Drága miniszter úr, nem tetszett kicsit túltolni a biciklit?

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Szeptember 21.

Melitta - 2017 Szeptember 21, 22:14
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A "Mindennapos éneklés" konferencián a lelkes Balog miniszter ezt találta mondani:

  "Az egyik legszebb gondolat, ha a fogantatás pillanatában már énekel, dúdol a várandós édesanya, és talán a jövendő édesapa is csatlakozik hozzá."


  Hát...izé... Ezt nem szeretném kommentálni. Elképzelni még kevésbé.

  Csak annyit, hogy drága miniszter úr, nem tetszett e tekintetben is kicsit túltolni a biciklit?

  Lendvai Ildikó

  sex.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Szeptember 21.

  1. Melitta
   Melitta
   Hogy en ezt nem tudtam ...ano. Talan jobb is mert enekelni nem tudok enek ora helyet pasztor orakat vettem.
  2. Beka Holt
   Beka Holt
   A fogantatás pillanatától?
   Komolyan mondom ritkán hallani ekkora hülyeséget! Miért nem fogják be a szájukat ezek az idióták?
   Ez a, majd én megmondom a tutit szófosási kényszer egyre nevetségesebbé teszi ezt a kormányt!
  3. Melitta
   Melitta
   Ketszer is elolvastam, hogy a fogantatas pillanataba kell dalra fakadni..van valaki aki pont akkor dalol?
  4. analema
   analema
   Látom magam előtt a jelenetet, amint a pár együtt üvölti a csúcson, hogy Booorn to beeee wiiild :D
  5. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Na, hát pont ezért szeretjük őket, magunktól azt sem tudnánk hogyan kell jól csinálni:rohog:
   Csak azt sajnálom, hogy senki nem kérdezte meg, hogy mégis melyik műfajban, irányzatban a leghatásosabb?
   Emlékszem egy dalszövegre,valahogy úgy szólt:-Húzd meg jobban, menjen a munka, aki itt van mindenki húzza...:rohog::rohog::rohog:
  6. Gagamail
   Gagamail
   Na, most lehet, hogy baj van a szövegértésemmel, de a fogantatás pillanatában lévő leendő édesapa énekel? Petesejtként? Ráadásul csatlakozik a várandós édesanyához? Mint megfogant? A méhlepénybe-ágyazódás közben énekel?

   Értem én, hogy mire akart gondolni - hogy az orgazmus pillanatában ők, otthon, dalra szoktak fakadni. Pontosabban az asszony, mert ő csak akkor, ha sikerül egy hullámhosszra kerülniük. Ez náluk nyilván ritkán fordul elő, hiszen azt írja "talán csatlakozik", tehát tapasztalata szerint ez alkalmi eset.
   A gond az, hogy a petesejt és a hímivarsejt találkozása nem Forma1, s bizony eltelik némi idő, mire egymásra találnak, s a "fogantatás" akkor sem biztos. Vajon hány órán át dalolnak otthon egy gyermekkészítő aktus után? A szomszédok hogy bírják?

   Vagy ... lehet, hogy arra gondolt, hogy az anya más állapotát érezve boldogan énekelget pl. mosogatás közben, és e boldog mosollyal fogadja az urát, aki a napi nehéz munka után látja átszellemülten dúdolgató asszonyát, és rájön, apa lesz, és együtt dúdolgatnak tovább?
   Eszméletlen.

   Mindegy, hogy mit mondunk, csak beszéljünk? Nem kellene felkészülni? Leírni? Ellenőriztetni (a sok ostobaság után, amit már összehordott mindenféle témában)?
  7. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Drága Gaga!
   Hát tényleg nem tűnik fel, hogy vannak egyenlők és még egyenlőbbek. Van akinek mindent lehet mondani, soha nem kerül pellengérre, van akit meg egyetlen mondata miatt kinyírnak.:(
   Gagamail, ladybug7spots és Beka Holt kedveli ezt.
  8. Beka Holt
   Beka Holt
   Nem túl sokszor fakadtak dalra, egy szem gyerek van a nevén! Most vagy ritka szar hangja van, és elég volt egyszer a dalolásából, vagy keservében nótázott, mert az asszony meg postás már napok óta nyomatták az éneklést.

   Azért én kíváncsi vagyok, hány anyuka van aki másodperc pontossággal tudta, hogy állapotos lett? Visszaszámolni nem ér! Nem utólag daloltok, ott és akkor kell énekelni!
  9. Melitta
   Melitta
   Mar csodalkozni se merek, hogy ilyen okostojas pali miniszter, ,felel a gyerekcsinalasert az oktatasert az egeszsegugyert es a lelkiudveert. Ember miniszter nagyon embertelen , de lehet a vallasossagaba bekattant.
   ladybug7spots és Beka Holt kedveli ezt.
  10. Nikosz99
   Nikosz99
   Vicces, de nyilvánvalóan a terhesség időszakára (tehát a fogantatástól) gondolt. Csak hülyén fogalmazott. :)
   B.Péter, Beka Holt, cdurmol és 1 másik tag kedveli ezt.
  11. Nikosz99
   Nikosz99
   Amúgy szánalom hogy az
   De bizony és nem csak neki.

   „Tudjuk és kell, hogy ők is tudják, más pártoknak a voksaikra van szüksége, az értékeikre nem, az értékeikre nekünk van szükségünk”
   - Lendvai Ildikó 2009.

   De egyébként hosszan lehetne még sorolni a politikusok bakijait.
   B.Péter és cdurmol kedveli ezt.
  12. cdurmol
   cdurmol
   Az én kedvencem: "Akinek öreg, öregecskedő felesége van, az fiatalabbat érdemelne"
   :D
   B.Péter és udvarfy kedveli ezt.
  13. Gagamail
   Gagamail
   Ez egy teljesen értelmes mondat - mit nem lehet ezen érteni?

   Azokra a szavazatvadászó pártokra gondol, akik számára csak az a fontos, hogy a választás napján minél többen a nevük mellé tegyék az x-et, de aztán fütyülnek a szavazók által fontosnak tartott "értékekre".

   Konkrétan Lendvaitól: a "baloldalinak mondott" szavazók álhírekkel, mondvacsinált problémákkal való megtévesztésére, elbizonytalanítására szavazatgyűjtés céljából.
   Aztán, ha megvan a kétharmad, már nem olyan fontos az oktatás fejlesztése, a tiszta, átlátható közélet, a vezetők fizetése, a "felduzzasztott" államgépezet megnyírbálása, az "oligarchák" elleni harc ... minek soroljam, annyira egyértelmű.

   Lehet, hogy Lendvai Ildikó mondatát az ország érdekeit nézve kellene értelmezni, és nem Orbán érdekeit értelmezve, mert jelenleg Orbán a saját korlátolt, félművelt világát építi az én adómból is. Ez az én országom is, és nem kapott erre semmilyen felhatalmazást.

   Mások is írták már - dobjátok össze neki a pénzt, aztán építhet a Makovecz-stadion mellé Makovecz-stílusú wellness központot, majd Makovecz-stílusú szállodát (bár valami sporthotel már van ott), taníttassa a Ti millióitokból a lányát Svájcban, mert a saját jövedelme ezt nem fedezi, ahogyan Rogánék utazásait, öltözködését sem a családi jövedelmük.
   Gyűjtsetek nekik, támogassátok őket pénzzel. Rajongjatok, imádjátok - szabad ország vagyunk.
   Saját pénzen, ne a többség kárára.
   Beka Holt, Melitta és ladybug7spots kedveli ezt.
  14. Nikosz99
   Nikosz99
   Értelmesnek értelmes csak szerintem nem ezt akarta mondani - ahogy Balog sem. Mert így erősen félreérthető. Enyhe elfogultságot tanúsítasz ha az egyiknek elnézed a másiknak nem.
   Nem értem a felháborodásodat egyébként. Hoztam egy példát arra hogy az is bakizhat aki egy ilyen bolhából elefántot gyárt.
   Mondjuk Lendvaival nem ez a legnagyobb baj.
   De hozhatnánk pártállástól függetlenül hasonló elszólásokat más politikusoktól is. Mindenki hibázhat.

   Tévedsz egyébként mert a mindenkori kormány (ez és a korábbiak is) felhatalmazást kap a megválasztásával. Lesz módod a legközelebbi választásokon bárkinek felhatalmazást adni.

   Gondolom más "elszegényedett" politikusoknak és azok rokonságának szívesebben adod oda a pénzt. Nincs akadálya el kell menni választani és ha többségben lesztek akkor azt támogathatod akit akarsz. Ez a módja.
  15. Gagamail
   Gagamail
   Nem meccselünk, nincs értelme. Ez csak vita a vita kedvéért, a világon semmit nem old meg.

   Balog rossz vezető, rossz miniszter, ráadásul hülyeségeket is mond. Nekem ő a "miniszterem", nehezen viselem a rombolásukat, amit az oktatás területén végeznek. Jelen időben. Is.
   Kétségtelen, türelmetlenebb vagyok vele, mert bugyuta, de játssza az okost.
   Ha nem tud értelmesen beszélni tömeg előtt, ne rögtönözzön, mert abból eddig mindig ilyen igénytelen, szánalmas eredmény született. Ráadásul ne erőszakolja állandóan ezt a rózsaszín boldogságot, mert ez is borzasztó.

   Ami a választásokat illeti - semmiképpen nem írtam azt, hogy csak a "jobbosok" ígérnek és felejtenek el betartani, csak ők beszélnek hülyeségeket. Nem lenne igaz.
   A felhatalmazásról - a hatalommal való visszaélésre nem kaptak felhatalmazást, Orbán saját világának megteremtésére még a "jobb oldali" szavazóktól sem kapott felhatalmazást. Gondolom, nemcsak én hallom a szavazóik elégedetlenkedését, mert egyre erősebben mondják ők is.
  16. Ernoe
   Ernoe
   Látom, hogy ennek a theologus-miniszternek "von Tuten und Blasen" fogalma sincs. A megtermékenyités utja nem anal. :(
   -
  17. Nikosz99
   Nikosz99
   Eszem ágában nincs védeni Balogot vagy bárki mást. Ahogy politizálni se szándékoztam eredetileg ebben a topikban. Még csak ígéretekről se szóltam.
   De azt gondolom a konkrét esetben - ami az elszólás - az vesse az első követ... vagy aki más szemében a szálkát meglátja nézzen magába is. Így tartanám korrektnek.
   Balognál nagyobb emberek is követtek el kifogásolható megszólalásokat. Bár ez lenne a legnagyobb probléma némelyikükkel.
   Amit a végén írsz azzal kapcsolatban van egy hír itt a főoldalon. Elég ha a grafikonokat megnézed a cikkben. Na annyira elégedetlenek.
  18. Nikosz99
   Nikosz99
   Látom megfogtad a lényeget. :)
  19. Gagamail
   Gagamail
   Nem nézem a grafikont, mert élőben hallom őket - róluk beszéltem, nem újsághírekről, de azt hisztek, amit akartok.
   Nem véded, és mégis - Balog ügyében nem vagyok meggyőzhető - kártékony, rossz miniszter, ostoba, bugyuta alak.
   A kár, amit az oktatás ügyének okozott a munkatársaival nagyon jelentős, de Ti szeressétek, védelmezzétek, akár Orbánt. Mindent jól csinálnak minden klassz, hasítunk.
   Ha baj van, csak a pedagógus hibás, és az orvosok, ápolók. Ja, és Soros és Gyurcsány, meg az elmúlt nyolc év.
   Az országban hét éve vezetést vállalók nem, ők nem. Ők semmiképpen. Ők annyira frankók.
   Ők botlanak, de felsegítjük őket, mert más is botlik. (Persze a másnál nem felsegítjük, hanem még rúgunk kettőt-hármat, hagy essen még kétszer pofára, csak úgy mellékesen.)
   Nem véded, és mégis - egy olyan embert, aki aszisztál egy olyan oktatási rendszerhez, amiben károsodik lassan mindenki, de a benne aktívan dolgozók (diák-pedagógus) mindenképp.

   Ez az ember ki, hogy mer egyáltalán mikrofon elé állni, és önömlengeni holmi dalrafadásról a "fogantatás" idején?
   Énekelgessen ő a sulikban a gyerekkel 7., 8. órákban - töltse le a rap számokat, és nyomassa a szünetekben vég nélkül a hangszóróban, vagy egyházi zenét adjunk, népdalokat, lakodalmast, nótát, operát, más klasszikust?

   Mégis, mi lenne, ha végre megértenéd, pl. Te is, hogy a megszólalása ürügyén mi az, amit kritizálunk, mi az, ami elviselhetetlenné tesz egy kóklert, főleg, ha bájgúnárkodik?

Megosztás