Ez az ország lett 2020 legboldogabbja – megint!

Minden évben több szervezet, sokféle szempont szerint értékeli, hogy melyik országban élnek a legboldogabb emberek a világon.

Ezúttal az ENSZ által szponzorált jelentés eredményét ismerhettük meg, amely szerint Finnország sorozatban negyedszer lett a világ legboldogabb helye. Mögötte Dánia, Svájc, Izland és Hollandia végzett.

Hihetetlen módon egyébként egyetlen nem európai ország került csak be a lista első tízesébe, ez pedig Új-Zéland lett. Vannak országok, amelyek azonban rendkívül nagyot zuhantak a korábbi évekhez képest.

Az ENSZ a Gallup közvéleménykutatót bízta meg a felmérés elkészítésével, amely végül 149 országban kérdezte meg az embereket és kérte meg őket arra, hogy értékeljék boldogsági szintjüket.

A kérdőív eredménye szerint a leginkább boldogtalan országok Afganisztán, Lesotho és Botswana lettek, de Ruanda és Zimbabwe is bekerült a legrosszabbak közé.

Talán a koronavírus-járvány járulhatott hozzá, de a megkérdezettek egyharmadánál, tehát minden harmadik országban jóval negatívabb érzelmekkel találkoztak a felmérést végzők, mint korábban.

happy face.jpg
 
Minden a kérdéseken múlik. Azt fognak kihozni akit akarnak.
csak egy példa...Szerinted melyik a legboldogabb ország? Új zéland, Botswána, Szomália...lehet választani.
Tatammmm Új zéland győzött!!!
 
Szombathely Magyarország legboldogabb városa, a második helyen Nyíregyháza áll a boldogság világnapja alkalmából készített kutatás szerint, közölte a Jobb Veled a Világ Alapítvány szombaton az MTI-vel.
Az előző évhez hasonlóan 2020-ban is Finnország lett a világ legboldogabb országa, legalábbis az ENSZ egyik szervezte megbízásából készült felmérés szerint. A Gallup kutatása szerint a lista első helyezettje:

  • Finnország
  • Izland
  • Dánia
  • Svájc
  • Hollandia.
 
A jelenlegi európai és más földrészeket érintő híreket olvasva,egész más a véleményem! Manipuláció az egész eredmény!!!!!! Boldog ország most nincs!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok! Cool edit pro 2.1 zeneszerkesztő program kellene. Ki tud ebben segíteni? Köszönöm előre is: zoli
Szia! Keresem a következő társasjáték képeit. Headu: egyszer volt, hol nem volt, történetmesélős társasjáték. köszönöm
Szép napot! :)
Keresem Balázs Judit: Mindenki egyformán különböző című könyvét pdf.-ben. Hálásan köszönöm, ha valaki feltölti.
Boldizsár Bettina Arika wrote on lediszilviusz's profile.
Szia! Az ELO német haladó anyagát keresem. Tudnál ebben segíteni? Köszönöm előre is! Betti
jacksZolee wrote on DoDó Rush's profile.
Hello,

Melitta azt írta, hogy nálad lehet jelentkezni a rádiós szerkesztő-műsorvezető pozira. Szeretném tudni, hogy mik a feltételek? Én Churchillben élek, 5 éve érkeztem Kanadába a családommal.

Zoli

Statisztikák

Témák
36,404
Üzenet
4,389,075
Tagok
590,269
Legújabb tagunk
Pécsi Zsuzsa
Oldal tetejére