Egy budapesti nő olyan felajánlást tett Cserdi fiataljainak, amit a “nagy emberek” sose fognak

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Január 12.

Melitta - 2018 Január 12, 03:20
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Az elmúlt napokban bejárta a sajtót, Cserdi polgármesterének a TV-ben tett bejelentése, hogy falujának legtöbb fiataljára nagyon büszke mert középiskolába járnak és példás tanulók.


  A minap lettem figyelmes egy bejegyzésre amit Cserdi község facebook oldalára írt fel egy budapesti nő. Szabó Julianna , a Budapesti Műszaki Egyetem docense. A bejegyzést látván hihetetlen öröm töltött el, hogy vannak még ilyen jó szándékú emberek.

  Íme a bejegyzés:


  Tisztelt Polgármester úr, kedves Cserdiek!
  Szabó Julianna vagyok, a Budapesti Műszaki Egyetem docense. Évek óta figyelem elkötelezett és kiemelkedően sikeres munkájukat. Különösen melengeti a szívemet az a figyelem, ami a cserdi gyerekek iskoláztatását követi.
  Miután saját lányom, Anna már kirepült és egyetemi tanulmányait külföldön folytatja, vele egyetértésben elhatároztuk, hogy szobáját annak az első cserdi lánynak ajánljuk fel tanulmányai idejére, aki valamelyik budapesti egyetem vagy főiskola nappali tagozatára bejut.
  Tudom, hogy a fővárosi egyetemi tanulmányok sokszor lehetetlen követelmények elé állítják a családot, és a városba szakadt gyerekek is könnyen elveszítik a fonalat támogató családi háttér nélkül. Ezért a szobához természetesen háromgenerációs családunk támogatása is járul.
  Kérem, éljenek a lehetőséggel!
  Üdvözlettel
  Szabó Julianna

  cserdi2-678x381.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Január 12.

  1. fych
   fych
   Nos igen!
   Ez az igazi támogatás, nem a nagy szavak. Megemelem a virtuális kalapom!
  2. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   Ez egy nagyon szép felajánlás! Kevés ember enged be egy idegen személyt a személyes dolgai közé, a szobájába, pláne a családi életébe. Annyira szép, mint a mesében, ráadásul EZ igaz. Itt nincs mellébeszélés, itt a tény: a segítség.
   Köszönet ezért :dr_24:annak nevében (is) aki majd elnyeri ezt a támogatást.
   Gagamail, Beka Holt és aniko45 kedveli ezt.
  3. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Szépen szóltál....:)
   Beka Holt kedveli ezt.
  4. *Rima
   *Rima
   fokent nem egy idegen romat

Megosztás