Beszélgetés RejtettKézzel, aki saját bevallása szerint az Illuminátusok tagja

Bigpapa

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Azért jött létre ez a téma, mert a napokban belefutottam egy igen érdekes irományba, ami jelenlegi ismereteim szerint (legalábbis abból, ami magyarul megjelent belőle) hitelesnek tűnik.

Az iromány keletkezésének története a következő:
2008 októberében az Above Top Secret fórumon valaki, aki saját bevallása szerint az Illuminátusok tagja, RejtettKéz felhasználónéven információkat közölt a szervezet Tervéről és céljairól, mivel állítása szerint elérkezett az ideje, hogy megtudjunk ezt-azt a kulisszák mögött zajló dolgokból. Nagyon meggyőzően magyarázza meg, MIÉRT éppen akkor jött el az ideje. A továbbiakban az Above Top Secret fórum tagjaival folytatott teljes beszélgetését olvashatjuk.

Vegyük a fáradságot, hogy a teljes diskurzust elolvassuk! Igen, hosszú, de mindannyian profitálhatunk belőle, még akkor is, ha végülis kételkedünk az elmondottakban. Nyitott hozzáállással érdemes olvasni, nem dogmák vagy biztosnak érzett világkép szűrőjén keresztül, különben mindegy, mit mond, úgysem hiszünk neki.
Néhány dolog, amitől hitelesnek tűnik az illető: a fórumtagok oldalakon keresztül tettek fel neki mindenféle kérdéseket (ahogyan a cikkből kiderül), ő pedig intelligens, precíz válaszokat adott olyan rövid idő alatt, amennyi nem lett volna elég ahhoz, hogy egy összefüggő kamu-sztoriba illeszkedjen minden válasz. Ezt a fórumtagok is észrevették. Következetesen reagált. A kérdések nagy része nagyon találó, mély és filozofikus, és ez a férfi (vagy nő, ezt nem tudjuk – egyébként azt állította, hogy nem a Földről származik) komoly, egymásnak nem ellentmondó válaszokat adott. Ilyen magasszintű, értelmes beszélgetés során nem valószínű, hogy ne bukna le egy csaló. Bizonyára észre fogjuk venni, hogy őszintének hat a közlés.

Eltűnődtünk már azon, ki lehet “a Piramis csúcsán”? Nos, ő utal erre. Az a vérvonal, amelyből ő származik, magasan a Rotschildok felett áll befolyás és hierarchia tekintetében, és nem a Földről származik. Az a 13 család, amelyről itt [www.illuminati-news.com – a ford.] és más oldalakon is beszélünk, és amelynek magas befolyású tagjai a Rotschildok és a Merovingok, valójában a Nagy Piramisstruktúrában elég alacsony rangot képvisel. A Földön zajló játszmát bonyolítják, a Nagy Játszmát csak annyira ismerik, amennyire muszáj. RejtettKéz saját állítása szerint náluk sokkal magasabb szintű és rangú vérvonalba tartozik.

Nagyon úgy tűnik, hogy ő maga hisz abban, amit elmondott, és még ha netán tévedne is bizonyos dolgokban, az Illuminátusok szándékai nagy valószínűséggel tényleg megfelelnek az itt leírtaknak. Ezek hát a céljaik! A teljes cikk elolvasása elég furcsa érzést kelthet, de a szívünk mélyén igazul cseng.

Talán érdemes többször elolvasni a válaszait, hogy teljes mélységében megértsük a mondanivalóját. Aztán ahogy felismerjük az összefüggéseket, kezd összeállni a nagy kirakósjáték, ahogyan eddig hiányzó elemek kerülnek a helyükre.
Ha most látogatott először az Illuminati News weboldalra, és már van elképzelése az Illuminátusokról és az Új Világrendről, és netán csak egy cikket olvasna el az adatbázisból, akkor ez a legérdemesebb a figyelmére!

Nehéz kitalálni, mi az Illuminátusok LEGFŐBB hajtóereje. Mohóság? Igen. Befolyás? Természetesen. Irányítás? Persze. Viszont ott van még az az érzés, hogy meghúzódik még a „korszakokon átívelő munkájuk” mögött valamilyen mélyebb titok. Meglehet, hogy erre itt a válasz!

Ha ennek a cikknek az elolvasása inspirálólag hat, akkor ismerkedjünk meg a Law of One [www.lawofone.info] weboldal tartalmával, amely részletesen foglalkozik ugyanezzel a témával. Ezt a cikket, illetve azt az oldalt értelmesen és nyitott szívvel és elmével olvasva fény derülhet az Új Világrend problémájának igazi megoldására.
Magyarra sajnos „csak” a beszélgetés eleje lett lefordítva (hatalmas köszönet érte a fordítónak!), ami a weboldalán is elérhető.

Mind a magyar részt, mind pedig a teljes angol szöveget mellékelni fogom a cikk végén.

A másik ok, amiért létrehoztam ezt a témát, az pedig az lenne, hogy ha akadna olyan aki(k)nek lenne kedve a még lefordítatlan részt fordítgatni, azzal valószínűleg elég sok érdeklődőnek, angolul nem olyan jól beszélőknek (köztük jómagam is) szerezne/szereznének örömet, arról nem is beszélve, hogy ez egy elég fontos írás lehet, ha elfogadjuk, hogy válaszoló valóban az akinek mondja magát.

Az eredeteti cikk weboldala
 

Csatolások

  • Beszélgetés RejtettKézzel, aki saját bevallása szerint az Illuminátusok tagja.doc
    204 KB · Olvasás: 300
  • Dialogue with Hidden Hand, Self-Proclaimed Illuminati Insider.pdf
    571.1 KB · Olvasás: 63

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Koszi Bigpapa, elkezdtem olvasni. Egyenlore ott tartok, hogy vannak nagyon ertekes megnyilvanulasai, vannak jol ismert megnyilvanulasai es vannak nagyon gyanus megnyilvanulasai.

Mint minden ilyen weben elofordulo uzenetet fenntartasokkal kell fogadni....

Nem tudom megigerni, hogy leforditom az egesz irast mert nincs sok idom, de meg fogom probalni.
 

Bigpapa

Állandó Tag
Állandó Tag
Koszi Bigpapa, elkezdtem olvasni. Egyenlore ott tartok, hogy vannak nagyon ertekes megnyilvanulasai, vannak jol ismert megnyilvanulasai es vannak nagyon gyanus megnyilvanulasai.

Mint minden ilyen weben elofordulo uzenetet fenntartasokkal kell fogadni....

Nem tudom megigerni, hogy leforditom az egesz irast mert nincs sok idom, de meg fogom probalni.

Bárminemű fordítást előre is köszönök/köszönünk!

hol olvastad pitti nekem nem nyitja meg......varom a forditasokat udv.

Szia!
Ha nem nyitná meg a feltöltött állományokat, akkor a magyar és az angol fordításokat eléred a linkelt weboldalakon is.
 

Bigpapa

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha valaki olvasta/olvassa az írást és van valami véleménye, gondolata itt nyugodtan közzéteheti.
 

berenike

Állandó Tag
Állandó Tag
na sikerult elolvasnom.......hat inkabb negativ erzest ebreztett bennem ....valami olyat mintha azt mondta volna.. hiaba kapalodzol eselyed sincs .......ja de azert varom mas velemenyet udv
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Na azért ezek az illuminátusok is megérik a pénzüket!
Olyannak éreztem őket, mint az olasz maffiát.
Ráadásul még dicsekszenek is a sok negatív dolgaikkal.
Szerintem felháborító!
Azért jó, hogy lehet olvasni, mert így tudjuk, hogy a másik oldal mit gondol, mit tervez. Nélküle olyanok lennénk, mint a strucc, amelyik a homokba dugja a fejét.
Várom a következő részt!
Legyen nagyon szép, és vidám napotok, Isten akarata teljesüljön, ne ezeké!
Sok szeretettel Erzsi.
 

Bigpapa

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem nagyon pörög ez a topic, de ezért remélem azok is elolvassák, aki nem írnak a témához.

Ugyan nem olvastam el még az egészet, az egész angol írásnak körülbelül az 1/3-át olvastam. Nekem az a benyomásom legalábbis az alapján, amit eddig olvastam, hogy valószínűleg igaz az, amit ő elmond.

Mivel elértük az emberi bukás mélypontját a fizikai síkot, ahol jelenlegi korszakunkban teljesen "lefüggönyözve" szinte csak a fizikai érzékszervekre támaszkodva tapogatózunk, ezáltal teljesen el vagyunk vágva a teremtés valódi vagy legalábbis valódibb megismerése elől. Főleg, hogy mint ahogy ő is elmondja minden inkarnáció előtt átmegyünk a felejtés fátylán, így mindent elfelejtünk, a játékszabályokat, azt hogy miért játszunk, de még azt is, hogy egyáltalán most csak játszunk.

Amit mi most éppen játszunk arra megy ki, hogy vajon egyénenként az inkarnált mikrokozmosz, felismeri-e hogy mi is volt a játék eredeti célja, amiért idejött és az nem mást mint megtalálni a visszafelé vezető utat a mozdulatlan birodalomba.

Azért izgalmas a jelenlegi korszakunk, mert amellett, hogy az egyenes úton úgymond mindig lehet járni most úgy néz ki, hogy az emberiség elérkezett egy újabb úgynevezett "szürethez". Ezáltal, mindenki a lélekminősége szerinte "helyre" kerül és ott folytatja tovább a fejlődését.

A Rejtettkéz is erről beszél, őrájuk azért van szükség, hogy a színpad be legyen rendezve és ahhoz, hogy minél többen feleszméljenek és a céljuk az anyagiságból való kiemelkedés legyen az azokban való dúskálás helyett, ilyen igazságtalan és "nyomorult" életterületre van szükségünk.

Ugyanis, ha mindenki az anyagi javakban dúskálna, annyira el lenne foglalva a vágyai kiélésével és az élvezetek hajhászásával, hogy egyáltalán nem törekedne a megszabadulásra.
Persze erre is szükség van, semmi sem véletlen azoknak az embereknek akiknek még ezt kell megélnie, megtapasztalnia hozzátartozik a fejlődésükhöz.

Az ember szabad akaratának hála és persze az előző életekben szerzett tapasztalatai alapján elválik, hogy ő melyik oldalra húz, még időzne itt az anyagi síkon vagy szeretne már megszabadulni, kiemelkedni innen.

Persze nem kell szentírásnak venni, amit Rejtettkéz elmondott, de azért megfontolandó. Rendben van, hogy csinálják a különböző látszólag emberiségellenes tevékenységüket, de azt mondja hogy mégse csinálhatják teljes titokban és biztosítaniuk kell információ morzsákat és hogy fel kell venniük a kapcsolatot velünk, hogy informáljanak. Legalábbis azokat, aki erre vevők.
Az is tetszett, hogy azt mondja, hogy tegyenek fel kérdéseket és ő arra válaszol, nem pedig mindent kitálal, mert nem szabad megsértenie az egyénnek a nem tudásra irányuló szabad akaratát, tehát nem nyithatja fel erőszakkal senkinek sem a szemét, csak aki akarja.

Így hirtelen most ennyi jutott az eszembe. De ez az írás szerintem megérné, hogy magyarul is végig lehessen rendesen olvasni, még akkor is ha esetleg tartalmazna tévinformációkat is.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem nagyon pörög ez a topic, de ezért remélem azok is elolvassák, aki nem írnak a témához.

Ugyan nem olvastam el még az egészet, az egész angol írásnak körülbelül az 1/3-át olvastam. Nekem az a benyomásom legalábbis az alapján, amit eddig olvastam, hogy valószínűleg igaz az, amit ő elmond.

Mivel elértük az emberi bukás mélypontját a fizikai síkot, ahol jelenlegi korszakunkban teljesen "lefüggönyözve" szinte csak a fizikai érzékszervekre támaszkodva tapogatózunk, ezáltal teljesen el vagyunk vágva a teremtés valódi vagy legalábbis valódibb megismerése elől. Főleg, hogy mint ahogy ő is elmondja minden inkarnáció előtt átmegyünk a felejtés fátylán, így mindent elfelejtünk, a játékszabályokat, azt hogy miért játszunk, de még azt is, hogy egyáltalán most csak játszunk.

Amit mi most éppen játszunk arra megy ki, hogy vajon egyénenként az inkarnált mikrokozmosz, felismeri-e hogy mi is volt a játék eredeti célja, amiért idejött és az nem mást mint megtalálni a visszafelé vezető utat a mozdulatlan birodalomba.

Azért izgalmas a jelenlegi korszakunk, mert amellett, hogy az egyenes úton úgymond mindig lehet járni most úgy néz ki, hogy az emberiség elérkezett egy újabb úgynevezett "szürethez". Ezáltal, mindenki a lélekminősége szerinte "helyre" kerül és ott folytatja tovább a fejlődését.

A Rejtettkéz is erről beszél, őrájuk azért van szükség, hogy a színpad be legyen rendezve és ahhoz, hogy minél többen feleszméljenek és a céljuk az anyagiságból való kiemelkedés legyen az azokban való dúskálás helyett, ilyen igazságtalan és "nyomorult" életterületre van szükségünk.

Ugyanis, ha mindenki az anyagi javakban dúskálna, annyira el lenne foglalva a vágyai kiélésével és az élvezetek hajhászásával, hogy egyáltalán nem törekedne a megszabadulásra.
Persze erre is szükség van, semmi sem véletlen azoknak az embereknek akiknek még ezt kell megélnie, megtapasztalnia hozzátartozik a fejlődésükhöz.

Az ember szabad akaratának hála és persze az előző életekben szerzett tapasztalatai alapján elválik, hogy ő melyik oldalra húz, még időzne itt az anyagi síkon vagy szeretne már megszabadulni, kiemelkedni innen.

Persze nem kell szentírásnak venni, amit Rejtettkéz elmondott, de azért megfontolandó. Rendben van, hogy csinálják a különböző látszólag emberiségellenes tevékenységüket, de azt mondja hogy mégse csinálhatják teljes titokban és biztosítaniuk kell információ morzsákat és hogy fel kell venniük a kapcsolatot velünk, hogy informáljanak. Legalábbis azokat, aki erre vevők.
Az is tetszett, hogy azt mondja, hogy tegyenek fel kérdéseket és ő arra válaszol, nem pedig mindent kitálal, mert nem szabad megsértenie az egyénnek a nem tudásra irányuló szabad akaratát, tehát nem nyithatja fel erőszakkal senkinek sem a szemét, csak aki akarja.

Így hirtelen most ennyi jutott az eszembe. De ez az írás szerintem megérné, hogy magyarul is végig lehessen rendesen olvasni, még akkor is ha esetleg tartalmazna tévinformációkat is.

Szia Bibipapa!kiss
Teljesen egyetértek azzal amit itt elmondtál.
De bennem mégis nagyon felháborodott valami, ahogy olvastam.
Elég ebertelenül hangzik, hogy egy csoport, így majonett bábuként rángathat annyi embert. Én született lázadó vagyok, és minden embertelennek tűnő dolog, eszme belőlem nagyon nagy lázadást vált ki. :--:
De hát nem vagyunk egyformák. Vannak embertársaink, akiknek még erre van szükségük. Mindenkinek a maga igénye szerint!
De mi van azokkal, akiknek már nincs ilyen ráncigálásra szükségünk?
Mi mit csináljunk, hogy ki kerüljünk belőle?
Mi már valószínű, hogy magasabban rezgünk, de én úgy érzem, hogy ez édes kevés. Valami mást is kellene csinálnunk....
Köszönöm a magyar fordítást, várom a következő részt, hogy el tudjam olvasni, mert sajna csak magyarul értek.
Előre is nagyon szépen köszönöm az áldozatos, időt ráfordító munkátokat, hogy mi is, akik csak magyarul értünk, el tudjuk olvasni, így tájékozódhassunk a másik oldal terveiről.
Legyen nagyon szép, és vidám napod, hétvégéd!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

Bigpapa

Állandó Tag
Állandó Tag
De mi van azokkal, akiknek már nincs ilyen ráncigálásra szükségünk?
Mi mit csináljunk, hogy ki kerüljünk belőle?
Szia!

Az valószínűleg biztos, hogy aki jelenleg a földre van inkarnálódva, annak még dolga van itt. Tehát valószínű, hogy még fejlődnie kell. A megszabaduláshoz szükség van a fizikai testre, személyiségre és kezdetben még az egóra is.

Az egyenes út haza, azaz lenne, hogy egy ponton (ha már az előző illetve a jelenlegi életében kiélte nagyjából a vágyait) az ember megérez egy belső késztetést/hívást (a fénymagból/a szív rózsájából), ami hazahívja. De azért, hogy valóban haza is térhessen keményen tenni is kell.
A lényeg az lenne, hogy minden embernek be kellene járnia a Krisztusi utat. Amihez úgy kellene hozzáfogni, hogy az embernek az egóját, szép lassan le kell építse, hogy az egó helyét át tudja venni az isteni önvaló, ami minden emberben jelen van.
Az imént felvázolt út az egyenes, gyors és a "legnehezebb" út vissza a mozdulatlan birodalomba.

Van viszont egy másik út is, ez egy hosszú, kacskaringós világkorszakokon át tartó út, ami a szép fokozatos fejlődésre épül. A különböző világkorszakokon, fordulatokon és azon belül is az egyes bolygókon, mindig van több meghatározó korszak, mint ahogy nálunk volt a Hiperbóreai, Lemúriai, Atlantiszi és a mostani Árja korszak. Minden korszak végére az emberiség úgymond csoportokra oszlik aszerint, hogy milyen fejlettségi szinten áll. Az élenjárók fogják alkotni a következő korszak új emberiségét. Jelen esetben most mindegy, hogy ezt a fizikai anyagban vagy már félanyagi, azaz éterikus testben kell elképzelni.
Mert a felvázolt lépcsőfok természetesen előrelépés az előzőhöz képest és végre nem az anyagba való további involúcióról szól, hanem a tényleges evolúcióról (nem Darwini értelemben), de még továbbra is a dialektikus világ rabja maradt az új emberiség is.

Tehát, amit fel kell tenni magunknak kérdést, hogy melyiket választjuk mármint az egyenes és fáradságos vagy a hosszú, kacskaringós utat. A logikus az az lenne, hogy ha lehet és képesek vagyunk rá akkor az egyenes utat célszerű választani.

Azért is izgalmas a jelenlegi korszakunk, mert mint már az előző hozzászólásomban is írtam, valószínű, hogy a kacskaringós úton válaszponthoz érkeztünk, tehát egy kisebb vagy nagyobb aratási/betakarítási időszakhoz.

Még annyit, hogy az egyenes út bejárását, mindig voltak olyan csoportok, akik szorgalmazták, valóban jártak azon az úton és az arra érdemes egyéneket be is avatták ezekbe a misztériumokba (pl.: Katárok), nyilván nem lehetett nyíltan csinálni, az egyház inkvizíciós tevékenysége folytán. Viszont a jó hír, hogy még manapság is léteznek ilyen Misztérium Iskolák, ahol az ott egybegyűlt embercsoport célja egymás segítése és az egyenes út bejárása vissza az isteni/mozdulatlan birodalomba.

Az alábbi oldalon is lehet egy-két érdekes írást olvasni a témával kapcsolatban:
https://magyarokfenykuldetese.wordpress.com/

Szeretettel: Bigpapa
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Sziasztok!

Azért jött létre ez a téma, mert a napokban belefutottam egy igen érdekes irományba, ami jelenlegi ismereteim szerint (legalábbis abból, ami magyarul megjelent belőle) hitelesnek tűnik.

Az iromány keletkezésének története a következő:
Magyarra sajnos „csak” a beszélgetés eleje lett lefordítva (hatalmas köszönet érte a fordítónak!), ami a weboldalán is elérhető.

Mind a magyar részt, mind pedig a teljes angol szöveget mellékelni fogom a cikk végén.

A másik ok, amiért létrehoztam ezt a témát, az pedig az lenne, hogy ha akadna olyan aki(k)nek lenne kedve a még lefordítatlan részt fordítgatni, azzal valószínűleg elég sok érdeklődőnek, angolul nem olyan jól beszélőknek (köztük jómagam is) szerezne/szereznének örömet, arról nem is beszélve, hogy ez egy elég fontos írás lehet, ha elfogadjuk, hogy válaszoló valóban az akinek mondja magát.

Az eredeteti cikk weboldala
Végtelen piramis játéknak tarom, amiben olvashatsz mindenről és mindenkiről de értelmet nem nyersz, hisz nem is a célja az idődet erre használd hogy olvasd eme írományokat, s közben az energiádat ne használd jócélokra.kiss
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Bigpapa, bizony ez homályos. Szegény Jézus, még Ő is belekeveredett.
Kik lennének ezek a "Katárok", emberfejű kecskék? Mit akarnak errefelé, füvet?
Fantasztikus, nahát, tehát a a dialektika az új emberiségnek is fontos elve lesz? És a kakokfónia ekkor elenyészik? Az antagonisztikát is ajánlom. Az emberiség folyton szaporodik, honnan számít újnak és ki számít ennek? Biztosan az, aki szereti a töpörtyűt, jó is ez...
Misztérium iskolák...ez igen. Hol misztifikálnak, szúnyogírtanak ezek és mennyiért, kiket? Önkéntes is jelentkezhet, vagy csak sátánista??
Meghatározó korszakok,,,amennyiben?
Jó egészséget kívánok a továbbiakhoz.
 

Bigpapa

Állandó Tag
Állandó Tag
Bigpapa, bizony ez homályos. Szegény Jézus, még Ő is belekeveredett.
Kik lennének ezek a "Katárok", emberfejű kecskék? Mit akarnak errefelé, füvet?
Fantasztikus, nahát, tehát a a dialektika az új emberiségnek is fontos elve lesz? És a kakokfónia ekkor elenyészik? Az antagonisztikát is ajánlom. Az emberiség folyton szaporodik, honnan számít újnak és ki számít ennek? Biztosan az, aki szereti a töpörtyűt, jó is ez...
Misztérium iskolák...ez igen. Hol misztifikálnak, szúnyogírtanak ezek és mennyiért, kiket? Önkéntes is jelentkezhet, vagy csak sátánista??
Meghatározó korszakok,,,amennyiben?
Jó egészséget kívánok a továbbiakhoz.

Üdv!

A hozzászólásból én azt érzem ki, bár lehet hogy rosszul, hogy a keresztény egyház elkötelezett híve vagy és bármi ami ezen kívül esik vagy nem passzol a világnézeteddel az mind baromság...

A Katárok keresztény szemmel azért is érdekes kérdés, mivel a Templomos lovagok (az egyik leghíresebb keresztény harcos szerzetesrend, egyházi lovagrend volt) Dél-Franciaországban szépen lemészárolták őket.
Sőt, ha valaki felüti az idegen szavak szótárát az eretnek címszó alatt többek között a katárokat is megleli.

De az, hogy egy csoport mondjuk eretnek az nem azt jelenti, hogy Istentagadó, sátánista és egyéb szépséges jelzők, hanem a keresztény egyház automatikusan eretneknek nyilvánított bárkit, akinek a nézete szembement az egyház nézetével.
Több infó a Katárokról

Jézus Krisztus nem keveredett bele semmibe, Ő sem azért született le, hogy megalapítsa a keresztény egyházat, ezt jóval halála után tették meg, az akkor még jócskán kisebbségben lévő "keresztények", hanem azért hogy megmutassa az embereknek a kiutat a dialektikus életterületről azáltal, hogy követik őt és bejárják ugyanazt az utat, amit ő (itt nyilván nem a fizikai megpróbáltatásaira kell gondolni). Mai szóhasználattal akár azt is mondhatnánk, hogy a Krisztusi-tudat kialakítása a feladatunk.

A dialektika nem az új emberiségnek lesz a fontos elve, hanem az életterület, ha anyagi, félanyagi(éterikus) vagy akár finomanyagi(asztrál, mentál) szint is még része a dialektikus életterületnek is, ebből következik, hogy az ott tartózkodó entitások is dialektikusak.
A teljes megszabadulás akkor valósulhat meg, ha a mikrokozmosz helyreállítja saját sérült mivoltát és ezáltal visszatérhet az anyagtalan birodalomba.

Az új emberiséggel kapcsolatban nem tudom, hogy mennyire vagy jártas a különböző világkorszakokkal és az ezekkel szorosan összefüggő különböző élethullámok fejlődésével, de ajánlanék 1-2 könyvet:
Powell, A.E.: Az élet fejlődése a Naprendszerben

Rudolf Steiner: Az Akasha Krónikából


A lényeg, hogy például az előző korszakban (Atlantiszban) az emberiség teljesen más volt mint a mostani, azért szükség volt arra, hogy úgymond egy új faj jöjjön létre az az akkori új faj (és annak alfajai) alkotják a mai emberiségünket. Az új faj nem csak fizikai felépítésében különbözött, hanem tudati/tudatossági szintben is és persze erősen megcsappantak a spirituális képességei is.

A különbség, hogy amíg az Atlantisztól az Árja korszakig egy további anyagba süllyedés történt, addig a mostani ennek az ellentéte lesz, mivel már elértük az anyagiság mélypontját, ergo egy lépést teszünk vissza a fény felé.
(Ezt az anyagba süllyedést, illetve kiemelkedés úgy lehet elképzelni, mint egy parabolát.)
Azért kell az aratás/betakarítást elvégezni, mert az emberiség jelenleg lélekminőségre való tekintet nélkül vegyesen tartózkodik itt, és nem minden entitásnak tenne jót, ha előrébb lépne, mivel neki még szüksége van a 3d-s anyagi létre, mert itt tud még fejlődni.
Az új emberiség alatt tehát én most azokat értem, aki az új fajt/embertípust fogják alkotni, akiknek a fő különbségük a mostani állapotokkal szemben, tudatosságbeli különbség lesz, persze lehet hogy a megjelenésük is már nem annyira anyagi, mint inkább félanyagi megnyilvánulás lesz.

A Misztérium Iskoláknál direkt nem írtam konkrétumot, de itt lehet gondolni pl.: az ókori egyiptomi beavatási iskolákra/templomokra is. Az ilyen beavató iskolákat vagy az olyan csoportokat akik a dialektikus életterülettől való megszabadulást tűzték ki célul, nem keverném össze a sátánistákkal.
A sátánistának pontosan az a célja, hogy tobzódjon az anyagi dimenzió örömeiben és minél több embert sötétségben tartson, mert ha már az utolsó lélek is megszabadult, ez az életterület a tükörszférával együtt teljesen kiürül és ezért valószínűleg meg is szűnik.

A tökéletes egységben pedig elképzelhetetlen bármiféle egymás ellen irányuló tevékenység sőt még talán a annak a gondolata is.

Mellesleg csak megjegyzés szintjén. Szép és jó dolog a kereszténység, de az a baj, hogy nem ad konkrét iránymutatást arra vonatkozólag, hogy a Krisztusi utat miként is kéne bejárni, így hiába keresztény valaki tudja a bibliát betéve az rajta sajnos nem segít. Arról már nem is beszélek, hogy a bibliát nem egyszer megváltoztatták, részeket szedtek ki, raktak bele. Persze jónéhány apokrif irat kimaradt a szórásól, amikor elkezdték összeállítani. (Ezzel megint csak nem azt állítom, hogy a benne foglaltak nem igazak. )

Itt ajánlanék megint két weboldalt:
http://www.boldognapot.hu/cikkek/45/judas-evangeliuma

A Nag Hammadi Könyvtár - a gnosztikus evangéliumok

Sőt egy-két videót is:
Enigma 2011.11.08. Vatikáni összeesküvések

Enigma 2011.11.15. Az egyház sötét oldala

Persze félreértés ne essék semmi bajom a keresztényekkel, de azért jó egy-két dologgal tisztában lenni.

Szintén, Jó egészséget kívánok!
Remélem nem vette sértésnek a fent elmondottakat, nem az volt vele a célom.

U.I.: Minden általam elmondott dolog, a jelen pillanatban igaznak vélt gondolatokat tartalmazza, semmiképp sem tekinthető szentírásnak, mindenki döntse el maga, hogy mit tart meg belőle magának!

Üdvözlettel: Bigpapa
 

Shaw61

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, nagyon árnyalt, pláne ha megsem nyílik..

Ha nem nyilik, akkor csakis a rejtett kéz lehet mögötte.

Nade kitolok vele, ide másolom az egészet:

Marcel Messing: Az Ébresztőhívás - interjú<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>

<o:p> </o:p>
Március 13, 2010

<o:p></o:p>
Most, a fejlődésünk legkritikusabb időszaka azt kéri tőlünk, hogy ne pazaroljuk az olajenergiánkat kívülre és ne égessük el. Nem. Azt kéri, hogy az olajat a testünk lámpájába használjuk. Mi vagyunk a szüzek, a bölcs szüzek, a bölcs lelkek. És a vőlegény semmi mást nem jelent, mint hogy egy hatalmas energia halad át a naprendszerünkön, a Földünkön keresztül, minden élőlényt megérint. Azokat a személyeket is, akik azt hiszik, hogy uralkodni tudnak, őket is megérinti.

És a szívem legmélyéről mondhatom, hogy ha a következő években azt szeretnéd - a következő két, két és fél évben, mikorra a legnagyobb, leghatalmasabb forradalom befejeződik, egy új lehetőséget hozva -, ha azt szeretnéd, hogy hatalmi pozícióban legyél, még gazdagabb, akkor egy szegény, szegény emberi lény vagy.

Tehát belenézek a kamerába és az üzenetem különösen nekik is szól. Nem vádaskodok, nem ítélkezek. Kérlek, amennyiben halljátok ezt, nézzetek magatokba: Ez lenne a végzetetek? Rabolni a bolygót, mindent elvenni, az éhínség okozóinak lenni, az időjárás változások okozóinak lenni? Ez lenne a végső célotok a Földön?

A szíveink legmélyén ott van Isten szikrája, tehát nekünk kell ezt a munkát elvégeznünk. És sosem tudjuk megoldani a legeslegnagyobb problémákat amik most a bolygónkon vannak erőszakkal, agresszióval.

Elveszítjük a zűrzavart. Felül kell múlni a zűrzavart. Felül kell múlni a vallást. Felül kell múlni a politikai rendszereket. Felül kell múlni a társadalmi rendszereket. És a legfontosabb a fiatalok számára: felül kell múlni a félelmünket. <o:p></o:p>




MARCEL MESSING (MM): ...felnéztem és a látótérben ott voltak az Ikertornyok; és ez több mint 20 éve volt, hogy ott voltam. És ránéztem az Ikertornyokra és láttam, ahogy összeomlanak, elpusztulnak - tűzben.

Annyira féltem. A testem összes sejtjeiben éreztem. Tettem egy ilyen mozdulatot [megdörzsöli a szemét] - Ezt nem hiszem el. Nagyon megérintett.

Aznap este felhívtam a lelki társamat és azt mondtam: Szörnyű amit láttam. Nem tudom megérteni. Nagyon erősen érzem, hogy ez meg fog történni. Nem tudom, hogy mikor, nem tudom, hogy miért, de ez meg fog történni.

Ezután furcsa dolog történt. Mert Marijke vezetett, mindig ő vezet, és olyan három óra körül lehetett, Francia idő szerint, háromnegyed kilenc New Yorkban... körülbelül, ha jól emlékszem. Autóban voltunk és hirtelen azt mondtam: Marijke, át tudod tekerni, az adót, a rádióban? Mert nagyon, nagyon erősen érzem, hogy valami történik, aminek nagyon nagy hatása lesz.

Hallottuk a rádióban, ugyanabban a pillanatban, hallottunk az Ikertornyok elleni nagy támadásról.

Sok mindent tanultam. Találkoztam egy jogival, aki megtanította nekem a Bhagavad Gita titkait és aki egy kéziratot adott nekem. Látott engem egy álomban, azt, hogy Indiába megyek.

És Tibeti kolostorokat is meglátogattam, mivel nagyon szoros kapcsolatot érzek a Tibeti emberekkel. Nagyon, nagyon szeretem őket – csodás emberek. Őszinték, nyitottak, erőszakmentesek, mert tudod, az egész világ tele van erőszakkal. A tanító azt mondta: El kell vinned az üzeneted az emberekhez. Menj.

Számomra a cselekedés első lépései voltak ezek, cselekedni egy olyan alapról indulva, amiben minden nap abban az állapotban próbálsz létezni, amit Ghandi ahimsa-nak nevez, erőszakmentesség.

Mert amit felfedezéseim során megértettem, olyan titkos páholyok anyagaiból, mint például a Skull and Bones... akkoriban elolvastam a Protokollokat; rengeteget olvastam a rejtett erőkről és a Külkapcsolatok Tanács (CFR), az ENSZ meg az Európai Közösség hátteréről.

És akkor hirtelen megérted az egész összeesküvést. Mindent megértesz. És akkor egy mélyebb szinten azt is megérted, hogy a színfalak mögötti erők sokkal mélyebbre nyúlnak annál, mint amit az emberek gondolnak. Igazi, Gonosz erők harca ez a Fény ellen.


Az interjú kezdete

BILL RYAN (BR): Tehát Bill Ryan vagyok, Project Avalon-tol és nagy megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek Marcel Messing barátommal. A mai dátum Március 13, 2010. Sokaknak Önök közül, akik nézik most ezt a videót, Marcel neve ismeretlen.

És további felhajtás nélkül, Marcel, mivel ez a videó csak rólad szól... a te munkádról szól, a bölcsességedről, tapasztalatodról, észlelésedről, valamint az üzenetedről és megkérlek, hogy köszönts itt több ezer embert. Mondd el nekünk, hogy milyen üzenetet szeretnél átadni mindazoknak az embereknek, akik jelenleg ébredeznek világszerte.

MM: Már egész fiatalon rájöttem, amikor kis srác voltam, hogy a világ nem ugyanaz, mint amit a szívemben éreztem. Nagyon erős kapcsolatot éreztem ez emberi lények, állatok, fák, növények és a bolygó közt.

És kis srácként felnéztem a csillagokra. Olykor arra gondoltam: Mik is ezek a csillagok? Lehet, hogy mi onnan jöttünk.

Nagyon fiatal érzés volt a lelkemben, hogy a bolygónk nem minden. Több van a menny és a pokol között, ahogy Shakespeare mondta, mint amit láthatunk.

Így nagyon sok felfedezést tettem és nagyon erősen éreztem, hogy minden egyes ember, akit a világon láttam ugyanúgy érez, mint én, ugyanúgy lát, ahogy én, ugyanúgy hall, ahogy én. És utána rájöttem, hogy ez nem így van.

Nos, amikor fiatal vagy, egy picit elszigetelt vagy, egy picit magányos. Nem azért, hogy áldozat legyél, hanem ez egy belső érzékenység.

És egy nap eldöntöttem, nagyon határozottan, hogy vagy a körülöttem lévő emberek őrültek, vagy pedig én vagyok őrült. És úgy döntöttem, hogy nem vagyok őrült. Nem szeretném azt mondani, hogy a körülöttem lévő emberek őrültek. Ez tiszteletlenség.

Viszont így gondoltam és erősen éreztem: Légy aki vagy. Menj azon az úton, amin menned kell. Ne tégy olyat, amit mások szeretnének, hogy tegyél. Légy őszinte önmagadhoz. Légy őszinte a körülötted lévő élőlényekhez.

Tehát az én utazásom nagyon, nagyon fiatalon kezdődött. Sohasem hagyott el az a nagyon erős belső érzés, miszerint spirituális lények vagyunk. Később, amikor tanulsz – és én egy olyan családban nevelkedtem, ahol sok tanulás volt, sok érdekes tudnivaló dolog – de nagyon erősen rájöttem, hogy a legfontosabb nem az agyadnak való tudás, hanem a szívednek való tudás.

Tehát, amikor a természetben sétáltam és a madarakat néztem, amikor a fák suttogását hallottam és láttam az eget meg a csillagokat, volt egy nagyon fiatal, egy nagyon erős érzésem: minden Egy. Mi Egyek vagyunk.

Miután felnősz és elvégzed a tanulmányaidat, később meg egyetemre mész – lehetőségem volt embertant, filozófiát és összehasonlító vallástörténetet tanulnom – rájössz azért tanulsz, hogy többet tudhass a szíveddel, hogy jobban megértsd azt, hogy ki vagy te és azt, hogy mi vagy.

Természetesen hallottam az evolúció elméletéről. Az antropológiai hivatásom révén például Charles Darwin elméletében is tanult vagyok. De olyan sok kételyem volt.

Más könyveket is olvastam. Nagyon fiatalon, Ouspensky-t és Gurdjieff-et tanulmányoztam, Krishnamurti-t, Ramakrishna-t, Ramana Maharshi-t; később Balsikar-t. A Védákból tanultam, India ősi bölcsessége, az Advaita Vedanta-t, a non-dualizmust. A Zen hagyomány meg a Buddhizmus tanítóihoz látogattam el, Indiába utaztam, sok nagyon, nagyon jó emberrel találkoztam.

Az egyetemen tehát rájöttem: Nagyon érdekes dolgokat tanulok itt, de ezek nem érintik meg a szívemet.

És itt megállnék ennél a szónál, hogy "egyetem". Tudod, egy egyetemen több kar van, sok szakember. És rájöttem arra, hogy egy szakember az, aki nagyon sokat tud a kevésből. Specializálódott. Elvesztette az Egységet.

Tehát rájöttem, hogy a tudományban nem találhatod meg az igazságot. Még egy fajta elmemanipuláció is van itt, hogy mit kell tanulnod. Mostanra már rájöttem például arra, hogy Darwin elmélete egy csomó hazugság. Az egyetemen ezt nem mondhatod, mert akkor nem tudnál lediplomázni. Később viszont úgy döntöttem, hogy tanulmányozni fogom Darwin-t, mindent ami ezzel kapcsolatosan megjelent.

Megtanultam azt, hogy az emberi lény nem egy fizikai test, vagy egy agy. Teljességgel tudat vagyunk, tényleg tudat.

Nagyon hosszú utazásra volt szükség ennek a felfedezéséhez. És akkor hirtelen, több tapasztalat után a saját életedben, amiről néha nehéz beszélni... most, nyitottabb időkben, beszélhetsz róluk... rájöttem arra, amit már kisfiúként éreztem, hogy az Egység a mi alapunk. Ez mindennek az alapja: Egyek vagyunk és Egység vagyunk.

Ezután meg körülnézel és egy elkülönült világot látsz – küzdelmet, háborút, éhínséget, földrengéseket, tenger alatti rengéseket – és egy csomó hatalmat, olyan embereket akik mindenfélét lopnak, olyan embereket akik annyira gazdagok, hogy megkérdezed, felteszed azt a kérdést, hogy: Hogyan lehetséges ez? Szükséged van minderre?

Konfliktusban álltam önmagammal. És elkezdődött az a kutatásom, hogy mi is a Gonosz? Honnan származik? Mert erős harcban voltam ezzel. Nem tudtam megértetni.

És arra gondoltam: megszeretném tudni mi a Gonosz eredete. Miért létezik? Miért van?

Így hát a nácizmus, a fasizmus, a kommunizmus háttereit tanulmányoztam és egy csomó olyan dolgot fedeztem fel, amiket nem találsz a jól ismert történelmi könyvekben... olyan dolgok, amiről tilos beszélni.

És írtam is ezekről. Arról írtam, hogy mit jelenthet számodra az igazság, mi az az igazság? Ahogy Gandhi mondta, "Az igazság maga Isten."

És akkor meglátod, hogy egy hazugság hálóba vagyunk belegabalyodva.

Nos, az egyetemi tanulmányaim után egy időre gimnáziumban tanítottam. Lehetőségem volt egy csomó diákot tanítani, több ezer diákot, és szerettem a munkámat. Antropológiát, filozófiát, összehasonlító vallástörténetet tanítottam; csodás párbeszédeket folytattunk, találkozókat, és együtt kutattuk az Igazságot.

És azt mondtam a diákjaimnak: Nem érdekel, hogy milyen végeredményt értek el a vizsgán. Csak az érdekel, hogy jó emberi lénnyé váljatok. Ez a legfontosabb.

Miután 13 évig több ezer diákot tanítottam, felkértek arra, hogy tudós legyek egy nagy Amszterdami könyvtárban. A könyvtár neve Bibliotheca Philosophica Hermetica. Ott az egész ősi tudást meg lehet találni, kezdve az alkímiai hagyományoktól, ami az Arab világból ered. A nagy misztikusokról találsz információkat, Keletiek meg Nyugatiak, úgy mint Meister Eckhart, vagy Jacob Boehme, vagy a Szufizmusról – Halai, Tabriz, Rumi.

És azonnal felismertem, mivel fiatal srácként tanultam mindezekről a vallásokról, a spiritualitásról... mivel nagyon erősen éreztem a szívemben. Tudtam, hogy mi az Igazság.

Tehát, azáltal, hogy az Amszterdami könyvtárba kerültem, lehetőségem volt az ősi tudást tovább tanulmányozni, amit már évekkel azelőtt elkezdtem. Kutattam, bölcs emberekkel beszélgettem, különböző országokba utaztam.

És Indiában, még az erdőben is csodálatos tanítókkal találkoztunk, akik nem közismertek... mivel sokszor, ha nem vagy közismert, nagyon jó tanító lehetsz, és ez egyszerűen... Tehát találkoztunk valakivel az erdőben, olyan volt mint egy szeretet-energia, egy fény-energia. Tanított engem, több dolgot tanított nekem és sok mindent tanultam.

Találkoztam egy jogival, aki megtanította nekem a Bhagavad Gita titkait és aki egy kéziratot adott át nekem. Egy álmában látott engem, azt hogy Indiába fogok utazni és, hogy egy mélyreható találkozásunk lesz. Tehát például, abban az országban, az utazásom meg felfedezésem során, India nagyon sok kincseiről tanultam.

És Tibeti kolostorokat is meglátogattam, mivel nagyon erős kapcsolatot érzek a Tibeti emberekhez. Nagyon, nagyon szeretem őket – csodálatos emberek. Őszinték, nyitottak, erőszakmentesek, mert tudod, az egész világ tele van erőszakkal.

Egy nagy probléma számomra az, hogy olyan véleménnyel szeretnénk lenni, hogy: Sosem használj erőszakot, és ugyanakkor rengeteg erőszakot látunk körülöttünk.

És utána Rinpochekkal találkoztam. Csodálatos tanítók, "értékes tanítók", ezt jelenti a nevük, Rinpoche. És tanítottak minket. Sok olyan dolgot tanítottak, amiket a saját tudatodban meg tudsz valósítani.

Olyan emberekkel beszéltem, akiket kínoztak, és az amit mondtak teljesen megérintette a szívemet: azt, hogy a kínzást a személyiségüknél magasabb szintre tudták emelni. Azt, hogy együttérzés miatt teszik, az egész világért.

Szóval néhány projektet sikerült elindítanunk Indiában, sikerült néhány épületet építenünk az emberek segítéséért és az ottani utazásom során rengeteg dolgot tanultam.

Megtanultam, hogy mik azok a mantrák, hogy mit jelent az Om Mani Padme Hum, azt, hogy ezek nem csupán szavak, hanem egy rezgést képviselnek, egy erőt. Megtanultam, hogy mi az Om, azt, hogy ez egyben egy erő is és azt, hogy összhangban kell lenned az univerzummal ha beszélni akarsz az Om-ról, az Igéről... ezt János evangéliumából is vissza lehet keresni: "Kezdetben volt az Ige”. Ez tehát egy rezgéserőt jelent, ami harmóniát hoz, ami maga a harmónia, az univerzum alapja.

Tehát az utazásom nem csupán elméletből állt, hanem gyakorlatból is. És amikor évekkel később odakerültem az Amszterdami könyvtárba, folytattam ezt az utazást.

Az élet rengeteg eséllyel ajándékozott meg, rengeteg lehetőséggel, és nagyon erősén éreztem ugyanazt, amit az Indiai erdőben is hallottam, a tanító azt mondta: El kell juttatnod az üzeneted az emberekhez. Menj.

Miközben a repülőgépen ültünk, Indiából visszafelé, ő meghalt és nagyon, nagyon erősen megvilágosodott bennem az, amit a szívembe ültetett: Mondd el az embereknek az igazságot és használj példázatokat a megértéshez, hogy könnyebben érthető legyen.

Miután négy évet töltöttem az Amszterdami könyvtárban, nagyon különös dolog történt. Kapcsolatban álltam egy csomó emberrel Európából, az Egyesült Államokból is, és megkértek, hogy menjek el New York-ba egy Grál kéziratért de Boron-tól.

A kollégám meg én elmentünk New York-ba és miután megkerestük, láttuk meg tanulmányoztuk a Kézirat a Grálról-t, de Boron-tól... A Grál egy nagyon fontos szimbólum a Nyugati kultúrában, ahogy azt a Chrétien de Troyes-ban látni, vagy Wolfram von Eschenbach műveiben. És a harmadik kézirat pedig de Boron-é volt, de Boron, a Grál Kézirat.

Miután megnéztük, miután beszélgettünk a kéziratról, az Empire State Building-hez mentem.

Nem szeretem az ilyen dolgokat. Nagyon idegennek érzem magam a technológiai városokban. Nem az én világom. Szeretem ez erdőket, a hegyeket, a fákat. Beszélem egy picit a madarak nyelvét, beszélek az állatokkal; nagyon erős kapcsolatot érzek velük. Így amikor egy nagy városban vagyok, hatalmas tornyokkal, azonnal érzem, hogy ez nem az emberi lény rendszabályában való. Én jobban szeretem a tölgyeket, a fákat, a madarakat, a sas kiáltását és a szarvasok beszédét.

Tehát fent voltam az Empire State Building tetején, felnéztem és a látótérben ott voltak az Ikertornyok; és ez több mint 20 éve volt, hogy ott voltam. És ránéztem az Ikertornyokra és láttam, ahogy összeomlanak, elpusztulnak - tűzben.

Annyira féltem. A testem összes sejtjeiben éreztem. Tettem egy ilyen mozdulatot [megdörzsöli a szemét] - Ezt nem hiszem el. Nagyon megérintett.

Aznap este felhívtam a lelki társamat és azt mondtam: Szörnyű amit láttam. Nem tudom megérteni. Nagyon erősen érzem, hogy ez meg fog történni. Nem tudom, hogy mikor, nem tudom, hogy miért, de ez meg fog történni.

Ezután mindez ki ment a tudatomból. És az a négy, négy és fél év után, amikor a könyvárban dolgoztam a gnosztikus hagyományon, ahol igazából megértheted Dante gyönyörű kéziratát, a Divina Comedia-t, az eredetit, a kéziratot, Botticelli illusztrációival; ahol az igazi Grál kéziratokat tanulmányozhatod; még híres írók is eljöttek a könyvtárunkba, úgy mint Eco, amikor írta a könyvét a Rózsáról (ford. megj.: A rózsa neve), mivel az összes kézirat ott van.

És akkor hirtelen egy erős érzésem támadt... nagyon különös, a magány is lehetett, ott van minden körülötted; mindaz a tudás: Valóban ezt kell tenned?

Abban az időben sok tanítást adtam, tanítottam, tényleg több ezer embert. Lengyelországba utaztam, ahol kiadták néhány könyvemet, és Varsóban meg Gdańskban tanítottam, meg más helyeken is, és csodálatos találkozásaink voltak ott.

Más országokba is elmentem, hogy az élet lényegéről beszéljek és arról, hogy azért vagyunk itt ezen a bolygón, hogy beteljesítsük azt, amit a Keleti népek dharma-nak neveznek: a belső feladatunk. Minden embernek ezen a Földön megvan a saját dharma-ja, a feladata, és ha megfeledkezel erről a feladatról, akkor kárba ment az életed. És az nagy kár lenne.

Tehát nagyon erősen éreztem azt, hogy amit tanítottam jó volt. Jó volt. Egyben volt az áramlattal, de ennek a tudásnak határa is van.

Aztán olyan 15 év tanítás után, erősen éreztem, hogy egy csendes helyre kell mennem – keveset beszélni, meditálni, elmélkedni, sétálni, az erdőben lenni, a hegyet Namaste-val köszönteni, a kígyókkal beszélni – nekik is saját nyelvük van – beszélgetni a sassal. Egy csodálatos időszak volt.

Körülbelül 11 évig éltünk Marijke, a lelki társam meg én, a hegyekben.

Viszont a háttérben mindig ott volt az aggódásom a gonosz miatt. Mindig visszatért bennem.

A hegyekben a Bhagavad Gita-ból tanultunk. Egy csodálatos kéziratot kaptam egy igazi jogitól. Minden napot egy meditációval kezdtünk egy, a spirituális történelemről szóló könyv segítségével, olykor az Avesztából, Perzsia bölcsessége, vagy valamivel a Védákból, India bölcsessége; olykor a miszticizmusból, Eckhart Mester; Szufizmusból: Rumi, Halai, más fontos Szufi mesterektől.

És rájöttem arra, hogy egyre jobban, mindaz amit tanultál szó szerint a tudatodba került. Olyan volt, mintha mindaz ami addig tudattalan volt egy, a szívvel való megértés szintjére emelkedett volna. Mivel gyakran vannak olyan megértések, amikben nem segíthetnek a könyvek. Egy könyv segíthet... egy jó könyv, egy spirituális könyv.

De ennek van egy határa. Eljön egy idő amikor le kell tenned a könyveidet és el kell engedned az egészet. És abban az időszakban volt az, hogy egyre jobban elengedtem mindent.

Ezután volt néhány élményem a hegyekben és ezek egy másik élményre emlékeztettek, amit akkor tapasztaltam, amikor még Hollandiában éltem... az, hogy egyik nap egy kis tóra néztem, ültem és csak néztem egy virágot a tavon. És aztán hirtelen eltűntem.

Ez egy nagyon különös élmény volt, és még akkor is ha elmesélsz egy élményt tudod, hogy nem igaz, mivel egy élményt nem lehet elmesélni. Tehát az amit mondok lényegében hazugság, de nem tudom másképp elmondani azt, amit ebben az élményben tapasztaltam: Minden szeretet. Minden fény. Minden tökéletes. És tíz napra van szükségem a fizikai testemben ahhoz, hogy elmélyítsem, hogy megalapozzam az élményt. Örömömre nem tanításokból kaptam ezt az élményt.

Erősen éreztem a testemben; még azt is nagyon erősen éreztem, ha úgy akarod – és ugyanakkor nem te magad vagy az, aki ezt mondja –, hogy elhagyhatod a testedet és azonnal eltűnsz.

Valami viszont visszatartott a testemben. Nagyon vert a szívem – hatalmasat, hatalmasat. És abban az állapotban úgy éreztem, hogy nincs szükségem gyógyszerre. Nem is egészségről van szó, hanem egy másfajta jelenségről, ami a testedben történik.

Akkoriban tíz nap alatt megírtam a Forest of Initiation (A Beavatás Erdője) című könyvemet. A könyv cselekménye Indiában játszódik és a főhőst, Djaiana-t, a saját életem ihlette.

A tanító az erdőből volt az, aki mondta: Többet kell beszélned a saját élményeidről, hogy az emberek megérthessék.

Mert én nem mertem, nem tettem; a tapasztalatomban ez olyasmi volt, amit megtartasz magadnak meg barátok egy kis csoportjának. Tehát egy idő után már mertem erről beszélni.

És amikor a hegyekben voltunk, hirtelen egy mélyrehatóbb élményem volt – de nem pozitív. Annyira aggasztó volt! Le vagy dobva abba, amit később a mélységnek lehetne nevezni. Nem volt alja. Nem álltál meg! És ismét, a szívverés.

Éjjel történt mindez, főleg éjjel. Felkeltem és kimentem az erdőbe sétálni, hogy mozogjak. És ezután lenyugodott a testemben; és helyreállt a kapcsolat mindazzal, ami létezik.

A tizenegy év alatt, amikor a hegyekben éltünk, kisebb kirándulásokat tettünk emberek kis csoportjaival, általában 25 ember volt a maximum, és dél Franciaország barlangjaiba látogattunk el, a magas hegyekhez. Például egy kis csoporttal egy hegycsúcsra mentünk és megkértem az embereket: Kérlek, legyetek csendben. Ha felértek oda, próbáljatok nem mondani semmit. Rengeteg energiát elvinne és jobb meghallani azt, amit a természet súg nektek.

A hegy csúcsán gyakran tanítani próbáltam – nem úgy értem, hogy elő volt készítve, hanem hagytam, hogy történjen. Csodálatos idők voltak, amikor körben ültünk hegyek csúcsán. Figyeltük a Természet minden hangját, mert a Természet minden nap beszél. Mivel annyira zajosak vagyunk, elveszítünk minden kapcsolatot a Természet hangjaival. Ha igazából meghallgatsz egy fát, hallani fogod a hangját. Ha valójában odahallgatsz a falevelek suttogására, hallani fogsz egy üzenetet.

Nem annyira furcsa az, hogy a múltban embereknek voltak olyan jóslatai, amiket a fa leveleire alapozták, mivel hallani tudták a szelek nyelvét, ahogy az Indiaiak mondják.

Az Indiaiak gyakran mondják: Ti, Nyugati emberek, mindent elveszítettetek, mivel a városaitok annyira zajosak. Nem halljátok a folyamaink hangjait. Nem lehet élni egy olyan városban, amiben nincs csend.

Tehát, tizenegy évig kis kirándulásokat tettünk, barlangokba látogattunk el. Abban az időben rengeteg információt gyűjtöttem a Katarok történelméről, egy csodálatos embercsoport, akik Ari&egrave;ge-ban éltek, dél-Franciaországban, akik az ősi tudás birtokában voltak az Esszénűsöktől, melyek sorából emelkedett ki a csodálatos mester Jézus – tiltott tudás a Római-Katolikus Egyházban.

Mert ha tudnánk, hogy ki is volt ő igazából, azt, hogy költő is volt, és ha beleolvasol az Esszénűs evangéliumokba, egy olyan költővel találkozol, aki Rumi és Tabriz és mások szintjén van. De nem: mi keresztre feszítettük Jézust például kétszer – az egyházak, szervezetek által; és elvesztettük a költői nyelvezetét. És ezt újra felfedeztem ebben az időszakban; az Esszénűs információforrásokból, amik az utamba kerültek – tanulmányoztam őket. Megláttam a Katarokkal való kapcsolatuk erősségét és mélységét.

Ellátogattunk nagyon mély földalatti barlangokba, ahol beavatások történtek a múltban, és rengeteg információkat gyűjtöttem, olyan emberekkel beszéltem akik ismerték a történelem élő szavait... tehát szájról szájra terjesztik.

És hirtelen, a tizenegy éves időszak után, amikor ott éltem, egy nagyon erős érzésem támadt: Vissza kell menned Hollandiába, Belgiumba, hogy nyíltabban taníts.<o:p></o:p>

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><v:shapetype id=_x0000_t75 stroked="f" filled="f" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" o:preferrelative="t" o:spt="75" coordsize="21600,21600"><v:stroke joinstyle="miter"></v:stroke><v:formulas><v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"></v:f><v:f eqn="sum @0 1 0"></v:f><v:f eqn="sum 0 0 @1"></v:f><v:f eqn="prod @2 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @0 0 1"></v:f><v:f eqn="prod @6 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="sum @8 21600 0"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @10 21600 0"></v:f></v:formulas><v:path o:connecttype="rect" gradientshapeok="t" o:extrusionok="f"></v:path><o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shapetype><v:shape id=_x0000_i1025 style="WIDTH: 166.5pt; HEIGHT: 170.25pt" alt="" type="#_x0000_t75"><v:imagedata o:href="http://www.sziszego.abbcenter.com/weboldal/sziszego/cikkek/Quetzalcoat.jpg" src="file:///C:\DOCUME~1\MARGIT~1\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.jpg"></v:imagedata></v:shape><o:p></o:p>
Quetzalcoat<o:p></o:p>
Mert a hegyekbe való utazás egyfajta menekülés is volt, de egy csodás menekülés. Csendet engedtem meg magamnak. Elmélkedést engedtem meg magamnak. Olyan sok kemény év után szükséges volt. És utána nagyon erősen éreztem: Vissza kell menned. Rendben. Eldöntöttük, egy házat ajánlottak nekünk Belgiumban, megvettük a házat és utána időpontot egyeztettünk a... az elköltözéssel kapcsolatban; igénybe kellett vennünk egy kis, egy... mi is az angol szó erre?

BR: Úgy nevezzük, hogy "költöztető cég."

MM: A költöztető cég. Rendben. Tehát időpontot egyeztettünk a költöztető céggel és nagyon, nagyon tisztán emlékszem, hogy a srác elővette a naptárt és megkérdeztük, hogy lehetséges-e szeptember 9, 10-én, vagy 13, 14, 15-én? Nem, mondta franciául: Que le onze septembre – csak 9/11-én. Nos nem gondolkodtam el ezen. Egy nappal előtte a csillagokra néztem és pontosan 9/11-én elköltöztünk.

Ezután furcsa dolog történt, mert Marijke vezetett, mindig ő vezet, és olyan három óra körül lehetett, Francia idő szerint, háromnegyed kilenc New Yorkban... körülbelül, ha jól emlékszem. Autóban voltunk és hirtelen azt mondtam: Marijke, át tudod tekerni, az adót, a rádióban? Mert nagyon, nagyon erősen érzem, hogy olyasvalami történik, aminek nagyon nagy hatása lesz.

Ugyanabban a pillanatban meghallottuk a rádióban, hallottunk az Ikertornyok elleni nagy támadásról. És teljesen meg voltam zavarodva. Marijke azt mondta: Olyan sápadt vagy, és tudtam... hogy ez a New York-i emlék, az Ikertornyokkal kapcsolatban.

Egy hatalmas forradalom pillanata ez az egész Földön, az egész bolygón sőt, a teljes naprendszerünkben. Még nem voltak meg a forrásaim, még nem voltak meg az információim, de már megvolt az első előadásom időpontja, minek a címe az volt, hogy A Bolygónk Hatalmas Forradalma.

BR: És, ha megkockáztathatnám ennek a gyönyörű bevezetőnek a megszakítását, amit az életedről, a munkádról meg a filozófiádról prezentáltál, ez a forradalom a te személyes forradalmad is volt, ugye? Mivel valamennyire összekötött téged, mint lélek – a spiritualitás diákjaként – azzal a ténnyel, hogy a te dharmád az, hogy cselekedj a Föld bolygón, két lábbal a földön. Helyes ez így? Helyes lenne...

MM: Teljesen így van. Mivel a múltban inkább olyan ember voltam, aki elmélkedett, meditált, a teljes tudatosságról adtam tanításokat, amiről saját magad is tanulnod kell nap mint nap. Nem kell magasztalnod magad. Tehát diák vagy, és tanítasz. De nagyon erősen éreztem, az utazásom után, a Gonosz miértjének a kutatása után, hogy ez maga a gonosz. Teljesen tudatában voltam annak, hogy mindez manipulálva van. Ez manipulálva van.

Az, amit pár nappal később láthattunk a TV-ben, és ismétlik újra, meg újra, meg újra. Miért ismétlik? Azért, hogy a tudatodba ültessék azt a tényt, hogy aggódsz.

Ez volt a terrorizmus elleni háború kezdete. A terrorizmus elleni háború, amit leírtam az egyik könyvemben, Fel Fogunk-e Ébredni?

Sosem írtam volna egy ilyen könyvet, ha nem jöttem volna rá, hogy ez nem egy politikai háború. Egy politikai háborúnak tűnik, mivel sok jel erre mutatott: az első terrortámadás, a gazdasági tényezők első összeomlása.

De nem vagyunk tisztában azzal, hogy mindaz amit kívül látunk, az a belsőnk, a tudatunk kivetítése, ami nem teljesen éber. Így aztán hirtelen megértettem, hogy mik is a színfalak mögötti erők.

Ez nagyon különös. Az első reakcióm nem a harag volt, hanem a könyörület. Nem mondhatom, hogy minden nap így volt. Olykor nem voltam harmóniában és azt gondoltam: Hogyan tehetnek emberek ilyet? Annyira kegyetlen, annyira hátborzongató.

És tudod, ez emberek többsége nézi a TV-t és az újságokat olvassa, és ez egy második felfedezésem volt, hogy a média óriási, hatalmas befolyás alatt van. És ők tudják ezt. Tudják, hogy nem mondanak igazat. Számomra a cselekedés első lépései voltak ezek, cselekedni egy olyan alapról indulva, amiben minden nap abban az állapotban próbálsz létezni, amit Ghandi ahimsa-nak nevez, erőszakmentesség.

Mert amit felfedezéseim során megértettem, olyan titkos páholyok anyagaiból, mint például a Skull and Bones... akkoriban elolvastam a Protokollokat; rengeteget olvastam a rejtett erőkről és a Külkapcsolatok Tanács, az ENSZ meg az Európai Közösség hátteréről.

És akkor hirtelen megérted az egész összeesküvést. Mindent megértesz. És akkor egy mélyebb szinten azt is megérted, hogy a színfalak mögötti erők sokkal mélyebbre nyúlnak annál, mint amit az emberek gondolnak. Igazi, Gonosz erők harca ez a Fény ellen.

Ezt minden hagyományban megtalálhatjuk. Ha a Korán-t nézed, többet tudhatsz meg az ördögről. A devil (ördög) semmi több, mint the evil (a gonosz); a devil az the-evil.

Információkat találhatsz a Perzsa anyagokban, a spirituális forrásokban. Zoroaszter tájékoztatott minket Ahriman-ról, a Gonosz Ereje, Ormazd, a Fény Ereje ellen. Buddha szútráiban is megtalálhatod, ahol Mara-ról, a gonosz szellemről beszél, aki akár az univerzumban is egy hatalmas erő.

Természetesen az elesett angyalokról is tanultam, Luciferről. És a legtöbb ember azt gondolja ez csak egy mese, és az egyházak azt tanítják, hogy voltak elesett angyalok.

Abban az időszakban tanulmányoztam az agyagtáblákat, angol fordításban, Enoch könyvét – ez héber nyelven azt jelenti, hogy "a beavatott", mivel nem a megszokott módon hallt meg. Olyan módon vitték el a Földről, hogy azt mondanád egy űrhajó vitte el.

És nagyon sok utalást találni ezekben az eltitkolt könyvekben, úgy mint a Jubileumok könyve, Noé titkos könyve, Enoch könyve, arról, hogy a múltban, és most is, nagyon sok kapcsolat volt a földönkívüliek meg a Föld között.

Mellesleg, nagyon erősen érzem, hogy idén vagy talán jövőre teljes lesz a Közzététel, hogy mindenki meg fogja tudni mi az igazi földönkívüliek rejtett történelme. Mert Hollywood manipulálja a témát, és a tudomány is manipulálja a témát. Kigúnyolnak, ha ezekre a dolgokra gondolsz.

De számomra nagyon tiszta volt az, hogy a történelmünket is manipulálták és rengeteg hazugsággal van körbekerítve, ami az úgynevezett elesett angyalok történetéig vezethető vissza.

Például, ha Enoch könyvét olvasod, látni fogod, hogy 50 személyes csoportokban szálltak le a Hermon hegységben. A Holt-Tengeri Tekercsekben is megtalálod őket, az elesett angyalok. Magas, szürke lényként írják le őket, néha óriásként. Nephilim, héber nyelven, vagy B’nai HaElohim: az istenek fiai. Itt voltak a Földön.

Még a Genezisben is találsz egy pár ilyen szöveget; az egyház manipulálta ezeket, kivette őket. Pár mondatot lehet találni, hogy Az óriások voltak a földön abban az időben, és kereszteztek az emberi lényekkel, a nőkkel.

Tehát a kutatásomban a Gonosszal kapcsolatban – mi a háttere; miért nem tudjuk – nagyon határozottan rájöttem arra, hogy a Föld bolygónk évezredek óta manipulálva volt egy másik bolygó lakosai által, és ezt minden egyes kultúra mitológiájában megtalálhatod, a Luciferiánusok történetét. Miközben a történelem azt mondja, hogy Lucifer az Egy fölé akarja helyezni trónját, az eredeti szöveg a Mer-ka-ba-járól beszél, a fénytestéről, a kisugárzásáról.

Ez azt jelenti, hogy az univerzumban van egy lehetőség – nem egy kötelezettség, hanem egy választási lehetőség –, hogy ez élőlényeknek, bármilyen szinten is éljenek, lehetőségük van az Egység ellen cselekedni. És ez az elkülönülés kezdete. Tehát ha ezek a Gonosz erők, amik lényegében tudatlanok – mert ha igazából nem tudatlanságban élsz, hanem a tudásban, gnózisban, ezt nem teszed meg. Tehát még ezeknek a lényeknek is, akik idejöttek a Földre, rengeteg tanulnivalójuk van.

De ők nagyon vágyakoztak arra, hogy birtokolják a bolygónkat, hogy birtokolják a naprendszert. Ez a mitológia Csillagok Háborúja. És ezt mindenhol megtalálod, rengeteg nyom van. Ez tiltott tudás, mert ha ezt megérted, és ha megérted a Gonosz eredetét, ez sokak számára veszélyes lenne.

BR: Nos Marcel, mi a te megértésed arról, hogy miként lehet összeállítani ezt a hatalmas összképet? Mert picit korábban arról a sokkról meg az ébresztőhívásról beszéltél, amit tapasztaltál, és amit természetesen emberek ezrei szintén tapasztaltak 9/11 reggelén és, hogy rögtön utána rájöttél, hogy valami nagyon nem stimmel itt... Ez nem a “Terrorizmus elleni Háború” volt, hanem a bolygó polgárai elleni háború.

MM: Igen.

BR: Most viszont az ősi gyökerekről beszélsz...

MM: Mm-hm.

BR: ...amit sok különböző kultúrában feljegyeztek, a földönkívüliek látogatásaikat; sokan óriásokként említik őket.

MM: Mm-hm.

BR: Nos, nem akarok szavakat adni a szádba, de hogyan áll össze az egész? Mi az összefüggés az ősi idők meg a mai idők közt? Mi ez a titkos tudás? És mi ennek a hazugságnak a lényege, amit mondanak nekünk?

MM: A titkos tudás az, hogy a legtöbb embernek ezen a gyönyörű bolygón fogalma sincs arról, hogy nagyon, nagyon nagy mértékű manipuláció áldozatai, minden társadalmi szinten.

És amikor az óriásokról beszélek, vagy Nephilim-ek... gyönyörű szövegek is vannak, a Nag Hammadi-i leletek közt, ahol gyönyörű írásokat találtak, Kairó közelében. Naga Hammadi azt is jelenti, hogy “a bölcs kígyók helye”. Nagas kígyót jelent. És ebből van két fajta. Vannak a kígyók, a Reptiliánok, akik nagyon gonoszak; és vannak a Nagas-ok, a fejlettek, magasabb tudású lények más bolygókról, és szeretetből, akik bölcsességet adnak át, akik könyörületet tanítanak; akik igazi civilizációt tanítanak.

Tehát, például van egy Fülöp Evangéliuma a Nag Hammadi szövegek közt. És ott egyes szabályokat találhatsz, néhány mondatot az Archonról.

És archon görögül azt jelenti – archontoi – az uralkodók. Az Uralkodók. És ott rátalálsz arra, hogy az uralkodók nagyon hosszú ideje itt vannak a Földön és, hogy próbálták és próbálják rabul ejteni az egész bolygót.

Tehát ez azt jelenti, hogy még a Keresztény forrású ősi írásokban is - ami természetesen tiltott tudás - rengeteg információt lehet találni minderről.

Hogyan tették? És ez is sokkolt, mivel akkoriban mindenre rájöttem. Hogyan tették? Rendben – Meg kell értenetek, hogy amit mi Nephilim-nek nevezünk, vagy Archontoi-nak vagy óriásoknak, vagy sumérül Anunnaki-nak – “azok, akik a mennyből a Földre jöttek” – a hetes számú agyagtáblán megtalálhatód, Enuma Elish.

Hogyan tették? Először is, emberi lényekkel kereszteztek. Megrongálták a DNS kódot. Ez azt jelenti, hogy nincs lehetőségünk arra, ebben a gyönyörű testünkben, hogy teljes tudatosságot fejlesszünk ki, ami kapcsolatban áll az univerzum tudatosságával és a szeretettel, amit mi Istennek nevezünk. Tehát nagyon lassan rabul lettünk ejtve, és mi azt gondoltuk ez természetes.

Ha tanulmányozzuk ezt a történelmet, és ha most előre ugrunk a jelenbe, 9/11 után, nagyon gyorsan meglátjuk ezt az irányítórendszert: a Patriot Act, biometrikus útlevelek, szkennerek, több műhold, belbiztonság, titkosszolgálatok közötti együttműködések, rengeteg dolog adatbankként, DNS adatbankok.

És nem mindenki érti, hogy milyen erők munkálkodnak emögött, mint ahogy azt a Nag Hammadi szövegek leírják, hogy ezek az Archontoi-ok, ezek az Anunnakik, ezek a Gonosz kígyói, rabul akarják ejteni az embereket ezen a bolygón.

Tehát, több eljárást használnak. A legelső, az a félelem. Miért? Amikor félsz, minden megváltozik a hormonális rendszeredben.

Szükségünk van a csakráinkra, a fény kerekeire. Szükségünk van a hormonális rendszerünkre.

Ahhoz, hogy a testedben a helyes légkörben létezz, szükséged van egy egészséges rendszerre a testeden belül. Tehát a félelem a legerősebb fegyverük. És miért?

A legtöbb ember nem tudja, hogy ezek az erők nem csak fizikai síkon léteznek; létrehoznak például egy rokonságot (kinship), ami később királyság (kingship) lesz, a királyi vér, és a királyok az istenek nevében uralkodnak; ők a közvetítők az istenek és azok között, akiket ők rabszolgáknak neveznek, az alanyok. Tudnotok kell, hogy itt egy másik vérvonalról van szó.

Ha valaki tényleg egy jó király vagy királynő, mint például Ashoka császár Indiában, egy híres császár aki az elején nagyon sok embert ölt és utána, amikor elolvasta a Buddhizmus írásokat, rájött, hogy mit is tett. Ezután megszabadult mindentől, ami nem emberi volt: védte az állatokat, védte a fákat; békességre törekedett az országában.

Viszont rengeteg olyan király van – kérem, nem ítélkezek, nem ellenzem, mert még azok az emberek is akik gyakran olyat tesznek, amiről azt gondoljuk, hogy helytelen vagy nem jó, még mindig a testvéreink.

Nem tudhatjuk, hogy mi magunk miket tettünk előző életeinkben. Nem vagyunk mindig szentek. Az emberek szeretnek szentek lenni, de csak akkor értheted meg az anyag meg a tudat fejlődésének történetét, ha őszinte vagy önmagadhoz.

Tehát azért használják a félelmet, mert a láthatatlan szinten tovább élnek, amit asztrális szintnek nevezünk. Ha az egyikük meghal, vannak módszereik, mágikus módszereik, szertartásaik, amivel egy olyan állapotba kerülnek, amit a Tibetiek Bardo-nak neveznek, egy számukra különleges létszint.

Csak akkor tarthatják meg a hatalmukat itt ezen a bolygón... amit most mondok nagyon fontos, mivel erről nem lehet túl sok könyvben olvasni. Én sosem olvastam róla. Ha meg akarják tartani a hatalmukat, szükségük van egy különleges nektárra. És milyen nektárra? Vérre.

Ha elolvassátok Goethe könyvét, Faust, van ott egy rész Goethe Faustjában, amikor Faustnak alá kell írnia egy szerződést az ördöggel (a gonosszal - d-evil). Ekkor előveszi a tollát és alá akarja írni. És az ördög azt mondja: Nem, ne a tollal írd alá. A saját véreddel kell aláírnod.

Miért? Goethe beavatott volt. Amikor Goethe azt mondja németül, hogy, "Blut ist ein ganz besonderes Saft", az magyarul azt jelenti, hogy A vér egy különleges nektár.

Van valami erő amire ezeknek az isteneknek, akik nem szeretetben léteznek, szükségük van azért, hogy életben tarthassák a finomabb testüket annak érdekében, hogy tovább uralkodhassanak – Archontoi azt jelenti, hogy uralkodók – a láthatatlan légkörben és, hogy felvehessék a kapcsolatot azokkal a titkos páholyokkal, akikkel addig is kapcsolatba álltak.

Tehát, ha az emberek azt kérdezik: Hogyan lehetséges, hogy ennyire sok háború van?... kisfiúként ezt kérdeztem én is, erről szólt az utazásom, és itt csak az utazásom egy kis részéről számolók be. Gyakran nem tudtam aludni! Miért létezik a gonosz. Miért? Miért nem élünk szeretetben? Miért nem élünk könyörületben?

Azt fedeztem fel, hogy ezek a Gonosz erők a félelemből keletkező negatív energiákkal táplálkoznak.

Tehát, ha elolvassátok Homérosz könyvét, az Odüsszeiát, ott olyan szövegeket lehet ott találni, miszerint egyeseknek vérüket kell az isteneknek áldozniuk.

Tehát a vérvonal azt jelenti, hogy ezek az emberek különleges DNS-el rendelkeznek, különleges vérrel, viszont lelki szempontból mindannyian egyformák vagyunk.

Tehát, miért jöttek ide az Anunnaki-k, az Archontoi-ok, a Nephilim-ek, a B’nai HaElohim-ek?

Azt is mondhatjuk: Rendben. Elfoglalták a bolygónkat.

De ekkor nem veszünk figyelembe egy nagyon fontos szöveget Nag Hammadi-ból. És megmondom, hogy mi az. Véletlenül olvastam el ma reggel. Az új könyvemhez írtam egy picit és elővettem a Nag Hammadi írásokat, és ott egy rövid szöveget találni: Abban az időben, az Archontoi - az uralkodók - úgy gondolták, hogy szabad akaratukból tesznek gonosz dolgokat, hogy a Nagy Lélek engedte ezt szabaddá azért, hogy tanítsa az embereket.

Ez nagyon fontos! Ha több gyerekkel együtt játszunk, lehet, hogy nagyon jól érezzük magunkat. Ha viszont nem vesszük észre, hogy ez csak egy játék és ha azonosulunk vele, akkor még a Gonosz erők is, akiknek tanulniuk kell, meg mi is, akiknek szintén tanulnunk kell, mind veszélyben vagyunk.

Tehát egyrészt egy játékban vagyunk, egy mátrixban, és rengeteg hatalmi erők félelmet használnak – bombatámadások, gazdasági összeomlás, Klímagate. Igen, létezik. Természetesen. A klíma rohamosan változik és nagyon erősen érzem, hogy a legtöbb ember nincs felkészülve az emberi lény evolúciójának legnagyobb változásaira és azt, hogy a testvéreinkre is oda kell figyelnünk, az állatokra, a fákra, mert mi mindig arra gondolunk, hogy “én, én, én”.

Nagyon erősen érzem azt, hogy fel kell fognunk olyan történeteket, mint például A Tékozló Fiú meg a Tékozló Leány Példázatát. Számomra ez egy gyönyörű történet. Leírtam az egyik könyvemben, Kiment a Magvető.

Ez a példázat nem 2000 éves, ez a saját történelmünk. Mivel a történet nagyon egyszerűen elmondja, hogy “hátrahagytuk a fény és a szeretet palotánkat”, tehát ez azt jelenti, hogy mi is lejöttünk ide, erre a bolygóra; lejöttünk egy céllal, hogy tanuljunk, hogy könyörületet gyakoroljunk.

Mert a legtöbb ember azt gondolja: Rendben, teljes tudatosság vagyunk. A minden létező vagyunk. Ez így is van, ahogy én is érzem most, az élményeim után, aminek egy kis részét elmeséltem itt -- és tudom, hogy az amit mondtam nem teljes és nem helyes, ezek csupán szavak -- de ennél többről van szó.

Azt a tudást amit ezen a gyönyörű bolygón megértünk, azt bölcsességgé alakíthatjuk át. Ez tehát annak a felfedezése is, hogy Isten – és mi ennek az Egységnek a kezei meg a szemei meg a hangjai vagyunk – a saját bölcsességéből tanulni képes.

Az embereknek ezt nehéz elhinniük és megérteniük. Valamiféle eretnekségnek tűnik, mivel egy nagyon... dogmatikai véleményünk van arról, ami létezik.

Például, ha egy gyönyörű szöveget, úgynevezett Logiumot veszünk Tamás Evangéliumából, a tanulók azt kérdezik a mestertől: Kérünk, magyarázd meg nekünk, hogy milyen az Atya. És tudnotok kell, amikor Krisztus az Atyáról beszél, egyben az Anyáról is beszél.

És azt mondja: Az Atya/Anya a nyugalom és a mozgás, a csend és a szavak. Ha tehát az univerzum fizikai formát ölt, az mozgást jelent, az anyagot jelent; de az anyag lényege, mindenhol - kivétel nélkül - mindig a tudatosság. Tehát az, amit látunk, az a test; az, ami vagyunk, az tudatosság.

És ebben a gyönyörű teremtésben megtapasztalhatjuk, hogy mi is pontosan az elkülönülés? Mit jelent ez?

Ha tehát a Tékozló Fiú és a Tékozló Leány Példázata azt mondja, hogy hátra hagytuk a Fény Palotánkat, és Krisztus azt mondja, hogy Fény VAGYUNK, Fény a Fényben vagy – és ezt megtalálhatod minden hagyományban, minden spiritualitásban, mindenhol – akkor ez azt jelenti, hogy amennyiben lejöttünk erre a bolygóra és spirituális lények vagyunk -- nem majmokból származunk. Azok az emberek, akik ezt szeretik mondani, rendben, vonják le saját maguknak ezt a következtetést, de ne nekem. Ha azt akarod hinni, hogy egy majom leszármazottja vagy, az a te hited, de nem az enyém -- spirituális lények vagyunk és kaptunk egy ruházatot, egy anyagi ruházatot.

A példázatban ez azt jelenti, hogy elvesztettük a fénytestünket. Ez az, amit a Tibetiek Szivárvány- vagy Gyémánttestnek neveznek, vagy az Egyiptomi hagyományban Mer-ka-bának.

És amikor lejöttünk erre a Földre azzal kezdtük, hogy másféle ételekkel táplálkoztunk, nehéz ételeket. A példázat a sertés ételekről beszél. Ezekben nincsenek vitaminok, nem élő táplálék... hanem halott táplálék... és megváltoztat mindent a testedben, a tudatosságodban.

Tehát ez a kis példázat azt mondja, hogy nem csak a fénytest lehetőségét veszítjük el, hanem egyre nehezebbé is válunk az anyagban.

Ha tehát az Anunnaki erők is értik mindezt és rabszolgává akarnak minket tenni, akkor a pénzük segítségével olyan rendszereket alakítanak ki, amik anyagi formában tartanak, úgy mint a nihilizmus, a Nietzsche-izmus -- Nietzsche filozófiája tiszta ateizmus és materializmus -- vagy a kommunizmus, vagy az abszurd-izmus. Ez azt jelenti olyan játékot játszanak aminek a lényege az, hogy ne ébredjünk fel.

Pontosan tudják hogyan kell létrehozni filozófiákat, elméleteket. Ahogy a Protokollok mondják: Hadd higgyenek a Darwinizmusban, meg Nietzschében meg a kommunizmusban.

Ha viszont a tudatosságodban létezel tudod, hogy mindez egy nagy hazugság.

Amikor a történet, a példázat azt mondja, hogy: Elvesztetted a Kincsedet, ez a Keleti hagyományban azt jelenti, hogy elvesztetted a siddhi-idet, a spirituális lehetőségeidet. Ott van az internet, ott van a GSM, az MTS, a műholdak, de elvesztettük annak a lehetőségét, hogy a harmadik szemünkkel átlássunk az anyagon.

Tehát bízunk a technikai fejlődésünkben és nekik ez tetszik. Mindent megadnak nekünk. Internetet adnak, GSM-t adnak, műholdakat adnak, technológiát adnak, nanotechnológiát. Ezek nem rossz dolgok. Nem rosszak meg nem is jók és most lehet, hogy használnunk is kell őket. Ha viszont használod, tudatosan tedd. Mert most például rengeteg embert tudsz elérni, ha jól használod az internetet. De teljes tudatossággal használd. Ez egy világi eszköz.

Tehát a történet azt mondja, hogy eljön majd az idő, amikor a Tékozló Fiú és Leány fel fognak ébredni. Ugyanezt a történetet a Keleti hagyományban is meg lehet találni. Délután mondtam neked, hogy ma reggel egy csodálatos történetet találtam a Mandeisták hagyományában. A Mandeisták egy olyan csoport, mint az Esszénűsök, és mandaha’hai-ról beszélnek. Mandaha’hai azt jelenti, hogy Isten, belső tudás, gnózis.

Van ott egy kis történet arról, hogy a herceg elhagyja a Fénypalotát és anyagot ölt, Egyiptomba és más országokba látogat el, megváltoztatja a táplálkozását és elfelejtette az életfeladatát, nem emlékezett arra, amit legelőször kérdeztél: Mi vagy te? Ki vagy te?

Annyira mélyen belemerült az anyagba, hogy elfelejtette azt, amit az Atya/Anya mondott neki: Rendben, egy időre elvesszük a fénytestedet – erről olvasni lehet ebben a csodálatos történetben – elvesszük a fénytestedet. Anyagi testtel indulsz útnak, és más finomabb testekkel, de egy kis időre elveszted a fénytestedet, mivel nagyon mélyen bele kell merülnöd az anyagba az elkülönülés állapotában.

Szinte minden emlék. És mit csinál az Atya/Anya, a király meg a királynő a palotában? Hát egy sast küldenek ki és a sas hátán ott van egy üzenet. A sas természetesen egy nagy lélek. Az üzenet pedig a hírvivők – rengeteg szeretetteljes hírvivő jön le mindig a bolygónkra: a Buddhák, a Krishnák, Krisztus, a Mohamedek, más tanítók. Idejönnek, hogy tanítsanak minket egy olyan rendszer keretein belül, ami abban az időben jó, de később fel kell nőnünk és túl kell lépnünk minden tudásrendszeren.

Természetesen emlékezned kell... emlékezz: egy spirituális lény vagy, és nem egy csoport tagja, nem vagy sem katolikus, sem hindu, sem buddhista, sem pedig iszlamista; egy szabad spirituális lény vagy. Tehát a sas hátán lévő üzenet azt mondja: Kérlek gyere haza, kérlek gyere haza. Elég volt. Elég volt.

Ezután a történet azt mondja, hogy a herceg felébred. Utána visszakapja a fénytestét és hazatér, és a testvére, úgy mint a Tékozló Fiú példázatban – aki az ő archetípusa, az igazi tudatossága, – teljes békességben van. Mi volt a felfedezés?

Isten mozgása – ezért van a nyugalom meg a mozgás, a csend meg a szavak – Isten mozgása, amiben teljes tudatosság rejlik, egy időre elkülönül és nem tudja kicsoda, micsoda ő, de ebben a csodálatos univerzumban mindig ott vannak az ébresztő jelek, a felhívás: Kérlek, ébredj fel.

Meséltem neked délután egy másik kis, rövid történetet amit én nagyon szerezek, a Maya hagyományból. Ez manapság nagyon népszerű, 2012. Szerintem sok minden abból, amit mondanak teljesen igaz, de az emberek nem mindig értik, hogy mi a valódi jelentésük, mivel rengeteg ember azt gondolja: 2012, az mindennek a vége. Nem, ez tévedés.

A nagy változások, annyira... a legnagyobbak... és rengeteg lesz belőlük. Kérlek: ne féljetek. Meg kell értenetek, mert a másik oldalon lévő erők félelmet akarnak kelteni. Meg kell értenünk, hogy ez egy természetes ciklus.

És a Mayák például azt tanítják, hogy most egy erős energia jön le a Földre a Plejádokról, és a tudományos forrásokból tudjuk, hogy a fotonövezetről van szó – ez egy annyira erős energia, hogy még este is amikor az ágyban fekszel és a tested lepihen, érezni tudod ezt az erős, hatalmas energiát a testedben. Ez megváltoztatja a DNS-ünket, amit az általunk Anunnaki-nak, Nephilim-nek, Archontoi-nak nevezett erők manipulálnak. Ez a fény, ami pont akkor jön, amikor a régi időszak befejeződik, és most a Halakból a Vízöntőbe való átmenetben vagyunk – egy időszak körülbelül 26.000 évig tart – és rengeteg kapu a Földön, a naprendszerben nyílik most ki.

És a Gonosz erők tudják ezt. Tudják, hogy rengeteg kapu nyílik meg most és tudják, hogy <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" /><st1:metricconverter w:st="on" ProductID="2012 a">2012 a</st1:metricconverter> változás pillanata, amikor teljesen más csillagképbe lépünk, a naprendszerünktől a Tejút – Hunab Ku, ahogy a Mayák nevezik – közepéig.

Ez egy hatalmas változás. A testemben is nagyon erősen érzem, hogy minden nap egyre jobban, minden héten egyre jobban a Föld elkezd változni – egyre több földrengés, extrém időjárás, amit olykor a Gonosz erők manipulálnak.

A legfontosabb az, hogy ebben az időszakban együtt kell működnünk. Ne éljünk félelemben. Mert a Gonosz erők is tanítanak minket, arra, hogy amennyiben elkülönülünk, akkor rabszolgák vagyunk. Ha együttműködünk, ha az erőnket használjuk, a spirituális erőnket, akkor könyörületet tudunk érezni, mert ők is a testvéreink, akkor meg tudunk bocsájtani, még azt is megpróbálhatjuk, hogy szeretetben éljünk.

És ez annyira nehéz, mert olykor nagyon szörnyű dolgok történnek, nagyon szörnyűek. Naponta áldozatokat hoznak, olyan sok vért, meg háborút, meg gyerekeket, meg állatokat. Például, amikor vallások állatokat ölnek az isteneikért, nem tudják, hogy nem létezik olyan Isten az univerzumban, aki azt szereti, hogy megölsz, hogy lemészárolsz egy állatot azért, hogy vért áldozz neki. Vannak viszont Anunnaki erők, akik az állatok vérét szeretik. Tehát az összes nagy mester arra tanított, hogy: Ne ölj állatokat. És ezt két okból tették: nekik is joguk van az életre, és a második okot csak azoknak a titkos csoportoknak árulták el, akik megérthették – ezeknek az erőknek ez a táplálékuk.

Tehát az a fiatal srác, aki azt kutatta, hogy miért létezik a gonosz, rájött, hogy ez egy lehetőség az univerzumban, az erők közötti játszmában, és a Gonosz csakis akkor létezhet, ha az emberek nincsenek ébren, ha az emberek tudatlanok, ha az emberek nem tudják miként befolyásoljak a láthatatlan légkörök az anyagi légkörünket.

És ha ezt megértjük, akkor azt is megérthetjük, amit a Mayák mondanak, hogy 2012 Quetzalcoatl visszatérésének az éve, az ő kígyó istenük, akinek tollai vannak. Néhányan azt gondolják: Ó, ez egy Anunnaki isten, egy reptilián. Talán... de szerintem másról van szó.

Az alkímia tanulmányokban találni egy kígyót, aki a saját farkát harapja meg, és az azt jelenti, hogy nem lineáris időben élünk – a múltból a jelenbe, majd a jövőbe, erre tanított minket a modern tudomány – hanem egyfajta mátrixban vagyunk, egy ciklikus rendszerben, egy dobozban.

És minden alkalommal, amikor négy nagy időszak véget ér – az, amit a Hindu emberek Yugas-nak hívnak, és egy nagyobb szinten Kalpas-nak; a Babilóniai tudományban is megtalálhatod, Berosus-tól, amikor az univerzum nagy időszakairól beszél – ha ez véget ér, és most, a mi időnkben majdnem véget ért, ez azt jelenti, hogy egy nagy időszak is, 26.000 éves – és ennél nagyobb is – véget ért.

A Vaskoron haladunk most át, a Gonosz korán, az a kor, amikor nem tudod ki és micsoda vagy; a mészárlás kora, a gyilkolás kora, a magányosság kora, az a kor, amikor a nő meg a férfi közti kapcsolat nem jó, az a kor, amikor a fiatalok bandákba kerülnek vagy nem tudják, hogy mi a tennivalójuk a bolygónkon. Olykor annyira gyönyörű emberek vannak itt. Nem csak az Indigó gyerekekről beszélek, akiknek különleges feladatuk van, hanem a többi fiatalokról is, ők tenni akarnak valamit, de nem tudják, nem tehetik, és akkor például bandákat alkotnak. Ez India ősi tudásában le van írva, ők ezt Purana-nak hívják, az ősi bölcsek tudása.

Ha tehát megérted azt, amit az alkímiai tudás Ouroboros-nak nevez, azt jelenti, hogy a dolgok ismétlődnek... nem ugyanolyan mértékben, mindig van némi változás... nem úgy, ahogy Amerika elnöke mondja... vannak változó tényezők.

A végén a dobozban maradsz, ha nem születsz meg újra, mert az emberek nem tudják, és én ezt nagyon jól megtanultam a Buddhizmusból is: elme-energia termelői vagyunk. És amíg az elménk alapja a vágy, mi addig tápláljuk a vágyainkat. Akkor Buddha, például azt mondja: Eljön az idő, amikor megállítjátok ezt a halált. Ő ezt nirvánának nevezi. Azt jelenti, hogy vége.

A Katharok ezt endura-nak nevezték. Ez egy nyugati szó, ami azt jelenti, hogy abbahagyod. Mert értitek, a ciklikus rendszer és az, amit mi reinkarnációnak nevezünk, igaz. Létezik, de ez nem tesz szabaddá.

Tehát amit valamikor tanítottam, az a Buddhista thangka volt. A thangka közepén embereket láthatsz, akik újjászületnek. Sok ember nem tudja, hogy azok, akiket középen látnak és akik a tudat számos állapotában újjászületnek, azok maga a Buddha is. Tehát középen is a Buddha van, de mozgásban, elkülönülésben, különböző személyekben.

Az igazi Buddha a thangka-n kívül van, a cikluson kívül. Ez azt jelenti, hogy a Buddha szellemünk, a kozmikus tudatosságunk az idő ura meg a tér ura, és addig amíg vágyunk arra, hogy ezen a bolygón maradjunk... ami gyönyörű... de amíg vágyaink vannak, addig itt maradunk. Ez az univerzum ajándéka. Tetszik neked? Még szenvedésben is az emberek olykor nem tudják, hogy az agyukban új energiákat hoznak létre egy újjászületéshez. Ezért tanítottak minket a nagy mesterek arra, hogy másodjára is meg kell születnünk, és nem a reinkarnációra gondoltak.

Például, Krisztus azt mondja: Ha nem születsz újjá vízből meg tűzből, akkor nem juthatsz el Isten Királyságába. Mindenki tudta, hogy a víz, a folyam, az a belső tudás. A tűz meg az univerzum szelleme.

Ha tehát megváltoztatjuk a hozzáállásunkat, ha meglátjuk, hogy mindenki a testvérünk, akkor még csak az a gondolat is, hogy Ők gonoszak, én pedig jó vagyok egyfajta elkülönülést jelent; akkor megtehetjük az ugrást – nem saját magad teszed meg, de az ugrás megtörténhet – rájössz, hogy minden rendben van. Minden. Ez azt jelenti, hogy nem kell cselekednünk? Dehogy.

Egyszerre két szinten is élhetsz, a tudás szintjén és a szenvedés szintjén. Olyan sok szenvedés létezik. És te mit szeretnél? Azt szeretnéd, hogy a szenvedés, a fájdalom véget érjen. Tehát akkor cselekedni fogsz, de olyan módon, amiben nem függsz a cselekedeteid gyümölcseitől. Egy eszköz próbálsz lenni, hagyni, hogy a nagy energia, a tűz szelleme rajtad keresztül munkálkodjon. A valódi lényeged egy persona – latinul per, keresztül, sonare, annyi mint … rajtad keresztül megszólalni.

Most nagyon, nagyon nehéz időket élünk át, de sosem kell elveszítenünk a reményt. Meg tudom érteni, hogy egyesek elvesztik a reményüket, mivel azoknak az úttörőknek, akik itt vannak a Föld bolygónkon, kemény dolguk van. Olykor néhányan közülük nagyon fáradtak. Meg tudom érteni. Az emberek nincsenek tisztában azzal, hogy mit tesznek. Valójában hősök -- nem egyéni szempontból.

De én azt mondom, soha ne veszítsétek el a reményt, mert Pandóra Szelencéje mélyén mindig ott van a remény. És a “Tollaskígyó” visszatérése azt jelenti, hogy az új ciklus tudatossággal fog kezdődni arról, hogy kicsoda, micsoda vagy. És akkor megtehetjük azt a lépést, ami igazából az öntudatunkhoz való visszatérés.

Kibújhatunk a dobozból. Meglátjuk a mátrixot, meglátjuk az erőket. Meglátjuk, hogy mik az Anunnaki-k, a Nephilim-ek, az Archontoi-ok, és meg is értjük a gyönyörű szöveget a Nag Hammadi írásokból. Azt hiszik, hogy ők a teremtők. Ez borzasztó! Nem. A szeretet szelleme engedte szabadon mindezt, hogy egy nagyon, nagyon mély tanítást adjon.

Bill: Nos...

MM: Remélem, hogy érthetően mondom mindezt, nem tudom.

Bill: Ez csodálatos. Hadd kérdezzelek egy picit a reményről, mivel mindketten tudjuk, hogy Obama Elnök választás-előtti propagandájában nagyon sokszor használták a "remény" szót és ezt az emberek egyfajta irányításának az eszközévé tették. Mindig történt volna valami holnap. Sosem lett meghatározva, hogy mi, sosem részletezték. Mindig az volt, hogy: Nos tudjátok, rendben, sajnáljuk, hogy nincs pénzünk, sajnáljuk, hogy elvesztettétek a házaitokat, de a remény ott van valahol. És ez valahogy kordában tartotta az embereket. Valójában irányítóeszközként használták.

Most, nem erről beszélsz, ugye?

MM: Nem.

Bill: Lényegében különböző dologról beszélsz.

MM: Lényeges. Igen.

Bill: És szeretném ha beszélnél -- ennek a videónak a befejezésében -- arról a forradalomról, amit leírtál, amit személyesen tapasztaltál a 9/11 események után, valamint az optimizmus okairól, az ébredésről amit tapasztaltál. Ugyanazok a tényezők amik megváltoztatják a bolygót, amik befolyásolják ezeket a drámai időket, aminek a közepén vagyunk, egyben az embereket is felébresztik. Arcon csapják az embereket és ez egy cselekvésre való felhívás mindazok számára, akik céllal vannak itt. És sokak ezek közül nézni fogják ezt a videót, és sok más videót is. Éhesek a tanulásra, éhesek az információkra, éhesek egy útmutatásért. Tudni akarják, hogy mit tegyenek és tudni akarják, hogy milyenek legyenek.

MM: Igen.

Bill: Össze tudod-e kötni mindezt úgy, hogy az embereknek okot adjon feltételezni, hogy ennek a játéknak nincs vége?

MM: Igen. Megpróbálom. Először is örülök, hogy a remény témájánál félbeszakítottál. Egyszer nagyon megéríntett Krishnamurti. Találkoztam vele egyszer; elég is volt. És emlékszem, az egyik könyvében azt mondja: Fel kell adnod az összes reményt, mert a remény az a jövő. Miért mondta ezt? Azokból az okokból, amiket elmagyaráztál. Ez egy hamis ok. Ezt teszik a vallások. Ezt ígérik az elnökök. Azt mondják: Mindent meg fogunk változtatni, nem kell elveszítened a reményt.

Én nem erre gondoltam. Úgy értem, hogy az univerzum alapja, a saját tapasztalatomban, a valós Igazság – a szeretet, a fény, a hallhatatlanság, a kezdetlenség, a végtelenség.

Tehát amikor a remény szót használom, úgy értem, hogy nem változtathatod meg az univerzum alapját. Még az Anunnaki-k sem, akik állítják, hogy meg tudják változtatni, sosem tudják. Változtathatnak egy picit a helyzeten, de ők is szenvednek.

Sok ember azt hiszi, hogy ezek a milliárdosok... most van egy új milliárdos Mexikóban, Mr. Slim; és ott volt Buffet, és Bill Gates. Mindez egy gyerekjáték. Milliárdossá válni azt jelenti, hogy nem tudatosítod azt, hogy belső milliomos vagy, spirituális értelemben, tehát elveszted a lelkedet.

Szóval mit tehetünk most, amikor a világ egy annyira drámai helyzetben van? És ezt teljes szívemmel mondom, ahogyan a legjobban meg tudom magyarázni: Jelenleg egy nagyon veszélyes helyzetben vagyunk, mivel a háttérhatalmaknak nagyon kemény tervei vannak. Ha ezekre a tervekre - mivel egyre jobban tudjuk hogyan működnek - erőszakkal válaszolunk vagy haraggal, vagy tiszteletlenséggel, akkor mi is ugyanazt tesszük amit ők.

Tehát azt az erőt meg azokat a lehetőségeket kell használnunk, amiket sosem használtunk a bolygónkon, mivel manipulálva voltak, tiltva voltak. Használták és visszaéltek vele dalokban és irodalomban, és az emberek úgy használják, mint... mint... nem is tudom mit. De az a szó, hogy szeretet nem egy szó, hanem egy erő. Ez az univerzum alapja.

Tehát amit tehetünk az, hogy befelé fordítjuk a figyelmünket és közben elmélkedünk, meditálunk és cselekedünk. Szervezkedjünk. Gyakran mondom a fiataloknak Belgiumban, Hollandiában és más országokban: Kérlek gyűljetek össze. Beszéljetek a dolgokról, beszéljetek a félelmeitekről, az érzelmeitekről. Mondjátok el egymásnak. Tanuljatok, de meditáljatok is. Kezdjétek a találkozásaitokat egy gyönyörű zenei darabbal, amit szerettek, ami nektek gyönyörű – békesség és harmónia, kezdjétek ezzel. Kezdjétek egy gyönyörű szöveggel és beszéljetek róla.

Szervezkedjetek, mert a bolygónkon lévő legnagyobb erő az, hogy egybehozzuk a legmélyebb érzést, amivel az emberi lény rendelkezik – a szeretet.

Most, a fejlődésünk legkritikusabb időszaka azt kéri tőlünk, hogy ne pazaroljuk az olajenergiánkat kívülre és ne égessük el. Nem. Azt kéri, hogy az olajat a testünk lámpájába használjuk. Mi vagyunk a szüzek, a bölcs szüzek, a bölcs lelkek. És a vőlegény semmi mást nem jelent, mint hogy egy hatalmas energia halad át a naprendszerünkön, a Földünkön keresztül, minden élőlényt megérint. Azokat a személyeket is, akik azt hiszik, hogy uralkodni tudnak, őket is megérinti.

És a szívem legmélyéről mondhatom, hogy ha a következő években azt szeretnéd - a következő két, két és fél évben, mikorra a legnagyobb, leghatalmasabb forradalom befejeződik, egy új lehetőséget hozva -, ha azt szeretnéd, hogy hatalmi pozícióban legyél, még gazdagabb, akkor egy szegény, szegény emberi lény vagy.

Tehát belenézek a kamerába és az üzenetem különösen nekik is szól. Nem vádaskodok, nem ítélkezek. Kérlek, amennyiben halljátok ezt, nézzetek magatokba: Ez lenne a végzetetek? Rabolni a bolygót, mindent elvenni, az éhínség okozóinak lenni, az időjárás változások okozóinak lenni? Ez lenne a végső célotok a Földön?

Teljesen meg vagyok győződve arról, hogy léteznek szeretetteljes erők, akik meg fogják mindezt változtatni. Nem úgy, mint egy Deus ex machina, aki idejön: Rendben, ezt eltakarítjuk helyettetek. Legelőször nekünk kell megváltoztatnunk a bolygót szabad akaratunkból. Sose felejtsétek el. Sose mondjátok: Hagyjuk Istenre.

A szíveink legmélyén ott van Isten szikrája, tehát nekünk kell ezt a munkát elvégeznünk. És sosem tudjuk megoldani a legeslegnagyobb problémákat amik most a bolygónkon vannak erőszakkal, agresszióval.

Elveszítjük a zűrzavart. Felül kell múlni a zűrzavart. Felül kell múlni a vallást. Felül kell múlni a politikai rendszereket. Felül kell múlni a társadalmi rendszereket. És a legfontosabb a fiatalok számára: felül kell múlni a félelmünket.

Gyülekezzetek. Meditáljatok. Imádkozzatok úgy, ahogy akarjátok. Osszátok meg a tapasztalataitokat. Gyülekezzetek – nemzetközi szinten, országszinten. Az ébresztőhívás nem azért van, hogy erőszakkal küzdjünk, hanem azért, hogy öntudatra ébredjünk, mert a tudatosság egy annyira erős energia. Ez minden létezőben a legerősebb energia. Mindenben.

Tehát visszatérve a reményhez, mert ez az élet alapja, de nem úgy, hogy “holnap eljön a boldogságod”. Nem, a boldogság csakis most lehetséges, ha felébredünk. Nem külön testek vagyunk. Nem a majom leszármazottai vagyunk. Nem olyan személyek vagyunk, akik anyagba rekedtek. És az összes ilyen őrült elmélet! Ha egy cseppnyi intelligenciád is van, ezeket mind eldobod. Te egy That VAGY. That olyan értelemben, hogy T-H-A-T. Ez Szanszkritul azt jelenti, hogy tudatosság vagy, teljesség, szeretetben, fényben.

Tehát az utazásunk végén... és most egy bizonyos véghez közeledünk, a karmikus minták összes tényezői végbemennek nagyon nagy sebességgel a személyes életünkben, a családi életünkben, az országainkban. A politikai vezetők szintjén is láthatod: Hány vezető van, aki tényleg az emberek szolgája? Ha vezeted az embereket, akkor szolgálnod kell őket; úgy, ahogy a miniszter szó szolgát jelent.

Minden -- és ezt annyira erősen érzem -- minden meg fog változni a következő két, két és fél évben, és kérlek, mindenkinek aki ezt hallja: adj lehetőséget magadnak, hogy megváltozz. Még azok az emberek is, akik azt gondolják: Meg tudom ragadni a bolygót, még a saját testedet sem tudod megragadni. Nem a tested vagy. Nem vagy képes megtartani az életedet. Egy részecske vagy, egy csodálatos részecske ebben a teljesség testében amit univerzumnak hívunk és amit minden pillanatban, éjjel-nappal, minden ciklusban a tudatosság ereje hatja át.

Tehát akkor mit tehetünk? Térjünk vissza abba, ami vagyunk. Ez volt az első kérdésed. Az életem ez egy utazás volt és most is egy utazás, és rengeteg dolgot fedeztem fel, és elhatároztam, hogy cselekedni fogok. És ugyanakkor meditálni fogok, meg fogom írni a könyveimet, ki fogom adni a könyveimet egyetlen céllal: Mindig egy eszköz vagy, egy hírnök. Tehát...

Bill: Ez a neved jelentése, nem? Jól értettem?

MM: Valamennyire, igen. “Messing” alkímiai nyelvezeten azt jelenti, hogy “az, aki mindent összefüggésbe hoz.” Ez az első jelentése.

Bill: Ez nagyon találó.

MM: Tehát összefüggésbe hozol mindent, ami létezik. És olykor az emberek nem tudják, hogy mi rejlik a névben. A neved nem jelentéktelen. A teremtés történetei mindig azt mondják, hogy egy név vagy egy szám nagyon fontos. Nektek is egy pillanatra el kellene csendesülnötök: Mit jelent a nevetek? Nem mondom, hogy értékes minden helyzetben és minden személy esetén, de olykor egy megállapodást jelent.

Tehát úgy érzem, hogy ezt kell tennem. Nincs más út számomra. Ez az, amit a tanító az erdőből mondott: Meg kell valósítanod a dharma-dat. És akkor érzed minden nap, még akkor is ha nehéz pillanataid vannak, és természetesen vannak ilyenek, de érzed, hogy védett vagy, hogy a szeretet elkisér az utadon, és azt, hogy ha rád nézek, vagy más személykre, akkor saját magamra nézek, AZ énemre. Ha megütlek vagy megdobok egy másik embert egy kővel, ... akkor azt saját magammal teszem.

Tehát kérlek fejezzétek be ezzel a sok fallal Izraelben. Fejezzétek be a Kínai fallal, a régi Berlini fallal, Egyiptom új falaival. A falak azt jelentik, hogy különálló helyzetekbe vagyunk. Az összes ember egész szépsége, a színek meg a vallások sokasága, mind ugyanannak a Napnak a sugarai.

Bill: Igen... azok a láthatatlan falak, amik emberként mindannyiunk közt ott vannak, amik sokféleképpen – az elektronikus korszak ellenére, amiben most élünk – valójában erősebbek mint eddig voltak.

Sok, sok évvel ezelőtt, a Nagy Válság idején, amikor az emberek tényleg bajban voltak, segítették egymást. És nem vagyok annyira biztos benne, hogy az emberek hajlandóak lennének kinyúlni és egymást segíteni jelenleg, mivel olyan nagy spirituális elszigetelésben meg magányosságban élünk annak ellenére, hogy elektronikai módon össze vagyunk kapcsolva. Van itt egy paradoxon.

És az egyik dolog amiről eddig is beszéltem, és biztos vagyok benne, hogy egyet fogsz érteni velem, az, hogy vissza kell állítanunk a közösség fogalmát... közösség a szó szoros értelmében: összetartás; egy közösség mint emberi faj. Mindannyian itt vagyunk a Föld Űrhajón. Felelősséget kell vállalnunk az összes emberért, az összes állatért, az egész ökoszisztémáért, amit olyan nagy pusztítás ér, mindenért ami nem helyes. Nem lesz hirtelen mindennek vége két éven belül.

MM: Nem, egyáltalán nem.

BR: De amit mondasz, ha jól értelek, az, hogy van egy lehetőségablakunk ami még mindig nyitva van, arra, hogy egy képességi fordulópontot érjünk el egymás közt azért, hogy a helyzetet ténylegesen visszaköveteljük mint sajátunkét. És ezután én személyesen azt hiszem, hogy egy elég hosszú tisztítási időszaknak kellene bekövetkeznie, mivel jól bepiszkítottuk ezt a helyet. És ehhez mindegyikünknek köze van, és... Ez úgy hangzott, mint egy állítás, de valójában egy kérdés volt. Nagyon érdekelne a te véleményed ezzel kapcsolatban.

MM: Azt hiszem egyet tudok érteni sok mindennel, amit mondasz. Első sorban, az elektronikus világ csupán egy helyettesítő; egy virtuális világ és ezért, ahogy mondtam, használhatod. De ha használod, akkor tudatosan tedd. Mert ami tényleg fontos az, amit te mondasz: a közösség és az igazi esszencia, azt, hogy egymás szemébe nézhessünk... nem úgy mondom, hogy a te szemedbe nézek; egymás szemébe nézünk.

Tehát az elektronikai forradalom ketrece a testünkre is rossz hatással van, a finomabb testeinkre, és ők ezt tudják – persze, hogy tudják. Próbálnak beledobni és belezárni a ketrecbe. Azt csak úgy tudod megváltoztatni, ha tudatosságban létezel.

Nem gondolom, hogy mindenki meg fog változni az elkövetkező hónapokban meg pár évben. Ez lehetetlen. És azt is érzem, hogy a Természet több lehetőséget kínál azoknak, akik nem tudnak most felébredni, mivel a kígyó ismét a farkába harap.

Azok, akik szabaddá tehetik magukat, teljesen szabaddá, ahogy a Buddhista hagyomány mondja, lehet, hogy: Visszajönnek majd egy más időben, úgy mint a kis bodhisattva, segíteni; úgy mint Padmasambhava, rengeteg segítőkézzel.

Ez azt is jelenti, hogy: Rendben, 2012 nem a vég. Azzá növekedik, amit te fordulópontnak nevezel. Most rengeteg lehetőségünk van. Olykor veszélyes lesz, olykor nagyon heves. Kérlek próbáljatok nyugodtnak maradni és haladjatok a mozgással, és ugyanakkor cselekedjetek cselekedet nélkül.

Biztos vagyok abban, hogy 2012 után a világ – és ebből a szempontból egyetértek a Mayákkal – hatalmasan, borzasztóan meg fog változni. Az összes ember aki most a politikában van és csinálják a nagy üzleteiket, meg a sok pénzt, meg a nagy terveiket... [nevet] Sajnálom! Ezen csak mosolyogni tudok, mert azt hiszitek ti vagytok a tervezők. Ez nem így van. Ez nem így van.

Ezt nem egy templomban, vagy egy zsinagógában vagy egy mecsetben tanultam; a saját tudatosságomban tanultam azt, hogy az igazi tervezőt nem egy Szabadkőműves páholyban találod meg, vagy más ezotériai hagyományban. Az igazi architektus... arch&egrave; tecta... azt jelenti, hogy nem mi vagyunk az univerzum tervezői. Mi vagyunk az eredet, a csepp és a tudatosság óceánja. És ha mindez összeolvad [összecsapja kezeit] - ez a Keleti hagyományban a namaste, ami azt jelenti, hogy a kettősség egy - akkor te vagy maga az óceán. De mondhatod azt, mint ego: Én vagyok az óceán. Az óceán ott van.

Tehát nagyon fontos időszak fog következni, egy meglepetésekkel teli időszak. Szerintem rengeteg dolog fog történni. Fennáll a lehetősége annak, hogy rengeteg ember – rengeteg ember – felébredjen, ráeszméljen az igazságra, rájönni arra, hogy kicsodák és micsodák vagyunk, rájönni arra, hogy mindannyian testvérek vagyunk, arra, hogy nem érthetjük meg a Teremtést, ha nem tiszteljük az állatokat, a növényeket, a köveket. Mindennek ami itt van a bolygónkon van egy szerepe. Ha ellopod az olajat vagy ha elviszed az aranyat, akkor nem érted, hogy ezeknek jelentőségük van a Földanya testében.

De nem mondhatjuk azt, hogy: Ő vagy ő a rabló, mert mindannyian használjuk ezeket. Kérlek, ne építsetek falakat: Ők rosszak, mi pedig jók vagyunk. Rá kell jönnünk, hogy minden összefügg. Erre tanítottak a Buddhista mesterek: Pattika Samu pada. Ez azt jelenti, hogy mindennek van következménye.

Szeretem használni azt a példát, hogy egy kis borjú egy, például, több ezer tehénből álló csordából, mindig megtalálja az anyját. Tehát a tettek is megtalálják a tettest. Amit vetsz, ebben az értelemben, azt aratsz. Még azoknak az erőknek sem kell elfelejteniük, akik azt hiszik uralkodni tudnak ezen a bolygón, hogy ez a rend – és nem az "Új Világrendről" beszélek – ez a rend a harmónia alapját képezi az univerzumunkban. Tehát amit vetsz, azt fogod egy nap aratni; és lehet, hogy azt gondolod: Ó, az sokáig fog tartani. De eljön majd az idő.

Tehát gyakoroljuk a mélyebb dolgokat, úgy mint a könyörület és a megbocsátás, mert segíteni tudunk egymáson -- és ebben az értelemben saját magunkon is -- ha a megbocsátás erejében tudunk maradni. Mert ha nem bocsájtunk meg, akkor a karma magja rengeteg új szenvedés oka lesz. Amikor ténylegesen felfedeztük ezeknek a dolgoknak a miértje legmélyebb alapját... csakis akkor tudunk könyörületben, megbocsátásban, megértésben fejlődni.

Tehát ez egy kis része, nem az “én” üzenetemnek, hanem annak az üzenetnek, ami szerintem az emberi evolúció legfontosabb időszakán jön: Kérlek, fejezzétek be a saját nagy, nagy terveitek szövését. Hallgassátok a Földanya hangjait. Hallgassátok a naprendszerünk hangjait. Figyeljétek, hogy mi történik. Figyeljétek, hogy mi történik a Nappal, hogy hatalmasat változik. Figyeljétek a bolygókat, hogy ők is hatalmasat változnak, hogy egy forradalom megy végbe a naprendszerünkben.

És mit tesz a legtöbb ember? Új projektekbe kezdenek. Ó, ez teljesen őrültség! Fejezzétek be. Figyeljetek. Nincs késő. Soha sincs késő.

Akkor késő, ha nem érted, hogy mit gondolok a soha alatt. Akkor a kapu bezárul, ahogy azt Mária Magdolna rejtett evangéliumába olvashatod. Ő volt az egyik legbölcsebb nő. Az egyházak szajhának titulálták, de ő egy nagyon művelt, beavatott nő volt. És az egyik szentírásában, Epistis Sophia, egy gyönyörű szöveget találhatsz: Kérlek, a végső időkben – ami az az idő, amikor minden véget ér a karmikus mintában – menj át a Fény Kapuján, mert sosem tudhatod, hogy ez mikor zárul be. Kockáztasd meg. Ez egy kaland, a szenvedés megállításának egy nagy lehetősége.

Bill: Marcel Messing, nagyon köszönöm. Ezek csodálatos szavak. Ezt leíratjuk és átfordíttatjuk. Sokkal több embernek az Angol nyelvű területekről és sok más nyelvű területekről is hallaniuk kell azt, amit az életed során megtanultál, és tudom, hogy Isten egy edénye vagy; ez a tudás átjött rajtad. Egy igazság szóvivője vagy és megmaradsz ebben a szerepben több ezer más ember számára is, akik mindannyian a tőlük telhető legjobban adják át azt az igazságot, amit úgy éreznek megértenek. Ez minden nap egyre világosabbá válik mindannyiunknak, és nagyon köszönöm a te részedet ebben. Egy nagyon, nagyon fontos szerepet játszol.<o:p></o:p>

<o:p> </o:p>
 
Oldal tetejére