Boldog, Új évet kívánunk - mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Szilveszter estéjén útjára indul ismét sok millió újévi üzenet.

Romantikus - családnak, kollégáknak

Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Új Évnek keretet! Hadd ihassunk, hadd ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! BÚÉK!

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

Kívánok Nektek 12 hónap egészséget, 52 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet! B.Ú.É.K.!

Elfogyott a pezsgő, Elhalkult a trombita. Hidd, hogy ez az év lesz éveid legjobbika! Dolgozz, szeress és keresd a szépet! Adjon a Jóisten Boldog Új Évet!

Szilveszterkor ha majd éjfélt üt az óra, gondolj kérlek ram is egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok Neked!

Itt az új év, újat hozzon! Régi jótól meg ne fosszon! De ha több jót nem is adhat, vigye el a régi rosszat! B.U.É.K.

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteidet kísérje szeretet! Szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy boldog a következő 365 napon!

Gondjaid kerüljenek, asztalaid terüljenek! Tárcáid ne ürüljenek, fürtjeid ne őszüljenek! Barátaid szeressenek, jótündérek kövessenek! B.U.É.K.

Múlik a nap, s múlik az év. Ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!

Ha a Jó Isten ma éjjel letekint az égből: tudni fogja, ma mit kérnék szívből. Áldást, Békét, Boldogságot annak, kik szívemhez mindig közel vannak. BUÉK!

Örömöd sok legyen, Bánatod semmi, Segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, Én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat, és hozzon az új esztendőben szerencsét sokat! B.Ú.É.K.

Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BUÉK!
2.jpg


Szilveszter éjjelén válasz egy csillagot,ha bármi bánt,neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet,lelkedet,kívánom tegye szebbé 2012-es évedet!B.U.É.K.

Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

Szilveszterkor ha éjfélt üt az óra, gondolj rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok neked!

Erdő szélén ezüst fenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és Boldog Új Évet Kívánok!

- Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon!

- Eljött hát az év vége, pezsgős üveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok. Boldog Új Évet!

- Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzád, s maradjanak nálad!

- Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. B. U. É. K

- Ma van az év utolsó napja, a hírt mindeni sms-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre jóra. Boldog új évet!

- Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és Boldog új évet kívánok!!

- Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőbe!!!

- Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új évre.

- Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, koccintuk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BUÉK!

- A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóség és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Új Évet!!!

- Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak akik szeretnek téged!

2010-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!
Rímben mondom el
Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot,
ha bármi bánt neki elmondhatod.
Meggyógyítja szívedet-lelkedet.
Kívánom tegye szebbé a következő évedet!

Lágy esőben, tömör ködben, részegen, mély gödörben
Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján,
átölelve a világot Boldog Új Évet Kívánok!

Virradjon Rád szép nap, köszöntsön Rád jó év
kedves hajlékodban költözzön a jólét!
Lelkedbe boldogság, szívedbe béke
ezt kívánom Neked a következő évre!

Újévi kismalac farka lógjon a szádba,
hajnali hat előtt ne kerülj az ágyba!
Durranjon a pezsgő, harsogjon az ének,
ilyen Boldog Új Évet kívánok én Néked!

Ez új év reggelén minden jót kívánok,
amerre csak jársz nyíljanak virágok!
Még a hó felett is bimbó nyiladozzon,
dalos madár zengjen minden rózsabokron!
Ami szép és jó van a világon,
mindben legyen bőven, szálljon áldás Rátok
ebben az új évben!

Angyal szálljon házad felett, vigyen békét, szeretet.
Adjon egészséget, gazdagságot, áldja meg otthon, családod!
Boldog Új Évet Kívánok!

Ez lenni kici kínai karaconyi szmsz.
Lenni oco, nem drága, mégis mutatni,
hogy van gondolasz Rád.
Kivanni Neked jo ünnepek,
meg kiccaladod récire boldogsag!
1.jpg


Poén: haveroknak
Lágy esőben, tömör ködben, holt részegen, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot. B.Ú.É.K.!

- Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod, s utána Boldog Új Éved!

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, sok-sok jót az új esztendőbe!

Disznó visít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a vécében, Lagzi Lajcsi a tévében. Több rímet ide nem írok, Boldog Új Évet Kívánok!

A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten! De légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet! BÚÉK!!!

Bu...Bu...Bu...Buborék! Majdnem...Bu...Bu...BUÉK!

BÚÉK!!! ...és az év végén, mikor 365 gumit elhasználtunk, majd beolvasztottuk és abroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy "GOOD YEAR"!!! BUUUÉK!!!

- Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Tegnapelőtt tuska december 30, Tegnap tuska december 31 Matuska Szilveszter.

Durran a petárda itt, ott, buli itt is ott is. Egy szóval: Boldog újévet!

Sok locsolót! Ja... Boldog újévet.

Végy álarcot, tarka-barkát, húzzad meg a malac farkát. Kívánok minden jót, szépet, szerencsés Boldog Új Évet!

- Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!!!

- Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

- Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
 
Drága Dabadika!
Köszönöm, hogy megosztod velünk szép családod mindennapjait. Kérlek tartsd meg eme áldott jó szokásodat az Új Esztendőben is és kívánom, hogy mindennap csak boldog jó hírekkel érkezz!
Igazi kis mozdonya vagy a családodnak, hihetetlen munkabírással megáldva!
Ehhez kívánok Neked jó egészséget, erőt és sok örömet ezzel a dallal, hisz mindig nagy szeretettel és tisztelettel beszélsz Párodról!


( Azért a sumóról se felejtkezzetek el...;)- tudod...?)
 
Kedves Ladysla!
Mindig olyan sejtelmesen bukkansz föl...
Kívánok Neked Boldog és Vidám Új Esztendőt!
Kerestem volna a cseresznyefához valami nótát, de folyton csak mandulát akart teremni az a jó fa, és az istennek sem bírtam rávenni, hogy elénekelje Neked a terem még a mandulafa cseresznyét című strófát...így ezzel a dallal küldöm jókívánságaimat!
 

-
Nem akarom a helyet elfoglalni az újesztendőt köszöntőktől de aki még ébren van és optimizmust akar tankolni az uj évre, hallgassa meg ezt a dalt.
-
Amy Belle egy ismeretlen énekesnő akire egyszer rámosolygott a szerencse Glasgow utcáin.
Rod Steward egy barátjának tűnt fel a kellemes hangú utcai énekesnő és a művész spontán meghívta öt a Londoner Albert Hall-ba egy duettre.
-
Road Steward számára is ez volt az első alkalom, hogy ott lépett fel ahol egyébként komolyzenét hallgatnak.
Érdemes megfigyelni hogyan bátorítja Steward Amy Belle-t a nagy közönség előtt.
Szerintem a darab sokkal jobb mint a többi tapasztaltabb művész interpretációja.
Enjoy! Mégegyszer BUEK mindenkinek, :)
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,095
Üzenet
4,794,654
Tagok
615,329
Legújabb tagunk
Amberer
Oldal tetejére