Az MTI cenzorai putyini módszerekkel letiltották ezt a nyilatkozatot, de itt elolvashatod

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 25.

Melitta - 2017 Október 25, 07:49
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Az Ellenszél postacímére Ujhelyi István sajtóosztályáról érkezett az a nyilatkozat, amit az EP-képviselő adott ki, az alábbi kísérőszöveggel:

  Sajnálatos módon az MTI szerkesztői nem engedték, hogy a távirati iroda tudósítson róla. Így abban bízom, hogy a segítségetekkel minél több helyre el lehet juttatni a tartalmát.


  Tekintettel arra, hogy Magyarországon a sajtószabadság megnyirbálásának legfőbb fokát értük el az utóbbi néhány hónapban, minden letiltott, elhallgatott nyilatkozatról, tudósításról, cikkről be fog számolni az Ellenszél, hogy minél nagyobb réteghez juttathassuk el azt.​


  „A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Azt a hazug pártot és politikát is utolérték, amelyet Orbán Viktor képvisel” – fogalmazott rendkívüli, strasbourgi sajtótájékoztatóján Ujhelyi István. Az MSZP európai parlamenti képviselője elmondta: az elmúlt napokban „botrányos pillanatokat” éltek át az európai porondon a Fidesz és az Orbán-kormány képviselői.

  Ujhelyi szerint az Európai Néppárt keddi frakcióülésén a konzervatív pártcsaládba tartozó Jean-Claude Juncker bizottsági elnök személyesen kérte számon a fideszes EP-képviselőket azért az EU ellen uszító politikáért, amelyet a magyar kormány az utóbbi hónapokban közpénz-milliárdokból csúcsra járatott.


  „Több, jelentős súllyal rendelkező képviselő – például olaszok, németek – jelezte a vitában, hogy elegük van abból az uszító EU-ellenes politikából, amely vírusként terjed Európában” – fogalmazott Ujhelyi, hozzátéve: szerda reggel pedig attól volt hangos az Európai Parlament, hogy Manfred Weber néppárti frakcióvezető eddig nem látott módon mosta meg a fejét a magyar igazságügyi miniszternek, Trócsányi Lászlónak azért, ami Magyarországon történik.
  Az MSZP politikusa emlékeztetett arra is, hogy ezen a héten szavazott az EP arról a javaslatról, amelynek értelmében az EU nem csak konkrét uniós jogszabályok megsértésével, hanem a demokráciát, a jogállamiságot és az alapvető jogokat érő súlyos fenyegetésekkel, illetve azok kockázatával is érdemben foglalkozhat. A javaslatot a néppárti frakció nagy többsége is támogatta, egyedül a fideszes képviselők szavaztak ellene. Erről korábban az Ellenszél is beszámolt.

  „Nem véletlen, hogy elszigetelődnek és a pártcsaládjukhoz tartozó Juncker, Tusk és Merkel után már a néppárti képviselők is elhatárolódnak a Fidesz politikájától. Eddig magyarázhatták, hogy Magyarországon sajtószabadság van; magyarázhatták, hogy szabályosan költik el az euro-milliárdokat; magyarázhatták, hogy független az igazságszolgáltatás és, hogy valódi demokrácia van; az illiberális államot építő Orbán végérvényesen lebukott” – fogalmazott strasbourgi sajtótájékoztatóján Ujhelyi István.

  ellenszel.jpg
   
  Utoljára módosítva: 2017 Október 25
  ladybug7spots és vazonosito kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 25.

  1. cat34
   cat34
   Na igen, és egy újabb adalék arra, hogy Mo-n mi mindent korlátoznak még: egy hete beszélgettünk a munkahelyen az ún. "Soros-tervről".
   Többen mondták, hogy próbáltak az interneten utánanézni, hogy mi is az igazság, de nem találták.
   Valahogyan sikerült korlátozni azt, hogy bárki utána tudjon nézni pártunk és kormányunk hazug propagandájának.

   Erre én közöltem velük, hogy pedig fent van, csak éppen kanadai szerver "őrzi". :cool:
   Megnyitottam a CH "Ez a valódi Soros-terv" című híreket és (utólagos engedelmeddel kedves Melitta) kinyomtattam és a kezükbe nyomtam.
   Hát mit ne mondjak volt csodálkozás...:o
  2. ppix
   ppix
   "Ujhelyi szerint az Európai Néppárt keddi frakcióülésén a konzervatív pártcsaládba tartozó Jean-Claude Juncker bizottsági elnök személyesen kérte számon a fideszes EP-képviselőket"

   ez a tuti .... mikor Ujhelyi István a Magyar Szocialista Párt Európai Parlamenti képviselője tájékoztat az Európai Néppárt frakcióülésén történtekről :rohog:
   johannsebastian és udvarfy kedveli ezt.
  3. fych
   fych
   Újhelyi. Minden világos.
  4. fych
   fych
   Már meg ne sértődj, de amit ide írtál, az ... khm ... nem fedi a valóságot. Segítek, hogy elegendő infót találj a soros terv kapcsán mindenféle platformról.
   1. írd be a böngészőbe: www.google.com
   2. a keresőbe írd be: soros terv
   3. mazsolázz a feljövő rengeteg link között --> 444.hu, 24.hu, hvg.hu, napi.hu, mno.hu, index.hu

   Mindent találsz, mi szem-szájnak ingere. Mindenféle kontextusban. Hazugságok-igazságok, Pro-kontra, érvek-ellenérvek... Ja, és ami a legfontosabb, MO-ról, munkahelyi gépről végeztem a keresést.

   Ahogy Rejő írta: a majréból nem kell főpróbát csinálni.
   cdurmol, Libusch, geregy és 1 másik tag kedveli ezt.
  5. Melitta
   Melitta
   Sajnos nem rohogcseges ilyen hir meg ha rohogsz is rajta. Az informacio nem egyoldalu, csak annak aki agymosason tul esett.
   A fidesztol nem fogsz megtudni semmit , hogy mikor meszelik el megint miattuk Mo-ot.
   ladybug7spots kedveli ezt.
  6. B.Péter
   B.Péter
   úgy hozta az MTI , mint a szoci kormány alatt a Morvai Krisztina , és a Gaudi Tamás közleményeit , akik szintén Ép képviselők. (megjegyzés Morvaiét most se hozzák, de ugye az helyes...)
  7. Melitta
   Melitta
   En nem csodalkozok ,mert nem szalonkepes a lady sem a haverja.
  8. ppix
   ppix
   pedig viccesnek találom mikor egy szocialista képviselő tájékoztat egy néppárti frakcióülésről ... mégis, most komolyan, ki hívna megy egyMSzP képviselőt egy néppárti frakcióülésre, mennyire hiteles egy tájékoztatás valakitől aki ott sem volt?
   cdurmol, Libusch és udvarfy kedveli ezt.
  9. fych
   fych
   "Nem szerethet mindenki!" (Presser)
   cdurmol kedveli ezt.
  10. cat34
   cat34
   Igen, igazad van....beírtam és megtaláltam az általad hivatkozott oldalakat.
   De kedves Fych, megnézted azt is, hogy mikor került fel a netre?
   Mert ez a Soros-cirkusz már több hónapos, az oldalak pedig nincsenek egy hónaposak, némelyik egy-két hetes.

   Tudod, ez engem baromira emlékeztet Frei Tamás: Bankár című könyvénél kialakult huza-vonára. Ha nem emlékeznél: a könyvet (nyomtatott formában) piacra dobták, majd roppant gyorsan eltűnt a polcokról.
   Nemsokára az internetről le lehetett tölteni, úgyhogy okafogyottá vált az egész eljárás és újból lehet vásárolni nyomtatva is.

   Szóval ne haragudj, de az, hogy MOSTMÁR utána tudsz nézni bárhol az ún. Soros-tervnek, engem ez már nem tud izgatni.
   A kár már megtörtént.
   Melitta és varázsdoboz kedveli ezt.
  11. B.Péter
   B.Péter
   Csakhogy ennek az eldöntése se nem a Tied, se nem az MTI-é , hanem a szavazóké akik szerint , ha nem szalonképes akkor nem szavaznak rá. Mindkettő választott képviselő, olyan nincs, hogy az egyiknek hogy nem hozza az MTI közleményét ,az felháborító, a másiknak pidig kuss legyen, mert az nem azt mondja ami tetszik .

   Ez az Újhelyi hír is olyan bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű tipikus esete. Majd csodálkozik az ellenzék, hogy a rossz idő miatt a 23.-i forradalom elmaradt. Aztán sikítoznak, hogy nem jutnak be a parlamentbe.
   cdurmol és Libusch kedveli ezt.
  12. fych
   fych
   Már meg ne sértődj, de nagyjából azóta, mióta ez az egész Soros-terv "hiszti" létezik, azóta folyamatosan lehet mindenféle médiumon - akár így, akár úgy tálalva - olvasni erről. Az index pl. gyakorlatilag hetente készít valamilyen "kivonatot" az éppen aktuális "állásról". Azt, hogy a google miért elsősorban az egy hónapnál nem régebbi tartalmakat listázza elől, tőlük kellene megkérdezni. Annyi bizonyos, hogy az interneten - MO-ról is - folyamatosan lehet követni hónapok óta a történéseket. Azért tudom, mert mindig megbeszéljük kollégákkal az éppen esedékes fejleményeket. Nem anyázunk egymásra, nem vágjuk el egymás torkát, hanem megbeszéljük. Pedig nem mindenki ugyanazt gondolja.
   cdurmol és udvarfy kedveli ezt.
  13. ppix
   ppix
   a konzultációs kérdőívben is meg vannak adva a források ...például az első kérdésnél ... Project Syndicate, 2015. 09. 26 ... csak be kell másolni a Google-be és egyből kiadja az eredményt ... Rebuilding the Asylum System.
   cdurmol kedveli ezt.
  14. Melitta
   Melitta
   2015 ota most esett le a tantusz?
   varázsdoboz kedveli ezt.
  15. ppix
   ppix
   Akkor érkezetek az illegális migránsok első százezrei a magyar határhoz, gondolom nem véletlenül, hanem "némi" útbaigazítással, azért napi 3000-5000 emberről volt szó. Mindet egy pontra irányítani, megszervezni az utaztatást Görögországból Röszkéig ....
   cdurmol és B.Péter kedveli ezt.
  16. cat34
   cat34
   Bocsi, de melyik médiumra gondolsz? Internet? Kábeltévé?

   Nagyon sok embernek nincs internete és kábeltévéje. Amit a TV-jük sugároz az csak a kormány általi propagandákat fújja.
   Rengetegen elhagyták ezt az országot, és akik itt maradtak, azok többségét már meg lehetett hülyíteni.
   Pont most kapok egy újabb adagot a bevándorlási hullám és Soros-terv ill MAGYARORSZÁG KORMÁNYA általi hirdetésből.
   És csak a rádiót hallgatom.
   varázsdoboz kedveli ezt.
  17. Lisa98
   Lisa98
   Tetszik nekem ez a cimbeli müfelháborodás...
   Cenzura...megletiltották.
   Mintha ezen a forumon nem lenne ilyesmi.

   Van erre mondás:
   szálka - gerenda.meg hogy ki hol söprögessen.
  18. Gagamail
   Gagamail
   A különbség az, hogy a Magyar Távirati Iroda közpénzből üzemel, a CH nem.
   Bár, mint tudjuk, a közpénz a Fidesznél a saját zsebüket jelenti. S mi ott sürgölődünk a Terülj asztalka alatt, hogy mindig legyen rajta minden, amit Döbrögiék akarnak. Mi lenne, ha csak Ti dobnátok össze? Én örülnék.
   Ma fényes papíron, hétnyelven beszélő nyomdatechnikával szórólapot kaptam Sorosról a Fidesztől. Gondolod, hogy zsebből fizették a fiúk?

   Én is populista leszek: valószínű a rákos betegek gyógyszertámogatásából telik rá, hiszen mint tudjuk, túl drágák nekünk, s emiatt csökkentették a ráfordítható pénzeket. Autoimmun betegek dettó. Fogyatékosok segédeszközellátása dettó. Soroljam?
   Melitta és varázsdoboz kedveli ezt.
  19. johannsebastian
   johannsebastian
   https://www.georgesoros.com/2015/09/26/rebuilding-the-asylum-system/
   Lisa98 és cdurmol kedveli ezt.

Megosztás