Családunk kedvence - háziállataink

Gabizita

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha van egy jó állatos sztori vagy egy édes kép,
akkor tegyétek fel ide, más is hadd örüljön neki.
 

jullan

Állandó Tag
Állandó Tag
OK. Hát akkor csováld a farkadat....csak ne vicsorgasd a fogad mert megijedünk.

:D

De a beirást/témát nem értem....vagy ez talán a regisztráláshoz kell?

:blink:

Hol egy moderátor... :)
 

Athos1

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, régebben már nyitottam egy topikot az állatokról, de valahogy eltunt. Akkoriban sok sztori és még több kép volt fent a kutyusoktól egészen a vadállatokig. Ha van egy jó állatos sztori vagy egy édes kép, akkor tegyétek fel ide, más is hadd örüljön neki.
Laci, Nimike jobban van? Nimike egy 11 éves vizsla, irtó édes, imádja a csokoládét! :D
Nekem a kutyusok a kedvenc állataim, de szeretek bármilyen másik állatot is. Én kuvasszal nevelkedtem, igy mindig biztonságban éreztem magam kint az udvaron, mert ott elkerülhetok voltak a néhai fenékrepacsik, ugyanis megvédett a kutyuskám! :D

O nagyszüleim mostani kutyusa, Roy, ki most négy éves.
 

Leona

Kitiltott (BANned)
Kedvenc kutyafajtám, a leonberger, imádja a gyerekeket!
newfie.jpg
 

Athos1

Állandó Tag
Állandó Tag
Én egyszer találkoztam egy ilyen kutyussal, akkora mint a póniló és irtó szelid! Kislány volt, de igy is a derekamig ért! :D
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
Noe szioka !
Nagyon jo szemed van ! Viszont ennel a fajtanal a barna szin is megengedett es azok inkabb a Bernathegyire hasonlitanak . Van ismerosom Kaliforniaban es tenyesztik oket . Ez a fajta a St. Bernard es a Newfoundlandi es a Mastiff keverekebol lett kitenyesztve . Orisi , kedves , bubajos "baratok"
 

Leona

Kitiltott (BANned)
Szia Fifike!
Látom Te is szereted a kutyákat! Amit felraktam , leonberger, de tényleg hasonlít az újfunlandira.
A kisfiam nagyon szeretne egy ilyen kutyát, de nálunk a legolcsóbb ilyen kutyus 80 ezer forint körül van... nálatok is ilyen árban adják a kutyusokat?
A szadizmus akkor kezdődik, amikor megkérdeztem az egyik hirdetést, hogy nem adná-e olcsóbban, esetleg törzskönyv nélkül, vagy azokat a kutyusokat, amelyek nem felelnek meg az előírásnak (pl. van egy folt, vagy színe nem megfelelő) nekünk az is jó lenne, mivel nem tenyészteni akarjuk, csak szeretni... erre tudod mit mondott : nem, az alomból az olyan kutyusokat akik nem szabályos külleműek, inkább elaltatja.... :cry:
Egy vidámabb kép
Csatolás megtekintése 603415
 

Athos1

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Leona, csak arra vigyázz a kutyi kiválasztásánál, hogy jó alomból származzon. Nem kevés kaját fogyaszthat el egy ilyen hatalmas eb! Képzeljétek mamámék kutyusa Roy annyira el van kényeztetve, hogy a csirkehúst fitymálja, csak a serést szereti, valamint a bolti tejet meg sem issza, csak a házi tehéntejet! :shock:
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
Szioka Athos !
Ajanlom , hogy menjel be arra az oldalra amit feltettem es probaljal tenyesztokkel beszelni . A ferjem foglalkozott kutyatenyesztessel otthon es tudom mindig akadnak "hibas" kutyusok . Regen a feher boxer nem volt elfogadott . Olyan hibanak szamitott egy kis"albino" , hogy lerontotta a tenyeszto nevet es ezert szuletes utan egybol megoltek oket . :cry: Ma mar egyre tobbet latni beloluk :lol:
Itt kuldok neked kepet a kutyusaimrol :
Fifikem a pici "korcs foxi" Jack Russel a hivatalos neven ! :wink: 15 eves . A fiam kapta , mielott elkezedett iskolaba jarni es most lesz a "gyerek" 22 eves . A masik kutyusom egy oriasi termetu "kiraly nemet juhasz " Sajnos tul es beltenyeszet mert probaljak megtartani a nagysagat ennek a fajtanak .
Itt egy kep amit Csocsike keszitett a szilveszteri tancunkrol :lol:
 

Leona

Kitiltott (BANned)
Fifike
Gyönyörűek a kutyusaid, régen nekünk is német juhász kutyánk volt, sajnos már nem él.
A képeiden látható kis fekete állatka (tasman devil?) milyen gondozást igényel??
Szia Athos!

Szuper az avatarod!! Saját gyártmány,minden tekintetben :D
 

Athos1

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia, köszi!
Fifike, gyönyöruek a kutyik. Úgy tudom, Csöcsinek is ilyen hatalmas németjuhásza volt. Álomszépek. Mi is szeretnénk majd Niki mellé venni egy kutyust. A fajta attól függ, hogy hol fogunk lakni. Lakásba középuszkárt veszünk, pároméknak volt 15 évig Frédi kutya, és valami irtó aranyos volt, házba pedig vagy rottweiler vagy labrador. Kuvaszt nem akarok, vagyis dehogynem, csak hallgatnom kell az eszemre, mert rengeteget megyünk és persze a kutyust is visszük majd magunkkal. :D :wink:
A boxer is a kedvencek közé tartozik, a fehér is, csak az a baj, hogy nagyon nyálasak és egy kicsit büdösek. De nekem akkor is nagyon tetszenek. :wink: Itthon találkoztunk egy jópárral, és nagyon szelidek voltak, simán meg lehetett oket simogatni. :wink:
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
Leona szioka !
Kepzeld azokat a szornyeket Halloween-re kaptak a kutyusok ,- egy orult rokontol ajandekba . :wink: Nagyon gondos apolasra szorulnak . :wink: Ha veletlenul elomereszkednek az ejszaka homalyaban , gunyosan vigyorognak ram amint a konyha fele igyekszem . Ilyenkor imaimba foglalom a "rokon nevet ".... s gyors mozdulattal rugdosom oket a sarokba . Masnap Fifike ontelt pofaval , harci leptekkel allitja elo oket a "parkolobol" :twisted:
 

Leona

Kitiltott (BANned)
Fifike
Tőlem virtuálisan ezt kapod ( ne haragudj, de kicsit hogy is mondjam? szóval nem szépek a tasmán devilek :D )
Küldök szebbet
770.jpg

és ő pedig egy igazi konyhakedvelő fajta
1308.jpg
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
Itt van a leghusegesebb tarsam , akivel az egesz vilagot vegig jartuk .
Vele diszidaltunk es szuletesetol-halalaig , 13 evig a legjobb baratom volt !
Tudom most is az orokzold jatszoterrol vigyaz ream ! :wink:
Ezen a kepen Honthy Hanna kedvenc foteljaban ul , Korda Gyuri "hazaban" 11 eves koraban . Tortenelmi jelentosegu fenykep ! :lol:
A neve : Athos volt es Ati(ka)nak beceztuk .
 
Oldal tetejére