Egy fiatal lány levelet írt Soros Györgynek – Ennél szívhez szólóbbat ritkán látni!

Ezeknél a soroknál szívhez szólóbbat régen láttunk már. Andrea levele olyan megható, amilyet igen ritkán látni…

Természetesen változtatások nélkül közöljük a levelet, bízva benne, hogy eljut a híre Soros Györgyhöz is.

Tisztelt Gyuri bácsi! (Bízom abban,hogy ezzel a poszttal sok ember szemét felnyitom,így kérem minél többen osszátok meg!)

“Aki valamivel kitűnik, azt könnyen azonosítják az eszméivel és gondolataival, s ha ezeket az eszméket támadják, akkor vagy az eszméi esnek áldozatul, vagy ő maga. Én nem vágytam a mártíromságra, ezért mindig igyekeztem szélárnyékban maradni. Soros Tivadar”


Soros György egy rendkívüli emberré vált a szememben,ez az ember és családja a családfő Tivadar rátermettségének köszönhetően élte túl a 2. Világháborút,a túlélési ösztönének köszönhetően megtagadva az akkori törvényt,felvett kereszténységgel Magyar zsidóként. “Aznap, amikor a sárga csillagot bevezették, korán reggel villamosozni hívtam a kisebbik fiamat. Mondhatni, tanulmányútra indultunk. Könnyen ráállt, hogy együtt mérjük fel, mit tart a közvélemény az emberi jogok e durva megsértéséről.

A villamoson az emberek kissé komorabb képet vágtak, mint máskor – de talán egyszerűen csak álmosak voltak. Mindenki úgy tett, mintha nem venné észre, hogy léteznek férfiak, nők és gyermekek, akik sárga csillagot hordanak a mellükön.” Ezt azért fontos kiemelnem,mert Gyuri bácsi az édesapjától olyan példát,tanítást kapott,amiben nincs helye sem a bosszúnak,sem gyűlöletnek. Egy dolognak van helye,a BÉKÉNEK,egyenjogúságnak és a feltétel nélküli hitnek,hogy minden segítségre szoruló embernek segíteni kell.

Gyuri bácsi pontosan tudja milyen volt Magyarország a rendszerváltás előtt,átéltek rengeteg borzalmat ennek ellenére nem felejtette el hol van a hazája. A Soros alapítványt pontosan azért hozta létre,hogy a kisemberek is nemzetközileg elismert szakemberekké válhassanak, akár jogászként, közgazdászként, politikusként, olyan magas szintű tudás megszerzésével amivel a korrupt, nem a nép érdekeit szolgáló hatalomnak helye nem lehetne.

O1G és a haverjai neki köszönhetik,hogy volt lehetőségük híressé válni,de nem hiszem,hogy Gyuri bácsi büszke lenne arra,hogy az általa képviselt eszmék ellenkezőjét képviselik a felkapaszkodott régi ösztöndíjasai. O1G a naiv balga azt gondolta,hogy túlnőtte a mestert és átverheti a törvénymódosítással,mely alapján magyar székhellyel kellene rendelkeznie a CEU-nak,ez a törvény az EGT államok által üzemeltetett iskolákra persze nem vonatkoznak. Ha ezt Gyuri bácsi elfogadta volna,akkor most az államé lenne a CEU miniszter irányítással,lehetne a közpénzt elcsalni erre is.

Mivel nem jött be a terv,mert Gyuri bácsi átlátott Viktorkán, elkezdődött a Stop Soros lejárató hadjárat, mivel az orbanista rendszerrel szembeszálló magyarokra felnéz Soros György, amiért harcol a maffia állam manipulatív kormányzása ellen. Soha nem akart a magyar népre zúdítani több millió migránst, így kérlek Te aki olvasod végre nyisd ki a szemed,és ne csak nézz hanem végre láss is!! A Soros alapítvány már nem támogatja Magyarországot,mivel orosz módra listázták az O1G kényszerképzetei által felsorolt Soros ügynököket.


Egy olyan békés és valódi demokráciára tanító, törekvő ember, mint Soros György nem hódol be a diktatórikus, kommunista szemléletű vezetőknek, és Ő nem közpénzből hanem saját tudásának, nyitott világnézetének magyarul saját magának köszönheti azt, hogy dollár milliárdossá vált, több országban támogatta azon pártokat, civileket akik szintén harcolnak az elnyomó hatalommal szemben.

Aki ezek után is kételkedne az itt leírtak valóságtartalmában, javaslom, hogy olvassák el Gyuri bácsi életrajzát,az édesapja Tivadar: Álarcban a nácivilág Magyarországon c. művét és ébredjen végre fel, hogy ennek az országnak egyetlenegy ellensége van,az pedig O1G,és a bandája!!!

Gyuri bácsi,remélem eljut Önhöz ez a pár sor, hiszem, hogy hamarosan újra béke és valódi demokrácia lesz Magyarországon! És én, mint fiatal magyar állampolgár köszönöm Önnek azt, amit a saját hazájáért tett, még akkor is ha sokan támadnak majd a nézeteimért! És kérem, segítsen nekünk demokráciát követelő magyaroknak, minden lehetséges módon, jogilag a legvégsőkig harcolva a rágalmak amikkel illették Önt, nyerjék el méltó büntetésüket.

A magyar nép nem rasszista nép,a magyarok nem felsőbbrendűek más nemzetiségekkel szemben, O1G szemlélete nem egyenlő egy 10milliós ország nézeteivel!

Tisztelettel: Telinger Andrea

Soros-György-Népszava.jpeg
 
Aki olvasta, megerti mert ajanlom a politikai krimi nagy mesterenek, Robert Ludlumnak a Janson küldetése cimu regényet.
Letoltheto innen(?)
 
A kapitalizmus sem egy homogén, minden országban azonos módon leírható társadalmi rend. Ráadásul a történelemben ugyanúgy megvoltak "az áldozatai", mint bármely másiknak, és még a múlt idő sem biztos.

De itt egy már ismert tabló a nagy köpönyegforgatókról:
upload_2019-1-12_23-16-38.png
 
Aki olvasta, megerti mert ajanlom a politikai krimi nagy mesterenek, Robert Ludlumnak a Janson küldetése cimu regényet.
Letoltheto innen(?)
Egyik nagy csalódásom ez az író....10-15 könyvét olvastam majd rájöttem hogy elég egyet elolvasni és akkor mindet olvastad. Lehet hogy az volt a baj hogy amikor jelentek meg szinte faltam őket...
 
Én magával a levéllel nem foglalkoznék, mert hazámban minden magyar állampolgárnak joga van a szólásszabadsághoz,
de a cikkel igen. Ha Soros Györgynek írta a levelet ez a hölgy, miért is nem küldte el neki? Miért innen a CH oldaláról kéne, hogy a levél híre eljusson a címzetthez? Annál is inkább, hisz Soros György magyar állampolgár is, saját alapítású, működő iskolája is van hazámban, tehát a levelet oda is lehetett volna küldeni, de az amerikai elérhetősége is ismert. Kanadai elérhetőségről, Soros György esetében nem is hallottam. Tehát a lényeg, hogy egy levél címzetthez való eljuttatásához miért is kell a legbonyolultabb és legkörülményesebb utat választani?


A levél eljut a címzetthez,és mivel ide is eljutott eljut sok más oldalra is,pontosan a nyilvánosság a lényege :)
 
Azert egy korrekt, es legfokeppen egy szereny ember annyit hozzatesz: szerintem
Egy sms-ző pedig annyira rövidíti: sztm
Én meg, odagondolom annyira rövidítem gondold oda te is.
Különben nem csak szerintem. Akik az utcára mennek azok szerint is
Csak a békemenetesek szerint nem
Nos a feudalizmus is egy gazdasági felépítési mód
rajta a politikai rendszer az többféle lehet:egyet hirtelen feudális királyság
Ezért kell mindég kétfélével jellemezni egy társadalmat
A termelési szerkezet változott évszázadok során
És kialakultak különböző politikai rendszerek
A gazdasági rendszerek listájából csak egy a kapitalizmus
Itt a lista: https://hu.wikipedia.org/wiki/Gazdasági_rendszer
A rajta lévő politikai rendszer ismét egy lista
https://hu.wikipedia.org/wiki/Politikai_rendszer#A_politikai_rendszerek_egyéb_felosztása
 
Utoljára módosítva:
A kapitalizmus sem egy homogén, minden országban azonos módon leírható társadalmi rend. Ráadásul a történelemben ugyanúgy megvoltak "az áldozatai", mint bármely másiknak, és még a múlt idő sem biztos.

De itt egy már ismert tabló a nagy köpönyegforgatókról:
Csatolás megtekintése 1644402

Már említettem, hogy a 80-as évek közepén a Német egyetemek és klinikák tele voltak magyar "ösztöndíjasokkal".
Megismerkedtem a menzán egy kész fiatal orvossal aki egy éves továbbképzőn volt itt.
Épp akkor született otthon egy gyereke de nem ment haza, mert az itt tartózkodását fontosnak tartotta.
-
Kérdeztem tőle, "Mond te komcsi vagy, hogy kiengedtek és még pénzt is adtak?"
"Nem" - modta - "Van egy bolond öreg ember aki mindenkinek pénzt ad, hogy tanuljon"
-
Akkor én még azt sem tudtam, (de talán ö sem) hogy hívják a mecénást.
-
Aztán amikor a magyar külügy-miniszterrel a környező kommunista országok csak protestáló leveleken keresztül érintkeztek, mondta az egyik (ma Fidesz mellett elkötelezett) rokonom: "Majd a Soros rendbe teszi a Románokat!" és elmondta, hogy "van egy roppant gazdag magyar ember aki majd kicsinálja a Románokat" - és közben csillogott a szeme.
-
Valahogy elszámolták magukat mert Soros mindenkinek egyformán segített
a kommunista elnyomás, majd a rendszerváltással járó nehézségek enyhítése érdekében, nem volt egy nacionalista "Arsch-loch".
-
Ha Soros csak a Magyaroknak segített volna, ha a pénzét csak a Magyaroknak adta volna akkor ma ö lenne a valaha élt legjobb Magyar.
-
Így most Horthy kap emlékművét, meg azok akik vágóhídra vitték a magyarokat, a katonákat és a civileket.
A mai kormány ereje az ellenségeskedésben manifesztálódik.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

H_kata777 wrote on ronix7-7's profile.
Sziasztok, Mozaik 8.o. matematika témazárót keresek
Vildike8 wrote on ronix7-7's profile.
Kedves Ronix!
7. osztályos mozaikos tudásszintmérő feladatlapokat keresek.
Megköszönném ha tudnál segíteni.
Sziasztok!
7. osztályos Mozaikos Tudásszintmérő Feladatlapokat AB keresek bármelyiket, mindegyiket.
K0522 wrote on zenészbádogos's profile.
Korg Pa 700-as magyar leírást keresnék . köszi.
Zsanett.tth wrote on reka20111999's profile.
szia, nem tudom ellehete még kérni, de engem is érdekelne :)

Statisztikák

Témák
36,799
Üzenet
4,476,295
Tagok
594,798
Legújabb tagunk
Dulin Csenge
Oldal tetejére