Döbbenetes dolgokat árult el a pedofíliával vádolt tatabányai hitoktató nevelt fia

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Július 6.

Melitta - 2018 Július 6, 04:44
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Róbert elmondta, hogyan molesztálta őt a férfi gyerekkorában.

  Nyilatkozott a Borsnak annak a tatabányai hitoktatónak a nevelt fia, akit azzal vádolnak, hogy a tanóráján egy 9 és egy 7 éves kislányt fajtalankodásra akart kényszeríteni. Róbert a lapnak elmondta, hogy R. "a beteges nemi vágyait rajtam élte ki, de a poszttraumás stressz miatt képtelen voltam beszélni róla. Eleinte »csak« a mutogatás volt, aztán a molesztálás, utána pedig sokkal durvább dolgok következtek. Volt, hogy havonta, kétnaponta, aztán naponta fajtalankodott. Többször le is kötözött közben, és bezárt a szobába."

  [​IMG]
  Illusztráció.

  A borzalmakról sokáig nem tudott beszélni, de amikor elmondta az anyjának, miket művel vele nevelőapja, azonnal mentek a rendőrségre feljelentést tenni. A férfi büntetlen előéletű volt, jó magaviselete miatt pedig hat év után már ki is szabadult. Szabadulását követően R. hittudományi főiskolára jelentkezett, és több tatabányai általános iskolában is hitoktatásba kezdett.


  Néhány hete aztán kiderült: a most 41 éves férfi előzetesbe került, mert a gyanú szerint a tanóráján egy 9 és egy 7 éves kislányt fajtalankodásra akart kényszeríteni. Az egyik gyereket arra kérte, vetkőzzön le, a másikat pedig a nadrágjához húzta, amikor a lányok menekülni akartak, a férfi visszarántotta őket.

  A férfit a gyerekneveléstől örökre eltiltották, így érthetetlen, hogy dolgozhatott egy iskolában.

  Faktor
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Július 6.

  1. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Elképesztő, hogy mennyire csikorogva, illetve, egyáltalán nem működnek azok a bizonyos "kerekek", melyeknek tiszte volna az, hogy csak megfelelő ember kerül(het)ne a pedagógusi székbe. Félelmetes, hogy ilyen személyek közel kerülhetnek a gyerekeinkhez, hogy ne építsenek, de romboljanak lelket, egészséget és személyiséget.
   setni kedveli ezt.
  2. ABeCee
   ABeCee
   Pedagógusként az dolgozhat, aki büntetlen előéletű, ezt erkölcsi bizonyítvánnyal kell igazolni, viszont tegnap elhangzott a hírekben, hogy hitoktatók, papok számára nem előírás az erkölcsi bizonyítvány, ha iskolába veszik fel őket dolgozni. Csak egy egyházi engedély szükséges, amelyért egy az illetőt "jól ismerő" lelki vezetőjének az ajánlása elegendő. Na, ez elképesztő!
   Ernoe, setni, Beka Holt és 1 másik tag kedveli ezt.
  3. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Hiába no, ez a kormány a sötét középkorba vezeti vissza az országot... Nemcsak a fákat vágja ki a közterekről, ligetekről, kivágja a tiszta elmét, a határozott és jó döntéseket is. Nagyon sok év múlva majd úgy tanítják a történelmet ükunokáinknak, hogy lám, lám, ide vezetett az, hogy egy agybeteg embert állított - a magyar nép (többsége), no meg a határokon kívül élők szavazata az ország élére. Nagy kár, hogy én ezt a történelem könyvet már nem olvashatom, még akkor sem, ha neten lesz...
  4. Beka Holt
   Beka Holt
   Ehhez meg már mi a bánat köze van a kormánynak?
  5. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Csak annyi, s nem több köze, hogy a rendeleteket - állítólag ők - hozzák. No már most, ha nincs olyan rendelet, mely megengedhetetlenné teszi azt, hogy " hogy hitoktatók, papok számára nem előírás az erkölcsi bizonyítvány, ha iskolába veszik fel őket dolgozni. Csak egy egyházi engedély szükséges, amelyért egy az illetőt "jól ismerő" lelki vezetőjének az ajánlása elegendő". No ez az elképesztő. De minden rosszat oda vezetek vissza, hogy nem jó irányban mennek itthon a dolgok. S, ezért csakis a jelenlegi kormányt hibáztatom. Még mindig azt, hogy több olyan döntést megtettek, amit nem kellett volna. Nem sorolom, sejtem, hogy tele van a "hócipőd" Neked is azok felemlegetésével, ezért itt most nem listázok.
  6. Ernoe
   Ernoe
   Felkerestem egy pár magyar vallásos folyoiratot és betettem a keresöbe a kulcsszavakat.
   -
   Az eredmény: "Keresési találatok erre a kifejezésre: "Tatabánya pedofil" (0)"
   -
   Tovább próbálkoztam. A helyesírási hibáim ellenére
   Az eredmény: "Keresési találatok erre a kifejezésre: "migránsok bünözés" (3)"
   Az eredmény: "Keresési találatok erre a kifejezésre: "Orbán Viktor" (179)"
   -
   A kereszténységtől megszokott vazallusi alávetettségről árulkodnak a cikkek:
   "....A magyarok számára drámai időkben, amikor szégyenletes külföldi hajtóvadászat folyik az Ön kormánya és hazája ellen, ezúton is ki szeretnénk fejezni mély azonosulásunkat az Ön reformintézkedéseivel, minden hazafias érzésű lengyel ember teljes szívből jövő szolidaritását. Csodáljuk az Ön kormányának bátorságát, amellyel a külföldi tőke igája és az Európai Unió nagy országainak uralma alól próbál kiszabadulni, kiállva a magyar vállalkozások és az összmagyar nemzeti érdekek mellett. Irigyeljük az őszinte ..." :eek:
   -
  7. Beka Holt
   Beka Holt
   Igen, tudtam, hogy te ezt a hírt is összefüggésbe hozod a migránsokkal, igaz, közük hozzá semmi, de olyan jól mutat, hogy tromfolhatsz velük.
   De, megkérlek helyettem ne keress a neten, olyanra én önállóan is képes vagyok!

   A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (a továbbiakban: Nkt.) 66. § (1) bekezdése szerint a köznevelésben az alkalmazás feltétele, hogy az alkalmazott, a megbízási jogviszonyban foglalkoztatott – rendelkezzen az előírt iskolai végzettséggel, szakképesítéssel, szakképzettséggel, – ne álljon a tevékenység folytatását kizáró foglalkozástól eltiltás hatálya alatt, büntetlen előéletű és – cselekvőképes legyen.
   A Kjt. 20. § (2) bekezdése hosszas és részletes felsorolást tartalmaz arról, hogy mely bűncselekmények elkövetése, illetve melyek megalapozott gyanúja miatt történő büntetőeljárás zárja ki az alkalmazást.
   A büntetlen előéletet, illetőleg azt, hogy nincs folyamatban a Kjt. 20. §-ában felsorolt egyetlen ügyben sem büntetőeljárás – az Nkt. 66/A. §-a alapján – hatósági erkölcsi bizonyítvánnyal kell igazolni mindazoknak, akik munkaviszonyt, közalkalmazotti jogviszonyt létesítenek, vagy megbízási szerződést kötnek (például pedagógus óraadó tanári feladatra).

   Katolikus Általános Iskola pályázatot hirdet -
   Az alkalmazás feltételei: megfelelő szakképesítés, erkölcsi bizonyítvány, a pályázó lakóhelye szerint illetékes római katolikus plébános ajánlása.
   Katolikus Általános Iskola pályázatot hirdet délutáni alsó tagozatos napközis nevelői munkakör betöltésére a 2018/2019 tanévre.
   Feltétel: megfelelő képesítés, önéletrajz, plébánosi ajánlás, erkölcsi bizonyítvány.
   Katolikus Általános Iskola az alábbi álláshelyeket hirdeti meg - Alkalmazás feltételei: - megfelelő szakképesítés - erkölcsi bizonyítvány - plébánosi ajánlás.
   Görögkatolikus óvoda
   A pályázathoz az alábbiakat kérjük mellékelni: az iskolai végzettséget igazoló végzettség másolata, 30 napnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, parókusi (lelkészi) ajánlás


   Az, hogy a tv egyik hírműsorában egy újságírónak mondott valaki a nézettség miatt bedob a közhangulatba egy kitalált hírt még nem 100%!
   Nem vagyok fidesz mániás, soha nem szavaztam a fideszre, de, van amikor nincs igazatok. És most nincs, mert igenis hozott olyan törvényt amiben előírja a kötelező erkölcsi bizonyítványt! Az meg már nem a kormány hibája, hogy újságírónak mondott kis senkik egy hír miatt valótlanságot állítanak!
  8. Ernoe
   Ernoe
   - Az "erkölcsi bizonyítvány" az autovezetöi jogosítvány megszerzésének az előfeltétele.
   - Nem értem miért így (erkölcs) nevezik a törvénnyel való jártasságodat igazoló papírt?
   - Nekem voltak tanáraim egyházi iskolában akik frissen jöttek a börtönböl
   - igaz nem pedofília miatt ültek csak úgy rendszerellenesség, politikai okokból
   - tudjuk, hogy az egyház állam az államban, nekik külön bíróságuk van (Kirchengericht)
   - Ez a bíróság nemcsak a papok hanem az egyházi alkalmazottak felett is ítélkezik
   - természetesen, többnyire a nyilvánosság kizárásával dolgozik
   - A "plébánosi ajánlást" a Horthy korszakban, "származási bizonyítványnak" hivták
   - és nemcsak tanároknak volt szüksége erre
   - Gondolom "plébánosi ajánlás" nélkül nem adhatsz "szexuális nevelési órát"
   - Érdekes ez a zárt kör, papok feloldozzák egymás bűneit kölcsönösen.
   - A pedofil pap elmegy gyónni a másik pedofil paphoz mert ö kiismeri magát a témával. :rolleyes:

Megosztás