Donald Trump vagy Joe Biden nyer?lehet szavazni...

Donald Trump vagy Joe Biden nyer?

  • Donald Trump

    Szavazat: 17 37.0%
  • Joe Biden

    Szavazat: 29 63.0%

  • Összes szavazó
    46
Ma tartják az Egyesült Államokban az elnökválasztást, ahol Joe Biden és Donald Trump mérkőzik meg az elnöki címért.

A választásnak Biden az esélyese a felmérések szerint, a fő kérdés azonban az, hogy a felmérések mennyire tévednek, és mekkora lesz a részvétel. Az is fontos tényező, hogy a levélszavazatokat mikorra tudják megszámolni, így egyelőre nem világos, mikor lesz végleges eredmény. Mindenesetre a magyar idő szerint ma hajnalban szivárgó eredményekből már levonhatunk következtetéseket.

upload_2020-11-3_20-15-48.jpeg
 
Hu de nagy az érdeklődés ! :D

A szavazatok kiszámolását megállítani olyan
mintha az első gól után lefújnánk egy labdarúgó mérkőzést, nehogy megváltozzon az eredmény.

Nézem a magyar közmédia adását az elnökvállasztásról és meg kell állapítsam
 
Tramp, mert addig csavarja a dolgot, amig a legfelsőbb bíróság dönt, ahol az Ő pártja van többségben :D Amúgy aki ott él mondja már el, hogy igaz az, hogy egyes államokban a személyit sem kérik el, ha szavazni akarsz, vagy ez csak egy újabb őrültség ami a neten terjed?
 
Hu de nagy az érdeklődés ! :D

A szavazatok kiszámolását megállítani olyan
mintha az első gól után lefújnánk egy labdarúgó mérkőzést, nehogy megváltozzon az eredmény.

Nézem a magyar közmédia adását az elnökvállasztásról és meg kell állapítsam
miutan Floridat megnyerte Pennsylvania dont
 
A jogsi a személyi. Mert fényképes. A levélszavazással lehet a leginkább csalni. Hogy tényleg csaltak-e, nem tudni. De tény, hogy úgy tűnik minden levélszavazat Bidenre ékezett. Ennek mekkora az esélye? Kb. mint az, hogy a 70-80 ezer Angliában élő magyar mind O1G-re szavazott 2 éve. ;-)
 
Az is találgat, aki szerint nem csaltak. Sőt, 4 éve is minden demokrata csalást kiáltott és újraszámolást követelt. Pedig akkor nem voltak szembetűnő, kirívó anomáliák, csak annyi történt, hogy az exit pollok szerint magasan esélyes jelölt, aki mellesleg a kampányok történetében a legtöbb pénz költötte, alulmaradt egy nímanddal szemben. Megjelent egy statisztikai analízis Bidenék szavazatairól (és elég furcsa görbéket mutatnak, ellentétben az összes többi jelöltre leadott szavazatokkal), bár nem tudom, hogy az adott módszer használható-e efféle szavazások monitorozására. Azt a matek-szakosok jobban tudják.

Lám-lám, mégsem magyar találmány, hogy a vesztest rögtön csalást kiált...
Igen, ez mindig így van. Nem csak a republikánusok esetében. 1998 óta minden magyar választáson megy a csalózás. Egyébként valószínű, hogy sosem alaptalanul. Csak nehéz (lehetetlen) ezt bizonyítani.
 
És csak halkan jegyzem meg, hogy pl. 2000-ben Al Gore támadta meg a választás eredményét (akkor pl. az egyik újraszámolt állam Florida volt, ahol a gyanú szerint majd 2%-nyi demokrata szavazat tűnt el), és a legfelsőbb bíróság végül 36 nap után hagyta helyben ífjabb Bush győzelmét. Szóval megint csak azt tudom mondani, hogy ez nem arról szól, hogy valaki nem tud veszteni.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Kicsichi wrote on Ajuda67's profile.
Helló, engem a Thea Harrison- Ősi fajok , sorozat érdekelne . A Született gonosz volt az utolsó amit el tudtam olvasni és nagyon érdekelne a folytatás. Előre is köszi a segítséget. :)
Saci. wrote on Keszterke's profile.
Szia!
Ne haragudj a zavarásért!
Feltöltöttél egy mackós hang-kép egyeztetéshez, auditív differenciálás fejlesztéséhez egy hanganyagot. (még 2015-ben)
Nem tudod véletlenül a pontos forrását a képeknek, hanganyagnak?
Most szükségem lenne rá.

Köszönöm a választ!

Saci
keresztúr wrote on imbusz's profile.
Kedves imbusz!
Már megint jövök egy kéréssel; de, NAGYON KÖSZÖNÖM, a feltett könyveket, a NC sorozatból. Átnéztem a könyveimet, és még egy hiányzik. A kérés megint, csak az, hogy ha meglenne,
Neked, és feltöltenéd, nagy öröm lenne számomra. A keresett könyv: Ókori görögök.
köszönettel, keresztúr
Vaanni wrote on ronix7-7's profile.
Kedves Ronix, én az Apáczais Nyelvtan 5. felmérőket és a megoldó kulcsot keresem. Esetlg tudna ebben segíteni? Előre is köszönöm!
Üdvözlet Mindenkinek!

Régi új tag vagyok és akkoron más volt az oldal (15 éve). A verseimet keresem, sokat hoztam ide és talán találok még belőle valamit.

Statisztikák

Témák
36,412
Üzenet
4,391,942
Tagok
590,536
Legújabb tagunk
Pingvinke19
Oldal tetejére