Csillagászat és űrkutatás

naivbalek

Állandó Tag
Állandó Tag
Szomorú, hogy még mindig itt tartunk. A butaság és tájékozatlanság magas foka. Több filmben is bemutatták a Holdutazások történetét és annak hátterét, háttér-munkálatait. Ezeket is meg kellett volna nézni, ha már videókra hivatkoznak. Épp csak belenéztem a videóba, de máris látni, hogy keverik össze a dolgokat, a sok buta ember meg bólogat a képernyő előtt, ahelyett, hogy utánanézne.
Csak egy példa: Ki maradt ott, hogy levideózza a felszállást. Bemutatták egy dokumentumfilmben ezt is. Az ezzel megbízott technikusnak, aki a kamerát kezelte a Földről(!), jól kellett időzítenie, hogy az időeltolódást kompenzálja. És sikerült is neki, aminek nagyon örültek és büszkék voltak erre a sikerre is. Ha nem sikerül, valószínűleg nem mutatják meg, mert akkor nincs mit.
Akik ilyen dolgokról azt terjesztik, hogy hazugság(több ezer embert neveznek hazugnak), pont azt a bűnt követik el amivel vádolnak másokat. Inkább azzal foglalkoznának, hogy a környezetükben élő rászorultaknak segítsenek és utána büszkén mesélik el, hogy milyen hasznos dolgot tettek és buzdítanak másokat is erre!
 

csucsa

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem véletlenül tartunk itt.. Az álhirgyár, az összeesküvés elméletek terjesztésének is megvan a maga értelme, pszichologiája, de ennek megvitatása ugyancsak egy másik fórumba való..
 
Oldal tetejére