Családunk kedvence - háziállataink

BandR

Állandó Tag
Állandó Tag
Kutyus

Nekünk két pulink van. Egy fekete (lány) és egy fehér (fiú). Mindkettő örökbefogadott kutyus. Imádjuk őket és reméljük, hogy sokáig szépítik meg a napjainakt.
Tavaly születtek kiskutyák is (6 db), mind fekete volt egy nagyon pici fehér "mellénnyel". Mindegyik új gazdához került, szerencsére párban vitték el őket, így nem unatkoznak.:)
 

knezsu

Új tag
enca: "ma már együtt bandáznak... egy tálból esznek (ha nem figyelek)"

olyat röhögtem :D
de amúgy hamar megszeretik a gyerekeket (mármint az állatok)
 

mohacsiga55

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekem egy három éves cicám van, Maszat névre hallgat. Közönséges kerti keverék - hivatalos néven: európai rövidszőrű -, de egy tünemény. Lassan már szinte emberré válik, mert megért mindent, amit mondok neki és most már én sok jelzését megértem. Ölben nem szeret lenni, de amúgy imádja, ha simogatom, vakargatom a nyakát, hasikóját.
 

wowdewow

Állandó Tag
Állandó Tag
Van egy kutyusom! Már 12 éves (emberi évben természetesen) és keverék, az anyukája kuvasz az apukája pedig németjuhász volt! Rex névre hallgat és rendszerint besunnyog, ha nyitva van a bejárati ajtó. Csak csokival tudjuk kicsalni! :D Imádom!
 

ginamona

Új tag
nekem van egy tacskóm, akit Bogyónak hívnak és mesterien műveli a lopást és egyéb eltulajdonítást(papucs, cipő, mosogatószivacs..)
van még egy ékszer teknősöm, akit Dezső(fi) Pál Katalinnak hívnak és harap. ráadásul utálja a páromat. amikor az akváriumot tisztítom és Dezsőt hagyom szabadon mászkálni, mindig megtámadja a páromat, fúj rá és felkergeti az ágyra...
 

Daninéni

Új tag
Sziasztok!
Nekem három kutyum van: Peti, 14 éves már békés öreg napjait élő, zsemleszínű tacsi és dobermann kutyulék, Zeusz két és fél éves szemtelen, pofátlan, féltékeny de arany szívű erdélyi kopó, és Mongi, a szintén két és féléves hosszúhajú, kertásó lány tacsikeverék. Ő is olyan rajzos, mint Zeusz, csak pont úgy néznek ki egymás mellett mint Zuru és Huru :)
 

Timsa

Állandó Tag
Állandó Tag
Kyle

A következő kisfiam Kyle, akit az előző gazdája megrugdosott, úgyhogy elvettük tőle. Kb 2 éves
 
Oldal tetejére