Debbie Macomber könyv-klub

kiszhalasz

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemrég kezdtem el olvasni Debbie Macomber könyveit és számomra nagyon jó kis olvasmány.
Ha szereted te is, akkor beszélgessünk rólunk.

Én az Orgona utca sorozattal kezdtem, mert érintett vagyok a kötésben. Magam is sokat kötök, horgolok, tán épp ez miatt esett a választásom Debbie könyveire.

Ha olvastad már valamelyiket, tudnál nekem tanácsot adni, hogy az Orgona utca sorozat hogyan van sorrendben?
 

kreszbela

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon tetszettek Debbie Macomber könyvei. Szrretném figyelmetekbe ajánlani a "Cédrusliget" sorozatot, valamint az "Égi jövevények" (Modnight Sons) sorozatokat. Ez utóbbi nyerte meg leginkább a tetszésemet.

Köszönöm. Mondjuk elég buta dolog, hogy nem adnak ki mindent belőle.
Te olvastad?

Tollaskígyó
 

kiszhalasz

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon tetszettek Debbie Macomber könyvei. Szrretném figyelmetekbe ajánlani a "Cédrusliget" sorozatot, valamint az "Égi jövevények" (Modnight Sons) sorozatokat. Ez utóbbi nyerte meg leginkább a tetszésemet.Tollaskígyó
Én még csak kevés könyvét olvastam de nagyon olvasmányos és tetszik a sítlusa.
 

Donna Cole

Állandó Tag
Állandó Tag

Debbie Macomber - Rózsakikötő sorozat:

1. A szív titkai
2. Rózsalugas
3. Szerelmes sorok
4. Hétköznapi csodák
5. Édes holnap
 

Donna Cole

Állandó Tag
Állandó Tag

Debbie MaCOMBER - Egy új kezdet

Libby Morgan egy jól menő seattle-i ügyvédi iroda fiatal és igen ambiciózus munkatársa. Férjétől régen elvált, és minden idejét karrierje építésének szenteli. Az esélye megvan rá, hogy hőn áhított célját elérje, és kinevezzék cégtárssá. Egy nap, amikor a főnöke hívatja, biztosra veszi az előléptetést, ám e helyett azonnali hatállyal menesztik.
Libby a mélypont után új életet kezd, amely teljesen különbözik a korábbitól. Lassan felfedezi, hogy a munkán kívül is van élet: ismét nekilát kötni, önkéntes lesz a kórház csecsemőosztályán, és barátokra lel. Közülük is mélyen a szívébe zárja a félárva és nehéz körülmények között élő Avat, lelki támaszt nyújt neki a terhessége alatt, és mellette van a szülésnél is. Amikor felmerül, hogy Libby örökbe fogadhatná a babát, örömmel mond igent. A szerelem is rátalál egy jóképű orvos személyében, ám ekkor egy valóban visszautasíthatatlan ajánlattal keresik meg a régi munkahelyéről. Libbynek szembe kell néznie azzal, hogy ismét elveszítheti, amit eddig felépített. Vajon megér annyit a rég áhított vezetői állás, hogy hátat fordítson azoknak, akiket szeret? És Libby dönt...
 

Donna Cole

Állandó Tag
Állandó Tag
Debbie Macomber : Angyali segitség

Két magányos ember, Lucie és Aren szilveszter éjjelén - nem egészen véletlenül - egymásba botlanak a Times Square-en. A férfi egy komoly szerelmi csalódással a háta mögött költözik New Yorkba, a lánynak minden idejét lefoglalja étterme felfuttatása. A két fiatal első látásra megkedveli egymást, a sors váratlan fordulata azonban külön utakra kényszeríti őket. A bennük rejlő romantikának engedve nem cserélnek telefonszámot, csak egy találkozót beszélnek meg az Empire State Building tetejére, amelyre azonban Lucie nem tud elmenni… Eltelik egy év, ám egyikük sem képes elfeledni a másikat. Vajon le tudják győzni a büszkeségüket, és el tudják fogadni, hogy őket egymásnak teremtették? Vagy szükségük lesz némi égi segítségre?
A New York Times bestsellerszerzőjének, Debbie Macombernek könyvében ezúttal angyalszárnyon érkezik a segítség, illetve a bonyodalom. A bájos, szívet melengető, édes humorral fűszerezett regény, amellyel az írónő új sorozatba kezd, minden olvasó számára kellemes perceket, feltöltődést kínál.
 

Donna Cole

Állandó Tag
Állandó Tag
Debbie Macombernek a Szívhang kiadványban is jelentet meg írása, a 159. Pimasz páciens.
Debbie Macombernek van több könyve is karácsonyi témában. Ilyen könyve A fagyöngy alatt.

Addie Folsom egykor nagy álmokat szövögetve vette nyakába a világot. A lány az érettségi vizsga előtt otthagyta az iskolát, sőt a szülői házat is, hogy a maga útját járja. Immár felnőttként, édesapja halála után hazatér, hogy az anyjával töltse az ünnepeket. Ám valósággal földbe gyökerezik a lába, amikor megtudja, hogy az asszony egészen mást tervezett: a legjobb barátnőjével, Julie-val kéthetes floridai hajóutazásra indulna. Úgy tűnik azonban, egy baleset keresztülhúzza a számításaikat. Julie fia, Erich, akit Addie a háta közepére kíván, balesetet szenved. Mivel a lány tudja, az édesanyjának mekkora szüksége van erre az útra, kénytelen-kelletlen felajánlja, hogy gondját viseli a férfinak a távollétükben. Erich azonban mogorvább, mint valaha, sőt az ünnepeket is utálja. Vajon némi égi segítség elegendő lesz ahhoz, hogy a karácsonyi csoda ezúttal se maradjon el?
 
Oldal tetejére