Hírek Döbbenetes, ami történik! Mégsem Vilmos a trónörökös? Károly és Kamilla eltitkolt fia Vilmos idősebb kiadása

A nagymama árulta el a születése titkát, és vér szerinti szülei kilétét.


Egy ausztrál férfi állítja, ő Károly és Kamilla szerelemgyereke. És ha ez igaz, az bizony komoly gond lenne a királyi család számára.

Bár III. Károly állapota a hivatalos udvari jelentések szerint rohamosan javul, azért valószínűleg nem tett jót a nagybeteg királynak, hogy „elsőszülött fia” felajánlotta: ha egészségi gondjai súlyosbodnak, ő kész átvennei az uralmat. Persze nem Vilmosról van szó, hanem egy bizonyos Simon Charles Dorante-Dayről, aki 1966-ban Angliában született, de jelenleg Ausztráliában él.

Fotókkal bizonyítja az igazát​


Dorante-Day már jó ideje állítja: ő bizony nem más, minth Károly és Kamilla törvénytelen fia, és ezzel a király elsőszülöttje. Igazát bizonítandó a férfi fotókat is közzétett magáról, amelyeken, ha nagyon akarjuk, vonásaiban valóban felfedezhetjük Károly, illetve Kamilla arcát. A férfi a nagymamájára hivatkozik, aki hajdanán Erzsébet királynő szolgálatában állt, és szerinte ő árulta el unokájának a születése titkát, és vér szerinti szülei kilétét.

A nagymamám, aki a királynőnek dolgozott, egyenesen azt mondta nekem, hogy Kamilla és Károly fia vagyok – állította több interjúban is Dorante-Day. A férfit valóban adoptálták, és állítása szerint a pár, aki örökbe fogadta, korábban nagyon szoros kapcsolatban állt a Buckingham palotával. Az ok, amiért a születését a legnagyobb titokban tartották nem más, mint hogy Károly mindössze 17, Kamilla pedig 18 éves volt, amikor megszületett. Dorante-Day igaza bizonyításásra egy másik fotót is bemutatott, amin valóban mintha kerekedne Kamilla hasa akkoriban, és a férfi azt is állítja: nem véletlen, hogy „anyja” akkoriban pár hónapra el is tűnt a nyilvánosság elől, amit ma már persze nehéz ellenőrizni.

Jöhet a DNS-teszt?

A nagymamája elmondása szerint egészen 8 hónapos koráig a királyi család gondoskodott is róla , de amikor kezdett nagyobbra nőni és már nem tudták megfelelően rejtegetni, küszöbön állt a világra szóló botrány. Így nem volt más választásuk, mint a babát örökbe adni. Egyébként akár még hihető is lenne a férfi állítása, de azért van egy kis kronológiai gond a történettel: Károly és Kamilla ugyanis a férfi születése után öt évvel lettek egy pár. Legalábbis a világ így tudja, de Simon szerint igazából már 1965-ben is titkos viszonyt folytatattak egymással. És S ő annyira komolyan gondolja ezt, hogy most bírósági úton próbálja elérni, hogy Károlyt és Kamillát DNS-tesztre kötelezzék. Ugyanis korábban ezt magától a „szüleitől” kérte, de az udvar hivatalosan egyáltalán nem reagált erre – mint ahogy úgy általában Dorante-Day állításaira sem.

Pedig ha a sztori igaz lenne, azzal valóban ő lenne a király elsőszülöttje. És bár ilyesmire még nem volt példa a királyság történetében, így nincs precedens, hogy ebben a helyzetben mit kell tenni. Ráadásul mivel Kamilla 2005 óta hivatalosan is Károly felesége, így Simon már nem is lenne törvénytelen gyermek, ami erősen kérdésessé tenné a trónöröklás ma elfogadott rendjét.1715717594374.jpeg
 
Angliában ugy látszik tradíciója van a quickie-nek.
Boris Becker sem akart hinni a szemének, alig lépett be a takarítónővel a seprű tartó kamrába, máris apa lett.Minden esetre jó internet-reklám lett belölle. :)
 
"ő annyira komolyan gondolja ezt, hogy most bírósági úton próbálja elérni, hogy Károlyt és Kamillát DNS-tesztre kötelezzék."

Angol bíróságon, vagy ausztráliai bíróságon? Nem tudom, hogy mi az angol jog, ha egy nemzetközösségi állam bírósága valamit kimond, az az uralkodóra mennyire kötelező? Érdekes gondolat, mert a tét valóban nagy. :)
Régen egyszerűbb volt a királyi családnak, aki nagyon ugrált, az beköltözött a Towerbe, és ott éldegélt egy ideig.
 
Ebben az a "vicc", hogy ÉPPEN az angol királyi háznak volna az érdeke, hogy az ilyesmiket AZONNAL tisztázzák.
Magyarul: azonnal megcsinálni azt a DNS-tesztet.
 
Ó igen, és evvel utat nyitni az összes vélt és önjelölt trónkövetelőnek Kenyától Kínáig. :)
AKKOR marad a bizonytalanság, és a lehetőség, hogy VALÓBAN boldog-boldogtalan előálljon ilyesmikkel.

Ha egyértelmű lenne, hogy azonnal megtörténik a vizsgálat, és kiderül, hogy az illetőnek köze nincs a királyi házhoz, akkor jöhet a rágalmazási/magánéletbe való illetéktelen beavatkozási (vagy bármilyen jogi megalapozottságú) polgári per ezek ellen.
És akkor majd kétszer is meggondolják.
 
AKKOR marad a bizonytalanság, és a lehetőség, hogy VALÓBAN boldog-boldogtalan előálljon ilyesmikkel.

Ha egyértelmű lenne, hogy azonnal megtörténik a vizsgálat, és kiderül, hogy az illetőnek köze nincs a királyi házhoz, akkor jöhet a rágalmazási/magánéletbe való illetéktelen beavatkozási (vagy bármilyen jogi megalapozottságú) polgári per ezek ellen.
És akkor majd kétszer is meggondolják.
Megtörténik a vizsgálat és bármi is derül ki ha nem tetszik akkor irány a bulvár sajtó ....a hírnév az hírnév hisz foglalkozott velem a királyi udvar csak van valami nem zörög a haraszt...
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Kostenszky Valéria wrote on Olaszné Kovács Andrea's profile.
Helló! (Gábor vagyok.)
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást

Statisztikák

Témák
38,181
Üzenet
4,813,427
Tagok
616,418
Legújabb tagunk
Viruci1114
Oldal tetejére