Bealkonyult a nudistáknak San Francisco utcáin

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2012 November 22.

Melitta - 2012 November 22, 08:43
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  san francisco.jpg

  San Francisco utcáiról eltűnhetnek a meztelenkedők: a város törvényhozói kedden kis többséggel a nudisták ellen szavaztak.  Levetette ruhát egy tiltakozó, Gypsy Taub a San Franciscó-i városházán


  A kérdésről döntő testület 6:5 arányban voksolt arra, hogy közterületeken - az utcákon, a parkokban, a sétányokon és a tömegközlekedési eszközökön - senki se tegye közszemlére nemi szerveit. A törvénytervezetet Scott Wiener demokrata párti városi tanácstag nyújtotta be azoknak az egyre szaporodó panaszoknak a nyomán, amelyek azt kifogásolták, hogy férfiak egy csoportja szinte naponta tűnik fel meztelenül a város főleg melegek lakta Castro kerületében.


  Wiener kijelentette, hogy miközben az érintett kerületben és magában a városban is általánosságban a szabadság, a szabad önkifejezés és a tolerancia uralkodik, mindez nem jelenti azt, hogy bármit meg lehet tenni bármilyen körülmények között. "A közösségi területek mindenki számára nyitottak, tehát helyénvaló, hogy betartunk bizonyos minimális alapszabályokat" - fejtette ki.


  A törvény elfogadásának ellenzői, köztük John Avalos tanácstag szerint viszont a tiltással sérül a polgári szabadság és a szabad véleménynyilvánításhoz való jog, vagyis "megváltozhat az egész város stílusa, az a mód, ahogy eddig éltünk". Egyebek között azzal érvelt, hogy miközben számos e-mailt kap olyanoktól, akiket zavar a hajléktalanok jelenléte a városban, mégsem fogadna el a panaszosok érdekében olyan törvényt, ami eltávolítja őket a szomszédságukból.


  Weiner javaslatában a tiltás egyszeri megszegése legfeljebb száz dollár pénzbüntetést vonna maga után, ám a harmadik ilyen törvényszegést már 500 dollárral és egyévi börtönnel lehetne büntetni.


  A rendelkezés elfogadásának esetére a múlt héten az ellenzők keresetet nyújtottak be a szövetségi bíróságra, amelyben arra hivatkoznak, hogy a tilalom sérti azoknak az embereknek a szabad véleménynyilvánításhoz való jogát, akik meztelenségükkel szeretnének kifejezni valamit.
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2012 November 22.

  1. KisPico
   KisPico
   Egy régi vicc poénja ugrott be a cikk olvasása közben: Möcht' ich deine Sorgen haben! (Szeretném, ha a gondjaid az enyémek lennének!)
  2. Zoli_USA
   Zoli_USA
   Hát én pedig annak vagyok a híve, hogy igenis szabad legyen meztelenkedni mindenütt, sőt még akár szeretkezni is, kivéve az olyan helyeket, ahol ezzel mások közlekedését akadályozzuk! Tehát például az úttesten ne lehessen, de az út szélétől mondjuk 2 méterre már nyugodtan.

   Nem hiszek olyasmiben, hogy "szeméremsértés". Ez egy baromság, vallási csökevény. Semmi szörnyű nincs a nemi szervek vagy a szeretkezés látványában, ezt az ókorban kitalálta valami idióta, s azóta is ez megy és senki nem vizsgálta felül. Ha mondjuk egy szeretkező pár (vagy akár trió vagy csoport...) látványa zavar valakit, akkor ez csak amiatt van mert irigykedik, hogy épp ő nem csinálja ugyanazt, de akkor benne van a hiba, mert az irigység nem nemes érzelem.
  3. gave
  4. merienn666
   merienn666
   Én is büntetném nyilvános helyen.
   Azért a kisgyerekek had ne lássanak már ilyesmit az utcán. Ígyis elég negatív hatás éri őket.
   Nem beszélve szegény szüleikről, akik próbálják őketnormálisan felnevelni..
   A szeretkezés meg a szex között meg hatalmas különbség van,bár egyik sem az utcára való, nyilvánosság elé..
   Szeretkezni biztos nem fog az ember egy forgalmas úttól 2m-re. Ha már magára nincs is tekintettel, legalább a párjára legyen.
   Nem hiszem, hogy olyan jól ellehetne merülni egymásban ajárókelők megjegyzései között..
   Szerintem megalázó..
   Emberek vagyunk, nem állatok..
   tornando kedveli ezt.
  5. mulatospista
  6. yeti108
   yeti108
   Pl. Afrikában a természeti népek pucéran járnak és semmi kivetnivalót nem látnak benne. Miért illetlenebb egy pénisz, mint egy orr?
   Én nem járkálnék így, de engem nem zavarna.
  7. Vike1974
   Vike1974
   Azért a gyerekek szempontjából elgondolkodtató?!:idea:
  8. saci95
  9. csanaki
  10. Viktor1981
   Viktor1981
   Talán tényleg elpusztult Szodoma és Gomora? Valamiért azokat a városokat is így képzelem el.
  11. Mandína
   Mandína
   Majd a tengerparton bepótolják!
  12. Bohémia
  13. tornando
   tornando
   Nem mindegy ki vetkőzik.
   A rosszullétet is okozhat egy látvány
   De nem ez
   [​IMG]
   Utoljára módosítva: 2019 Április 20

Megosztás