
Hüen a topicnyitó poszthoz, arra azért kiváncsi lennék, hogy a kiegyensulyozott és objektiv tájékoztatás keretében mikor kapunk anyagot/cikket/hiradást pl. ezekröl, a szintugy Amerikából megtámogatott vonalakról:

Drogkereskedelem gyanújával letartóztatták az ismert ellenzéki divattervezőt, H. Zoltánt

A DK kifizetőhelye ugyanott van, ahol házkutatás volt DatAdat-ügyben

 
Kedves @vné mariann

A királyi többest kérlek hagyd el.

24 éve kénytelen vagyok nézni ahogy egy hataloméhes, életében máshol nem dolgozó szélhámos politikus, szintén a nevemben beszél, és teszi tönkre a szülőföldemet.

Ez érzékennyé tett, a “mi itt vagyunk -> aztán egy vélemény”, mint a “magunkfajták”, “Magyarország azt üzeni” és hasonló demagógiákra.

Vegignéztem hogy sajátítják ki a szavaim jelentését; a kokárda, a narancs szín, vagy a napokban - 56 értelmezését.

Úgy írja újra a történelmet visszamenőleg, mint a vasárnap előterjesztett, hétfőn elfogadott, vagy visszamenőleges törvénykezéseit; a “gránit szilárdságú” alkotmány alaptörvényeinek eddig 10 rendbeli? módosításait.

Saját gondolatod, hited, vallásod stb. van? Hajrá!
De ne add az én - sem mások szájába (ettől saját) :dr_31:
Orbán kormány 12 éve van folyamatosan, volt előtte még egyszer, szóval a 24 év említése eléggé világossá teszi, hogy nem rólad szólt a királyi többes, ne aggódj. Hogy ezt használtam, hát éppen így alakult, de mi a családommal valóban itt élünk, nem csak filózunk Mo-ról pár ezer km-ről. Én senkinek a szájába nem adtam semmit, ez is egy egy ugyanolyan túlzás, mint a többi, amiket írsz, de ez miatt sem kell aggódnod, ismerjük már, ha érvek, tények nincsenek, akkor jön a személyeskedés és a nyafi, kis hibákkal. Elnézzük. Én is, meg még az ország kb fele. A választáson egyébként még az ellenzéki összefogásra szavaztam, utoljára. Ez az, amit tesztek és amit elértek ezzel a sok hazugsággal. :dr_31:
 
Drogkereskedelem gyanújával letartóztatták az ismert ellenzéki divattervezőt, H. Zoltánt
Biztos ismert volt......ha már ellenzéki.
Eddig talán ha láttam műsorban de azt nem tudtam hogy ellenzéki volt.
A DK kifizetőhelye ugyanott van, ahol házkutatás volt DatAdat-ügyben
Ha így van akkor legalább tisztára söprik az ellenzéki bázist.
Csak azt ne értem hogy tudják hogy utaznak rájuk és mégis egy ilyen lepusztult romban van a központjuk ahol senki és semmi nincs.
Ja és hogy mi is az a kifizető hely? : A kifizetőhelyek egyébként olyan természetes vagy jogi személyek, akik vagy amelyek az adott tagállamban megfelelő engedéllyel rendelkeznek ahhoz, hogy a képviselő által kötött munka- vagy szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatos adó- és társadalombiztosítási ügyeket szakszerűen intézzék.
 
˝gyuri bácsi˝??? Nos ez a sunyiskodás az amit egyesek értenek.
Vagyis azt szeretnéd ha hagyták volna hogy az orosz csapatok elfoglalják az ukrán területet.
Az ilyen vélemény formálók miatt vesztette el a magyar királyság 2/3 részét. Hiszen ezzel azt sugallod hogy nem szabad ellenállni engedni kell az erősebbnek.
Tipikus kommunista felfogás.
Most komolyan: hol van ebben a "kommunista"?
Végigrágtam magam a "Tőkén", a "Kiáltványon", csak hogy tudjam, ki mit írt valójában, s ne mások adják a számba, mit gondoljak ...
Mi köze van Trianonhoz a kommunizmusnak?
Orbán mondta, hogy köze van? Mert Orbán egy félművelt tuskó.

Sok mindent lehetne idézni.
Azonban annyit érdemes, hogy lásd, talán megérti végre más is, hogy a történelemben semmi nem egy valamin múlik, s nem lehet egy okot előrángatni.
Ezt nagyon-nagyon fontos lenne megérteni, de látom, hogy az emberek csak az egyszerű magyarázatokra vevők.
Borzasztó kiábrándító, hiszen az emberiség története egy rendszer, s nem néhány pont.

1666727316367.png

1666726582255.png

Idézetek innen:
1666728164422.png

A kínzás, a száműzetés, az éhség és halál sem a Gulággal kezdődött, bár szeretik sokan innen mérni a világot ... és persze Sztálin ...

Csakhogy, azt gondolom, a társadalomfejlődés, egy társadalom fejlődése, a megélt történelem, az egymásba kapcsolódó generációk élete és tapasztalatai, reakciói nagyon fontosak.
Nem lehet az 15. lépcsőről indulni ...

S hogy az átlagember egyszerű magyarázatokra vevő?
Ezért lenne szükségszerű jó és igényes média ...
... mert a világ nem egyszerű.
 
Most komolyan: hol van ebben a "kommunista"?
Végigrágtam magam a "Tőkén", a "Kiáltványon", csak hogy tudjam, ki mit írt valójában, s ne mások adják a számba, mit gondoljak ...
Mi köze van Trianonhoz a kommunizmusnak?
Kérlek akkor olvas utána az 1918-1921-es évek politikájának Magyarországon.
 
Hüen a topicnyitó poszthoz, arra azért kiváncsi lennék, hogy a kiegyensulyozott és objektiv tájékoztatás keretében mikor kapunk anyagot/cikket/hiradást pl. ezekröl, a szintugy Amerikából megtámogatott vonalakról:

Drogkereskedelem gyanújával letartóztatták az ismert ellenzéki divattervezőt, H. Zoltánt

A DK kifizetőhelye ugyanott van, ahol házkutatás volt DatAdat-ügyben

Nem tudom, mi az igazság Zoltán ügyében, de azt igen, hogy most hetekig rajta fog kéjelegni a fideszes média és a propagandistáik. Részemről minden drogozást elítélek - ha bizonyított. Így pl. Szájernél volt ugyan drog, de nem bizonyították be, hogy használt is ilyet. Az ereszcsatornás menekülésén a járvány miatt tiltott /pasi/buliból viszont az ellenzék kéjelgett sokáig. És ez is érthető volt, elvégre a nemzeti keresztény eszmék pártjának, a magyar alkotmányt felváltó nemzeti keresztény orbáni bebetonozó, szegényeket, kisebbségeket elnyomó, szociálisan érzéketlen, de kötelezően imádandó alaptörvény fő megfogalmazójáról, ideológusáról volt szó, ami teljes mértékben leleplezte a fideszvilág képmutatását. De mivel visszavonult, az ügy gyorsan feledésbe merült. Nem kellett volna így lennie.
 
Nem tudom, mi az igazság Zoltán ügyében, de azt igen, hogy most hetekig rajta fog kéjelegni a fideszes média és a propagandistáik. Részemről minden drogozást elítélek - ha bizonyított. Így pl. Szájernél volt ugyan drog, de nem bizonyították be, hogy használt is ilyet. Az ereszcsatornás menekülésén a járvány miatt tiltott /pasi/buliból viszont az ellenzék kéjelgett sokáig. És ez is érthető volt, elvégre a nemzeti keresztény eszmék pártjának, a magyar alkotmányt felváltó nemzeti keresztény orbáni bebetonozó, szegényeket, kisebbségeket elnyomó, szociálisan érzéketlen, de kötelezően imádandó alaptörvény fő megfogalmazójáról, ideológusáról volt szó, ami teljes mértékben leleplezte a fideszvilág képmutatását. De mivel visszavonult, az ügy gyorsan feledésbe merült. Nem kellett volna így lennie.
Nem bizonyították Szájerra, mert ugyan volt nála drog, de azt mondta, hogy nem használja.:D

Átlag polgár akárkinél ez lenne a 100% bizonyíték.
 
Nem tudom, mi az igazság Zoltán ügyében, de azt igen, hogy most hetekig rajta fog kéjelegni a fideszes média és a propagandistáik. Részemről minden drogozást elítélek - ha bizonyított. Így pl. Szájernél volt ugyan drog, de nem bizonyították be, hogy használt is ilyet. Az ereszcsatornás menekülésén a járvány miatt tiltott /pasi/buliból viszont az ellenzék kéjelgett sokáig. És ez is érthető volt, elvégre a nemzeti keresztény eszmék pártjának, a magyar alkotmányt felváltó nemzeti keresztény orbáni bebetonozó, szegényeket, kisebbségeket elnyomó, szociálisan érzéketlen, de kötelezően imádandó alaptörvény fő megfogalmazójáról, ideológusáról volt szó, ami teljes mértékben leleplezte a fideszvilág képmutatását. De mivel visszavonult, az ügy gyorsan feledésbe merült. Nem kellett volna így lennie.
Itt a jelen állás szerint:
"körülbelül 100 gramm növényi törmeléket – az elsődleges adatok szerint marihuánát – és 16 gramm kokaingyanús port... elsődleges adatok szerint kokaint – találtak. A BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást."

Ne legyen félreértés, nem a csámcsogásra akartam kihelyegyezni a dolgot, csak a kiegyensulyozott korrekt hirek feltételére.

Mert van aki fehérruhás érintetlen szüzleánynak akarja feltüntetni a mai ellenzéket, s ami ettöl esetleg,netán eltérne, azt nem teszi fel hirként. A regnáló hatalmat meg sötét patás lopótökös pálinka-deliriumban fetrengö pincepörköltös tolvajnak igyekszik agitációs propagandázni.

Mindamellett, a magyar Parlamentben elöforduló pártok/szekták/frakciókból 2ben nincsen kokszfogyasztás. A többiben egyes tagok masszivan.
Az EU-Parlamentben szintugy a szivárvány minden szinében megy a felszivás.
 
ereszrol
A politikus akik a torvenyeket rank kenyszeritik azoknak a minimum elvaras hogy be is tartsak amit granitsziladsagu granitba vesnek.
Nem ossze hasonmlithato egy celeb egy muvesz vagy csak egy sima polgar egy politikussal.
Siman criminalkent kezelik a kabitoszer hasznalot es arust de a politikus az nem fog sittre menni mert talalnak nala kabitoszert. NAgyobb buntetesi tetelt szamolnak annak aki arulja mint aki fogyasztja.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,798
Tagok
615,336
Legújabb tagunk
Pántlik László
Oldal tetejére