Egeszsegetekre!Egészségedért mit tettél/tennél?Szklerozis multiplex

fjne

Állandó Tag
Állandó Tag
Szkelrózis multiplex

Én sajnos szkelózis multiplexes beteg vagyok. Minden érdekel a betegséggel kapcsolatban
 

ranunkelgul

Állandó Tag
Állandó Tag
...minden reggel egy grapefruit nagyon jo immunrendszer erosito :)
Inkább változatos, évszaknak megfelelő étkezés helyi alapanyagokból. Azaz menjünk ki a piacra, nézzünk körül és vegyük azokat a kajákat amelyek megteremnek nálunk is.
Őseink sem tömték magukat naranccsal, mégis itt vannak az utódjaik.
 

jozsefmark

Állandó Tag
Állandó Tag
Helló! De vajon tud-e ,hogy mit eszel??

Amit eszel az nem biztos,hogy az aminek te gondolod!Vagy legalábbis olyan amit te szeretnél ,hogy legyen!

Helló! Vitaminok és mozgás,mozgás és még egy kis mozgás!!! Véleményem szerint ez az egészség megőrzésének alapja ,és persze az is ,hogy óda figyelünk a testünk jelzéseire!Életet menthet !Prevenció!!
 

ginalany

Állandó Tag
Állandó Tag
sok víz (ha lehet ásványvíz, de mindig váltogatva), szinte soha meki és burger king, kertből a zöldségek java, megnézem az E-ket az ételeken, nem veszek pékárut, magam sütöm.

és persze gyógyteák időszakosan, pl. 4 hetes csalántea kúra, van cickafark időszakom, sok dió ...
 

Ewa717

Állandó Tag
Állandó Tag
Semmilyen tea nem segít, illetve a teázás maga a folyamat segít anniyban, hogy folyadékkal telíted a hasad, és elodázod fél-egy órával az evést. Mondjak még ilyet? testépítőknél szokás a rágógumi és a fogmosás: ha rádtör az éhség, ezek elveszik egy órára az éhségérzetet. (Illetve fogyókúrás múltamban még ezer ilyn technikám volt.)
Aki nem hiszi, olvassa el pl.Norbi legújabb könyvét /Sport Fórumból letölthető/A kövér ember nem bűnös - a farkaséhséget az inzulinszint hirtelen megemelkedése okozza. A fogyást semmilyen tea, kapsula, zsírégető termék nem segíti elő, 9 ilyet fel is sorol a könyvben. Vizsgálat alapján ezek hatása a placebo terméket kapott csoporthoz képest ugyanaz volt, sőt káros hatása is várható pl. a szervezet kimerítése, vese károsítása stb.
 
T

TH6777

Vendég
A gyaloglás véd a megfázástól, a maratoni futás gyengít


gyaloglas_xlsport.jpg"A túlzott testedzés károsítja az immunrendszert és védtelenebbé tesz a megfázás vagy az influenza ellen, a rendszeres, élénk tempójú gyaloglás viszont erősíti a védettséget.


Mike Gleeson, a brit Loughborough-i Egyetem professzora felmérések adatai alapján arra jutott, hogy a napi gyors gyaloglás egyharmaddal csökkenti a felsőlégúti megbetegedések esélyét, míg egy maratoni futás utáni hetekben akár hatszorosára is megnő a megbetegedés veszélye - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

A túl sok testedzés ugyanannyira árthat az immunrendszernek, mint a túl kevés!

Az immunrendszer sejtjei "természetes testőrökként" gyilkolják, illetve gyilkoltatják a kórokozó vírusokat, felismerik a, hogy mely sejtekbe hatoltak be, és azokat öngyilkosságra késztetik.

A mérsékelt testedzés elénkíti ezt a "testőrséget", a stresszes, hosszú fizikai terhelés viszont gyengíti a "gárdát" - fejtette ki Gleeson a Liverpooli Egyetem egy tudományos konferenciáján hozzátéve, hogy a betegségre való hajlam természetesen függ az egyén genetikai adottságaitól, stressz-szintjétől, táplálkozásától, alvási szokásaitól és egyebektől."

 

csibet

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja, és Lyme kór elleni antitesteket nézessen vérből, de Western-Blot módszerrel, és ha magyarországi, akkor ne Lakos Andrásnál, mert ő nem ismeri el a krónikus Lyme kór létezését!
 

indexpont

Új tag
Meg visszaélésekre is okoot adhat

Mármint okot.

Egyébként büntetőjogi kategória.

Ami meg nem azt nem így hívják.

Hanem szervcserének
 

bauferi

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha mégis idetéved egy sm-es, a paleolit táplálkozást ajánlom, de ne várjon gyors javulást!
A paeloit diétával illetve étkezési móddal egyetértek, nagyon jónak tartom. Ki nem örülne egy jól átsütött húsinak zöld salátával. Az elmúlt harminc év ami idő alatt megtapasztaltam a sclerozis tulajdonságait feleségem mellett, rávilágított arra, hogy itt is mint mindenütt a stressz az ami igazán befolyásolja az állapotát. Elkezdtem tehát amolyan stressz mentes környezetet kialakítani körülötte, több kevesebb sikerrel. Eredményeink azért vannak, hiszen ellátja magát, kisebb ételeket elkészít és sokat sétál. Na ez az a séta. Hat hónapja ez még nem igazán ment, de akkor egyik ismerősöm elmondta, hogy most hallott a peptidekről és nézzek utána hogy hol kapni itthon. Megtaláltam!
Az elnevezése peptid bioregulátor és orosz termék. Egy orosz katonaorvos kutatja harminc éve. Az volt a feladata, hogy az öreg tábornokok életét meg kell hosszabítani és ez sikerült. A rendszerváltás megszüntette a labort, de a tudást nem . Ez az ember most az orosz tudományos akadémia gerontologiai társaságának elnöke és ezért a tudományos munkájáért 2010 ben Nobel díjra jelölték. Ez elég volt nekem és elkezdtem a peptideket adni a feleségemnek.
Úgy tűnik használ, sőt már én is használom, mert az izületekre való peptid pld nagyon megkönnyítette a járásomat. Sokfajta van, minden probléma csoportra más és más. Nem MLM nem kell induló csomag meg ilyenek. Egy flakon egy hónapig elég és kb 14 EUR az ára. Az NPCRIZ nevű orosz cég gyártja én tőlük vásárolom és szerintem ez a jövő gyógyszere. Ha érdekel valakit szívesen küldök részletes leírást. [email protected]
 

Miescu

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem a szervkereskedelem az semmi az MLM-hez képest. Sok szegény beteg ember hal bele abba, hogy ilyen csoda vackokban bízik a profi agymosó marketing miatt.
Betiltani persze nem akarnám, de felvilágosítás sokat segítene! Sajnos sokszor az orvosok is tehetetlenek, és ilyenkor még ők is MLM-es cuccokat javasolnak.
 

amet

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresek a Dukan diétáról anyagot vagy könyvet. A keresőbe beírva mindig csak ezt az "Egészség" és "E-book"-ot dobja ki. A részletes kereső is. Tudtok segíteni?
Köszönöm.
amet
 
Oldal tetejére