Hírek Egy zöld aktivista szeretne a britek első meztelen miniszterelnöke lenni

Az Extincion Rebellion nevű, zöld radikális civil szervezet egyik brit női aktivistája kinézte magának Boris Johnson állását, ugyanis szeretne az ország első meztelen miniszterelnöke lenni.

Imádnék miniszterelnök lenni. És imádnám meztelenül csinálni. Biztos, hogy egyedi megjelenést kölcsönözne nekem– nyilatkozta erről Laura Amherst.

Az aktivista már korábban is meztelenül vonult fel az Extinction Rebellion több demonstrációján, vagyis ilyen szempontból nem jelentene újdonságot számára a dolog.

A 31 éves nő egyébként civilben még csak politikatudományt hallgat az egyetemen, de úgy véli, hogy sokkal jobb munkát végezne Boris Johnsonnál, aki szerinte semmit sem tesz a klímaváltozás ellen.

Talán nem meglepő, de Amherstnek már OnlyFans-oldala is van.

Azt állítja, hogy ennek bevételeit jótékony célokra fordítja, és a tüntetéseken is csak azért szokott meztelenkedni, hogy ezzel felhívja a fontos kérdésekre a figyelmet, és szerinte nem kell elítélni az embereket azért, ha így fejezik ki magukat.

Bereznay István


aktivista.jpg
 
Mekkora sírás volt, mikor az onlyfans felfüggesztette a pornográf tartalmakat. Akkor ezek a dolgozni, tanulni lusta picsák teljesen kétségbeestek...
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,623
Tagok
615,328
Legújabb tagunk
KissViktória12
Oldal tetejére