Cica szeretet...

platon

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezeken a képeken a választásokban benrejlik a lényeg. A miértek. Kinek mi a fontos,és miért. így van ez a baráttal is.
 

felelf

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Kicsit el voltam veszve, de újra vagyok. A Macsek nagyon jól van, nekem gyógyulnak a játéksebeim. Eljutottunk oda, hogy most már behúzza a karmát. A kutyámtól eltanulta, hogy a kaját el kell kaparni. Mindig betemeti a tálja alatt lévő ronggyal. Muris látvány. A góréból kiírtotta az egereket. Nekem is csinál takarodót és ébresztőt. Csak nem a számítógépre fekszik rá, hanem elé és nem látom tőle a billentyűket. Laptopom van.
 

Jaszladany

Állandó Tag
Állandó Tag
3595_10151875145619045_2125653727_n.jpg
 

felelf

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Tegnap összekaptam a macsekkal. Le kellett szorítani a földre, hogy tudja kis is az erősebb és kié a döntő szó. Jól kitoltam magammal, mert a macska félig éjszakai állat lévén jött a békülés. Hajnalig hízelkedett, tette magát, játszott velem, dorombolt nagy hangon, úgyhogy alvás nemigen volt. Amikor nekem kelni kellett, Ő, mint aki jól végezte dolgát elaludt a fotelban. Gyanítom bebizonyította, hogy mégiscsak Ő a főnök:D. Hulla fáradtan és álmosan dolgozhatok......:12:
 

platon

Állandó Tag
Állandó Tag
Ebben a "falkában" tanuld meg, hogy a macsek a főnök! Hogy mikor és, meddig, miért dorombol az egyenlőre rejtély.
Az Ő (ök) szuverenitása nincs tekintettel a gazdi érdekeire, kedélyállapotára. Tanúljunk macsául gondolkodni. Legyen nálad mindig valami jutalomfalat és könnyebben megbocsájtja majd amit ellene vétettél.;)
 

Ekira

Állandó Tag
Állandó Tag
Persze hogy ő a főnök! A macskák meg vannak róla győződve, hogy nem az embernek van macskája, hanem a macskának embere.
 

felelf

Állandó Tag
Állandó Tag
Próbáltam a jutalom falatos módszert, de csak a kutyámnál jött be. A mecsek elvette, megette (nagy kegyesen) és sértődötten elvonult.

Ma hajnalban beballagott a szobámba, landolt a gyomromon, elhelyezkedett és elaludt. :D Tegnap pedig egy élő verébbel örvendeztetett meg. Mint Vuknál csak a fejét kaptam meg.
 

fecameca

Állandó Tag
Állandó Tag
Krémes egy tündér. Ő soha nem harapott, csak nyalogat(mosdat). Minden cica egy más egyéniség. Volt neki egy féltestvére, az eleinte harapott. A karmokkal meg vigyázni kell, ha a cica játszik.:)
 
Azt nem tudjátok, hogy lehet a legkönnyebben alomhoz szoktatni a kiscicákat, mert tettünk ki nekik, de csak rágják, meg játszanak benne. :D
 

felelf

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekem szerencsém volt az alommal. Csak beletettem a macsekot , megszagolta és tudta mire való. Talán azért, mert kinti macska volt 6 hétig és az anyja a homokra szoktatta.
 

fecameca

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Csodáltam is mindig, hogy ő az alomba betalál, bárhol van, vagy visszatartja addig, míg oda nem ér. Még ott is szortírozva van: kaki balról, pisi jobbról. Hogy lehet ez? Amikor a nagy dolgát végzi hátat fordít a fénynek?
 

felelf

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Na most lett tele a hócipőm! Valaki mérget adott a cicámnak. 2 napig nem tudtam hol van, azután megtaláltam. Felére fogyott, mert elbújt agonizálni és nem evett nem ivott, csak vegetált. Tegnap kezdett már jobban lenni és eszik is. Képzeljétek, még vizet is ivott, pedig nem szokott. Nagyon haragszom, mert senkinek nem ártott és eddig csak hasznot hajtott. Úgy néz ki, hogy megúszta és életben marad. Nem hajlandó meginni a tejet, úgyhogy azt gyanítom abban kapta a mérget. Most látom, hogy már rendesen mosakszik is. El kellene vinni oltásra, de ilyen soványan és gyengén nem merem kockáztatni.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Macskásoknak kötelező!

Európában egyedülálló macskás videófesztivált rendeznek Bécsben.

Osztrák cicák és a YouTube bársonytalpú kedvencei egyaránt szerepelnek a Cat Video Festival Viennaprogramján, amelyet június 14-én rendeznek meg a Práterben, a Jesuitenwiesén. Az ingyenes szabadtéri filmfesztivál célja, hogy kiderítse, vajon miért lehet például egy tüsszentéstől megijedő kismacska az internet sztárja?
A mozivásznon egyaránt felbukkannak majd a YouTube nagy kedvencei mint például a dobozmániás Maru vagy az Internet Cat Video Festival nagydíjasa, Henri 2, Paw de Deux, de láthatók lesznek osztrák cicák is. Barney kandúr például bebizonyítja, hogy apportírozásban bármilyen kutyát lepipál, egy kiscica pedig félelmet nem ismerve száll szembe a robotporszívóval.
A csaknem egyórányi macskás videót többek között a Kittywood Studios című fake-dokumentumfilm és az ír animációs művész, David Oreilly „?????” című egypercese egészíti ki. Alexei Dmitriev, a quartier 21 meghívott művésze pedig CATastrophes címmel abszurd orosz macskás videóválogatással szórakoztatja a közönséget.
Az Európában egyedülálló macskás videófesztivált a Vienna Independent Shorts rövidfilmfesztivál és a Volxkino hívta életre.
 

Alice.BK

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgyis megkapják, amit akarnak, törődjünk bele :D Ettől olyan imádnivalóak ezek az öntörvényű kis "szörnyetegek"... ahogy azt az alábbi videó is demonstrálja :)

 
Oldal tetejére