Egy fiatal lány levelet írt Soros Györgynek – Ennél szívhez szólóbbat ritkán látni!

Ezeknél a soroknál szívhez szólóbbat régen láttunk már. Andrea levele olyan megható, amilyet igen ritkán látni…

Természetesen változtatások nélkül közöljük a levelet, bízva benne, hogy eljut a híre Soros Györgyhöz is.

Tisztelt Gyuri bácsi! (Bízom abban,hogy ezzel a poszttal sok ember szemét felnyitom,így kérem minél többen osszátok meg!)

“Aki valamivel kitűnik, azt könnyen azonosítják az eszméivel és gondolataival, s ha ezeket az eszméket támadják, akkor vagy az eszméi esnek áldozatul, vagy ő maga. Én nem vágytam a mártíromságra, ezért mindig igyekeztem szélárnyékban maradni. Soros Tivadar”


Soros György egy rendkívüli emberré vált a szememben,ez az ember és családja a családfő Tivadar rátermettségének köszönhetően élte túl a 2. Világháborút,a túlélési ösztönének köszönhetően megtagadva az akkori törvényt,felvett kereszténységgel Magyar zsidóként. “Aznap, amikor a sárga csillagot bevezették, korán reggel villamosozni hívtam a kisebbik fiamat. Mondhatni, tanulmányútra indultunk. Könnyen ráállt, hogy együtt mérjük fel, mit tart a közvélemény az emberi jogok e durva megsértéséről.

A villamoson az emberek kissé komorabb képet vágtak, mint máskor – de talán egyszerűen csak álmosak voltak. Mindenki úgy tett, mintha nem venné észre, hogy léteznek férfiak, nők és gyermekek, akik sárga csillagot hordanak a mellükön.” Ezt azért fontos kiemelnem,mert Gyuri bácsi az édesapjától olyan példát,tanítást kapott,amiben nincs helye sem a bosszúnak,sem gyűlöletnek. Egy dolognak van helye,a BÉKÉNEK,egyenjogúságnak és a feltétel nélküli hitnek,hogy minden segítségre szoruló embernek segíteni kell.

Gyuri bácsi pontosan tudja milyen volt Magyarország a rendszerváltás előtt,átéltek rengeteg borzalmat ennek ellenére nem felejtette el hol van a hazája. A Soros alapítványt pontosan azért hozta létre,hogy a kisemberek is nemzetközileg elismert szakemberekké válhassanak, akár jogászként, közgazdászként, politikusként, olyan magas szintű tudás megszerzésével amivel a korrupt, nem a nép érdekeit szolgáló hatalomnak helye nem lehetne.

O1G és a haverjai neki köszönhetik,hogy volt lehetőségük híressé válni,de nem hiszem,hogy Gyuri bácsi büszke lenne arra,hogy az általa képviselt eszmék ellenkezőjét képviselik a felkapaszkodott régi ösztöndíjasai. O1G a naiv balga azt gondolta,hogy túlnőtte a mestert és átverheti a törvénymódosítással,mely alapján magyar székhellyel kellene rendelkeznie a CEU-nak,ez a törvény az EGT államok által üzemeltetett iskolákra persze nem vonatkoznak. Ha ezt Gyuri bácsi elfogadta volna,akkor most az államé lenne a CEU miniszter irányítással,lehetne a közpénzt elcsalni erre is.

Mivel nem jött be a terv,mert Gyuri bácsi átlátott Viktorkán, elkezdődött a Stop Soros lejárató hadjárat, mivel az orbanista rendszerrel szembeszálló magyarokra felnéz Soros György, amiért harcol a maffia állam manipulatív kormányzása ellen. Soha nem akart a magyar népre zúdítani több millió migránst, így kérlek Te aki olvasod végre nyisd ki a szemed,és ne csak nézz hanem végre láss is!! A Soros alapítvány már nem támogatja Magyarországot,mivel orosz módra listázták az O1G kényszerképzetei által felsorolt Soros ügynököket.


Egy olyan békés és valódi demokráciára tanító, törekvő ember, mint Soros György nem hódol be a diktatórikus, kommunista szemléletű vezetőknek, és Ő nem közpénzből hanem saját tudásának, nyitott világnézetének magyarul saját magának köszönheti azt, hogy dollár milliárdossá vált, több országban támogatta azon pártokat, civileket akik szintén harcolnak az elnyomó hatalommal szemben.

Aki ezek után is kételkedne az itt leírtak valóságtartalmában, javaslom, hogy olvassák el Gyuri bácsi életrajzát,az édesapja Tivadar: Álarcban a nácivilág Magyarországon c. művét és ébredjen végre fel, hogy ennek az országnak egyetlenegy ellensége van,az pedig O1G,és a bandája!!!

Gyuri bácsi,remélem eljut Önhöz ez a pár sor, hiszem, hogy hamarosan újra béke és valódi demokrácia lesz Magyarországon! És én, mint fiatal magyar állampolgár köszönöm Önnek azt, amit a saját hazájáért tett, még akkor is ha sokan támadnak majd a nézeteimért! És kérem, segítsen nekünk demokráciát követelő magyaroknak, minden lehetséges módon, jogilag a legvégsőkig harcolva a rágalmak amikkel illették Önt, nyerjék el méltó büntetésüket.

A magyar nép nem rasszista nép,a magyarok nem felsőbbrendűek más nemzetiségekkel szemben, O1G szemlélete nem egyenlő egy 10milliós ország nézeteivel!

Tisztelettel: Telinger Andrea

Soros-György-Népszava.jpeg
 
Nem csodálkoznék ha a levél alatt egy pseudonym állna.
Én sem mernék egy ilyen levelet rendőri őrizet nélkül szabadjára engedni a nevem alatt és ez szomorú.
-
Akár hova is írok egy olvasói kommentárba rögtön zsidónak, soros-bérencnek titulálnak és részletesen leírják, milyen kínok közt szeretnének kivégezni. Az ilyen üzenetek csak arra jók, hogy meggyőződjek arról, hogy a másik oldalon terroristák állnak.
-
Aggasztó, hogy a fenyegetők olyan biztonságba érzik magukat, hogy akár teljes névvel és címmel jelentkeznek.
-
Érdemes megnézni az Orbánnak supportot adó idegennyelvű Youtube csatornákat és, hogy kinek a tulajdona.
Nekem úgy tűnik mintha Orbán a bajuszos osztrák babérjaira törne.
-
Orbán az "Évindító Kormányfői beszédében" kitűzte az irányt.
-
Egy másik Európát szeretne, nacionalista országokat, hátárzáró korlátokkal és faji homogenitást.
-
Ilyen törekvés már volt. :(
 
Megkíséreltem rábukkanni Telinger Andreára, azonban mindössze ennyit leltem fel:
Facebook:

Szerintem nem lényeges ki ő. Ne azt nézd, ha nem azt halld meg amit mond neked.
Az alábbi soarim már nem a tőled beiédézet sorokhozz írom

Amiket leírt azt sokan már elfelejtették vagy nem akarnak rá emlékezni mert fájna nekik szembe nézni őnmagukal.
O V meg hát róla továbbra is azt mondom hogy ő csak egy báb abban a tőrténetben ami a valóság. Nem szimpatizálok O-V vel nagyon nem. Na de azokkal még inkább nem akik tehetnének ellene de nem tesznek semmit mert eladták magukat, a nemzetett, és még a családjukat is hogy olyan körülmények közt élhessenek amitől elment a józan eszük, ítélőképességük és az normális értékrendjük. Bár lehet nekik ez a normláis értékrend. Tv- ben szinte csak agymosó elbutító műsorok mennek. Rájőttem azért vannak tehetségtelen buta emberek a média élén mert csak így lehet lehúzni az embereket a butaság szintjére. Nem akarják hogy az emberek gondolkodnak és müveltek legyenek mert akkor nehhezeb őket megvezetni és ilyesmik.
 
Megkíséreltem rábukkanni Telinger Andreára, azonban mindössze ennyit leltem fel:
Facebook:
Sajnos ez a tartalom jelenleg nem érhető el.
Elképzelhető, hogy a hivatkozás, amelyre kattintottál, már nem érvényes, vagy az oldal olyan célközönség számára látható csak, amelybe nem tartozol bele.
Vissza az előző oldalra · Ugrás a hírfolyamra · A súgóközpont felkeresése

Balra Magyar (hivatkozás Facebook):http://balramagyar.hu/2018/10/30/il...-lany-megirta-neki-amit-eddig-senki-nem-mert/

Megkíséreltem az itt megjelenő Facebook oldalán elolvasni az eredeti levelet, azonban ott ilyen nem olvasható. https://www.facebook.com/andrea.htelinger
Meglehet, ha ismerősön volna, akkor igen.

Így ezek után az eredeti forrás hiányában nem tudom hová tenni, pedig Telinger Andrea több észrevételével nem nagyon lehet vitába szállni.

Valóban lényegtelen hogy mi a reális neve a levélírónak.
Ha kételkedsz abban, hogy hús és vér ember irta ezt a levelet akkor aláírom többed magammal. :)
-
Tudom, hogy utána megvádolsz, hogy én is csak egy intelligens robot vagyok akit Soros beprogramozott. :rohog:
-
 
-
Akár hova is írok egy olvasói kommentárba rögtön zsidónak, soros-bérencnek titulálnak és részletesen leírják, milyen kínok közt szeretnének kivégezni. Az ilyen üzenetek csak arra jók, hogy meggyőződjek arról, hogy a másik oldalon terroristák állnak.
-

Hianyzik innen egy szo
Az "is"
Helyesen ez igy szolna:Az ilyen üzenetek csak arra jók, hogy meggyőződjek arról, hogy a másik oldalon is terroristák állnak.

Igy el tudo, fogadni
 
A magyar nép nem rasszista nép,a magyarok nem felsőbbrendűek más nemzetiségekkel szemben, O1G szemlélete nem egyenlő egy 10milliós ország nézeteivel!
És nincsen antiszemitizmus csak kisebb csoportoknál
De van rasszizmus általánosan.
És fellelhető bizonyos csoportoknál sovinizmus
Ami picikét a felsőbbrendű párja(lenézés lekezelés becsmérlés) a bizonyos népek felé lenézésnek, róluk sértően beszélés
A nacionalizmus káros és esetleges velejárója szokott lenni
És Orbán politikai játékai valóban nem egyenlő a 10milliós ország nézeteivel!
Ezt tenném hozzá
 
Utoljára módosítva:
Én magával a levéllel nem foglalkoznék, mert hazámban minden magyar állampolgárnak joga van a szólásszabadsághoz,
de a cikkel igen. Ha Soros Györgynek írta a levelet ez a hölgy, miért is nem küldte el neki? Miért innen a CH oldaláról kéne, hogy a levél híre eljusson a címzetthez? Annál is inkább, hisz Soros György magyar állampolgár is, saját alapítású, működő iskolája is van hazámban, tehát a levelet oda is lehetett volna küldeni, de az amerikai elérhetősége is ismert. Kanadai elérhetőségről, Soros György esetében nem is hallottam. Tehát a lényeg, hogy egy levél címzetthez való eljuttatásához miért is kell a legbonyolultabb és legkörülményesebb utat választani?
 
Szerintem nem lényeges ki ő. Ne azt nézd, ha nem azt halld meg amit mond neked.

Igaz.
A mai politika ugy latszik(es nem csak ez a post ami megrosit ebben) elfogadja a hazugsagokat.
Elfogadja azt, hogy Soros Gyorgyot Gyuri bacsizza az orszag miniszterelnoket pedig leVikizze, agy leO1G-te

Ez a termeszetes.
Ha valaki nem ert egyet vele az troll.

Sokszor hallottam itt egy kifejezest: karaktergyilkolaszas
Melyen eliteloleg hangzott el, és kizarast igertek erte
Azt kerem, legkozelebb tegye hozza hasznaloja hogy ne karaktergyilkalasszanak bizonyos politikust( a kormanyt lehet)
 
Utoljára módosítva:
Igaz.
A mai politika ugy latszik(es nem csak ez a post ami megrosit ebben) elfogadja a hazugsagokat.
Elfogadja azt, hogy Soros Gyorgyot Gyuri bacsizza az orszag miniszterelnoket pedig leVikizze, agy leO1G-te

Ez a termeszetes.
Ha valaki nem ert egyet vele az troll.

Sokszor hallottam itt egy kifejezest: karaktergyilkolaszas
Melyen eliteloleg hangzott el.
Azt kerem, legkozelebb tegye hozza hasznaloja hogy ne karaktergyilkalasszanak bizonyos politikust( a kormanyt lehet)
Nem vetted észre az az Orbáni rendszer kritika volt
Éppen az Orbán személyével azonos
Bár ne lenne
 
Én magával a levéllel nem foglalkoznék, mert hazámban minden magyar állampolgárnak joga van a szólásszabadsághoz,
de a cikkel igen. Ha Soros Györgynek írta a levelet ez a hölgy, miért is nem küldte el neki? Miért innen a CH oldaláról kéne, hogy a levél híre eljusson a címzetthez? Annál is inkább, hisz Soros György magyar állampolgár is, saját alapítású, működő iskolája is van hazámban, tehát a levelet oda is lehetett volna küldeni, de az amerikai elérhetősége is ismert. Kanadai elérhetőségről, Soros György esetében nem is hallottam. Tehát a lényeg, hogy egy levél címzetthez való eljuttatásához miért is kell a legbonyolultabb és legkörülményesebb utat választani?
Róza megint nem vagy eléggé látó és tévedsz
A CH oldalához nincs köze.
Tudod te miként működik az internetes média?
Egymástól vesznek át cikkeket
de a TV a képi média is pont így működik
A nyílt levél fogalmát ismered
Ennek története sok száz éves
Ez a nyílt levél nem postán lett küldve soroshoz
Hanem egy újságon át írva
Onnan ment széjjel
Bár a Balra magyar lap a facebookot nevezi forrásnak
Telinger Andrea létezik és igen radikális emberré vált mert már neki is elege van
Ő a fiatalok generációja
 
Utoljára módosítva:
Egyszeruen nem ertelek benneteket. Elolvastok egy cikket, tetszik nem tetszik egyetertetek vele vagy nem ,velemenyezitek vagy nem ,beszelgettek rola.
A cikk iroja ebbol a szempontbol lenyegtelen. Egyfolytaban ezen vagytok fenakadva. Akarki irhatta volna. Ugy gondolom a Canadahun orommel ad helyt ha erdekes cikket akartok irni, a tobbseget nem erdekli hogy irtal -e mar valahova es hol es minek es .........stb
Egy nyilt level amit majd 1 honap mulva kell megnezni hamar ennyire csak az irojara vagytok kihegyezve.
Orommel olvastam hogy az agymosas meg se dolgozik mindenkinel. A mumusnak beallitani Sorost semmi mas mint gyulolkodes irigyseg nagyon rossz politikai irany.
 
Jártó Róza megkerestem a levél íróját
Éppen most vállalta a levelet és írta hogy azt a levelet elküldte Sörös Györgynek is


50449602_760879397627510_4053775620717412352_n.jpg
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Üdv.

Én írtam a cikket,és Facebookon is megtalálható vagyok ;)
Úgy gondolom nincs mitől,kitől félni,hiszen a szabad vélemény nyilvánítas joga mindenkit megillet.
Az,hogy cikk formájában írok Soros Györgynek..Nos,nem olyan egyszerű felvenni vele a közvetlen kontaktot,de természetesen neki is,fiának is írtam,és hamarosan eljut hozzá.
 
Róza megint nem vagy eléggé látó és tévedsz
A CH oldalához nincs köze.
Tudod te miként működik az internetes média?
Egymástól vesznek át cikkeket
de a TV a képi média is pont így működik
A nyílt levél fogalmát ismered
Ennek története sok száz éves
Ez a nyílt levél nem postán lett küldve soroshoz
Hanem egy újságon át írva
Onnan ment széjjel
Bár a Balra magyar lap a facebookot nevezi forrásnak
Telinger Andrea létezik és igen radikális emberré vált mert már neki is elege van
Ő a fiatalok generációja
 
Üdv.

Én írtam a cikket,és Facebookon is megtalálható vagyok ;)
Úgy gondolom nincs mitől,kitől félni,hiszen a szabad vélemény nyilvánítas joga mindenkit megillet.
Az,hogy cikk formájában írok Soros Györgynek..Nos,nem olyan egyszerű felvenni vele a közvetlen kontaktot,de természetesen neki is,fiának is írtam,és hamarosan eljut hozzá.

Gartulalunk a cikkhez es orommel varjuk tovabbi irasaidat!
 
A Gondolkodók oldal egyik szerkesztője vagyok,amit újra indítottunk,mivel a héten törölték a 180.000-es oldalunkat.
Rengeteget írtam,és fogok is írni,rendszerváltós gyerek vagyok ('89) 30év után ismét rendszer váltás kell ;)
Rendszerváltás kell de kisebb eufóriával mint 1989-ben
Talán épp a nagy várakozás miatt lett előbb a mélybe zuhanás majd ezt kihasználva jöhetett a hazugság ember az Orbán, a politikusi technokrata zsonglőr.
aki előbb csalóka reményt nyújtott
Majd elsó igazi próba a kormányzás bebukása után
Teljes vissza-fordulatot véve irány a Kádári típusú kormányzástechnika
Megnyerte a népet Hisz pont akkor zuhant mélybe a z MSZP és a teljes bal oldal
Ekkor a sors fintoránál fogva 2/3 kerített
Amit aljas módon megint nem kormányzásra használt hanem hatalom megerősítésére
Kivéve a rendszerből minden demokratikus lehetőséget.
Ennek a csalónak a politikai kalandornak a rendszerét meg kell váltani
Ez rendszerváltás
Felépíteni egy demokratikusat
Ám vigyázat az a zsonglőr
Ismét a demokrácia lukait fogja kihasználni hogy visszamásszon a tipikus érzelmi politizálásán keresztül.
Amíg párt lesz addig pedig akadályozni fog minden jobb szándékút
Ahogy tette ezt az MSZP idején
 
Rengeteget írtam,és fogok is írni,rendszerváltós gyerek vagyok ('89) 30év után ismét rendszer váltás kell ;)

Soha tobbe szocializmust, vagy kommunizmust!
Ujra allamositsuk a gyarakat?
Ne mosolyogtass Te lany :)
Ma a gazdasagtortenet ket fele rendszert ismer. Szocializmus, vagy kapitalizmus
Amire gondolsz - szerintem - az kormanyvaltas
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Oláh Edit wrote on Napasszony's profile.
Kata, múltkor említetted, hogy itt megtaláltál minden könyvet, amit kerestél. Én valahogy nem találok egyet sem. Hogyan lehet itt megtalálni a feltöltött könyveket? Köszönöm előre, is, ha segítesz ebben. :) Puszika! :)
Sziasztok, régen voltam már itt, akkoriban sok midi zenéket letöltöttem, Sajnos a laptopom meghibásodás véget elvesztek.
Valakinek lenne gyűjteménye, meg köszönném Roland G1000 em van
Földes András wrote on Józsipostás's profile.
Szia! Nekem is van jó sok midim amit át tudnék küldeni. Nekem a Lordtól az engem ne várjatok című dal kellene midiben ha megvan. Köszönöm szépen.
vivia wrote on dmiejv's profile.
Kedves Dmiejv! Nekem is szükségem lenne a full bast 3 test-re és megoldókulcsra. Tudsz segíteni? Megköszönném! Vivia
sokata wrote on babakrisz's profile.
Szia!

Ezen a linken le tudod tölteni a kért anyagot!

Statisztikák

Témák
36,790
Üzenet
4,475,192
Tagok
594,622
Legújabb tagunk
Czankakitti
Oldal tetejére