Bucsuzunk tagunktol,baratainktol akik elmentek .......

utas953

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnalattal közlöm veletek geckomnak (Marton Istvan) mai nap elhunyt (75 evesen). Ö volt a legkedvesebb baratom, papam, en pedig az egyetlene voltam neki (nevelö fia), sajnos nem lehettem mindig vele de hala nektek sok boldog pillanatai voltak, ö egy romantikus abrandozo öreg farkas volt. Ket eve volt "stroke"-ja aztan parkinzonba szenvedett, en mindig mellette voltam, nagyon fog hianyozni... Puszil titeket a menyböl örökke geckomnak. En beceztem öt gecko-nak, ö pedig vercse-nek becezett engem mert sokat "röpködtem" nyugatra, föleg Londonba. Itt elbucsuzunk töletek kedves barataink
Gecko & Vercse (a kutyus a kepen meg Aga aki 4 eve elhunyt, nagyon imadtuk)
Ps. Elnezest kerek hogy nem talaltam topic-ot ahol jobban illene az irasom.
Őszinte részvétem!
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Szomorúan tudatom, hogy egyik tagunk Káliné Szabó Erzsébet
70330648_2380255252245923_8791126584019910656_n.jpg

ma dél körül, hirtelen és örökre eltávozott. Tervei, álmai így nem valósulhatnak már meg. Részvétemet fejeztem ki a CanadaHun tagjainak és a magam nevében fiának Ferencnek, menyének Marikának. Nekem közvetlen szomszédom is volt, jó barátságban voltunk. Most augusztusban töltötte a 67. évét.

images
 

tejbe-vajba

Állandó Tag
Állandó Tag
Őszinte részvétem minden gyászolónak.
Pontosan tudom mit éreztek, ugyanis a feleségem 9-nappal ezelőtt távozott az élők sorából. Kicsit több mint 44-évig voltunk házasok.
 
Oldal tetejére