Elefántvadászat

csillagpontos

Állandó Tag
Állandó Tag
300px-Afrikanischer_Elefant,_Miami.jpg
 

Jaszladany

Állandó Tag
Állandó Tag

Mint az igazi játszótéren, úgy rohannak a szülők a homokozóban eleső Pistikéhez.

Itt a teljes videó, amiből kiderül, hogy csak az egyik felnőtt elefánt lehet szülő, mivel mindegyik tehénnek látszik, és hárman vannak, de együtt futnak segíteni.
Hihetetlenül emberi, ahogy felsegítik és kivezetik a kiselefántot a gödörből.

http://nagyonallat.postr.hu/mint-eg...kilepo&utm_medium=postr&utm_campaign=freemail
 
Utoljára módosítva:

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Vadon élő elefántok gyászmenete búcsúztatta a halott tudóst!


" Egy csordányi elefánt vándorolt hosszú mérföldeken át, hogy elbúcsúzzon Lawrence Anthonytól. A nemzetközileg elismert természet és környezet-védő, felfedező és író Dél-Afrika legendás alakjai közé tartozik. A halálát övező események megmagyarázhatatlan jelenségek, amik megkoronázták életművét!


Anthony 2012. március 7-én halt meg, élete során mély és közeli kapcsolata alakult ki az elefántokkal. Számtalan alkalommal védte meg fajtájukat és évtizedekig foglalkozott velük.

Sokan úgy tartják, ember és állat között csak egy bizonyos "szintű" kapcsolat alakulhat ki, ami meg sem közelíti az emberi kapcsolatok bonyolultságát. Íme az elmélet cáfolata.A haldokló író házához, két nappal halála előtt érkezett meg a csorda. 31 elefánt jött végső búcsút venni tiszteletbeli társuktól. A környéken élők nem akartak hinni a szemüknek. Az állatok lassan, komótosan érkeztek, alár egy gyászmenet- Hihetetlen időérzékkel időzítették látogatásuk.


A gyász alatt nem ettek és nem aludtak. Két napig álltak a tudós szavannai háza előtt, majd miután Anthony eltávozott, rendezetten sorban, ugyan azon az úton távoztak, amin korábban megérkeztek.

Mindez azért is megdöbbentő, mert az író - betegsége miatt - már három éve nem létesített kapcsolatot a vadon élő elefántokkal.


Csodálatos, megható és döbbenetes történet ez, amire nincs más magyarázat, mint hogy az univerzumot átható energiák, köztük a szeretet ereje, nem ismer faji korlátokat..."


El lehet gondolkodni, milyen is ez a mi Világunk, hogyan is működik.....


http://www.tudnodkell.info/v/vadon-elo-elefantok-gyaszmenete-bucsuztatta-a-halott-tudost-/
 
Oldal tetejére