Egyre csak nő Harvey Weinstein áldozatainak a száma

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 17.

Melitta - 2017 Október 17, 08:33
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Harvey Weinstein botránya annyira nagy hullámokat vet, hogy még Magyarországon is voltak színésznők, akik előálltak a fiatalkorukban elszenvedett szexuális zaklatások történetével.

  Egy ilyen évtizedek óta tartó, nyílt titokként kezelt, de nyilvánosság előtt könnyen perelhető ügyben különösen fontos az, hogy minél több szereplő névvel vállalja a saját sztoriját. Eddig a Weinstein-ügyben ők szólaltak fel, de a lista korántsem teljes, hiszen nem tartalmazzák a rengeteg névtelen, utalás szintjén emlegetett áldozatot. Amint valaki névvel nyilatkozik, a listát frissítjük.


  Lysette Anthony
  A brit szappanopera-színésznőt (Hollyoaks) 1982-ben erőszakolta meg Weinstein, a saját otthonában.

  Asia Argento
  Az olasz színésznőt egy szállodai szobában erőszakolhatta meg Weinstein, 1997-ben.

  Rosanna Arquette
  Az Arquette-család egyik tagját a kilencvenes évek elején került egy szobába Weinsteinnel, aki erőszakosan megfogta őt. Arquette nemet mondott, szerinte ez később negatív hatással volt a karrierjére.

  Jessica Barth
  Az amerikai színésznőt (Ted 1-2.) 2011-ben meghívta a hotelszobájába, és felvetette, hogy mi lenne, ha pezsgőznének, ő meg levenné a ruháját, Barth pedig megmasszírozná? Barth nemet mondott.

  Kate Beckinsale
  Az Underworld-filmsorozat sztárját 1990-ben fogadta a Savoy Hotelben egy köntösben. Beckinsale úgy tudta, hogy egy konferenciateremben fognak találkozni. "Nagyon naív és fiatal voltam, meg sem fordult a fejemben, hogy ez a taszító ember elvárná, hogy szexuálisan érdeklődjek iránta" - írta Instagramon.

  Zoë Brock
  A színésznőt másokkal együtt hívta fel a hotelszobájába az 1998-es cannes-i filmfesztiválon, de amikor megérkezett, Weinstein volt csak ott. Masszázst követelt, meztelenül, Brock bezárkózott a fürdőszobába, és onnan sikerült lebeszélnie a folytatásról a zokogó férfit.

  Liza Campbell
  Az írót 1995-ben zaklatta egy londoni szállodában, egy szakmai találkozó közepén Weinstein felvetette, hogy ugorjanak be mindketten a kádba.

  Florence Darel
  A francia színésznőt akkor zaklatta a párizsi Ritz-Carltonban, amikor a felesége ott volt a szomszédos szobába. Darel szerint olyan érzést keltett a helyzet, hogy ha Amerikában szeretne befutni, akkor Weinsteinen kell átmennie.

  Emma De Caunes
  A francia színésznő (Az álom tudománya, Szkafander és pillangó) azzal az indokkal került Weinstein párizsi hotelszobájába, hogy olvasson el egy forgatókönyvet, 2010-ben. De Caunes telefonált, addig Weinstein elment zuhanyozni, a fürdőszobából pedig meztelenül jött ki.

  Cara Delevingne
  Az idén nálunk is bemutatott Tulipánláz a Weinsten-cég egyik utolsó dobása, a film egyik főszereplője, Develingne elmondta, hogy az előkészítés alatt Weinsten elé állt egy ajtóban és megpróbálta szájon csókolni.

  Sophie Dix
  A színésznőt Weinstein azzal csábította a hotelszobájába, hogy gond van az alakításával, és meg szereté mutatni az aznapi felvételeket. A férfi elkezdte lerángatni a nő ruháját, lenyomta az ágyra, de Dixnek sikerült bemenekülnie a fürdőszobába. Amikor kinyitotta az ajtót, Weinstein ott maszturbált.

  Dawn Dunning
  Weinstein le akarta szerződtetni 2003-ban a színésznőt három darab filmre is egy New York-i szállodában, azzal a feltétellel, hogy belemegy egy édeshármasba a producerrel és az asszisztensével.

  Alice Evans
  Evans 2002-ben visszautasította Harvey Weinsteint egy szálloda bárjában, innentől számítja azt, hogy sem őt, sem férjét (Ioan Gruffud, többek között A fantasztikus négyes) nem keresték soha egy Miramax-film egyik szerepére sem.

  Lucia Evans
  2004-ben Evans színésznő akart menni, sikerült megszereznie Weinstein elérhetőségét. A férfi irodájába szervezett találkozón nem volt senki más, a producer pedig orális szexre kényszerítette.

  Angie Everhart
  A fotómodell egy hajón lakott a velencei filmfesztivál ideje alatt Weinsteinnel, és egy nap arra ébredt, hogy a férfi fölötte áll és maszturbál.

  Claire Forlani
  A Ha eljön Joe Black és A szikla színésznőjét öt különböző alkalommal próbálta meg Weinstein zaklatni.

  Romola Garai
  Weinstein egy köpenyben fogadta 2000-ben, a Savoy Hotelben az akkor 18 éves Garait, mondván hogy személyesen kell jóhagynia egy szerepre.

  Louisette Geiss
  Geiss egy forgatókönyvet pitchelt éppen a 2008-as Sundance fesztiválon, amikor Weinstein követelte tőle, hogy nézze őt, miközben maszturbál.

  Trish Goff
  Az egykori modellt Weinstein egy étterembe hívta meg, egy privát szobába, ahol elkezdte fogdosni, a melleit markolászni, és erőszakosan próbálta megcsókolni 2003-ban.

  Louise Godbold
  A kilencvenes évek elején Weinstein a saját irodájában követelt masszázst tőle.

  Judith Godrèche
  A francia színésznőt (Rizsporos intrikák, Lakótársat keresünk) 1996-ban, a cannes-i filmfesztivál idején, a Hotel du Cap-Eden-Rocban zaklatta. Weinstein megvásárolta a Rizsporos intrikákat, ami az azévi fesztivált nyitotta, és megkérte Weinstein, hogy menjen fel a szobájába, megbeszélni a film reklámkampányát. A producer masszázst követelt, a színésznőhöz dörgölőzött, de Godrèche-nek sikerült elmenekülnie.

  Heather Graham
  A Boogie Nights és a Twin Peaks színésznőjének a kétezres évek elején tett burkolt ajánlatot Weinstein.

  Eva Green
  Green (Penny Dreadful, Az álmodozók) egy üzleti találkozón futott össze Weinsteinnel, aki úgy próbált meg rámászni, hogy a színésznőnek kellett letolnia a producert magáról.

  Ambra Battilana Gutierrez
  Gutierrez 2015-ben megkereste a New York-i rendőrséget, amikor Weinstein zaklatta korábban. Ő készítette azt a hangfelvételt, ami a New Yorker cikkében jelent meg, és amin tisztán hallgató, hogy Weinstein kérleli a nőt, hogy menjen be csak öt percre a szállodai szobájába, Gutierrez viszont a sírás határán mondja, hogy nem szeretne. Akkor a rendőrség nem emelt vádat.

  Jessica Hynes
  A brit színésznő 19 éves korában, 1991-ben találkozott Weinsteinnel, a producer azt akarta, hogy bikiniben csinálja meg a próbafelvételeit. Hynes visszautasította.

  Angelina Jolie
  1998-ban, a Szeress, ha tudsz! bemutatója idején valami történt Weinstein és Jolie között, de a színésznő nem részletezte.

  Ashley Judd
  Judd volt az első, és egy ideig a legnagyobb név, aki a Weinstein-ügyben megszólalt. Judd elmesélte, hogy 1996-ban a férfi meghívta a Beverly Hills Hotelbe, hogy megbeszéljék a színészkarrierjét. Weinstein egy köntösben fogadta, és azonnal azt kérte, hogy masszírozza meg. Judd más alkalmakat is emlegetett.

  Minka Kelly
  Az amerikai színésznőt Weinstein egy este a hotelszobájába invitálta, majd amikor nem ment, következő nap ebédnél találkoztak. A producer tartott egy kiselőadást arról, hogy milyen életet élhetne Kelly, ha ő lenne a férfi barátnője. Amikor Kelly nemet mondott, Weinstein arra kérte, hogy erről ne beszéljen senkinek.

  Katherine Kendall
  A színésznőt 1993-ban elhívta egy vetítésre, majd a lakására invitálta. Masszázst követelt, de amikor nemet mondott a nő, akkor Weinstein könyörgött, hogy legalább a melleit mutassa meg. Kergette a lakásban, de sikerült Kendallnak sikerült elmenekülnie.

  Mia Kirshner
  A kanadai színésznő nem mondott részleteket, csak annyit, hogy egy hotelszobában úgy bánt vele, mint egy megvásárolható tárggyal.

  Myleene Klass
  Klass 2010-ben, a cannes-i filmfesztiválon készített interjút Weinsteinnel a CNN számára. Az interjúk után Weinstein meghívta ebédelni a riportert, majd felajánlott neki egy „szexszerződést”. Klass először nem hitte el, de megjelentek a producer asszisztensei a dokumentummal. Weinstein akkor házasadotott meg másodjára.

  Laura Madden
  Madden a férfi beosztottja volt, többször követelt tőle masszázst különböző hotelszobákban.

  Sarah Ann Masse
  A színészként is dolgozó Masse bejárónőnek jelentkezett a Weinstein-családhoz, Harvey alsónadrágban és atlétában fogadta, és így ült az egész interjú alatt. Kikérdezte arról a nőt, hogy flörtölne-e az ismerőseivel, csak azért, hogy színészként segítse a karrierjét, Masse egyenesen azt válaszolta, hogy nem. Weinstein egy hosszú öleléssel búcsúzott, de nem vette fel a nőt.

  Rose McGowan
  A Weinstein-ügy egyik leghangosabb hangja Rose McGowan (Bűbájos boszorkák, Sikoly). Őt az 1997-es Sundance filmfesztiválon zaklatta Weinstein, ami után peren kívül megegyeztek, a férfi pedig 100 000 dolláros kártérítést fizetett neki. A megegyezés szövege szerint a kártérítés nem egyenlő a bűnösség beismerésével.

  Jennifer Siebel Newsom
  A színészt elmondása szerint Weinstein többször is agresszívan invitálta a szállodai szobájába, mindig valami más szakmai kifogással.

  Emily Nestor
  Nestor a Weinstein Company recepciósaként dolgozott, Weinstein kierőszakolt belőle egy masszázst 2014-ben.

  Gwyneth Paltrow
  Paltrow-t 1994-ben zaklatta, tőle is masszázst követelt. Akkori barátja, Brad Pitt állítólag szembesítette ezzel Weinsteint.

  Zelda Perkins
  Weinstein korábbi beosztottjaként Perkins tudta, hogy mit művel a producer, még 1998-ban szembesítette is vele. Azonnal megegyeztek vele peren kívül, és aláírattak vele egy titoktartási szerződést. Most mert csak megszólalni. Perkinsnek - akárcsak a Miramax több női alkalmazottjának - Weinstein rendszeresen tett megjegyzéseket és ajánlatokat.

  Tomi-Ann Roberts
  1984-ben Roberts fiatal színésznőként került Weinstein elé, a producer egy forgatókönyvről akart beszélgetni vele egy New York-i hotelszobában, de amikor a nő megérkezett, a férfi meztelenül ült a kádban, és világossá tette, hogy ha leveszi a felsőjét, azzal bebizonyítja, hogy a kamerák előtt is képes lesz rá. Roberts azóta a coloradói egyetemenének pszichológia szakán oktat, szakterülete többek között a nők tárgyiasítása.

  Melissa Sagemiller
  Az amerikai színésznővel Weinstein egy forgatókönyvet akart megbeszélni, de addig nem engedte el a hotelszobájából, amíg szájon nem csókolta őt. Torontóban történt, 2000-ben.

  Léa Seydoux
  A francia színésznő egy meg nem nevezett hotelben, 2012-ben beszélgetett a producerrel, amikor az hirtelen rávetette magát és megpróbálta megcsókolni. Seydoux kiviharzott.

  Lauren Sivan
  A Weinstein-ügy egyik legbizarrabb részlete: a tévébemondó Sivan egy nagyobb társasággal volt egy manhattani étterem megnyitóján, majd Weinstein megkérte, hogy a nő mutassa meg neki az étterem többi részét. A producer aztán sarokba szorította egy előszobában, ahol egy cserepes növényre maszturbált.

  Mira Sorvino
  1995-ben, a torontói filmfesztivál közben Weinstein kezdte el masszírozni a későbbi Oscar-díjas színésznőt, akinek sikerült elmenekülnie előle.

  Tara Subkoff
  A színésznőnek a kilencvenes években, egy premierpartin tett ajánlatokat, az ölébe rántotta, és azt sugallta, hogy ha nem teljesíti, amit kér, akkor nem fog megkapni egy szerepet.

  Felhasznált források:

  The list of women accusing Harvey Weinstein of sexual abuse is still growing (Mashable)

  The Weinstein allegations (The Guardian)

  (Borítókép: Rose McGowan, Angelina Jolie, Asia Argento, Gwyneth Paltrow, Ashley Judd, Lea Seydoux, Eva Green, Rosanna Arquette, Heather Graham, Cara Delevingne, Mira Sorvino, Elizabeth Karlsen, Kate Beckinsale, Angie Everhart, Actress Minka Kelly, Louisette Geiss, Jessica Barth, Lauren Sivan, Emma De Caunes, Judith Godreche. Fotó: AFP/ Getty Images North America)

  Index
  18553811_8109892b4f9da332f84218c38e82cf59_wm.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 17.

  1. setni
   setni
   Hogy nem volt aki szájon vágja?
   Habár lehet hogy egy szerepért sokan beáldoznak egy s mást...
  2. violavirag
  3. ladysla
  4. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Jaj, de hosszú és szomorú ez a lista... Végtelenül szomorú...
   violavirag kedveli ezt.
  5. csigafi
   csigafi
   Hát no coment. Mintha ez eddig nem így zajlot volna a világban ebben a műfajban. Biztos van aki nem olyan ártatlan mint aminek valja magát. Na de hányan lehetnek még akik ilyesmit tesznek? Mi van azokkal? Ő csupán csak egyetlen egy porszem a sivatagból.
  6. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Az ajánlattétel egy dolog.De az sehogy se megy a fejembe, hogy mióta divat szállodai szobába felmenni megbeszélésre? Munkaebédről,vacsoráról hallottam már étteremben,de hotelszobában? Kérdeztem a férjemet, hogy aktív üzletember korában hányszor hívták szobára ? Gurult a kacagástól...:D
   Beka Holt és setni kedveli ezt.
  7. udvarfy
   udvarfy
   Nemértem meg ezt "nagy felháborodást" ugy hirtelen , én még emlékszem Blaha Lujza maga irta , hogy akkor tudta meg , hogy egy befutottt szinésznö lett amikor Ö maga vállasztotta meg melyeik férfival megy az ágyba !! Azt hiszitek , hogy azóta válltozott a világ ? Nehogy már ennyire naivak legyetek !!:rolleyes:
   mechi és setni kedveli ezt.
  8. Vegetable
   Vegetable
   Hát igen. A nemi erőszak borzalmas dolog.
   Hát igen. Régóta létezik a szereposztó dívány - és nem muszáj ráfeküdni.
   Hát igen. Sok férfi próbálkozgat be a nőknél, különböző rámenősségi fokkal. A lényeg, hogy ha meghallják a szót: "Nem!" akkor folytatják, vagy nem állnak a nő útjába, hogy távozzon.

   A sztorik többsége: Megbeszélést tartottunk előtte / eleve a
   Szállodai szobájába mentem, ahol ketten voltunk / ott volt az aszistens, de azonnal távozott. Ekkor tárgyalni kezdtünk, de mily döbbenet, az a felháborito alak kettesben az ágyában dugni tervezett, de elmenekültem.
   Őőőő... Nekem ez ezt jelenti:
   Szobára hivott a muksó, odamentem, és utána eljátszottam a szüzkurvát, hogy meglegyen a szerep, mégse kelljen dugni. Nem kellett dugni, szerep meglett/nem lett meg.
   És fuj, de undibundi volt a dolog.

   Már bocs, de nem megyek fel egy idegen férfi szobájába egyedül, akitől szerepet várok, ha mégis, és megvan a szerep, még dugni se kellett, akkor ugribugri.
   Normál esetben nincs szállodai szoba, ha mégis - ott hagytam egy papirt, menjünk érte hárman, akkor az asszisztenssel együtt távozom, nem maradok egy percig se kettesben. Ha hallottam róla, és nem sok jót, akkor felmegyek, és ameddig ketten bemennek a papirért, mosolyogva elmondtom, hogy megvárom a folyosón, mert mittomén, olyan szép képek vannak kirakva, megnézném...

   Akit pedig akarata ellenére megerőszakolt - nem a szállodai szobájába ment be önként, nem akarta, közölte, hogy nem, nem engedte el - jelentse fel, és ítéljék el. Ameddig utóbbiról nincs annyi anyag, amivel el lehet itélni, az ártatlanság vélelme megilleti.

   Mindazonáltal a pali megérdemelt volna valakitől, aki nem ment vele szobára egy méretes lábközé rugást, kiegészitve azzal, hogy ha emiatt elveszti a szerepet, feljelenti. Ennyi.

   Szerepért dugni, vagy eljátszani, hogy jujj, mégse dugok, és szabadon elmenni, nem nemi erőszak, hanem üzlet. Ami akkor tisztességes üzlet, ha már homár, le is feksz a pasival.

   Várom a nemi erőszak híreit. Valami ilyen: A forgatás szünetében a lakókocsiban öltöztem, mikor rámnyitott. Megpróbáltam kituszkolni, de nem hagyta magát. Kézzel lábbal tiltakoztam, csiptem, rugtam, haraptam, de nekem esett. Kiabáltam, de senki se segitett / féltem, hogy bajom esik, ezért kiabálni nem mertem, csak taszigáltam, és könyörögtem, hogy hagyjon békén.
   Akkor én is a fejét fogom követelni. most a komplett filmszakma helyett a fejét veszik. Biztos vagyok benne, hogy az őt elitélők jó része is megpróbálkozott némi szerepért szexszel, és most fél...
   Utoljára módosítva: 2017 Október 18
   B.Péter, setni és udvarfy kedveli ezt.
  9. kadett
   kadett
   Elég régen terjengtek már pletykák, hírek arról, hogy az úr nem valódi úriember. Ebben a körben a hölgyek tudták mire számíthatnak, most meg azért jelentkeznek, mert nem volt (elég) hasznuk belőle.
   varázsdoboz és setni kedveli ezt.
  10. Melitta
   Melitta
   Miert vagy olyan biztos abba hogy a szallodai szobaba nem lehet folytatni egy beszelgetest, vagy megbeszelni a tovabbi reszleteket?
   A no donti el ,hogy bedol vagy nem az agyba.
   "uri"ember nem akarja kihasznalni az adodo alkalmat, ugy hogy a masik fel nem akarja. Ez a pali messze van az uri embertol.
  11. kuempepe
   kuempepe
   Fordított esetben, a fenti 20-ból, 2-3 zaklatását én elviselném. (talán)
  12. kdóra25
   kdóra25
   Hogy lehetett ezt ennyi éven át titkolni??? Borzalmas....Ez hollywood kérem
  13. sidavoq
   sidavoq
   „Ez a hely, ahol a felnőttek közvetlenebb és kevésbé megfelelő kapcsolatban állnak a gyermekekkel, mint bárhol máshol a világon” – állítja Corey Feldman egykori gyermekszínész a szexuális zaklatások kapcsán a hollywoodi szórakoztatóiparról. Beszélt a kaliforniai jogi helyzetről is, ahol inkább őt büntetnék meg, ha előállna nevekkel.
   setni kedveli ezt.
  14. victorvacendak
   victorvacendak
   Azért érdekes, hogy egy kalap alá veszik a tényleges erőszakot azzal, hogy meg akarta magát masszíroztatni szerencsétlen. Az már csak hab a tortán, mikor előáll valaki, hogy ő aztán nemet mondott. Ja, el is hiszem. És a legfontosabb: rengeteg színésznő van, aki totál tehetségtelen, de jól néz ki, és az életben nem juthatott volna ennyi pénzhez, ha nem adja oda magát valakinek, aki befolyásos ahhoz, hogy elindítsa. Nem is beszélve arl, hogy erőszak nélkül is odaadták magukat, mert felmérték, hogy miért teszik. Nem ritkán a férfi színésznek (a médiában is hasonlóan mennek a dolgok, senki se ámítsa magát) is először muszáj valami hasonlót nyújtania a szerepért. Erről kevesebb szó esik.

   Ez az egész csak képmutatás.
   Vegetable, udvarfy és setni kedveli ezt.
  15. setni
   setni
   Alakul ez magyarországon is.

   Rágalom! Ezért kénytelen vagyok a megfelelő lépések megtételére"

   - írta a hvg.hu-nak küldött közleményében Marton László, aki szerint Sárosdi Lilla állításai minden valóságalapot nélkülöznek. Reggel mi is többször hívtuk Martont, de akkor kinyomta a telefont. Lapunknak az elmúlt napokban több nő számolt be a Sárosdi Lilláéhoz hasonló történetekről, de még bizonytalanok abban, hogy a nyilvánosság elé álljanak-e.
   Sárosdi Lilla múlt szombaton osztotta meg történetét a rendezőről, aki beszámolója szerint orális szexre akarta kényszeríteni. Hétfőn még azt nyilatkozta a Borsnak, hogy nem fogja kimondani a zaklatója nevét, mert nem tudja bizonyítani a történteket. Azóta mások mellett a Katona, a Radnóti és a Magyar Színház is közleményben határolódott el mindenféle erőszaktől és szexuális visszaéléstől.
  16. setni
   setni
   Vannak más vélemények is.....
   Asia Argento, Dario Argento olasz rendező lánya, Németországba menekül hazájából, miután az olasz közvélemény ellene fordult, írja a New York Times. Az olasz színész- és rendezőnő egyike azoknak, akiket Harvey Weinstein szexuálisan zaklatott, és akik felszólaltak az amerikai producer ellen.
   Egy olasz parlamenti képviselő, Renato Farina például azt állította, hogy a megszólaló színésznők által felhozott esetek valójában nem nemi erőszaknak minősülnek, hanem prostitúciónak. Egy másik olasz politikus, Vittorio Sgarbi azt hangoztatta, hogy voltaképpen a színésznő inzultálta a producert, a Libero nevű jobbos napilap főszerkesztője, Vittorio Feltri szerint pedig Asia Argentónak valójában hálásnak kellene lennie, amiért Harvey Weinstein a szájával kényeztette őt.

   Argento korábbi vallomásából kiderült, hogy egy szakmai találkozó ürügyével csábították egy szállodába a francia riviérán, de a hotelszobában csak Weinsteint találta, aki a nő akarata ellenére széttárta a lábait, és orális szexet hajtott végre rajta. Argento arról is beszélt, hogy az eset során szinte kötelességének érezte, hogy engedjen Weinstein kéréseinek, később pedig rendezett is egy filmet, amiben a főszereplőt hasonlóan inzultálja egy nagydarab producer.
   (cinematrix)
  17. Vegetable
   Vegetable
   A The Guardian számolt be róla, hogy három héttel a zaklatási botrány kirobbanása után Harvey Weinstein újabb áldozata lépett a nyilvánosság elé: a norvég származású színésznő és modell Natassia Malthe, akit elmondása szerint még 2008-ban, Londonban erőszakolt meg a filmmogul.

   Az egyebek mellett A szörny (1999), az Elektra (2005) és a Kémes hármas (2012) című filmekből ismert Malthe beszámolójából kiderül, hogy kilenc évvel ezelőtt

   a Brit Filmakadémia díjait kiosztó BAFTA-gálát követően támadt rá Weinstein a hotelszobájában. A színésznő megpróbálta elküldeni a láthatóan ittas vagy kábítószer hatása alatt lévő producert, az viszont rávetette magát és az ágyon megerőszakolta.

   Nem közös beleegyezésen alapult. Nem használt óvszert. Ugyanakkor nem élvezett el bennem. A szexuális aktus után maszturbált
   — meséli a 43 éves Malthe, hozzátéve, hogy visszaemlékezve az egészet sokkos állapotban élte át:

   Azt hiszem, a lelkem elvált a testemtől, miközben ő velem közösült. Nem éreztem semmit. Halottnak tettettem magam.
   _______________________
   Ilyen hírekre vártam, mert biztos voltam benne, hogy sáros. De ezeket kell elővenni, nem azt, hogy Julcsika szobára ment vele, kicsit kérette magát, majd elhagyta a hotelszobát és megkapta a szerepet... Bizonyítsák rá, és máris vághatják le a koronaékszereit...
   setni kedveli ezt.
  18. szundi53
   szundi53
   és Weinsteinnek ugyanúgy két füle közé szorult a feje, mint Trumpnak :D
   setni kedveli ezt.
  19. Vegetable
   Vegetable
   Még az orra is csak egy :D

   És végre olyan nő is jelentkezett, aki saját szobájában volt, mikor odament beállva az ipse, és a nemre nem ment el. És igen, ez a nemi erőszak. Arra gondolok, hogy a nemre nem lép le az ipse...
   ladysla kedveli ezt.

Megosztás