Bosszút állt a tilosban parkoló autókon a Németországban dolgozó magyar buszsofőr

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Június 26.

Melitta - 2020 Június 26, 06:10
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Több száz autó kerekét szúrta ki egy magyar férfi Németországban 2016 óta, írja a 112press.hu a Tag24 cikkére hivatkozva. Az 59 éves K. Tibor a chemnitzi közlekedési vállalat buszsofőrjeként dolgozik, és annyira idegesítették a szabálytalanul parkoló autók, hogy éjszakánként bosszút állt a sofőrökön, és kiszúrta az autógumikat.


  Egy idő után annyira beteges lett ez a szokása, hogy a saját autója kerekét is kivágta. Nagyjából 40 ezer euró kárt okozott, és volt olyan autó, amelynek kétszer is kiszúrta a kerekét.

  74 ESET MÁR BIZTOSAN AZ Ő NEVÉHEZ FŰZŐDIK, DE A VÁD SZERINT NÉGY ÉV ALATT ÖSSZESEN 310 AUTÓN ÁLLT BOSSZÚT.

  A rendőrök végül úgy kapták el, hogy csapdát állítottak neki. Szándékosan tilosban parkoltattak egy autót, Tibor pedig kiszúrta a kerekét, és utána nem sokkal elfogták. Már a bíróság előtt az ügye, júliusban lesz a következő ülés.

  Cseke Balázs

  [​IMG]
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Június 26.

  1. setni
   setni
   Ejjnye.
   A tilosban parkolást nem bűntetik?
  2. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Szerencsétlen, pszichiátriai eset. Az idegeire, meg az agyára ment a külföldi tartózkodás, ezek szerint a magánélete nem éppen sikeres. Mire alapozom? "Ha" mellette lett volna egy olyan nő, akivel boldogan megosztja nemcsak a nappalait, de az éjszakáit is, akkor nem vetemedett volna ilyen éjszakai tevékenységre, károkozásra. Biztos, hogy a magány is sokat dobott egészségügyi állapotán, s nem a jó irányba. Kórházi kezelésre szorul(na). Csak kérdés, hogy meg tudja-e fizetni? Ha nem akkor haza kellene somfordálnia és kezeltetnie magát. A még meglévő, ám zsúfolt pszichiátriai osztályok bármelyikén.
  3. CasaLoma
   CasaLoma
   A tűzoltók számára fenntartott kihajtót nem ajánlatos elfoglalni, azért minden esetben bünti jár, ha lefülelnek. Egyéb esetben nem eszik olyan forrón a kását, többnyire csak akkor büntetnek, ha valóban akadályozod a forgalmat. A büntetés itt ahogy tapasztalom, inkább javító-nevelő célzatú, és nem a költségvetésben jelentkező lyukak befoltozására hivatott.
   csibe1977 és Ernoe kedveli ezt.
  4. Ernoe
   Ernoe
   Még jó, hogy nem bronzbol voltak a kerekek mert akkor most vandalizmusról beszélnénk. :)
  5. deciso
   deciso
   A vandalizmus nem attól függ miből vannak a kerekei.
   A bundákat rongáló állatvédő, nem vandál?
  6. Ernoe
   Ernoe
   Vandalizmus alatt "esztelen vak rombolást" értünk. A szó Vandalizmus a német etnikai csoport, a Vandálok állítólagos viselkedéséből van levezetve, akik a késői-antik és a Romai birodalomba vándoroltak be.
   -
   Az állátvédő "elöre megfontolt szándékkal" rongálja meg a bundát, hogy ne lehessen eladni, hogy az állatokkal való kereskedés ne legyen attraktiv.
   -
   A Greenpeace aktivisták azért fújtak festéket a baby-fokákra, hogy ne öljék meg öket. A baby-fókák bundája fehér, ezért adnak sok pénzt a bunda vásárlók. Pár hónap múlva nem éri meg megölni a fokát mert a szőre színes, a bunda mérete pedig pici.
  7. zulufönök
   zulufönök
   Az ilyen idegállapotú figura,hogy lehet buszsofőr? Alkalmassági teszt!!!!!!!!

Megosztás