Családunk kedvence - háziállataink

Sushii

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekem van két lovam és két kutyám. A lovak a kertben karámban, a kutyák a lakásban. Macskám csak azért nincs, mert sajnos allergiás vagyok a szőrére, pedig a kutyáim imádják a cicákat.
 

Alvin66

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem madarpokjaim ( neha tobb mint 2oo db! foleg amikor szulettek kicsik) es tengeri akvariumaim voltak otthon Magyarorszagon. Aztan amikor kijottem az USA-ba, akkor gondolkoztam hogy itt is beszerzek egy-ket tarantulat, de az a szerencses helyzet, hogy itt nem kellett vennem, mert itt elnek korulottem a Sonora sivatagban. Mondhatom igazan "otthon" erzem magam...:D
 

Alvin66

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja egy kep az egyik otthoni pokomrol. Pontosabban ilyen fajtat ( Avicularis versicolor ) tenyesztettem, ez egy kep a fajrol, de nem az en pokomrol keszult.
Nem gyonyoru?
Avicularia%20versicolor%201.JPG


Ez meg az egyik tengeri akvariumom. Az uveges munka es a hajlitott plywood boritas kivetelevel en csinaltam.
2akv.JPG


Es itt pedig a kutyam, Mazsola. Sajnos mar nem el, nagyon oreg volt mar, o volt a kedvencunk a csaladban. Az a piros dolog a szaja elott, az a nyelve. Mindig kidugta, amikor aludt...
Mazsola%20kicsit%20szundik%C3%A1l.JPG


Illetve mostanaban alakul egy ujabb hobbim, ez pedig a bonsai. Allitolag meg kell oregedni ahhoz, hogy az ember ertekelni tudjon egy fat.. Hat nem tudom. Regen engem sem erdekeltek a fak, az valo igaz, mostamaban viszont nagyon szeretem mar oket. Talan az ember elgondolkozik azon, hogy meg akkor is itt lesznek, amikor mi mar nem ? Nem tudom. Lehet hogy megoregedtem...
( Ez nem az en bonsai-om, de az egyik kedvenc kepem egy bonsairol. Egy ilyen noveny tobb ezer dollaros tetel. Van amelyik tenyleg 5o-6o eves darab. Ezeket is oroklik az emberek a nagyapjuktol.
rebs0209.jpg
 

lelo01

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy zöld madaram van a Spenót. Próbáltam szépen, csúnyán de nem beszél akkor sem

Bár az eladó azt mondta hogy ez a madár ha elkezdi abba sem hagyja.
Na,most még nem kezdte el. Már 3 éve várom hogy megtörik az átok, és bemutatja amit tud

Most feladtam:( Azt mondtam neki hogy megy a mikrosütőbe ha nem beszél.Aztán megbántam, és nagyon elszégyelltem magam.

Ő pedig továbbra is néma maradt,de mindegy. Így is szeretem:))
 

Bumbuska

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekem tarajos teknősöm van. Másfél éve kaptam a hímet - Ödönt-, és végre sikerült idén október elején egy nőstényt találni. Hála Istennek egyből megértették egymást, így nem volt gond az összeszoktatás. Nagyon aranyosak. Ha lehet én is teszek fel róluk képet ;)
 

romcica

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálunk van egy holland törpenyúl. Mikor jobb idő van kint van az udvaron egy elkerített részen. Eddig már 2 éve jól viseli a dolgokat.
 

contact

Állandó Tag
Állandó Tag
Az a baj egy kicsit a háziállatokkal, hogy nagyon meg lehet őket szeretni és persze rövidebb életűek mint mi és amikor elmennek az olyankor nagyon fáj.
Persze az addig kapott szeretet kárpótol.
Szia!
Na ez nálunk nem igaz, bár a kivétel erősiti a szabályt!
Az én madaram valószinüleg úgy 80 évig még él, viszont azon meglepődnék ha én is meglennék még akkor:p Most 35éves vagyok. Churchill papagája még mindig él, és azóta is Hitlert szidja:D. De teljesen igazad van, én is vesztettem el már kisállatot, és nagyon nehéz.
Szép napot
 

Filiic

Állandó Tag
Állandó Tag
Én labdába se rúghatok 1 kutyával 3 macskával meg néhány díszhallal. Mondjuk, ha labda nincs is, egyik macska alkalmas a dologra. (csak vicc volt;c)
 

Zsuzsanna71

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálunk csak cicák.Előbb egy és még egy majd egy újabb.Érdekességként mindegyik kandúr.A két fiatalabbat az idős hozta haza ,örökbe fogadta őket.Fiú létére nem kis teljesítmény,Jövőre újabb családtag várható?
 
Oldal tetejére