Csak kényelmesen...

Melitta témája a 'Computer-világ' fórumban , 2013 Június 13.

 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Rendelhető a világ legjobb számítógépes széke

  KISS GÁBOR

  Több monitort is a felhasználó szeme elé tart, és a kényelméről is gondoskodik a kanadai fejlesztésű szuperszék.
  Emperor néven dobta piacra saját fejlesztését a kanadaiModern Working Environment (MWE) Lab, amelyet kifejezetten profi, de legalábbis elég gazdag felhasználóknak szánnak. Az elektromotorokkal és hidraulikával mozgatott szék több irányba állítható, a 360 fokos forgatás már extra opció. A szék tervezője eredetileg azoknak szánta, akik munkájuk miatt sok időt töltenek monitorok bámulásával, de a leírás szerint játékra és szimulátorok futtatására is kiválóan alkalmas.

  [​IMG]
  A felhasználó fölé magasodik a monitortartó
  Forrás: MWE Lab


  A gép egy skorpiófarokra emlékeztető szerkezet segítségével ereszti a felhasználó szeme elé a monitortartót, amelyen akár három darab képernyő is helyet kaphat. A gyártó szerint a legtöbb, kereskedelmi forgalomban megvásárolható monitorral kompatibilis a rendszer, ezek beszerzése már a felhasználóra vár. A székhez természetesen tartozik a billentyűzet számára készült tálca, illetve az egér számára kialakított rész a jobb karfa előtt, a balkezesekre láthatóan nem gondoltak. A kényelmes munka érdekében a teljes szerkezet dönthető, és egy állítható lábtámasszal is rendelkezik, a bal karfánál egy italtartót is beépítettek.

  [​IMG]
  Uram, ne a nőt nézze!
  Forrás: MWE Lab


  A szék két változatban készül, az alapmodell Emperor 1510 csupán a széket, a működtetéshez szükséges eszközöket és a hangrendszert adja. Az Emperor 200 nevű luxusváltozat klimatizált bőrüléssel, LED-világítással, légszűrővel, beépített érintőképernyős irányítórendszerrel érkezik, a székhez kétféle Windows PC és egy Mac konfiguráció választható beépített számítógépként. A felszereltségnek megfelelően természetesen az ár is változik, az alapmodell átszámolva alig 1,3 millió forintba kerül, az extra változathoz csaknem 11 millióért lehet hozzájutni.
   
 2. szocske42

  szocske42 Állandó Tag

  Nade azok az elektromotorok es hidraulikak vezerelhetok-e USBn?
   
 3. Ez biztosan csak az internetfüggőknek jó, akik egész nap a gép előtt ülnek...Ja, és ráérnek.
   
 4. Buboska

  Buboska Állandó Tag

  Üdv
  Balkezes vagyok.
  Csuklótámaszos egérpadot is alig vagy dupla áron tudok venni.
  Ez a szék egy csoda, de sajnos nem nekem.

  Buboska
   

Megosztás