Hírek Az FBI házkutatást tartott Donald Trump floridai házánál

A volt amerikai elnök közleménye szerint „FBI-ügynökök nagy létszámú csoportja szállta meg” házát a Palm Beach-i Mar-a-Lagóban hétfő délután. Úgy tudni, hogy Donald Trump a razzia idején a New York-i Trump Towerben tartózkodott.

Trump úgy fogalmazott, „ezek sötét idők nemzetünk számára”, hozzátéve, hogy szerinte miután minden illetékes kormányzati szervvel együttműködött, ”az előre be nem jelentett rajtaütés nem volt szükséges vagy helyénvaló”. Úgy gondolja, hogy ami történt, az „ügyészi visszaélésnek” minősül, „az igazságszolgáltatási rendszert fegyverként használják”, és így akarják megakadályozni abban, hogy újra induljon az elnöki székért.


„Egy ilyen támadásra csak egy lerobbant, harmadik világbeli országban kerülhetne sor. Sajnos Amerika mostanra ilyen ország lett, olyan szinten korrupt, amilyet még sosem láttunk. Még a széfemet is feltörték.”


Trump fia, Eric Trump a Fox Newsnak azt mondta, hogy a házkutatás a Nemzeti Levéltár iratanyagának kezelésével kapcsolatos nyomozás miatt történt, és minősített iratokat kerestek, amelyeket a volt elnök hivatali idejének megszűnése után vitt magával.


A Nemzeti Levéltár közölte, hogy Trump házában 15 dobozt foglaltak le, ezek egy része titkos iratokat tartalmazott. Pedig a törvények szerint az amerikai elnököknek minden levelet, e-mailt, munkadokumentumot át kell adniuk a Nemzeti Levéltárnak. Az ilyen dokumentumok közül a volt elnök többet állítólag szét is tépett.

Nem sokkal a házkutatás után Trumppal szimpatizáló tüntetők jelentek meg a volt elnök házánál.

Mészáros Juli

1660035155609.png
 
"A Nemzeti Levéltár közölte, hogy Trump házában 15 dobozt foglaltak le, ezek egy része titkos iratokat tartalmazott."

nem lehetnek valami fontos papírok ha 2020 óta senkinek se kellettek ... szerintem a Viktor útmutatását keresték ;)
 
"A Nemzeti Levéltár közölte, hogy Trump házában 15 dobozt foglaltak le, ezek egy része titkos iratokat tartalmazott."

nem lehetnek valami fontos papírok ha 2020 óta senkinek se kellettek ... szerintem a Viktor útmutatását keresték ;)

Donald Trump 2017. január 20-án lett a hivatalába iktatva és ez 2021. január 20-án ért véget.

Egy elnök jogosult titkosított dokumentumok át deklarálni és a nyilvánosság számára bocsájtani de ehhez, pontosan meghatározott szabályokat kell követnie. Egy egyszerű szóbeli bejelentés nem elég – a hivatal elhagyása után amúgy sem.

Biztonsági fokozatúnak minősített dokumentumokat, nem birtokolhat egy volt elnök.

A Nemzeti Levéltár – ahová az elnökség lejárta után minden irat és dokumentum kerül – már egy ideje kapcsolatban állt Trump-pal és ügyvédéivel a hiányzó dokumentumok miatt. Kezdetben 15 dobozt már hónapokkal ezelőtt átadtak azzal az állítással, hogy nincs több.

A puccskísérlet után én mindent el tudok képzeli Trump-ról, még azt is, hogy a dokumentumokkal, amik Amerika Nemzetbiztonságát veszélyezteti, pénzt akart magának a volt elnök, Orbán pedig azért volt nála, hogy az üzletet lebonyolítsa Putyin és Trump között. Nem értem miért jött Orbán rajtaütés szerűen haza a CPAC-ról, meg sem várta a példaképének a beszédét, a záróünnepséget sem.

A kémtörvény megsértése miatt több év börtönt járhat.

De ha nem is kémkedett Trump, maga a hivatalok munkájának az akadályozása is elég öt börtönbe zárni.
A dolog pikantériája, hogy mi van ha kiderül, hogy Orbán a közvetítő ember Putyin és Trump között?
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on Agostino's profile.
Köszönöm szépen a munkádat. Dobosként nekem is fáj a rövidítés, de használatkor túl hosszú az a betét rész.
Diganigz Daniella wrote on VKriszti23's profile.
Szia Kriszti,

Esteleg nekem is el tudnád küldeni a Full Blast 1 tesztet?
Köszönöm.
Daniella
vuvo wrote on Kerecsenyné Szilvia's profile.
Sziasztok, a Full Blast 4 teszteket keresem nagyon. köszönöm ha valaki segít.
csilla68 wrote on rituevu's profile.
zia ! Letöltöttem Catherine Anderson Kötelék könyvet(kindle) , de a kicsomagolásnál hibát ír. Megnéznéd ? Köszönöm, és a feltöltést is Csilla
Üdv! Van egy rajongói fordítói oldalam, ahova az 1900-as évek elején vagy régebben íródott regényeket fordítom le. Folyamatosan töltöm az új fejezeteket. Ha van kedved, iratkozz fel bátran
Itt tudsz feliratkozni

Statisztikák

Témák
37,384
Üzenet
4,603,418
Tagok
602,700
Legújabb tagunk
hulej Milan
Oldal tetejére