Hírek Az iráni parlament terrorszervezetnek nyilvánítaná a kanadai hadsereget

Válaszul arra, hogy Kanada az iráni Forradalmi Gárdát minősítette annak.

Az iráni parlament bejelentette, hogy terrorszervezetnek tervezi nyilvánítani a kanadai hadsereget – írja az Iran International.

Az iráni képviselők azt követően álltak elő a tervvel, hogy Kanada az iráni fegyveres erők egyik ágát, az iráni Forradalmi Gárdát minősítette terrorszervezetnek.

Szombaton 250 iráni képviselő közös nyilatkozatot adott ki, amelyben a kanadai döntést nem túl bölcs és hülye lépésnek nevezték.

A kanadai feketelistára kerülő szervezettel is szolidaritást vállaltak, közölve, hogy minden csatlakozó képviselő a Forradalmi Gárda tagjának tekinti magát.

Dominic LeBlanc kanadai közbiztonsági miniszter szerdán közölte, hogy az ország kormánya felveszi az iráni Forradalmi Gárdát a terrorszervezetek listájára.

Kanada így az országban tartózkodó, hivatalban lévő, illetve volt iráni tisztségviselőkkel szemben eljárást indíthat, illetve ki is toloncolhatja őket, emellett a hatóságok befagyaszthatják a Forradalmi Gárda vagyonát, illetve eljárást indíthatnak támogatóikkal szemben.

1719359586886.jpeg
 
Azért ennek megvannak a "szépségei". Pl. simán előfordulhat, hogy valakit aki pl. turista vagy tengerész, stb. lecsukhatnak terrorizmusért, mert valamikor katona volt. Egyre őrültebb a világ :(
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

macskusz12 wrote on Dobrosi Mezei Józsefné's profile.
oké akkor megvagyunk... menj fel a szójátékokra ami neked a legkönnyebben megy és 20 játékot játsz le utána bármihez hozzáférsz...
petrucy wrote on dreaming58's profile.
Szia!
Sajnos elírtam a jelszót.Helyesen: DKKTi (a végén kis " I "
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Nagyon örülök, hogy a kolléganőm megmutatta ezt az oldalt. Remélem innen sok jó olvasmányt tudok letölteni és elolvasni. Ha csak tehetem, akkor olvasok. A fantázia nagyon fontos számomra. Immár túl vagyok egy könyvtárra való könyv kiolvasásán. De ez az, amiből sohasem lehet elég. Szinte minden műfajt szeretek olvasni. Talán az önéletrajzot nem. Régen sok könyvem volt, ma már nem igazán.
gyurcyka wrote on Aronfy's profile.
szia! annó feltöltöttem a dicsekvő béka-t.eltünt a gépemről sok mással együtt.ha még meg lenne, átdobnád? köszi!
Adatbázis hibát jelez a gép, minden olvasatlan üzenetre kattintásnál....

Statisztikák

Témák
38,282
Üzenet
4,830,125
Tagok
617,129
Legújabb tagunk
Copper scrap market resea
Oldal tetejére