Az elso csok...

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
A nyáron történt.
Egy nyaralóhely vendéglőjének teraszán vacsorához szállingóztak a vendégek.
A nők elegáns ruhákban, az urak ültönyben. A nők, a vacsorára várva unott szemekel pásztázták az asztalnál ülő vendégeket. Halk zene szólt, a nap még fent volt az égen, bár éppen készült elbújni a környező dombok mögött.
Én is nézelődtem, amikor hirtelen...Hát ez lehetetlen! Velem éppen szemben, a szomszédos asztalnál ott ült maga Apolló, világos nyári ingben, izmos combján rövidnadrág feszült. Hosszú szempillái árnyékot vetettek a világ legkékebb szemére, arcán az ifjuság pírja. Hát nem csoda, hisz minden nő őt bámulta. Az ifjú isten pedig vetett ránk egy-egy pillantást, élvezte hódolatunkat, de senkit nem tüntetett ki hosszabb pillantással. Vacsora közben sem vettem le a szemem róla. Kicsit unottan falatozott, de fel sem pillantott a tányérjáról, pedig biztosan érezte perzselő pillantásomat. Na, majd vacsora után.
A zenekar keringőbe fogott, én gondolatban Apolló karján forogtam a táncparketten. És akkor.... Rettenetes....Egy hölgy érkezett. Gyögyörű szőke haj keretezte bájos arc, formás idomok...Irígyen vizsgálgattuk, hátha találunk rajt valami hibát, de nem... tökéletes volt minden ízében, egyszerűen bájos.
Apollónk is megelevenedni látszott. Felállt a helyéről, a hölgyhöz sétált. Hosszan mélyedtek egymás szemébe... A nők párás szemmel nézték a jelenetet. A pár lassan forogni kezdett a zene ütemére. A zenész tudta a dolgát, még egy keringő következett. Ezek ketten összesímultak, nem láttak senkit egymáson kívül. És akkor elcsattant az első csók...A hölgyek, urak, egyöntetűen tapsban törtek ki, félretéve minden irígy gondolatot.
Ki tudja, mi történt volna még azon az estén... A szülők azonban véget vetettek az első csók okozta láznak. Hazavitték mindkettőt. A kisfiú 22 hónapos, a kislány két éves volt.
CSÚCS VAGY RINKA!:D
 

remeny12

Állandó Tag
Állandó Tag
én meg azt hittem mindenki az első csókja előtt gyomorgörcséről fog itt írni arról hogy hogy kirázott az a kellemes érzés mikor első barátnőm ajkaihoz érhetett az ajkam:))
 

fuligjimmy2000

Állandó Tag
Állandó Tag
Fiatalember, láttam, hogy titokban megcsókolta a lányomat. Azt ugye tudja, hogy én ezt nem szeretem?
- Na látja, ezért csókoltam meg inkább őt!
 
Oldal tetejére