Családunk kedvence - háziállataink

Despot bácsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Nahszóval
Nekem/Nekünk van jó pár háziállatunk
2db Degu (kis barna rágcsávók irtózatosan hangosak futkosnak körbe körbe és az égvilágon mindent megrágnak :D) nem is tom mért komálom őket annyira :D
Aztán a szobámba tetvészik még úgy 6db afrikai oriás csiga :D (téli álmukat alusszák:D vagy 4 hónapja vagy talán 5) Gondotátok volna hogy a csigák hangos állatok??? Folyton vinnyognak XD
Illetve van számtalan sok pók a sarokban :D ha egyszer unatkozok talán megszámolom
 

csadna

Állandó Tag
Állandó Tag
7 éves kutyus Néró a neve németjuhász és belga juhász keverék.
Hihetetlenül szelíd főleg a gyerekeket szereti és érdekes hogy bármilyen nagy is az emberek nem félnek tőle idegenek is simán megsimogatják.
 

hilaryduff84

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem jelenleg már csak egy kutyám van, tacskó és nagy "sex-gép", Fülike a neve, bár az elején "Gyilkos" volt a neve, mert minden postást megtámadott. Az anya kutyus (Mazsi) most pusztult el, szülés utáni depressziót állapítottak meg nála. A kiskutyákat pedig nem rég osztottam szét (az anyjuk halála miatt cumisuvegből etettem őket, féltem hogy nem maradnak meg, de igazi kis vasgyúrók lettek). Nagyon arik voltak.
A tacskón kívül van még egy macskám (Ciculi). Ők nagy barátságban vannak a kutyussal. A cicus mindig megpróbálja felcipelni a kuytát a kerítésen (a kutyus a cicus farkába kapaszkodik). Nagyon aranyosak ahogy incselkednek egymással.
 

Teress

Állandó Tag
Állandó Tag
Afrikai versenyegér. Roppant szórakoztató, de eléggé idióta kis lények. Egy párként kerültek hozzám, de folyamatosan ölik egymást.
 

Marcsi1971

Új tag
nálunk egyenlőre 2 kutya van egy spániel és egy keverék. De én egy ónémetjuhászt szeretnék. Ezenkívül van egy cicánk, de Ő inkább a szomszédnál szeret lenni. Van egy rakás díszhalam, hogy pontosan mennyi azt nem tudom. és pillanatnyilag 8 db törpehörcsög is lakik velünk, de remélem, lassanként csökken a számuk, és valaki elviszi a szaporulatot (6 db kicsit)
 
Oldal tetejére