Cigihez kapcsolodó minden

itoth

Állandó Tag
Állandó Tag
A cigi jan.1.-től megint drágább lesz.

Megint megéri majd cigit csempészni januártól.

Egy dohányosnak kevesebb pénz jut a kultúrára!

Mikor abbahagytam a dohányzást, határozottan sokkal jobban tudtam futni.

Egyeseknél a dohányzás csökkenti az idegességet.
 

Misi1973

Állandó Tag
Állandó Tag
Leszokás??? El kell egyszerűen dobni és kész!! Napjában többször arra kell gondolni, hogy ez nekem nagyon káros. Nekem legalábbis így ment.
 

ancsa0125

Új tag
Én egyetértek a dohányzás korlátozásával,de nem így.A dohányzás is,mint más egyéb dolog szenvedélybetegség.Én ugyan kétszer szoktam le a dohányzásról a gyerekekkel való terhesség alatt,de ehhez nagy akarat kell és sok ember bizony akarat gyenge.A másik oldalról viszont a dohányos a munkájával megszerzett pénzt hadd költse már arra amire akarja!Ha neki jó az,hogy roncsolja a szervezetét ám legyen,persze kijelölt helyeken.
 

annailuJ

Állandó Tag
Állandó Tag
...A dohányzás is,mint más egyéb dolog szenvedélybetegség....Ha neki jó az,hogy roncsolja a szervezetét ám legyen,persze kijelölt helyeken.


Na NE!

Igen, a dohányzás szenvedélyBETEGSÉG, ergo igenis tenni kell ill. kellene valamit, mert -mint minden másban is- az emberek jobban csinálnák, ha tudnák, hogyan.

A minap egy kedves ismerősöm mesélte el, hogy ő hogyan szokott le a dohányzásról (fentebb olvastam hasonló módszert most is). Tehát ő igyekezett mindig negatív cimkékkel illetni a cigit, ilyen pl.: káros neki, drága, ki kell menni a hidegre, büdös lesz tőle a ruha, sárga az ujja, nem stresszoldó etc. Mindig, amikor rá szeretett volna gyújtani ivott egy pohár vizet, vagy gyümölcsöt evett.

Ez talán megoldás, de természetesen az akaraterő nem elhanyagolható.
 

lbodi

Állandó Tag
Állandó Tag
... A másik oldalról viszont a dohányos a munkájával megszerzett pénzt hadd költse már arra amire akarja! Ha neki jó az,hogy roncsolja a szervezetét ám legyen,persze kijelölt helyeken....

Értem / A közös kasszából meg majd gyógyítjuk százezrekért / A szanatórium udvarán meg folytatja...

Finomabban fogalmazva nekem _nagyon_ más a véleményem. Igaz ez a "hősnek" beállított jobbára értelmetlenül halt hegymászókra is.
 

trikerlady

Állandó Tag
Állandó Tag
Allen Carr -Leszoknék a dohányzásról, de nem tudok! – Hangoskönyv

Szeretettel ajánlom ezt a Hangoskönyvet mindenkinek, aki le szeretne szokni a dohányzásról.

Én még csak a 3. "füstmentes" napnál tartok - 25 évnyi dohányzás után. Nagyon nehéz, de remélem, sikerül!

Allen Carr -Leszoknék a dohányzásról, de nem tudok! – Hangoskönyv

"Ha szeretne leszokni a dohányzásról, de számtalan sikertelen próbálkozás után már nem is hisz igazán abban, hogy sikerülhet, akkor ez a CD a lehető legjobb választás. Miért? Mert nem erőszakos. Nem akar mindenáron meggyőzni a saját igazáról. Nem kelt pánikot, félelmet. Nem dorgál. Sokkal inkább azzal próbál hatni, hogy megmagyarázza, miért is nehéz leszokni. És ennek a belátása már egy lépés előre, nem igaz? Felfedi azokat a kifogásokat, amiket emlegetni szokás a dohányzás mellett, megvilágítja, mennyit is csalunk ezekkel a kijelentésekkel. Márpedig hihetünk egy olyan embernek, aki napi 3 dobozzal szívott, de sikerült felhagynia ezzel a szokással. Hallgassa meg, próbálja ki!"

Formátum: MP3

http://muchshare.net/n3kd4av4wilc
 

Csatolások

  • images.jpg
    images.jpg
    11.1 KB · Olvasás: 30

herczeg19811

Állandó Tag
Állandó Tag
Van egy másik topic... a szenvedélyekről ... a cigi szenvedély...
A cigi öl a cigi méreg a cigi másokat is megüöl.
Például a gyerekedet is aki mellett szívod vagy a másik embert akinek joga van a tiszta levegőhöz.
Erről a dohányosok közül többen megfeledkeznek,tisztelet a kivételnek....
Én hálás vagyok,hogy nem szoktam rá mert nem mérgezem magam nem füstölök el egy ház árát vagy kettőét attól függ hol veszem....:)
Amúgy le a kalappal az előtt aki le tudja tenni.
Nagy akaraterő kell hozzá.
A cigaretta föléd nő uralkodik rajtad,mint minden szenvedély,ez a drog is ilyen....
Harc zajlik,hogy melyikőtök az erősebb ...
Ha te győzöl kicsit legyőzöd a halált és önmagadat.
Önmagadat legyőzni az egyik legnehezebb győzelem....
 

mateisz

Állandó Tag
Állandó Tag
Januártól nagy sláger lett a kolléganőim körében az elektromos cigi. Miután lassan bolthálózatok épülnek ki a forgalmazásukra, nem ártana többet tudni a hatásaikról a marketing szövegeken kívül.
 

hangay13

Állandó Tag
Állandó Tag
Januártól nagy sláger lett a kolléganőim körében az elektromos cigi. Miután lassan bolthálózatok épülnek ki a forgalmazásukra, nem ártana többet tudni a hatásaikról a marketing szövegeken kívül.

Több ismerősöm kipróbálta.
Egy mondta azt, hogy segítségével sikerült csökkenteni némileg a napi cigaretta adagot, a többi azt mondta, hogy kidobott pénz volt.
Hallottam róla azt is, hogy segít, egészséges, de azt is, hogy ugyanolyan ártalmas, sőtt azt is, hogy még ártalmasabb, mint a cigaretta. Nem tudom, hogy melyik igaz. De azt tudom, hogy voltak divatok. A mentolos szipka, a "szuperfilt", a különféle tabletták, az akupunktúra, a nikotinos tapasz, és még sok egyéb eljárás csak a terjesztőn, gyártón segített. A bevezetésük, terjesztésük nem befolyásolta a cigaretta kereskedelem mértékét.
 

HV1

Állandó Tag
Állandó Tag
Elektromos cigi

Azt mondják okosok, hogy a leszokáshoz használt elektromos cigaretta károsabb az eredetinél. Vajon tényleg igaz, vagy csak valakinek az érdeke ezt mondani?
 

HV1

Állandó Tag
Állandó Tag
Elektromos cigi

Férjem szeretne leszokni, az elektromos cigivel próbálkozik. Az én véleményem szerint akaraterő a megoldás.
 

datomy

Állandó Tag
Állandó Tag
Akik kitalálták a fogyasztói társadalmat, azok a törvényszerűségeivel is tisztában vannak. Akik benne élnek, már kevésbé, hiszen a nagy többség irányított, vagy inkább kényszerített (mindenki...), de én azt gondolom az elektromos cigarettáról, hogy nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy azok az érdekcsoportok "szponzorálják"..., akik a hagyományos cigarettát, tehát pontosan tudják, hogy hasznuk csak nekik lesz belőle ismét! Erre jó példa, amikor a beteg egy orvosság formájú tablettát kap minden nap, természetesen hatóanyagok nélkülit, mégis kezdi magát jobban érezni és ha erősen hisz benne (mert ez a lényeg!!!), akkor akár meg is gyógyulhat.
 

Moni18

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
Fel tudnád tölteni máshová Allen Carr: Leszoknék a dohányzásról... hangoskönyvét, mert a megadott linkről nem tudom letölteni (persze lehet, hogy csak én vagyok a béna)!
Sok jót hallottam a módszerről, kipróbálnám! Köszi' Móni
 

berenike

Állandó Tag
Állandó Tag
januar 1tol nem cigizek 25 ev utan abba hagytam...nem leszoktam abba hagytam .......remelem legalabb 10 evre sikerul ...tul vagyok az elso lagzin a sokadik kaven a dohanyzo baratnokkel .....felszedtem 10 kilot 2 mar lement
 
Oldal tetejére