Boldog valentin napot!...üzenetek,jó kivánságok...

bogyomama témája a 'Jeles napok' fórumban , 2006 Február 13.

 1. bogyomama

  bogyomama Állandó Tag

  Mindannyiotoknak,BOLDOG Valentin napot kivanok.Sok-sok szeretettel.....
   
  pearcy kedveli ezt.
 2. Efike

  Efike Állandó Tag

  Boldog Valentin napot kivánok én is
  :23:
   
 3. FiFike

  FiFike Állandó Tag

  Bogyomama !
  Boldog Valentine napot kivanok neked , kedves csaladodnak
  es termeszetesen minden apolt tarsamnak a zartosztalyon !
   
 4. aagnes

  aagnes Állandó Tag

  Boldog Valentin napot!
   
 5. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Ma elfoglalt vagyok, de most alszik a legkisebb unokám a Márkus. Itt piheg mellettem, de mielőtt elaludt lefényképeztem.

  "Kezébe rózsa szál"-lal, kicsi szíve minden melegével (4,5 hónapos) kíván a CanadaHun összes tagjának, Valentin nap alkalmából minden jót, erőt, egészséget és nagyon sok szeretetet.

  Egy ide illő idézetet is hoztunk:

  "Minden ember lelkében dal van,
  És a saját lelkét hallja minden dalban,
  És akinek szép a lelkében az ének,
  Az hallja mások énekét is szépnek." (Babits Mihály)
   
 6. FiFike

  FiFike Állandó Tag

  Hilda szioka ! Latom nagyon beindultal ....a multkor en is igy jartam mert turelmetlenul nyomkodtam :) Egyebkent a torles gombbal ki lehet torulni . A kis baba csodalatos erzem az illatat ! ;-) pusz nektek
   
 7. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Kedves FiFike!
  Jobb többször, mint egyszer se! Igaz?

  Valami gond volt különben az internettel, egész nap vacak volt! :p

  Boldog Valentin Napot mindenkinek!
   
 8. andika

  andika Állandó Tag

  Boldog Valentin-napot Anyukám,reméélem a másikat is megkaptad!
   
 9. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Jaj, de szép csokor! Köszönöm kislányom!

  Mi az, hogy másik? Másikakat is! Köszönöm!

  Itt az előbb küldött kislánynak a fiú párja!! Legyenek ők is együtt Valentin napon!

  Puszika mindenkinek!
   
 10. andika

  andika Állandó Tag

  E-mailt.Ez csak természetes,ha szeretünk valakit,bár az a jó ha nem csak ezen az egy napon mondjuk, ugye!
   
 11. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Igen, hanem az év 365 napján!:p
   
 12. Asi

  Asi Állandó Tag

  Valentin nap alkalmaval szeretnek minden jot kivanni minden lanynak es holgynek!
  nem, nem kevertem ossze a Valentin napot a nok napjaval, de ugy gondolom hogy a nok nelkul:
  nem lenne szerelem,
  es boldogsag,
  es nem lenne Valentin nap sem!
  Tehat boldog Valentin napot kivanok nektek!
   
 13. sebimama

  sebimama Állandó Tag

  Asinak!

  Köszönöm a hölgyek nevében!
  Boldog Valentin napot!
  Sok sikert!
  Puszi.Erzsi
   
 14. Asi

  Asi Állandó Tag

  En ugy gondolom hogy a holgyeknek a parunknak mindig udvarolnunk kell! Ez teszi szeppe az eletunket, es a boldogsagunkat!
   
 15. Szami

  Szami Állandó Tag

  Sziasztok Fiúk, Lányok!

  Mindenkinek nagyon boldog Valentin napot kívánok!

  Pussz! Szamika
   
 16. sztzs

  sztzs Állandó Tag

  Mivel nemsokára Velentin nap, megpróbálok ide is egy- két dolgot keresni. Persze, nagyon számítok mindenkire!
   
 17. sztzs

  sztzs Állandó Tag

 18. sztzs

  sztzs Állandó Tag

  [​IMG]
  "Valentin napi álom nincsen. Valentin napi szenvedés sincsen. Valentin nap nincsen. Csak te vagy és én. Csak mi vagyunk. Barátok és magányos lelkek. Csalódottak és szerelmesek. Egyszóval mi emberek..."
  Schaller Balázs
   
 19. myszty

  myszty Állandó Tag

  Az igaz szeretet 10 titka

  Az igaz szeretet első titka - a gondolat ereje.
  A szeretet a gondolattal kezdődik.
  Azzá válunk, amiről gondolkodunk. A szeretettel teli gondolatok szeretettel teli életet és szeretettel teli kapcsolatokat hoznak létre.
  A pozitív megerősítések meg tudják változtatni másokkal és magunkkal kapcsolatos meggyőződésünket és gondolatainkat.
  Ha szeretni akarsz valakit, akkor figyelembe kell venni az ő igényeit és kívánságait, elvárásait. Az ideális partnerről kialakított elképzelés segít felismerni őt, amikor találkozol vele.
  Egy fiatalember elképzelte, milyen lenne az ő ideális partnere - külseje, személyisége, mi tetszik, és mi nem tetszik neki, milyen meggyőződései vannak. Amikor lehunyta a szemét, élesen kirajzolódott előtte egy kép; gyönyörű volt, kicsit alacsonyabb nála, aranyló, gesztenyebarna, vállig érő hajjal, hatalmas zöld szemekkel, és elragadó mosollyal. Magabiztos volt, kedves és jóságos. Okos volt, nem túl komoly, együtt érző. Szerette az állatokat, vigyázott a környezetére, élvezni tudta az élet apró örömeit, pl. sétálni az erdőben, vagy üldögélni a tűz mellett hűvös estén. A fiatalember felírta ezeket a tulajdonságokat egy papírlapra, hátradőlt székében és újra elolvasta. "Hmm.., - mormolta maga elé, - bárcsak …" - összehajtotta a lapot és akkurátusan elhelyezte a könyvespolcon.
  Az igaz szeretet második titka - a tisztelet ereje

  Nem lehet szeretni valamit, vagy valakit, ha nem tiszteltük korábban. Mindenek előtt magunkat kell tisztelnünk. Ahhoz, hogy tiszteletet ébresszünk magunkban magunk iránt, kérdezzük meg magunktól: "Mit tisztelek magamban?" Ahhoz, hogy tiszteletet ébresszünk magunkban mások iránt - azok iránt is, akik nem tetszenek nekünk - kérdezzük meg magunktól: "Mit tisztelek ebben az emberben?”
  Az igaz szeretet harmadik titka - az adni tudás ereje.

  Ha szeretetet akarsz kapni, egyszerűn csak adnod kell. Minél több szeretetet adsz, annál többet kapsz. Szeretni - azt jelenti, hogy egy részt adsz magadból, fizetséget nem kérve és feltételek nélkül. Cselekedj jókat, csak úgy! Mielőtt egy életre szóló kapcsolatba lépnél, ne azt kérdezd magadtól, hogy a másik ember mit tud adni a számodra, hanem azt, hogy te mit tudsz adni a másik embernek. Az egész életre szóló, boldog szerelmes kapcsolatok titkos receptje a következő: soha sem arra kell figyelni, hogy mit kaphatunk, hanem mindig azt kell nézni, hogy mit adhatunk.

  Az igaz szeretet negyedik titka - a barátság ereje

  Ahhoz, hogy megtaláljuk az igaz szerelmet, először igaz barátra kell lelnünk. Szeretni azt jelenti, hogy nem egymásra nézünk, hanem együtt nézünk azonos irányba. Ahhoz, hogy igazán szeressünk valakit, azért kell szeretnünk őt, aki, nem azért, ahogy kinéz. A barátság - táptalaj, ahol a szerelem életre kelhet. Ha szerelmet akarsz vinni egy kapcsolatba, először barátságot kell vinni bele.
  Az igaz szeretet ötödik titka - az érintés ereje.

  Az érintés - a szeretet egyik legerősebb megnyilvánulása, amely legyőzi a gátlásokat és megerősíti a kapcsolatokat. Az érintés megváltoztatja a fizikai és érzelmi állapotunkat és érzékenyebbé teszi az embereket a szeretetre. Az érintés meggyógyíthatja a testet és felmelegítheti a szívet. Ha ölelésre tárod karjaidat, azzal szíved is kitárod.

  Az igaz szeretet hatodik titka - a "szabadnak hagyni" elv ereje.

  Ha szeretsz valakit, engedd szabadon. Ha visszatér hozzád, akkor ő a tiéd, ha nem, akkor soha nem is volt a tiéd. Még az igazi szeretetteljes kapcsolatban is szükségük van az embereknek mozgástérre. Ha meg akarsz tanulni szeretni, akkor először meg kell tanulni megbocsátani és megszabadulni a múltbéli sérelmektől és fájdalmaktól. A szeretet azt jelenti - megszabadulni a félelmektől, előítéletektől, egótól és fenntartásoktól.
  "Ma megszabadulok minden félelmemtől, a múltnak nincs hatalma felettem - ma van az új élet kezdete."

  Az igaz szeretet hetedik titka - a szavak ereje.

  Amikor tanulunk nyíltan és becsületesen kommunikálni, az élet megváltozik. Szeretni valakit, ez azt jelenti, hogy ápoljuk a vele való kapcsolatunkat. Adjuk tudtukra az embereknek, akiket szeretünk, hogy szeretjük és értékeljük őket. Soha sem féljünk kimondani a varázsszót: "Szeretlek". Ne hagyjuk ki az alkalmat, ha valakit megdicsérhetünk. Mindig fejezzük ki a szeretetünket annak, akit szeretünk - lehet, hogy utoljára látjuk őt. Ha megtudnád, hogy hamarosan meghalsz és lehetőséged lenne felhívni azokat, akiket szeretnél, - kit hívnál fel, mit mondanál… és miért nem teszed meg ezt most?
  Az igaz szeretet nyolcadik titka - az elkötelezettség ereje.

  Ahhoz, hogy a szeretet igaz szeretet legyen, elkötelezettnek kell lenni felé, és ennek az elkötelezettségnek tükröződnie kell a gondolatokban és cselekedetekben. Az elkötelezettség - a szeretet valódi próbája. Ahhoz, hogy igazi szeretettel teli kapcsolatunk lehessen, ahhoz elkötelezettnek kell lennünk a kapcsolatunkban. Ha elkötelezettjei vagyunk valakinek, vagy valaminek, akkor feladni - az nem lehet alternatíva. Az elkötelezettség különbözteti meg a felszínes kapcsolatot a tartós kapcsolattól.

  Az igaz szeretet kilencedik titka - a szenvedély ereje

  A szenvedély lángra lobbantja a szeretetet és nem hagyja kihunyni. Az örök szenvedély nem egyedül a fizikai vonzalom, hanem az erős elkötelezettség, lelkesedés, érdeklődés és örömteli izgalom együttes segítségével jön létre. A szenvedélyt újra lehet éleszteni, a múlt eseményeinek újbóli átélésével, amikor éreztük ezt a szenvedélyt. A spontaneitás és a meglepetések létrehozzák a szenvedélyt. A szeretet és a boldogság lényege egy és ugyanaz: szenvedéllyel kell élni, minden nap.
  Az igaz szeretet tizedik titka - a bizalom ereje

  A bizalom életbevágóan fontos az igazi szeretettel teli kapcsolatokban. Bizalom nélkül az egyik partner gyanakvóvá válik, nyugtalanná és tele lesz előítéletekkel, félelmekkel, a másik úgy érzi lélektani csapdába került, azt hiszi, hogy nem hagyják szabadon lélegezni, s érzelmileg megfojtják
  Lehetetlen valakit igazán szeretni, ha nem bízunk meg benne teljesen.
  Cselekedjünk úgy, mintha kapcsolatunk a szeretett emberrel soha sem érne véget.
  Az egyik módja annak, hogy eldöntsük, megfelel-e nekünk a másik ember, meg kell kérdeznünk magunktól: "Feltétlenül és teljesen megbízom a partneremben?" Ha a válasz "Nem!", akkor alaposan el kell gondolkodni, mielőtt elköteleznénk magunkat.
   
 20. sztzs

  sztzs Állandó Tag

Megosztás