Hírek Az OLAF-hoz fordul a lombkoronaösvény ügyében Donáth Anna

Szerinte a tarra vágott erdőben épült ösvény esetében „a napnál is világosabb”, hogy nem arra használták az uniós pénzt, amire kellett volna.

Az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (OLAF) fordul a nyírmártonfalvai lombkoronaösvény ügyében Donáth Anna és Hadházy Ákos - ezt a Momentum európai parlamenti képviselője jelentette be pénteken a Facebook-oldalán.

Mi is beszámoltunk arról a világszenzációnak számító lombkoronaösvényről, ami a Debrecen közelében lévő Nyírmártonfalván épült 60 millió forintos uniós támogatásból.

A támogatási kérelmet még 2018-ban adta le Filemon Mihály, aki 2019 óta polgármester a településen fideszes színekben. A támogatást végül 2021-ben ítélték meg, a kifizetés az uniós finanszírozású Vidékfejlesztési Program pályázatából történt.

Tavaly nyáron azonban az 50 méter hosszú sétány építése közben az összes fát kivágták körülötte.
Donáth Anna hétfői bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy „a napnál is világosabb, hogy ebben a projektben az EU-s pénzt nem arra használták, amire kellett volna”.

„Az OLAF nemcsak azt deríti majd fel, hogy milyen szabálytalanság vezetett ehhez az abszurditáshoz, hanem azt is, hogy vajon pontosan mire használták fel az erre elnyert 60 millió forintot” - írta a momnetmos politikus.

Donáth azt is hozzátette:

„nem véletlenül fagyasztották be az EU-s támogatások kifizetését, hogy rákényszerítsék a magyar kormányt a csalások visszaszorítására”.
Szerinte azonban ezt a kormányt „lehetetlennek tűnő feladat” törvényes működésre bírni.

„Ennél mi a Momentumban egyszerűbb megoldásnak látnánk, ha az Unió a kormány kikerülésével, közvetlenül adná oda az EU-s pénzeket a magyar embereknek, vállalkozásoknak, civil szervezeteknek” - írta az ügy kapcsán az EP-képviselő.

1680304795841.png
 

Azt hitte a fideszes polgármester, magánügy, hogy közpénzen viszi Fradi-meccsre a barátait, de rendőrségi ügy lehet belőle


Ekkora nagy a csóróság, hogy már helikopterre sem futja?
 
Hagy egészítsem ki az írásomat egy alig pár perce megjelent videoval, ahol nagyon jól le van irva,
Pár értelmes előadását (tájékoztatását),elemzését láttam.
De ez mindent visz.
Jöhetnek lebecsülni, bagatellizálni előadó személyét megkérdőjelezni
A nagyon orbán-rendszer pártiak mint 56.(bár állítja mindig hogy nem)
Azok is jöhetnek kik azt szokták mondani, sokszor olvastak már vészharangot.
Direkt nem orbán-pártit írtam.
Mert ő neki már gondolom senki nem hisz Vagyis nem Orbánt az egy embert.
Látnak hibásnak, hanem az általa kiépített tévedés rendszert.
 
Utoljára módosítva:
Az ATV Híradó megkereste Nyírmártonfalva polgármesterét a lombok nélküli lombkoronasétánnyal kapcsolatban, aki nem kívánt nyilatkozni a tévének arra hivatkozva, hogy

mivel a média az elmúlt időszakban vérig sértette és lejáratta a lomkoronasétánnyal kapcsolatban, ezért azokat a médiumokat, akik erről tudósítottak, mind beperli, és amíg ennek nincs vége, addig nem kíván senkivel szóba állni.
 
Az ATV Híradó megkereste Nyírmártonfalva polgármesterét a lombok nélküli lombkoronasétánnyal kapcsolatban, aki nem kívánt nyilatkozni a tévének arra hivatkozva, hogy

mivel a média az elmúlt időszakban vérig sértette és lejáratta a lomkoronasétánnyal kapcsolatban, ezért azokat a médiumokat, akik erről tudósítottak, mind beperli, és amíg ennek nincs vége, addig nem kíván senkivel szóba állni.
Még neki áll feljebb és durcáskodik.:rohog:
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on dreaming58's profile.
Szia!
Sajnos elírtam a jelszót.Helyesen: DKKTi (a végén kis " I "
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Nagyon örülök, hogy a kolléganőm megmutatta ezt az oldalt. Remélem innen sok jó olvasmányt tudok letölteni és elolvasni. Ha csak tehetem, akkor olvasok. A fantázia nagyon fontos számomra. Immár túl vagyok egy könyvtárra való könyv kiolvasásán. De ez az, amiből sohasem lehet elég. Szinte minden műfajt szeretek olvasni. Talán az önéletrajzot nem. Régen sok könyvem volt, ma már nem igazán.
gyurcyka wrote on Aronfy's profile.
szia! annó feltöltöttem a dicsekvő béka-t.eltünt a gépemről sok mással együtt.ha még meg lenne, átdobnád? köszi!
Adatbázis hibát jelez a gép, minden olvasatlan üzenetre kattintásnál....
vivant wrote on nadva's profile.
máj 14 péntek 8:47

Statisztikák

Témák
38,271
Üzenet
4,827,877
Tagok
617,032
Legújabb tagunk
jrhard
Oldal tetejére