Börtönbe kerül a hamburgi G20-on rendőrökre támadó magyar

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Szeptember 20.

Melitta - 2017 Szeptember 20, 13:27
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A Bors német lapinformációkra hivatkozva azt írja, hogy 1 év 4 hónapra ítélte a bíróság a 31 éves, magyar K. Tamást, aki rendőrökre támadt a júliusi G20-as csúcson Hamburgban.

  A feltűnő kinézetű, zöld hajú magyar férfi részegen egy üveget dobott a rendőrök felé, de nem talált el senkit. Ennek ellenére hivatalos személy ellen megkísérelt súlyos testi sértés vádja miatt állítottak bíróság elé.

  A Hamburgban hajléktalanként élő magyar férfi a tárgyaláson azt mondta, nem emlékszik semmire, a G20 pedig abszolút nem érdekli. A bíróságot azonban sem ez, sem pedig a bocsánat kérése nem hatotta meg.


  A Bors szerint a férfi már Magyarországon is ült börtönben, mert úgy megütött valakit, hogy az belehalt, hat évet kapott.
  Th.B.
  borton.jpg

  Mint megírtuk, a hamburgi összecsapások 12 milló eurós kárt okoztak, 500 rendőr sebesült meg, 186 embert tartóztattak le.
   
  ladybug7spots és Georgina Bojana kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Szeptember 20.

  1. setni
   setni
   Ezek a magyarok csak a pálinka...
   Kést rántott egy osztrák rendőrre egy 42 éves magyar férfi a bécsi Westbahnhofnál, mire a rendőr elővette szolgálati fegyverét, de senki sem sérült meg – közölte az APA osztrák hírügynökség.

   A rendőr azért ment a helyszínre, mert arról kapott riasztást, hogy több ittas személy összeszólalkozott az egyik közeli villamosmegállóban. Éppen szét akarta választani a vitatkozó 3 fős csoportot, amikor a magyar férfi egy konyhakést szegezett a rendőrnek.

   „Mielőtt a rendőr kérdőre vonhatta volna őket, egy 42 éves férfi kést vett elő, és a rendőr felé indult. A férfi a szolgálati fegyver elővétele és többszöri felszólítás után sem dobta el fegyverét”

   – közölte Patrick Maierhofer rendőrségi szóvivő, aki szerint végül a csoport egy másik tagja, egy nő ütötte ki a férfi kezéből a kést, majd a magyar férfit őrizetbe vették
  2. Melitta
   Melitta
   Mikor a rendor felszolitasara nem dobja el a kest, vagy a fegyvert vagy annak latszo dolgot, hamar eloveszi a fegyveret es hasznalja.
   Minap itt is volt hasonlo eset, ket ferfi osszeverekedett egyik megszurkalta a masikat a rendor hiaba szolt ra tobbszor dobja el a kest, az nem tette a rendor hasznalt a fegyveret es megsebesitette. MIndkettot a korhazba vittek a megkeseltnek kritikus az allapota a meglottnek is sulyos de nem eletveszelyes.
  3. Ernoe
   Ernoe
   Nem ö volt az egyetlen keleti-block-bol jött randalirozo. Nem örülök neki de megkell emliteni az állampolgárságát mert különben még egy szemünkre vakok lennénk.
   -
   [​IMG]
  4. setni
   setni
   Ernő ezt Neked!
   [​IMG]
   udvarfy és Georgina Bojana kedveli ezt.
  5. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Ha ezt nem olvasom, lükén halok meg...
   ladybug7spots és setni kedveli ezt.
  6. Ernoe
   Ernoe
   Hogy szivárgott ez ki? :oops:
   setni kedveli ezt.
  7. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Nincs olyan titok, mely ki ne derülne. Idő és pénz kérdése az egész.
  8. tornando
   tornando
   Még ezt is írta:Asimov ezt írta: „Ha nem lennék ateista, olyan Istenben hinnék, aki nem a szavaik, hanem a teljes életük alapján menti meg az embereket. Azt hiszem, inkább választana egy őszinte és becsületes ateistát, mint egy tv-szónokot, akinek minden szava Isten, Isten és Isten, de minden tette aljas, alávaló és tisztességtelen.”

   Asimov 1992-ben meghalt azt előtte írta és ez nem vonatkozik a rendszerváltás utáni időkre onnan nincs tapasztalata.
   Nekünk van.
  9. Ernoe
   Ernoe
   Mátol másképp fogok nézni a tükörbe. :rolleyes:
   setni, Georgina Bojana és Beka Holt kedveli ezt.
  10. tornando
   tornando
   Asimov ezt írta: „Ha nem lennék ateista, olyan Istenben hinnék, aki nem a szavaik, hanem a teljes életük alapján menti meg az embereket. Azt hiszem, inkább választana egy őszinte és becsületes ateistát, mint egy tv-szónokot, akinek minden szava Isten, Isten és Isten, de minden tette aljas, alávaló és tisztességtelen.”
  11. ladybug7spots
   ladybug7spots
   De azt is tartja a mondás, hogy ha van magyar barátod, nincs szükséged ellenségre.

   Persze az intelligencia és az aljasság nem zárják ki egymást.
   varázsdoboz, setni és Georgina Bojana kedveli ezt.

Megosztás