Hírek Az LMP nem vette át a Gyurcsány-ellenes propagandát, nem támogatja ebben Márki-Zay Pétert

Ungár Péterrel és Kanász-Nagy Mátéval, az LMP vezető politikusaival, amelyben meglepően korrekt és higgadt módon beszéltek Gyurcsány Ferencről, akit Márki-Zay Péter arra kért meg, hogy ne kampányoljon. Ungár Péter azt mondta, “a magyar nép úgy döntött, hogy a DK a legnagyobb ellenzéki párt, és annak a tudatában döntöttek így, hogy tudták, hogy ki Gyurcsány Ferenc, és ő vezeti a pártot. Tudjuk, hogy ez a 10 millió politológus országa, de hagyjuk a vulgárpolitológuskodást. Gyurcsány Ferencre szükség van. Személyileg is.”


Már az is furcsa, hogy Magyarországon meglepetést okoz, hogy valaki így beszél, s nem áll be az Orbán által folytatott Gyurcsány-ellenes gyűlöletpropagandába, és ki mer állni a közellenséggé tett DK-elnök mellett, holott ez lenne nemcsak a normális, hanem uszítás esetén a minimálisan elvárható magatartás. Orbán propagandagépezete egy hazugságra épülő narratívával, szinte lincselést követelő hangnemben uszított a 2006-os zavargások évfordulóján Gyurcsány ellen, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje pedig ezzel az uszítással azonosult, így szerezte meg az elsőséget.


Az Amerikai Népszava Gyurcsány Ferenc és a DK legnagyobb kritikusa volt, amikor a párt legitimálta az Orbán-rendszert és a törvénytelen alaptörvényt azzal, hogy bement Orbán álparlamentjébe. Azt nem lehet mondani, hogy lapunk Gyurcsány Ferenc és a DK fenntartás nélküli híve, támogatója vagy kritikátlan kiszolgálója lenne. Az ellenzéki sajtó legélesebb hangú kritikáit mi fogalmaztuk meg vele és a DK-val szemben, amikor érzésünk szerint Gyurcsány Ferenc és pártja engedményeket tett az elvszerűség rovására. De egy ember aljas, fasiszta üldözését a legmélyebben elítéljük.


Márki-Zay Péter nem tud semmi olyat tenni, amivel megbocsátható lenne az, hogy a leváltandó fasiszta diktátor gyűlöletpropagandáját átvette, saját karrierje, előválasztási győzelme érdekében azt felhasználta. A bűnbakképzés náci technikájával és a goebbels-i propaganda stílusával előállított Gyurcsány-ellenes gyűlöletkampányt nem utasította el, hanem behozta a demokratikus ellenzékbe, legitimmé tette a demokratikus oldalon, miközben kereszténységről és szeretetről papolt. Márki-Zay ezzel örökre kiírta magát a demokraták közül, nevezze magát akárminek, ő fasiszta gazember.


Megbocsáthatatlan, hogy az orbáni gyűlölködést a vele szemben álló humanista demokratikus oldal részévé tette, az ellenzéki oldalt megosztotta és szembefordította önmagával. Az orbáni szellem a két világháború közötti antiszemita, fasiszta rendszer szellemisége. Ennek nincs helye demokraták között. Márki-Zay pedig megfertőzte ezzel a demokratikus oldalt, igazat adott az orbáni uszítás, a gyűlölet politikájának, s azt a demokratikus oldal legitim részévé tette. Ez elfogadhatatlan. Ki kellett volna zárni az előválasztásból, és az ellenzéki összefogás pártjainak tiltakozniuk kellett volna.


Megengedhetetlen demokraták között, hogy valaki úgy állítsa be magát, hogy csak ő lehet képes egyedül legyőzni a politikai ellenfelet, és aki őt nem támogatja, az hazaáruló. Márki-Zay ezt mondta, és ezt gondolta, mert aki nem ezt gondolja, az nem mondja ezt. Ez egy hazugság, mert Orbánt akkor fogják leváltani, ha az ország elsöprő többsége, szavazók milliói lázadnak fel ellene, s akkor egy háromlábú szamár is lehet a kijelölt ellenfele, akkor is elsöprik. Amíg ilyen többség és népakarat nincs, mert be tudja csapni az embereket, addig Jézus Krisztus is lehetne a jelölt, az sem győzne.


Nincs bocsánat, függetlenül attól, hogy kiről van szó. Ilyen aljasságnak jogállamot hirdető demokraták között nincs helye. Márki-Zay ezzel Orbán mellé állt. Mindezt csak azért, hogy elhitesse azt a hazugságot, hogy Orbánt csak ő tudja leváltani, és megszerezze az ellenzék miniszterelnök-jelölti posztját. Ez a hataloméhség és gátlástalanság mindent elmond róla. Márki-Zay nem demokrata. A demokratikus ellenzék legnagyobb pártjának elnökéről kijelentette, hogy vele nem lehet nyerni, miközben neki annyi támogatója sincs a DK nélkül, hogy hódmezővásárhelyi polgármester legyen.


Ezért üdítő ez a higgadt, értelmes, tárgyilagos hangnem, a józan ész hangja, amelyet az LMP két politikusa megütött. Ez egybecseng Donáth Anna, a Momentum elnökének hangvételével is, ami azt mutatja, hogy Márki-Zay-nak nincs helye ebben az ellenzékben. Idegen test, valójában Orbán Fideszéhez tartozik, és leginkább Orbán Fideszét szeretné megszerezni. Magát kereszténynek nevezi, ezért tudnia kell, mit jelent, hogy a juhok ismerik a pásztor hangját. Ez nem a jó pásztor hangja. Demokratikus szabad sajtóként mi a juhokat képviseljük, és tiltakozunk ellene. Ez a farkas hangja.


Ez elfogadhatatlan, Márki-Zay összes többi szövegével együtt. Egy gátlástalan fasiszta karrieristának tartjuk, attól a pillanattól kezdve, hogy egy demokratikus párt elnökének felesége ellen Orbán gyűlöletkampányát bevetette, s ezzel az ellenzék miniszterelnök-jelölti pozícióját elragadta saját magának. Mindent elmond róla, hogy győzelme után bejelentette, hogy leváltotta az ellenzéket. A szív bőségéből szól a száj, mondja a Biblia, ezzel bizonyságát adta, hogy mit akar: ő magát helyezte az ellenzék helyébe, megpuccsolta az ellenzéket. Ez történt.


Egy farkas becsapta a juhokat, akik farkast választottak a nyáj vezetésére. Amerikában élt, tudhatja, hogy ha valaki “bullyzik” másokat, még az iskolából is eltanácsolják. Ő pedig ezt tette. Fasiszta módszer a bűnbakképzés, ellenségkép kinevezése, és az ellene irányuló gyűlölet felkorbácsolása. Márki-Zay a gyurcsányozással ezt tette, s azóta is ezt folytatja. Ő egy senki, és kirekeszti az ellenzék legnagyobb pártjának elnökét a választási kampányból és a közéletből. Honnan veszi a jogot? Mindezt egy fasiszta diktátor gyűlöletpropagandájának átvételével. Egy volt miniszterelnököt.


Egy olyan ember teszi ezt, aki akkora hülyeségeket beszél, hogy a fal adja a másikat, aki szerint az elmúlt 30 év legjobb kormánya az első Orbán-kormány volt. Annak az ellenzéknek, amelynek ő lett a miniszterelnök-jelöltje, az első Orbán-kormány is az ellenfele volt, az első Orbán-kormánytól is irtózott, amely már akkor is fasiszta volt és korrupt. Ha neki az tetszett, akkor mondjon le az ellenzék vezetéséről, mert nem ezen az oldalon van a helye. Induljon el a Fideszben az elnöki posztért, ha arra a pártra vágyik. Vagy mérettesse meg magát előbb az új pártjával.


Majd ha az ellenzéki összefogás szavazói nélkül Márki-Zay Péterre és a Fideszből kiszuperált elvbarátaira (akik senkinek nem kellettek, még Orbánnak sem), többen szavaznak, mint Gyurcsányra, akkor járassa a száját, hogy Gyurcsány akadálya Orbán leváltásának. Megköszönheti, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára ilyen nagyvonalúan és türelmesen, az ország érdekeit szem előtt tartva viszonyul az aljasságához, mert ha ők azt mondják, hogy akkor kiveszik a DK-t Márki-Zay mögül, és győzze le a templomba járó zseni Orbánt nélkülük, mehetne vissza házalni Ohió-ba.


Mindenkinek joga van a közéletben szerepelni, amitől senki nem tilthatja el. Amit Márki-Zay követel, azt még Orbán sem engedte meg magának. Ha Orbán Viktor, aki megdöntötte az alkotmányos rendet, önkényesen eltörölte a jogállami alkotmányt, bevezetett egy fasiszta rendszert, aki egy felcsúti gázszerelő stróman nevén százmilliárdokat lopott el a köz vagyonából, akinek a családja egy tipikus maffiacsalád, lehet a magyar közélet legitim része, akivel szemben választáson veszik fel a küzdelmet, akkor Gyurcsány Ferenc is lehet, mert ő töredékét sem követte el annak, amit Orbán.


Aljas, nevetséges és primitív hazugság az is, hogy az elmúlt harminc év Orbán és Gyurcsány párharca lett volna, ahogy most sem az. A DK az ellenzék egyik pártja. Aki ezt állítja, az a riválisától akar megszabadulni, mert a DK a politikai karrierjének útjában áll. Annak a DK szavazói kellenek a pártjuk nélkül. El akar tüntetni mindenkit az útjából, mert ő akar lenni az új diktátor. Se nem jobb, se nem bal, hanem csak Márki-Zay. Aki meg akarja haladni a jobboldal és a baloldal ellentétét, az diktatúrát akar, az a centrális erőteret hirdeti.


Gyurcsány Ferenc követett el hibákat, miközben a pártja ellene dolgozott, és fel is dobta Orbánnak. Másik oldalról egy nagyképű koalíciós partner támadta, ahol csak tudta. Orbán puccskísérletet is végrehajtott ellene, és tíz éve semmit nem tesz, mint őt kriminalizálja, mert az egyetlen nagy formátumú politikusnak tartotta magával szemben, aki legyőzte. Majd a történészek mérleget vonnak a teljesítményéről. Nem angyal és nem ördög, de semmiképpen nem az, amit Orbán mond róla. Az is elfogadhatatlan, amikor azt mondják, hogy tudomásul kell venni a lejáratását. Nem kell.


Ha tetszik, ha nem, Gyurcsány ma már egy történelmi személyiség. Márki-Zay sem felkészültségben, sem tapasztalatban, sem teljesítményben, nyomába sem léphet. Akkora baromságokat, amiket ő beszél, Gyurcsány biztos nem mondana. De Gyurcsány Ferenc hátralépett. Dobrev Klára pedig talán még nála is felkészültebb, európai színvonalú politikus, államigazgatási tapasztalattal, Márki-Zay a táskáját nem hordhatná. Azzal együtt nyerte simán az első fordulót, hogy Gyurcsány Ferenc a férje. Márki-Zay pedig Orbán gyűlöletpropagandájával győzte le, mert ő visszafogott maradt.


Egy alázatos ember inkább tanácsokat kérne, kikérné a véleményüket. Márki-Zay a kereszténységével kampányol, de egy keresztény ember alázatos. Márki-Zay ezzel szemben trappol, hőzöng és csörtet, mint aki mindenkinél jobban tud mindent, akihez képest mindenki csak egy hülye. Miközben az ellenzék pártjainak minden megszólaló politikusához képest egy súlytalan, dilettáns senki. A legfeltűnőbb a szellemiség és a hangvétel közötti különbség. Az LMP-sek interjúját is jó elolvasni, az embernek az a véleménye, hogy ezek intelligens, kedves emberek.


Márki-Zay-ról ez nem jut eszünkbe. Róla az jut eszünkbe, hogy egy beképzelt akarnok, egy öntelt hólyag. Zengő érc és pengő cimbalom.


Mitől keresztény Márki-Zay, ha valakit üldöznek, nem áll az üldözött mellé? Az általa lenézett, megvetett, humanista, liberális demokraták, mint az LMP politikusai nem olyanok, mint ő. A gyűlölet hiányzik belőlük, ami a jó “keresztény” Márki-Zay-ban megvan. Az ellenzék kultúrájához az tartozik, hogy ha valakit aljas módon támadnak, akkor mellé állnak, megvédik attól, nem pedig átveszik és felhasználják a maguk hasznára. Ehhez kereszténynek sem kell lenni. De az ilyen keresztényekből éppen elég volt. Senkit nem érdekel, hogy keresztény, üsse meg a normális emberi szintet.


Érdeklődéssel várjuk, hogy a közös kampánycsapat mikor kezdi meg a működését, ha egyáltalán megkezdi, a mindenkinél okosabb Márki-Zay mennyire veti alá magát egy ilyen kampánystábnak. Megjósoljuk: semennyire.


Amerikai Nepszava

ungar-lmp.jpg
 
Van az most 25-35 millió is!
Belvárosi (régen azt hiszem, ezeket nevezték nagypolgári lakásoknak), amit csak belülről kell a tulajnak felújítani, a külső karbantartás, mivel műemlék épületek, ill. meghatározza a város főterének, főutcájának összképét, továbbra is a közvagyont terheli.
ugye nem tudod, én melyik lakásokról írtam és hol
Te előjöttél a legdrágábbal mi megjárta a média botrányt
Én a közéletről írok és nem a médiát megjárt ügyekról
a tied a blikkbe való, enyém a kisvárosi valóság
Arra vonatkozik eladták 400 ezerért és most a forgalmú értékéke 5-7 millió
És ennél kívül belül kell már a tulajnak felújítani.
Még valami félreértés?
 
Nem személyeskedésért mondom de egy képmutató szélkakas csinál olyat:
Nemrég leírta azt az örök tanulságot
"Amikor jöttek a.. és elvitték..(szakszervezetiseket,pedagógusokat kommunistákat, zsidókat) hallgattál"

És amikor most értem jöttek már nem hallgattam volna.
A becstelenség teteje képmutatóság
És azt az örökbecsű tanulságot Te setni írtad le mikor arra szimmászkodtál épp
Ha Melitta felé mutat arcot, olyat ír
Mi az igazi vélemény, ha már a fórumon is szélkakas

Nem veszi magára a mit is?​

"az ország összes problémáját."​


És közben épp az ellenzéki programról beszélünk, ami pont arról szól
Elvtelen senki rosszabb, csak a képmutatónál
a képmutatók híresen a papok és a politikusok
De nem mind elvtelen senki
Ne haragudj de nem tudlak követni folyamatosan változtatod az írásaidat és amire reagálok az már egy perc múlva nem is létezik.
Ha módosítasz valamit akkor inkább fűzd hozzá mert így nem lehet utána nézni hogy eleve mit is írtál.
 
A kormány kommunikációja szerint az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje eltörölné a rezsicsökkentést, és spórolás gyanánt inkább takarékoskodásra buzdítaná az embereket. Márki-Zay Péter egy, a Népszavának adott interjúban tisztázta a félreértéseket.
A rezsicsökkentés marad – jelentette ki az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje,
Orbán Viktor kihívója a paksi atomerőművel kapcsolatos tervekről is beszélt, erre vonatkozóan elmondta: „Paks 1-et természetesen nem állítjuk le. Sőt, ha az biztonságos, támogatom a mindennél olcsóbb áramot adó régi blokkok további élettartam-hosszabbítását. Paks 2 szerződését pedig felülvizsgáljuk.”
 
Ha nem vársz semmit a pártoktól
Mondjuk úgy a kétkulacsos köpönyegforgatóktól,Szélkakastól
És szívtelenné vált követőitől

"Amikor jöttek a.. és elvitték..(szakszervezetiseket,pedagógusokat kommunistákat, zsidókat) hallgattál"
És amikor most értem jöttek már nem hallgattam volna.
Ezét kell kiállni minden szektorért
És nem magukra hagyni kik nem képesek megvédeni magukat
Ez is taktikája a megosztottság.
A vastag betűs mondást ne feledd te írtad egykor
1641571456274.png
 
Utoljára módosítva:
Mondjuk úgy a kétkulacsos köpönyegforgatóktól,Szélkakastól
És szívtelenné vált követőitől

"Amikor jöttek a.. és elvitték..(szakszervezetiseket,pedagógusokat kommunistákat, zsidókat) hallgattál"
És amikor most értem jöttek már nem hallgattam volna.
Ezét kell kiállni minden szektorért
És nem magukra hagyni kik nem képesek megvédeni magukat
Ez is taktikája a megosztottság.
A vastag betűs mondást ne feledd te írtad egykor
Csatolás megtekintése 1837084
... és tényleg!
Ezt eddig nem hallottam.
1641575311994.png

1641575161031.png

A szokásos pávatánc ... :mad2:
 
... és tényleg!
Ezt eddig nem hallottam.
Talán nem is fogod
Mert 14 éves cikket igazít helyre a mostani origó:
Már 2001-ben cáfolta a Magyar Távirati Iroda Orbán Viktor kijelentését, amely szerint Magyarországnak több millió bevándorlóra lenne szüksége.
Nézd meg ennél a cikknél van dátum

2015.01.14. 13:28
 
Utoljára módosítva:
Talán nem is fogod
Mert 14 éves cikket igazít helyre a mostani origó:
Már 2001-ben cáfolta a Magyar Távirati Iroda Orbán Viktor kijelentését, amely szerint Magyarországnak több millió bevándorlóra lenne szüksége.
Nos. a lényeg látszik.

Orbán úgy hülyíti az embereket, ahogy akarja.

Ha az amerikaiak előtt azt kell mondani, hogy "változtatni kell a bevándorlási politikán , és jöjjön az országba több millió ember, mert 14 milliót simán elbír ez a föld (utólag mayarázkodva a külhoni magyarokra gondolt ... ????), az akkor is azt jelenti, amit jelent.

Most "magyarkodik", miközben valóban érkeztek a határon túlról sokan - ki is vívták az itt élő ellenszenvét néhányan, bizony rossz hírét keltve az erdélyi magyarságnak - de a betelepült többség nem magyar.

Nem számít Orbánnak, csak a pénz, s az, legyen, aki ezt számára előállítja.
 
sehol sincs hogy 2001
A googlet meg minek emlegeted?
Az a dolga hogy találjon
Én az Origo akkori hiányosságáról beszélek
Minden újság minden lap kell tartalmazzon nyomtatottan dátumot az oldalon
az még a régi origo volt különben is
A találati link tartalmazza a dátumot, bejelöltem.

Az origo Orbánék alatt lett szócső - a 2010-es évek előtt nem kötődött a kormányzathoz, igyekezett függetlenként működni.

Olyan cikket kerestem, amit akkor írtak, nem utómagyarázatokat tartalmazót.

A mostani felület hiányosságáért ne velem perelj!
 
Az origo Orbánék alatt lett szócső - a 2010-es évek előtt nem kötődött a kormányzathoz, igyekezett függetlenként működni.

Olyan cikket kerestem, amit akkor írtak, nem utómagyarázatokat tartalmazót.

A mostani felület hiányosságáért ne velem perelj!
"A mostani felület hiányosságáért ne velem perelj! "
Hogy ennyire másképp érts valamit, inkább átviszem privátba
Itt vége
 
Utoljára módosítva:
Orbán úgy hülyíti az embereket, ahogy akarja.
Ha ez az alaptétel
És a 14 millió külföldi(az az migráns)kérdésétől és annak cáfolatától
elvonatkoztatunk akkor is az alap tétel igaz: orránál fogva vezeti a táborát
Ám a Gulyás videóban sem tudni mi hangzott pontosan el. Mivel kiollózás
De a lényegen valóban nem változtat: kell a külföldi mondja ("ma nem áll rendelkezésre,Magyarországon")

 
Utoljára módosítva:
sehol sincs hogy 2001
A googlet meg minek emlegeted?
Az a dolga hogy találjon
Én az Origo akkori hiányosságáról beszélek
Minden újság minden lap kell tartalmazzon nyomtatottan dátumot az oldalon
az még a régi origo volt különben is
A hivatkozások, illetve a találati listák tartalmazzák a dátumot.
Amikor keresek, mindig megnézem, mikori a cikk, s ez a cikk megnyitása nélkül is látszik - ahogyan a képen jelöltem.
1641720114206.png


Az archívumot a honlap mostani szerkesztői kezelik.
Számukra fontos, vagy nem, hogy kik és mikor írták a cikkeket.
Ez nem az origo akkori hiányossága.
Van, amelyiknél feltüntetik az adatokat, van, ahol nem, adott éven belül is, de a hivatkozásban mindig ott van.
Ezért nézem azt.

A 2001-es évfolyamnál szinte sehol nincs ilyen adat, de percre pontosan lehet megtalálni, mikor jelent meg.
Úgy tűnik, ezt tartották fontosnak a mostani szerkesztők.
1641719963700.png


 
Íme egy ellenzéki párt program terve:
Gattyán öt pontot sorol fel ezután. A következőket:

1. Alakítsák át a közbeszerzési rendszert úgy, hogy azt digitális informatikai rendszer felügyelje, ami ki tudja szűrni a visszaéléseket a „mesterséges intelligencia előnyeit kihasználva.”

2. 10 százalékos alapbéremelést kell végrehajtani az állami közoktatásban dolgozók részére, a jelenlegi egyházi támogatások terhére.

3. Minden 14. életévét betöltött magyar állami közoktatásban részt vevő fiatalnak biztosítson az állam alanyi jogon egy szoftverekkel felszerelt, távoktatásra alkalmas hordozható számítógépet.

4. A kormányzati szervezetek és az állami tulajdonban lévő, nonprofit vállalatok kommunikációs és hirdetési kiadásai nem haladhatják meg a 10 milliárd forintot.

5. Jelentősen csökkenteni kell a közmédia költségvetését, hogy az ne legyen magasabb a kormányváltást követően a mindenkori, legnagyobb kereskedelmi televíziós társaságok megelőző éves nettó árbevételénél, ami nagyjából 40 milliárd forint.

Gattyán szerint az intézkedések nyomán felszabaduló százmilliárdokat vidékfejlesztésre és digitalizációs átállásra kéne fordítani.
Nyílt levelet jelentetett meg hétfőn Gattyán György, Magyarország második leggazdagabb embere, aki a Live Jasmin pornó-webcam szolgáltatásnak köszönheti vagyona jelentős részét, és aki Megoldás Mozgalom néven hozott létre politikai szervezetet december közepén, azzal a céllal, hogy elinduljon a 2022-es országgyűlési választásokon.
 
mart nagyon sokan nem hallanak SEMMI negatívumot a kormány munkájáról!!
Természetesen te is tudod a direkt és nagy méretű agitációhoz szükséges eszköz a kezében van
Talán ettől lesznek félvakok az emberek
Egy másik részt pedig relatíven kicsi és alkalmi szerű forintokkal megveszik
Mint hivatkoztál erre.De ezzel szemben van amit lassabban vesznek észre.
A héten szembesültem vele
Azt mondták ismerősök ne menj mostanában kórházba.Majdnem biztos a halál.
Miért is?
Mondta közös ismerősünket
Térd protézis műtéten volt. Lábadozott majd ide hazulról bevitték újra a kórházba
És ott meghalt Covid indoklással
De ez még kevés 10 nappal előtte a felesége is ugyanabban a kórházban halt meg.
Nos én ezek után tényleg nem merek bemenni kicsi műtéttel.
Mert a kórházak és a betegélellátás annyira romos és halált okozó.
Ennek meggyőződésem szerint két oka van
Mindkettő ok a jelenlegi rezsim teljesen rossz probléma kezelése
Nincs egészségügyi vezetésévek óta Mert a Kasler az nem az
A másik persze a járvány kezelés
Ebben sincs megfelelő vezetés
Mert a Kasler az nem az
Telhesen rossz szervező
A Müller Cecília sem szervező se nem járványügyi szakember
A fent említett két példa, a kórházak állapota és a járvány tökéletlen kezelése miatt van
És ki az egészért megbízott emberek főnöke?
Orbán Viktor.
De a házaspár hirtelen halálán túl még tudnám mondasíni a sürgősségi ellátást
A vérmérgezést okozható fertőzött seb sürgősségi és rutinszerű ellátását
Bevitte a feleségét a sebellátásra
Nincsen Tetanusz injekciója az orvosnak a sürgősségin
Ez most vasárnap volt
Elküldték haza
Menjen a háziorvoshoz felíratni
Hétfőn elment.
A vörös csík már 10 cm hosszú volt
A patikában 5000 plusz x forintért megkapta
1641878264743.png

2020-ban kiadott információ szerint hiány van És intézkednek
De már 2022 van

Ebben a helyzetben van most az általad elismert ország
Mert ugye a karácsonyi pénz elég szavazatvásárlásra és
A tévédből sem hallani negatívumot ugye?
De a tetanusz alap élet mentő oltás az mindig minden sebészeten és sürgősségin ott volt a koldusszegény szocban is
Az előállítási költsége mivel régi gyógyszerről van szó
Már nagyon kicsi lehet.
Ebbe is érdemes volna belenézni miért volt ez filléres és mitől lett magánszemélynek drága
És miért nincs szükséges mennyiségben a rendelőkben
Most Orbán alatt nincs vezetés nincs pénz
Nincs szervezettség csak látvány (katonai járőr)
Ha mégis lenne kormányváltás.
Nyárra vagy utána és nekifognak újra felépíteni az egészségügyi rendszert
A Járványkezelés is tudományosabb alapokra kerül
És év végére lecseng a járvání vagy visszajön a bizalom
Elmúlik a össze-vissza tájékoztatás
Megjön a bizalom
Majd akkor merek műtétre menni
És ez a sötét Orbáni idő el megy a pokolba
Mert a médiából, ugye nem hallani rosszat mint mondod
És emez oldalát mit leírtam észreveszik akikre gondoltál
akik csupán a propaganda tévéből okosodtak
 
A fent említett Tetanusz ősrégi és alapgyógyszert
2 gyógyszer nagykereskedőnek adtak ki engedélyt behozatalra
Itt valami NER gyanús
Miért?
emlékezzünk a Szputnyik V re hazai gyártási bázist akartak szervezni
Na jó legyen hazai gyógyszerellátás
Ám a tetanusznál 2 nagyker kap kizárólagos engedélyt a behozatalra
Ez monopol helyzetbe teszi őket
Biztosított a drágaság
Hazai gyártás én úgy gondolom létezett a szocban is
Sőt épp valutahiány miatt nem függhetett egy ilyen alap oltás miatt az ország
Épp ezek miatt NER gyanús
Feltételeztem az olcsó előállítást egy már rég lejárt szabadalmú gyógyszernél
Mint volt az Andaxin esete: gyárthatta bárki és ennek következtében olcsó is lett
Majd addig furmányoskodtak míg tiltó listára került
És lett helyette drágább új
 
Utoljára módosítva:
Természetesen te is tudod a direkt és nagy méretű agitációhoz szükséges eszköz a kezében van
Talán ettől lesznek félvakok az emberek
Egy másik részt pedig relatíven kicsi és alkalmi szerű forintokkal megveszik
Mint hivatkoztál erre.De ezzel szemben van amit lassabban vesznek észre.
A héten szembesültem vele
Azt mondták ismerősök ne menj mostanában kórházba.Majdnem biztos a halál.
Miért is?
Mondta közös ismerősünket
Térd protézis műtéten volt. Lábadozott majd ide hazulról bevitték újra a kórházba
És ott meghalt Covid indoklással
De ez még kevés 10 nappal előtte a felesége is ugyanabban a kórházban halt meg.
Nos én ezek után tényleg nem merek bemenni kicsi műtéttel.
Mert a kórházak és a betegélellátás annyira romos és halált okozó.
Ennek meggyőződésem szerint két oka van
Mindkettő ok a jelenlegi rezsim teljesen rossz probléma kezelése
Nincs egészségügyi vezetésévek óta Mert a Kasler az nem az
A másik persze a járvány kezelés
Ebben sincs megfelelő vezetés
Mert a Kasler az nem az
Telhesen rossz szervező
A Müller Cecília sem szervező se nem járványügyi szakember
A fent említett két példa, a kórházak állapota és a járvány tökéletlen kezelése miatt van
És ki az egészért megbízott emberek főnöke?
Orbán Viktor.
De a házaspár hirtelen halálán túl még tudnám mondasíni a sürgősségi ellátást
A vérmérgezést okozható fertőzött seb sürgősségi és rutinszerű ellátását
Bevitte a feleségét a sebellátásra
Nincsen Tetanusz injekciója az orvosnak a sürgősségin
Ez most vasárnap volt
Elküldték haza
Menjen a háziorvoshoz felíratni
Hétfőn elment.
A vörös csík már 10 cm hosszú volt
A patikában 5000 plusz x forintért megkapta
Csatolás megtekintése 1837955
2020-ban kiadott információ szerint hiány van És intézkednek
De már 2022 van

Ebben a helyzetben van most az általad elismert ország
Mert ugye a karácsonyi pénz elég szavazatvásárlásra és
A tévédből sem hallani negatívumot ugye?
De a tetanusz alap élet mentő oltás az mindig minden sebészeten és sürgősségin ott volt a koldusszegény szocban is
Az előállítási költsége mivel régi gyógyszerről van szó
Már nagyon kicsi lehet.
Ebbe is érdemes volna belenézni miért volt ez filléres és mitől lett magánszemélynek drága
És miért nincs szükséges mennyiségben a rendelőkben
Most Orbán alatt nincs vezetés nincs pénz
Nincs szervezettség csak látvány (katonai járőr)
Ha mégis lenne kormányváltás.
Nyárra vagy utána és nekifognak újra felépíteni az egészségügyi rendszert
A Járványkezelés is tudományosabb alapokra kerül
És év végére lecseng a járvání vagy visszajön a bizalom
Elmúlik a össze-vissza tájékoztatás
Megjön a bizalom
Majd akkor merek műtétre menni
És ez a sötét Orbáni idő el megy a pokolba
Mert a médiából, ugye nem hallani rosszat mint mondod
És emez oldalát mit leírtam észreveszik akikre gondoltál
akik csupán a propaganda tévéből okosodtak
Én inkább a rövidebb lejárati időre tippelek, mint arra hogy koldusszegény szoc vagy gazdag az ország!
Németországban tavaly 1 tetanusz, 3 hepatitis, minden alkalommal az orvos felírta, és nekem kellett a gyógyszertárban kiváltani a receptet, majd vissza a rendelőbe, ahol beadta.
Tetanus az első gyógyszertárban volt, míg a hepatitist a patika is másnapra szerezte be, mert még ők sem tartanak raktárkészletet belőle.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,799
Tagok
615,337
Legújabb tagunk
dublikaty_leKt
Oldal tetejére