Betegséggel, egészséggel kapcsolatos - feltöltések!

Joyce

Állandó Tag
Állandó Tag
Menj el egy kineziológushoz, hogy az akkori rossz élményekkel foglalkozzatok. Majd engedd el az egészet, foglalkozz mással. Ha jönnie kell, jönni is fog!
 

Gagul

Kitiltott (BANned)
Csoda Ital!

Ez olyan, mint egy csoda ital!

Szükséged van egy burgonyára, sárgarépára és egy almára.

Mosd meg a fenti alapanyagot, majd tisztítás nélkül vágd őket darabokra, és tedd bele egy facsaróba. A kipréselt lé azonnal fogyasztható. Adhatsz hozzá ízlés szerint, citrom vagy lime karikákat, így egy nagyon jó frissítő is egyben.

Ez a csoda ital nagyon hatékony a következő betegségekre:

1. Megakadályozza a rákos sejtek fejlődését - megakadályozza a rák sejtek növekedését.

2. Megakadályozza a fekélyek kialakulását, valamint súlyos betegségek gyógyításában, különösen a máj, a vese és hasnyálmirigyre fejti ki hatását.

3. Megakadályozza a Tüdő konszolidációt, a szívinfarktus és a magas vérnyomást.

4. Erősíti az immunrendszert.

5. Eltávolítja a szem vörösséget, vagy ha a szem száraz és fáradt.

6. Segít megszüntetni az izomfájdalmat és a munka utáni fájdalmakat.

7. Méregtelenítő hatásban is segít, valamint székletürítés, székrekedésben. Nagyon hatásos a pattanásokra is. Ragyogóbbá teszi a bőrt és selymességét.

8. Javítja a rossz leheletet, segít az emésztési zavarokban, és a torok fertőzésben.

9. Csökkenti a menstruációs fájdalmat.

10. Csökkenti a magas lázat és a hőmérsékletet emelkedést.

Egyáltalán nincsenek mellékhatásai. Nagyon tápláló és könnyen felszívódik! Nagyon hatékony, ha szeretnél fogyni. Észre fogod venni, hogy javul az immunrendszered, ha naponta 2 hétig fogyasztod.

Mikor kell inni:

Reggelente éhgyomorra! Utána 1 óra múlva lehet csak reggelizni. A gyors eredmény érdekében fogyaszd 2-szer egy nap, reggel és 17 óra előtt.

Ez valóban hatásos, tk. a Breuss-féle léböjtkura alapanyaga.1 kiegészités hozzá: NEM centrifugálni! Az ok: a pörgö tengely és a ház között elektromos töltésmegoszlás keletkezik,a lé elektromosan polárissá válik. Erre a tényre Max Gerson jött rá, s igaza is van.

Tehát: nem elektromos kütyüvel.Amugy kiválóan hat a praxisban is.
 

miért is?

Állandó Tag
Állandó Tag
András Fekete könyvei:
Élelmiszerek és természetes gyógykezelések a rák ellen
Az egészség eljuttatása otthonodba
Szuper táplálékok a szuper egészségért
101 módszer a fiatalság megőrzéséhez
Élelmiszerek és természetes gyógykezelések a rák ellen.JPG Az egészség eljuttatása otthonodba.JPG Szuper táplálékok a szuper egészségért.JPG 101 módszer a fiatalság megőrzéséhez.JPG
 

Csatolások

  • 101-MODSZER-A-FIATALSAG-MEGORZÉSÉHEZ.pdf
    1.4 MB · Olvasás: 406
  • Az-egeszseg-Eljuttatasa-otthonodba.pdf
    826.3 KB · Olvasás: 323
  • SZUPER-ELELMISZEREK-A-SZUPER-EGESZSEGERT.pdf
    1.1 MB · Olvasás: 393
  • Élelmiszerek és természetes gyógykezelések a rák ellen.pdf
    3.9 MB · Olvasás: 401

miért is?

Állandó Tag
Állandó Tag
Dr. Wolfgang Schachinger, Dr. Ernst Schrott -
Ájurvéda a szív és érrendszeri betegségek gyógyításában

Ájurvéda a szív és érrendszeri.JPG

E mindennapi használatra szóló, színes fotókkal illusztrált kézikönyv részletesen és közérthetően mutatja be a Maharishi Ájurvéda legfontosabb alapelveit. Ismerteti a testtípusok szerepét, azok meghatározásának módját, valamint azokat az okokat, melyek az Ájurvéda szerint a legfőbb szerepet játsszák a betegségek kialakulásában. Felvázolja az ősi tudás és a legmodernebb felfogások közötti néhol megdöbbentő egyezéseket, s rámutat, mennyi mindent tehetünk mi magunk egészségünk, jó közérzetünk s harmonikus lelki fejlődésünk megteremtéséért. Számos jó tanáccsal lát el minket olyan kérdésekben is, mint a testtípusokra szabott, szív- és érvédő étrend és sportolás, vagy a stressz kezelésének hatékony lehetőségei. Mindemellett ismerteti a meditáció, a fogyókúra és a dohányzásról való leszokás hatékony módjait, továbbá olyan kiegészítő terápiákat, mint a zene- és aromaterápia. Érinti a védikus asztrológia (Dzsjótis) és építészet (Szthápatja véda) alkalmazásának harmonizáló hatásait is.Dr. Wolfgang Schachinger Innsbruckban szerezte meg orvosi diplomáját; 1984 óta általános orvosként dolgozik Ried/Innkreisban (Felső-Ausztria). Praxisához egy Maharishi Ájurvéda Egészségközpont is csatlakozott, ahol az Ájurvéda orvoslás minden klasszikus gyógymódját sikerrel alkalmazzák.Dr. Ernst Schrott Münchenben végezte el az orvosi egyetemet. 1984 óta saját pacientúrával rendelkező természetgyógyász. A regensburgi Maharishi Ájurvéda Egészségközpont elismert vezetője. Az ájurvédikus tudást India vezető Ájurvéda orvosaitól sajátította el.
 

Csatolások

  • Dr. Wolfgang Schachinger, Dr. Ernst Schrott - Ájurvéda.pdf
    2.7 MB · Olvasás: 421

miért is?

Állandó Tag
Állandó Tag
Maria Treben - Fejfájás és migrén

treben_maria_fejfajas_es_migren.jpg

Becslések szerint az ipari országok népességének több mint 30 százaléka szenved fejfájásban. A szerzőnő azon fáradozott ebben a könyvecskében, hogy az összegyűjtött valamennyi tapasztalatot, információt lejegyezze a fejfájásról és a migrénről, valamint javaslatokat adjon a megelőzésre, kezelésre, lazító gyakorlatokra, esetleges életmód-változtatásra.

Megismerkedhetünk a fejfájás és a migrén megelőzéséhez, enyhítéséhez javasolt gyógynövényekkel, házi szerekkel, valamint azokkal a betegségekkel, amelyek kísérő tünete lehet a fejfájás. Ezek a könyv fő részében alfabetikus sorrendben találhatók. Végül ehhez kapcsolódóan megtalálhatók az összegyűjtött gyógyeredmények betegek, orvosok beszámolói alapján.
 

Csatolások

  • treben_maria_fejfajas_es_migren.pdf
    6.1 MB · Olvasás: 458

Kira_Simon

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom, hogy ide illik e, de a ricinus olajat használta már valaki? Elméletileg visszaszerzi a haj egészségét, és tudni szeretném, hogy ez igaz e, mielőtt megveszem.
 

Angelis

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom, hogy ide illik e, de a ricinus olajat használta már valaki? Elméletileg visszaszerzi a haj egészségét, és tudni szeretném, hogy ez igaz e, mielőtt megveszem.

Igaz. :)
Havonta 2 alkalommal használom már évek óta, és tényleg nagyon jó. Nem törik úgy a hajam, és szép fényes meg puha lesz tőle.
Sok 'receptet' láttam a neten ricinus olajos pakolásra, de én úgy használom, hogy összekeverek kb 1-1,5 tk ricinusolajat egy tojás sárgájával, és egy kis kamillateával, és hajmosás előtt kb fél órával felkenem.
 

kaktusz1990

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom, hogy ide illik e, de a ricinus olajat használta már valaki? Elméletileg visszaszerzi a haj egészségét, és tudni szeretném, hogy ez igaz e, mielőtt megveszem.
Igen, használtuk.. és használ is.
Ara számits, hogy nehéz kimosni a hajból és legalább néhány órán keresztül rajta kell lennie az olajnak a hajon.
Nekem a nagymamám mondta még ezt a receptet....
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
A Zacher
Mindennapi mérgeink
Karizs Tamás - Zacher Gábor


Az ország kedvenc toxikológusa. Hetente három-négy előadást tart, négy vidéki egyetemen tanít, napi negyven-negyvenöt beteget lát el az osztályán. Heti egy-két éjszaka ügyel, beosztottjai állítják, hogy ha ő vezeti az éjszakai ügyeletet, akkor mindig húzósabb a műszak, mert maximalista. Ha van szabadideje, akkor sincs, mert ilyenkor olvas utána a szakmájába vágó kérdéseknek. Saját bevallása szerint munkaalkoholista. Napi egy tábla mogyorós csokoládéval üzemel, s a pipáját sem tenné le semmi pénzért. Merthogy valamitől neki is függenie kell. Vallja, hogy tízmillió függő országa vagyunk - mert szenvedély nélkül lehet élni, csak nem érdemes. Ám meg kell tudni húzni a szenvedélyszerű viselkedés és a szenvedélybetegség közötti határvonalat. Szól ez a könyv tehát minden függőnek és kevésbé függőnek, kezdő és haladó szülőknek, akik nem tudnak mit kezdeni rakoncátlan gyermekeikkel, és az állandóan változó világgal, ami újabb és újabb függőségeket hoz létre - mindezt teszi életszagú, megtörtént esetek elmesélésével, olykor humorosan, sokszor pedig halálosan komolyan. Dr. Karizs Tamás, a kötet társszerzője - Jogász, újságíró, szerkesztő, fotós. Zacher Gáborral a gimnáziumban elválaszthatatlan jó barátok lettek, s ez a harminchét éve tartó barátság adta az ötletet, hogy közösen gondolják végig, s írják meg ezt a kötetet. Valószínűleg ő az egyetlen, aki iránt a közismert toxikológus teljes bizalommal volt, és akivel őszintén oszthatta meg gondolatait.
Köszönöm a készítőknek.
Dr Zacher Gábor A Zacher.jpg

 

Csatolások

  • Dr Zacher_Gabor_-_Mindennapi_mergeink.pdf
    4.1 MB · Olvasás: 585

bigeleo

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Kérésemet csak körbeírni tudom. Német szakemberek az inzulinszint szabályozását befolyásoló diétát határoztak meg, ami megakadályozza a felesleges zsírképződést a szervezetben. Azt is olvastam róla, hogy inzulin-szétválasztó diétaként is nevezik. Erről megjelent egy könyv - ezt keresem
 

okosgedeon

Állandó Tag
Állandó Tag
"Dr Tóth" c. RTL Klub sorozat részeit nem volna rossz ha valaki ide feltöltené
(az RTL Klub hivatalos honlapján mindig csak a legutóbbi részek vannak
-bocs hogy kértem és nem töltöttem)
 
Oldal tetejére