Cica szeretet...

Hilda1949 témája a 'Háziállatok' fórumban , 2005 December 27.

 1. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  Nem cica, de olyan megható...

  [​IMG]
   
 2. Szpacsi

  Szpacsi Állandó Tag

 3. Ekira

  Ekira Állandó Tag

  Akkor most ki fog varrni? Én vagy a cica??
   

  Csatolt fájlok:

  vandorcsillag, Jaszladany és rituevu kedveli ezt.
 4. gyuja

  gyuja Állandó Tag

 5. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag

 6. Kata B.

  Kata B. Állandó Tag

  Ő Macika, a mi 3 hetes babacicánk. :D Egy éve kezdődött rajongásom a szőrös cicagombócok iránt, előtte csak kutyáink voltak. Párom viszont igazi macskafan, így miután állandóan a róluk beszélt, mondhatni macskát beszélt a hasamba. :D Kíváncsi lettem, tényleg olyanok-e amilyennek meséli, és beleegyeztem, legyen, szerezzünk be egy cicát. Na de ugyebár van az a mondás, egyet mondok, kettő lesz belőle, így lett ez a macsekokkal is. Nem tudtam választani. A fekete-fehér szomáliai keverék egy csodásan szép kandúr volt, lusta, elegáns. A szürke házicirmos pedig játékos, azonnal püfölni kezdte a kezem amikor megközelítettem. Hát így lett azonnal egy pár cicánk. Eltelt egy év, és most általuk gyarapodott a család. Több baba nem lesz, apuci időközben elveszítette a kincsecskéit, így be kell érnünk egy szem fiukkal, Macikával, aki néha egy denevérre is hasonlít, de macskára még nemigazán. :D macika9.jpg
   
 7. felelf

  felelf Állandó Tag

  Kedves Kata B.!
  Meg tudlak érteni én is kutyás voltam nem kedveltem igazán a cicákat. Most pedig nem tudnám elképzelni a napjaimat saját dögibögöm nélkül. Pedig néha nagyon gyűri az agyamat, nem mindig értem mit akar, de tanuljuk egymást.
  Szép kis jószággal gyarapodtatok, kívánom teljen sok örömöd benne. Imádni fogod, de ne várj tőle olyan érzelemkimutatást, amit eddig a kutyáktól megszoktál. Néha nagyon közömbösnek tudják mutatni magukat, de néha kijön belőlük is az érzelem.
   
  Jaszladany, zzsuzsa, Kata B. és 1 másik tag kedveli ezt.
 8. Kata B.

  Kata B. Állandó Tag

  Egy hét eltelt, és Macika megtanult felmászni mindenre. Itt épp a párom farmerján edz. :D macika1.jpg
   
 9. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  "Kérek egy kis simit" :)

  [​IMG]
   
 10. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag

  Vicces fotó: meglepődött a macska, mikor meglátta gazdái kisbabáját
  Elkerekedett szemekkel és tátott szájjal csodálkozott Roxy cica, amikor először találkozott gazdái újszülött babájával.
  "Elfelejtettük elmondani a macskának, hogy kisbabánk született” – ezzel a képaláírással tették közzé atökéletesen elkapott felvételt a szülők a Reddit közösségi oldalon.

  [​IMG]
   
  cat34, zzsuzsa, Jaszladany és 1 másik tag kedveli ezt.
 11. rituevu

  rituevu Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Már kezdtem aggódni, hogy újabban nem töltöttél fel képet. De látom, hogy feleslegesen. Köszönöm, nagyon aranyosak együtt.
   
  zzsuzsa, Jaszladany és vandorcsillag kedveli ezt.
 12. Ekira

  Ekira Állandó Tag

  Őcicasága szerint a gazdi csakis a cica kedvéért ültet virágot.
   

  Csatolt fájlok:

  zzsuzsa, Jaszladany és rituevu kedveli ezt.
 13. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag

 14. Szpacsi

  Szpacsi Állandó Tag

 15. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

 16. Szpacsi

  Szpacsi Állandó Tag

 17. felelf

  felelf Állandó Tag

  Sziasztok!
  Az elmúlt éjjel igazi horrorban volt részem. Felébredtem, hogy zajok vannak a szobámban. Szaladgálás, sikítás, puffogás és csörgés. Mire teljesen bepánikoltam, rájöttem, hogy a macsek jött haza egy egérkével. A sikításból az is kiderült, hogy egérke még él. A pánik átment dühbe, el ne szabaduljon, mert mindent megrág. Na végre csend lett, erre jön a vérfagyasztó hang: csontok törése és csámcsogás. Teljesen kirázott a hideg, mert ez természetesen teljes sötétségben és az éjszaka csendjében történt. Utána macsek felugrott az ágyra, lefeküdt félig a lábamra, lemosdott és elaludt. Én pedig 200-as pulzussal félig dühösen, félig magamban vigyorogva várhattam a reggelt. Ha ez nem lenne elég a piszok meghagyta nekem az egér fejét. Még takaríthattam is...
   
 18. felelf

  felelf Állandó Tag

  Sziasztok!
  Az eszemmel tudom én, hogy a macskák képesek a Jászladány által hozott videon látható akrobatikára, de......
  A következő történt (nappal). Cicamica felhozott valamit a szobába, de nem láttam mit, csak hogy nagyon szaladt vele. Annak rendje módja szerint el kezdett játszani. Ez a valami elszabadult és berohant az ágyam alá. Ott elég kicsi a hely a macsek nem fért be, de rendületlenül őrizte úgy egy óra hosszat. Én is és a macsek is meguntuk, kimentünk. Pár óra múlva megyünk vissza, hát az a valami ott röpdösött a szobában, nem tudott kimenni. Megkönnyebbültem, hogy nem egér volt, hanem csak veréb. Kinyitottam az erkély ajtaját, hogy menjen ki és hívtam cicamicát, hogy hagyja elmenni. Azonban a cica elállta az útját és egy hasonló mozdulattal, mint amit a videón látunk elkapta a madarat és azonnal megette.
  Igazából már 5 éve van velem a macska, megfigyeltem nála néhány dolgot, de amióta leírom nektek a történéseket tudatosul bennem, hogy egy vérbeli ragadozóval és nem házi kedvenccel élek együtt. Igaz az is, hogy nem csak területfüggő hanem emberhez is ragaszkodó jószág.
   
  Ekira, zzsuzsa, phoenyx és 1 másik tag kedveli ezt.
 19. Ekira

  Ekira Állandó Tag

  A cicáknak is melegük van.
   

  Csatolt fájlok:

  felelf és rituevu kedveli ezt.
 20. Ekira

  Ekira Állandó Tag

  Ki a virágot szereti, rossz cica nem lehet.
   

  Csatolt fájlok:

  felelf és rituevu kedveli ezt.

Megosztás