Családunk kedvence - háziállataink

hidroncs1

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem Spánielem van! aranybarna
Neve : Sherry
És sajnos már a tipikus spániel betegsége van (nem lát , nem hall rendesen) 13 éves...
 

runy

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem van egy hörim, és egy törpe nyuszim, akik imádok :) A legnagyobb cukiság a világon :) annyira aranyos, ahogy mindig fülel, meg nyalogatja magát, meg ugrál az ember körül :))))))
 

v-ata

Állandó Tag
Állandó Tag
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CVAJDAA%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:ApplyBreakingRules/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:UseFELayout/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:SimSun; panose-1:2 1 6 0 3 1 1 1 1 1; mso-font-alt:宋体; mso-font-charset:134; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 135135232 16 0 262145 0;} @font-face {font-family:"\@SimSun"; panose-1:2 1 6 0 3 1 1 1 1 1; mso-font-charset:134; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 135135232 16 0 262145 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:SimSun;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> A családunk nemrégiben bővült egy új taggal. A neve „lindsey” és ő egy kis yorki.
Természetesen ő a család középpontja. De meg is érdemli, mert egy tündéri kiskutya.
Okos, engedelmes, szófogadó, mindent könnyen megtanul. Az éjszakát csendben átalussza, tényleg egy szavunk sem lehet. Egy évvel ezelőtt el sem tudtam képzelni, hogy én egy fedél alatt éljek egy kutyával. Most meg itt van. És nagyon örülök neki. Komolyan mondom, ha figyeli az ember a reakcióit, hogy mit, mért, és hogyan tesz, cselekszik, az maga a csoda.
Nagyon sokat lehet tanulni tőle.
<o:p> </o:p>
Kellemes napot,
Attila
 

Cilli

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekem jelenleg egy dzsungáriai törpehörcsögöm van. Korábban volt egy tengerimalacom, de hozzá képest a mostani állatkát nem lehet úgy babusgatni (már csak a méretéből kifolyólag sem), de azért nagyon szeretnivaló ő is. :) Egész nap vagy a "mókuskerekét" hajtja, vagy ádáz ellenségeit, a WC-papír gurigákat tépi-szaggatja. Nagyon vicces, hosszú percekig el tudom nézegetni ténykedését... :)
 

fulopkinga21

Állandó Tag
Állandó Tag
nekem most egy sziámi cicusom van, Leopold a neve. Volt még egy Mazsi, de sajnos elpusztult :(
Nagyon macska mániás vagyok, pedig nem sokan szeretik öket, állítólag önzöek és egoisták.
szerintetek???
 

barnóka

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép napot !

Sajnos ma 2 éve örökre elment Barni kutyám .Akit sohasem fogok elfelejteni!
Molly kutyám ezután került hozzánk 2 éves múlt.
 

barnóka

Állandó Tag
Állandó Tag
Több cicám volt de sajnos többet elloptak és még több baleset áldozata lett. pedig imádom őket. sajnos rossz helyen lakunk kertes ház ,rengeteg autóval...
 

Akiralk

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy cicám van. 7 éves. Már kétszer költöztünk vele, de szerencsére mindig sikerült megszoknia az új helyét, nem kóborolt el.
 

szikla77

Új tag
sziasztok
nekünk van egy gyönyörű 3 éves golden retvier Maya a neve és imádjuk, meg van 4 szép halunk :)

szép napot
egyre jobban
Miki
 

kisicam

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk is volt cicánk, még akkor házban laktunk. Aztán elköltöztünk panellakása... a cica meg sajnos maradt az anyósomnál. Próbáltunk új cicát nevelni, de sajnos túl sok gond volt vele.
 

izsors

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem cicám van. Határozottan szoba macska. Shívának hívják. A vadászösztön szinte teljesen hiányzik belőle.
 
Oldal tetejére