Családi mészárlás: három gyerekével együtt végezte ki sógorát, majd saját fejét is szétlőtte

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Szeptember 11.

Melitta - 2020 Szeptember 11, 03:44
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Olyan súlyos tragédia rázta meg múlt hétvégén Kanadát, melyről még mindig beszélnek és a kedélyek azóta sem igazán nyugodtak meg. A 48 éves Mitchell Lapa váratlanul beállított Oshawa városában élő sógorához, ahol eszeveszett gyilkolászásba kezdett.

  A CBC szerint férfi végigment a család összes tagján, és sógora, Chris Traynor mellett annak három gyermekét, a 20 éves Bradleyt, a 15 éves Adelaide-et és a 11 éves Josephet is hidegvérrel lelőtte, míg saját testvérét, Loretta Traynort súlyosan megsebesítette. Végül Lapa a helyszínen saját magával is végzett.


  A rendőrség azóta gyakorlatilag minden követ megmozgat, hogy fény derüljön a szörnyű mészárlás indítékára. A Toronto Sunnak nyilatkozott Loretta Traynor egyik barátja, aki elmondta: a nő édesapja tavaly elhunyt és azóta az egész család nagyon maga alatt volt. Az ismerős Mitchellt egy zűrös fickónak ismerte, akiben már gyerekkora óta kódolva volt, hogy egyszer valami borzalmat fog elkövetni.

  Persze ennyi idő távlatából nehéz ezt megítélni, de nem lepődtem meg, amikor hallottam a hírt. Mitchell mentálisan mindig is labilis volt.A rendőrség is megerősítette, hogy a gyilkosságokat egy családtag, pontosabban Mitchell Lapa követte el.

  [​IMG]
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Szeptember 11.

  1. setni
   setni
   Iszonyat.
   De, miért nem magával kezdte??
   Ezt hogyan lehetne megelőzni??
   Ernoe kedveli ezt.
  2. Piti Sándor
   Piti Sándor
   Az ilyen családirtó emberek (mindegy férfi vagy nő) mindig csak akkor kerülnek képbe,mikor az esemény már megtörtént.
   Ők ezt a megoldást választották a problémáikra.
   Ez ellen semmilyen védekezési mód,gyógyszer pszichológus nem segít.
   Ez az ők előre eltervezett pontosan végrehajtott cselekedete.
  3. setni
   setni
   Ráadásul mindig vannak akik előre látták a bekövetkezendő borzalmakat.
  4. Ernoe
   Ernoe
   Sajnos az ilyen jelentéseket csak tetőzni tudom.
   Egy 27 éves Solingeni anya állítólag megölte öt gyerekét.
   CasaLoma kedveli ezt.
  5. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Sajnos, Magyarországon is bekövetkeznek ilyen tragédiák. Az ok többnyire az, hogy pszichiátriai betegek szabadlábon vannak. Megszűnt - itthon! - a szoros felügyelet, a gondozás. A beteg csak akkor marad bent a zárt osztályon, ha beleegyezik. No, de ilyet? Ha nem közveszélyes, "csak" problémás, kiengedik. Aztán időnként meg kell neki jelennie, ún. "pofa-vizitre", felírják a nyugtatót, azzal szélnek eresztik. Egyre élhetetlenebb a világ... egyre rosszabb...
   Minden áldott nap "gereblyézem" a jó híreket, a szép dolgokat, de egyre nehezebb a nap végére egy "kis csomagot" össze lapátolnom.

Megosztás