Hírek Erzsébet királynő a sármos kanadai elnökkel találkozott: Justin Trudeau-val

Erzsébet királynő a betegsége legyőzése után Justin Trudeau-val találkozott.​

Február 20-án milliók kezdtek aggódni Erzsébet királynő állapotáért, ugyanis aznap reggel koronavírust diagnosztizáltak nála.
Az első hírek szerint enyhe, megfázásos tünetei voltak, a biztonság kedvéért minden hivatalos feladatát lemondták. Az áprilisban 96. születésnapját ünneplő uralkodónő könnyedén legyőzte a vírust, egy héttel később már a szeretteivel is találkozott. Ettől a héttől kezdve már újra dolgozik, hétfőn Justin Trudeau kanadai elnököt fogadta a windsori kastélyban.

Erzsébet királynő és Justin Trudeau találkozása​


A királynő sort kerített első személyes találkozójára a betegsége legyőzése után, Justin Trudeau kanadai elnököt látta vendégül a windsori kastélyában. Ahogy a felvételen is látszik, az uralkodónő teljesen jó kedélyű volt, és örült a miniszterelnöknek.

Még kezet is fogtak, ami a koronavírus kirobbanásakor tiltólistára került a királynő számára, nehogy elkapja a betegséget. Amióta feloldották a korlátozásokat Angliában, Erzsébet ismét szívesen kezet fog vendégeivel.


Mögöttük kék-sárga színekben pompázó virágcsokor volt látható, a Sky News riportja szerint ezzel az apró gesztussal is azt jelezte, hogy a brit királyi család kiáll az ukránok mellett, akik jelenleg háborúban állnak az oroszokkal. Trudeau azért érkezett Angliába, hogy Boris Johnson brit miniszterelnökkel és Mark Rutte holland kormányfővel tárgyaljon az orosz-ukrán konfliktusról.

A rajongók is örültek, hogy jobb színben láthatták viszont a királynőt: "Ó, már jobban van, hála istennek!" "A királynő jól néz ki! Örülök, hogy rendbe jött." "Micsoda gyönyörű fotó" - írták a Royal Family Instagram-oldalán a követők.


Erzsébet számára különleges év 2022, ugyanis idén ünnepli uralkodásának hetvenedik évfordulóját. Eddig ő a leghosszabb életű és leghosszabb ideje trónon levő uralkodó az Egyesült Királyság történetében.

Laci Patricia

1646950098983.png
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok!Keresném a Korall együttes Sötét hajó c. dalát,és az Eddától a Nevesincs lányt.Köszönöm!
vorosmart wrote on sziporka78's profile.
Köszönöm szépen az új fordítást, jó hétvégém lesz.
V.Márti wrote on sziporka78's profile.
Szia! Hálásan köszönöm a munkáidat és ezt a mostanit is!
Pityesz46 wrote on Sz László's profile.
Köszönöm a gyors segítséged hálás vagyok érte.
Timocka wrote on bencemate's profile.
Szia!
Sikerült megszerezned a Kőmajmok háza című könyvet? Ha igen kérlek küld át nekem!
Előre is köszönöm
Timo

Statisztikák

Témák
37,249
Üzenet
4,573,060
Tagok
601,089
Legújabb tagunk
Adri229
Oldal tetejére