Bebizonyosodott – a nők a jobb autóvezetők

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én lányom sokkal szebben, simábban vezet, mint a férjem. A második lányom is most szerzi a jogsiját. Ő is jól vezet. Én mentem már olyan férfi mellett el akár biciglivel, akár busszal, vagy a férjem, vagy a lányom által vezetett személyautóval, hogy hajmeresztő volt. Simán átmentek a felező vonalon, a másik sávban kanyarodtak, és úgy sivítottak, mint a villám. Ilyen ha zűrbe kerül az úton hogy tud akár fékezni, vagy hirtelen megállni? Számomra rejtély.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok, áldott vasárnapotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

fisline

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos én nem ezek közé a nők közé tartozom, irigylem azokat akiknek a kisujjukban van a vezetési technika.Talán többet kéne gyakorolnom!
 

Trevis_3

Állandó Tag
Állandó Tag
Teny es valo hogy a nok ovatosabban vezetnek de a legtobbnek nincs olyan rutinja vagy technikaja vagy akar lelekjelenlete bizonyos helyzetekben mint egy ferfi vezetonek. Viszont az ovatossag nagyon fontos a balesetek elkerulesehez :)
 

kismokus07

Új tag
Nemrég olvastam egy hirdetést, melyben kifejezetten nőknek nyitottak autósiskolát...
Nem tudom,miért gondolják azt, hogy a nők rosszabb vezetők... :-(
 

rozi53

Állandó Tag
Állandó Tag
A nők 90% a nyugodtabb és figyelmesebb vezető. Persze van köztük is idegroncs. Én pl. nem szeretek a férjem mellett vezetni, mert mindig okosabbnak és ügyesebbnek érzi magát.
Halálosan idegesítő időnként. Volt, hogy megálltam és kiszálltam. :)
 

Vicus 59

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezt a férfiak tudomására is kellene hozni.Kár, hogy akad néhány tutyimutyi a nők között is aki rontja a statisztikát.
 

zizi1972

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem is jobbak a nők. Egyetlen autóbalesetünk volt, a férjem vezetett. Dec 12-én szakadó hóesésben, hóbordák, autópálya. Azon idegeskedett, hogy alacsony az átlagsebességünk, ezért nem érte meg megvenni a sztrádajegyedet. Nem volt hajlandó lassítani, pedig én mondtam :) Szóval neki is szálltunk szépen a szalagkorlátnak.
Ha én vezettem volna biztosan lassabban megyünk, de én nem tudok vezetni, mert túl lassan megyünk ...
 
Oldal tetejére