Ezért küldik haza a romákat Kanadából

Spanky

Állandó Tag
Állandó Tag
vaton2;3570327 írta:
Hova jönnek? Azért mentek el, mert itt üldözik őket, nincsenek emberszámba véve, meg egyébként is rasszisták vagyunk - úgy globalice-. Vajon szegény Mohácsi Viki is visszajön, nincs szükség ott megélhetési jogvédőre sem? Kár, hogy 1 -2 évig voltak csak ott.Lehettek volna legalább annyit, mint nálunk. Vajon ki is a cigánygyűlölő????

Nezd, Magyarorszagon volt, van es lessz is Cigany gyulolet. Csak tessek beleolvasni a forumokba, akar itt, vagy akarmelyik mas forumba. Vagy elbeszelgetni akarmelyik Magyarhonban elo kispolgaral.
Hogy miert vagy kiert az mas kaposzta. De van!!!
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Magyarország már ilyen gyűlölködő ország. És roppant feledékeny. Amikor a cigányok kikaparták csákánnyal, lapáttal, talicskával az I.-es és a II.-es metrót, a tiszalöki vízierőművet, a rakacai víztározót, a bányákban, kohókban dolgoztak, akkor is megvoltak velük a problémák, csak akkor nem segényből ittak, kártyáztak. Ma meg nincs nekik munka, mert a két kezük helyett ott a gép, amit nem tudnak kezelni. Vagy tudnának kezelni, de nem adják a kezük alá. Nem istenítem a cigányokat, mert PONTOSAN tudom, hogy milyenek. Más kultúra, más mentalitás, más értékrendek. Az bizonyos, hogy Magyar Gárdás felvonulásokkal, megfélelmítési technikákkal, a munkából való kirekesztéssel, kollektiv megbélyegzéssel nem lehet integrálni őket.
 
Oldal tetejére