EFT - Érzelmi Felszabadítás Technika

Kiss Ida

Charcharodon
Állandó Tag
Hashimoto-szindroma is kezelhető EFT-vel, mint a következő esetben. "Pedro" (nem az igazi neve) azért fordult hozzám, mert csomókban hullott a haja. Ez a Hashimoto-féle pajzsmirigygyulladás egyik tünete.
Hamarosan kiderült, hogy gyermek- és serdülőkorában traumák során ment keresztül. Ahogy oldottuk a traumáit, úgy jött rendbe fizikailag is. Itt olvasható a történet:
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Larissa45

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem a faster eft jobban bevált, mint a sima. Igaz, ez is változó eredménnyel.
Rengeteg faster eft video van fent a Youtube-on, a demonstrációs esetek alapján szuper stresszoldó módszernek tűnik, bár nálam ilyen hatást nem sikerült kiváltania.
Legutóbb egy információt memorizáltam ezzel a módszerrel, amikor kellett, eszembe is jutott az info.
Máskor egyszer nagyon rossz kedvem volt, azt is sikerült elűznöm....Sokat kellene vele gyakorolni, próbálgatni, minden bizonnyal váltózó, hogy kinek hogy hat.
 

lacibá

Állandó Tag
Állandó Tag
... de lehet, hogy holnap ujra fog fajni, na abban a pillanatban elkezdett valoban fajni a laba, persze nem olyan intenziven. Vegul sikerult 1 es szintre levinni a fajdalmat.[/QUOTE]
>>>!!!
Ha jól el tudod képzelni, az agyad úgy emlékszik rá vissza,
mintha megtörtént volna. NLP :) :) :)
ahonnan kimásoltad nem ír semmit ?

ezt mondanám... habár most még gyógyulnom kell
szeretem és elfogadom magam teljes egészében

majd 2-3 módosítású átmenetekkel... saját szavaid itt fontosak eljutok

bízom benne és érzem h vérem egészséges vitális és pezsgően életteli mindeközben
szeretem és elfogadom magam teljes egészében
 

lacibá

Állandó Tag
Állandó Tag
"A Jampolsky könyv innen letölthető, nemrég láttam, hogy valaki feltette. Hálás is voltam érte. "

Lee Jampolsky: Gyógyítsd meg az elméd
- Honnan tölthető le?
 

Örökmozgó

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves mindenki!

Teljesen véletlenül keveredtem erre az oldalra és érdekesnek találtam. Sajnos a linkek, csatolmányok egyik sem működik már, kivéve a yout videók. A társoldalakat majd átböngészem, de addig is szeretnék kérdezni tőletek.


Nekem egy elég súlyos szemproblémám vana mi ráadásul most még daganatgyanús is. Már több évtizede küszködöm vele, de mostanra teljesen lerontotta az életminőségemet. Sajnos az orvosok csak kísérleteznek, de már lassan az összes tippjük elfogyott. Tudnátok nekem forgatókönyveket javasolni?

a problémám a következő:

nagyon fényérzékeny a szemem. Fehéret, neont egyáltalán nem bírok nézni, emiatt pl havas környezetben nehezen közlekedek. Ha hő és napsütés is van annyira megfájdul a szemem, hogy ki se bírom nyitni. Neonfény 5 perc után ugyanezt okozza. Esti világítás is. Olvasni már nagyon nehezen tudok nagy bánatomra mert imádok. A látásom egyre romlik. folyamatos gyulladásban van a szemem nem tudnak mit csinálni vele a szemnyomásom nagy azt sem tudják levinni a szaruhártyám folyamatosan sérül és hámhiányos.

tünetek: fájó, szúró érzés, néha viszketés, néha nyómó fájdalom. Nem tudom kinyitni a szemem.

Valószínűleg lelki eredetű is a dolog. Voltunk már rengeteg természetgyógyásznál, kineznél, iriszdiagnosztika, akupunktúra. Nem segített. Sajnos most már anyagiak hiányában magam próbálkozom mindenféle módszerekkel, hogy ezeket helyretegyem. Rengeteg pszihologiai és önsegítő dolgon rágtam át magam az utóbbi időben. De sajnos egyre több és új gyógyító technikákat találok és már olyan sok van nemigazán tudom melyikkel kéne kezdeni, vagy lenen hatásosabb. Mivel az olvasás már egyre nehezebben megy így elmélyednem is nehéz a dolgokban hangoskönyvben meg még nagyon kevés a fellelhető dolog, az angolom meg nem elég jó a ythez. . Kérlek adjatok tanácsot aki járatos mi az amit mindenképpen érdemes megtanulnom kipróbálnom az eftn kívül, és erre milyen forgatókönyv megfelelő.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

u.i.: Bihary oldalát be tudná linkelni valaki, mert nekem az sem működött, meg egyik linkje sem már sajnos .

köszönöm :)
Szia! Szeretném tudni,mi történt azóta a szemeddel? Találtál valami hatásos dolgot,jobban vagy? :)
 

Éleskés

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem fogja engedni, bemutatni, vagy megtaláláshoz iranyitást adni olyan tartalmú anyagot, ami a copyright által védett,
csak akkor, ha szükséges legális engedély van rá.
 
Oldal tetejére