Erdemes manapsag Magyarorszagot meglatogatni?

tenorista82

Állandó Tag
Állandó Tag
Magyarország egy fantasztikus ország,csak vannak nagyon szegény vidékek.A kormánynak ezeket kellene fejlesztenie.és akkor ez egy gyönyörű,virágzó ország lehetne.
 

rozi53

Állandó Tag
Állandó Tag
Feltétlenül érdemes hazajönnöd. Vendégként nem fogod látni a negatívumokat. Nem nézel tv-t, nem hallgatsz rádiót, csak a szépségeket látod. Hosszabban kell itt élned, hogy ne érezd jól magad mostanság. :(
 

tthgabica

Állandó Tag
Állandó Tag
Magyarország gyönyörű, meseszép helyek, csodás városok és nem utolsó sorbann rengeteg emlék a régi és újabb múltból.
Aki magyar és nem ott él annak mindenképpen el kell menni időnként népünk bölcsőjét bejárni, megszagolni, megízlelni, meghallgatni...
Röviden akárki, akámit mondhat inkább tapasztald meg magad, mert mindenkinek más a jó, a szép, az érdemes, minden nézőpont kérdése.:)
 

Pique

Állandó Tag
Állandó Tag
Táj: semmi különös; építészet: semmi különös. Ami eltérő (jobb) lehetne, mint máshol, az az emberek. És itt van a nagy probléma mostanság, mindenki nyúzott, rosszkedvű.
 
Szerintem erdemes,en Romaniaban elek,de magyar vagyok,es meg ha tul sok latnivalo nincs is, (nem mintha nalunk lenne) nagyon jol tud esni,mikor megszolalhatsz az anyanyelveden, es tudod,hogy erteni fogjak az emberek,vagy amikor bemesz 1 bevasarlokozpontba es a hangosbemondo magyarul szolal meg;)
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Budapest igazi vilag varos es gyonyoru.
 

Csatolások

  • Bp.jpg
    Bp.jpg
    10.1 KB · Olvasás: 3
  • budapest033_1024x768.jpg
    budapest033_1024x768.jpg
    367.3 KB · Olvasás: 3
  • Bp1.jpg
    Bp1.jpg
    10.3 KB · Olvasás: 4
  • Bp2.jpg
    Bp2.jpg
    9.5 KB · Olvasás: 3
  • Bp5.jpg
    Bp5.jpg
    11.6 KB · Olvasás: 3
  • Bp6.jpg
    Bp6.jpg
    12.6 KB · Olvasás: 3
  • Bp7.jpg
    Bp7.jpg
    10.1 KB · Olvasás: 3
  • Bp8.jpg
    Bp8.jpg
    14 KB · Olvasás: 3

bubu

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyoparosfurdore (Oroshaza) szoktunk evente menni, rendkivul jo a furdo, de minden mas is, az emberek baratsagosak es kedvesek,egy alkalommal
az melegvizben szoba egyelegtunk egy ott elo emberrel, bizony panaszkodott, hogy milyen rossz az elet. Egy ora beszelgetes utan elmonta ha akarunk hazat venni
neki van ket haza elado az egyik 22 Millio ft a masaik 24 millio ft.Nagyon sajnaltuk ot hogy milyen rossz lehet neki.:p
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Gondolom Bubu a két házzal házaló úr nem is élhet túl rosszul. Egy embernek -ne adj isten- sokszor egy ház is elég.
Gondolta, ha valaiki Torontóban él, annak van pénze és jó vastag árakat mondott ám..Úgyhogy a sajnálatba ne betegedj -gebedj- bele..
Különben Gyopáros kellemes és minden szempontból jó fürdő, persze nem Hajdúszoboszló...
Na és a lángos milyen volt, házisörrel?
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
NAyon szep hely Gyoparos
 

Csatolások

  • gyoparos.jpg
    gyoparos.jpg
    13 KB · Olvasás: 4
  • gyopaross6.jpg
    gyopaross6.jpg
    9.8 KB · Olvasás: 3
  • gyoparps2.jpg
    gyoparps2.jpg
    9.6 KB · Olvasás: 4
  • gyoparps3.jpg
    gyoparps3.jpg
    8.8 KB · Olvasás: 3
  • gyoparps8.jpg
    gyoparps8.jpg
    14.6 KB · Olvasás: 5
  • gyopros3.jpg
    gyopros3.jpg
    13.1 KB · Olvasás: 4

bubu

Állandó Tag
Állandó Tag
Melitta Kedves! Mi minden evben 1-hetett toltunk ott mar a 6-eve hogy oda is elmegyunk, a csarda amit feltettel szeduletes jo "pacal porkot van " szinte mindeg.
Tudnek meg mast is meselgetni de az ne jajgasson aki minden 3-evben autot cserel, es jajgat milyen rossz elete van az en autom 12-eves, es ezt csak ugy zarojelben irom, Ok nyugdijas vagyok es nem jarunk messze a kocsival, inkabb repulunk hosszabb utara.Egyebbkent 8-kulombozo szauna van a furdoben Europaban csak ott
van ennyi, az arak nagyon elfogathato meg az othoniaknak is.Es vissza terve aki a Hazat ajalta 240-es BMW- vel jar> hat ennyi.
 

nikiikeh

Állandó Tag
Állandó Tag
Persze hogy érdemes! hát attól mert nem olyan a gazdasági helyzet a látvány ami eléd tárul akár a parlament akár az egri vár nagyon gyönyörű tud lenni
 
Énszerintem érdemes hazlátogatnod---én itthon élek - ha csak a látni akarsz és nem öszehasonlitgatni és mást akkor ez egy szép ország.Érdemes ide jönni. Link emberek(taxisoról volt szó pl) a világ minden országában vannak és lesznek.Aki az Őshazáját..ősi származási helyét akarja látni az nem fog csaódni. A politika pedig a magyar ember szerint ,mindig úri huncutság volt...ha ilyet látsz..ne is törődj vele.Nézd meg a szép Dunát..az Erdélyi hegyeket:cry:
 

dorten

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyetértek az előttem szólóval. Budapesten több napig lehet csavarogni, rengeteg történelmi műemléket lehet a fővárosban találni(bár az is igaz, hogy nem mindegyik van a legjobb állapotban). A legeldugottabb helyeken találhat az ember emlékművet, vagy valamilyen kikapcsolódásra alkalmas múzeumot, parkot. Az is igaz, hogy vannak olyan kerületek(vagyis inkább kerületeknek részei), ahol nem érdemes éjszaka sétálgatni, de ez így van más világvárosokban is, pl: Párizs, Amszterdam, New York. És akkor még nem említettem a Duna-kanyar festői látványát, a Visegrádi várból, vagy a Nagyvillámi kilátóból fantasztikus látvány tárul az ember szeme elé, és ha van kedve, akkor a túra végén bobozhat is egy kicsit :) A várról jut eszembe, nemrég elindult egy felújítási program az országban, amelynek keretében elég sok magyarországi várat tesznek rendben. Nekem célom, hogy minél többe eljuthassak, nemrég például a Nagyvázsonyi Kinizsi várban jártam, ami mondjuk az Egri vagy Budai várhoz képest elég apró, de azért érdemes felkeresni.
 

spamszuro99

Állandó Tag
Állandó Tag
+1 mindenképpen érdemes, sok a felfedezni való hely, város. Például Gyula is megújult, a vár, a fürdő az egész belváros.
 
Oldal tetejére