Ezo filmek, videok II.

bigbud

Állandó Tag

Hmm... ez érdekes volt és korábban már mástól is hallottam az étkezésről, ilyen szemszögből.
Mily véletlen, legutóbb 3-4 napja :) a lenti videóból.
Apropó, az előadás végén lévő könyv (Omraam Mikhael Aivanhov- A táplálkozás jógája) nincs meg véletlenül?


Cser Zoltán - A helyes táplálkozásról

 

ocsi1951

Állandó Tag
Tested vizért kiált - dr. Fereydoon Batmanghelidj

Szomjúságunkat ne gyógyszerekkel kezeljük! Az egészségügy krízisének elsődleges oka, a fiziológia, az élettan tudományának alapvető tételeiben gyökerezik, ami pedig az emberi test gyógyászatának és tudományos ismeretének alapja. Ez azért történhet meg, mert az emberek és a gyógyító tudósok nem ismerik kellő alapossággal, mikor és miért szomjazzuk a vizet, nem értik a víz létfontosságú szerepét az emberi szervezetben. A gyógyszerek csillapító szerek. Nem az emberi test betegségeinek gyógyítására tervezték őket. Ráadásul a globális gyógyszeripar kereskedelmi világhálózatai ellenérdekeltek a lakosság tartós egészségi állapotát illetően. E könyv a teljesség igényével, tudományos alapokon tárja elénk a társadalom egészségügyi problémáinak megoldását, ismertetve az emberi test egyszerre holisztikus és tapasztalati élettanát. Választ ad arra a kérdésre, melynek kimondását még meg sem mertük kísérelni, hogy miért nem gyógyítják a gyógyszerek a betegségeket! "A lényeges problémákat nem oldhatjuk meg ugyanazon a gondolkodási szinten, mint ahol megteremtettük őket."

 

ocsi1951

Állandó Tag
Dr. Wayne Dyer - A Fordulópont - Az Ambíciótól az értelemig (Magyar felirattal)

"Honnan jöttünk? Hova tartunk? Mi célja van létezésünknek? - teszi fel életünk legfontosabb kérdéseit a világ egyik legnagyobb spirituális tanítója, Dr. Wayne Dyer. Éveken keresztül azzal foglalkoztam, hogy embereket - beleértve önmagamat is - segítettem a legmagasabb rendű képességeikhez és lehetőségeikhez való hozzáféréshez. Immár hetvenedszer kerülöm meg ebben az életemben a Napot, és ez idő alatt az egyetlen dolog, ami teljesen világossá vált számomra, hogy mindnyájan azt akarjuk, hogy az életünknek értelme és célja legyen."

 

ocsi1951

Állandó Tag
Gyönyörű Zöld (La Belle Verte, 1996, teljes film, magyar felirattal)

Röviden a történetről

Egy távoli picike bolygón egy olyan emberi közösség él, akik sokkal fejlettebbek olyan szempontból, hogy tudnak átutazni egy másik bolygóra, ugyanakkor úgy élnek, mint a történelem előtti népek. Nem használnak gépeket, a kés az egyik legbonyolultabb eszközük a mindennapi tevékenységhez. Életerősek, teljes harmóniában élnek a természettel és egymással. Főleg gabonát, zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztanak. Mivel mindig meleg van, a szabad ég alatt alszanak. Egyikük, Mila (Coline Serreau), egy édesanya elutazik a földre, és döbbenettel szembesül az itteni körülményekkel: az étel ehetetlen, a levegő fullasztó a szmogtól, pénz nélkül nem létezel, az emberek elidegenedettek egymástól és a természettől.

 
Utoljára módosítva:

ocsi1951

Állandó Tag
A 6. NAP IDEJE - FELÉBRESZTENI MAGUNKAT magyar felirattal
Ki vagyok én? Miért vagyok itt a Földön? ... és sok más kérdés hangzik el.
Őseink és gyermekeink bölcsessége tudja a választ... ideje nekünk is megkeresnünk a válaszokat.
Az új kor emberéről, az Új Földről, a Szeretet alapú Új Energiáról szól.

A legnevesebb tanítók, sámánok közreműködésével készült a film.


KÉP.jpg
 

Éleskés

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem fogja engedni, bemutatni, vagy megtaláláshoz iranyitást adni olyan tartalmú anyagot, ami a copyright által védett,
csak akkor, ha szükséges legális engedély van rá.
 

ocsi1951

Állandó Tag
Szia,
A videók már nem elérhetőek, ez az üzenet jeleneik meg a többi linkednél is:
"Ez az elem már nem érhető el.

Az elemeket különféle okokból lehet leszerezni, többek között a feltöltő döntése alapján vagy a Felhasználási feltételek megsértése miatt ."
A 6. NAP IDEJE - FELÉBRESZTENI MAGUNKAT és a többi 8 rész, magyar felirattal.
[HIDE-THANKS]https://1drv.ms/u/s!AsA4YyhNPsK3igjNd5lCt4dMPfqH?e=4nYL4E[/HIDE-THANKS]
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

ocsi1951

Állandó Tag
A 6. NAP IDEJE - FELÉBRESZTENI MAGUNKAT és a többi 8 rész,
magyar felirattal.

Ki vagyok én? Miért vagyok itt a Földön? ... és sok más kérdés hangzik el.
Őseink és gyermekeink bölcsessége tudja a választ... ideje nekünk is megkeresnünk a válaszokat.
Az új kor emberéről, az Új Földről, a Szeretet alapú Új Energiáról szól.
A legnevesebb tanítók, sámánok közreműködésével készült.

Szeretettel...

KÉP.jpg
 

bigbud

Állandó Tag
Ez nekem tetszett... ajánlom Nektek is.

Idézem:
"Ez a csatorna segíteni fog neked elsajátítani a legegyszerűbb manifesztációs technikákat, amik kiszámíthatóan, teljes bizonyossággal, minden alkalommal működnek. Felejtsd el bármit is hallottál eddig a vonzás törvényéről, mert én megmutatom neked, miért nem sikerült eddig megteremtened, amit szerettél volna és hogyan tudod végre megkapni, amire régóta vágysz!"

A Vonzás Törvénye nem működik? Nem a te hibád! Elmondom, miért nem sikerülnek a manifesztációid!

Teszteld a Vonzás Törvényét Neville Goddard Létra Feladatával. Különösen szkeptikusoknak!

Legbiztosabb Vonzás Törvénye technika és hogy miért működik
 

ocsi1951

Állandó Tag
Szíriusz (magyar feliratos dokumentumfilm)

A filmtörténelem legnagyobb tömegfinanszírozású filmje feltárja a szupertitkos ismereteket a bank-olaj-hadi-titkosszolgálati ipar, a tiltott energiakinyerési és meghajtási technológiák, valamint a Földön túl élő civilizációkkal való letagadott, exopolitikai kapcsolatok közötti összefüggéseket. Ezek a titkok egész civilizációnk és mindannyiunk alapvető életminőségére és hétköznapi, családi-munkahelyi-fizikai-belső életére is tartósan és drasztikusan pusztító hatással vannak. Mindnyájunkéra. A film feltárja a megoldásokat is!


Steven Greer - Sirius film kiemelet kep 01.jpg
 

ocsi1951

Állandó Tag
Illegálisan Titkosított (Elismeretlen, 2017)

Az amerikai katonai-védelmi-hírszerzési komplexum évtizedek óta futó projektjei között léteznek legálisan titkosított és illegálisan titkosított programok, utóbbiaknak egy még inkább szűkített körét alkotják a különleges hozzáférésű el nem ismert (illegálisan titkosított) projektek (USAPs – Unacknowledged Special Access Programs).

Ezek csak azért fontosak, mert olyan, közpénzen kifizetett tudományos-technikai fejlesztéseket tartanak elzárva nemcsak az Amerikai Egyesült Államok lakossága, hanem bolygónk teljes lakossága elől, melyekkel a (profitábilis) háborúk, az éhezés, a túlnépesedés miatti erőforrás-szűkösség problémája, az egyre növekvő energiaigények problémája mind megoldhatóak lennének. Egy rendkívül szűk globális magánoligarchia érdekében úgy tartják vissza illegális eszközökkel ezeket a fejlesztési eredményeket, hogy közben azokat a társadalom által finanszírozott költségvetésből elszámoltathatóság nélkül és korlátlanul finanszírozzák.


unnamed.jpg
 

ocsi1951

Állandó Tag
Above Majestic (magyar feliratos)
Az Above Majestic minden idők egyik legnépszerűbb dokumentumfilmje. Az emberiség egyik legfontosabb titkáról szól, a titkos űrprogramokról és az ezek mögötti hálózat életünkre és világunkra gyakorolt hatásáról.

A film fejezetei sorrendben:
✔ Hadiipari komplexum
✔ Titkos társaságok
✔ A programok
✔ Adósrabszolgaság
✔ Elnyomott technológiák
✔ Egy mozgalom elindul
Részletesebb bemutatás:
A "Majestic 12" egy elit katonákból és vállalatokból álló szupertitkos csoport, ami több trillió dolláros programokat működtet, melyek keretében mérnöki visszafejtéssel sikerült földönkívüli technológiákat lemásolni, azokkal a Földön és Naprendszeren kívül titkos katonai kolóniákat létrehozni.
Ezeknek a programoknak az alábbi következményeit ismerjük:
✔ Az intelligens földönkívüli élet valósága
✔ Földönkívüli bázisok és emberi és idegen civilizációk
✔ Olyan fejlett technológiák, amelyek véget vetnének a fosszilis üzemanyagok használatának
✔ Egészségügyi technológiák, amelyek képesek minden betegséget gyógyítani
✔ Az a tény, hogy titokban az adófizetők pénzéből finanszírozzák ezeket a programokat egy szűk elit javára
✔ Az emberiség eredetének valósága
✔ Az a nagyon feltűnő és mindennapi valóság, hogy a kormányaink hazudtak nekünk, és rabszolgává tettek minket
A nézők egy igazi mély betekintést kaphatnak, és megismerhetik az emberiség eredetét, az eltitkolt technológiákat és elhazudott történelmet, eltussolásokat, összeesküvéseket, tanúvallomásokat és azokat a kutatásokat, amelyek megmagyarázzák a titkos űrprogramok működését.
Hihetetlennek hangzik a titkos űrprogramok léte? Íme öt tény:
>> A világ első, amerikai atombombáját kifejlesztő Manhattan Project 2,5 évig működött titokban (a bevetésig), 125.000 alkalmazottal, anélkül, hogy kiszivárgott volna a híre a nagyközönségnek.
>> A híres amerikai B-2 lopakodó bombázót 10 évig fejlesztették titokban, addig senki nem tudott róla.
>> Az NSA, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség 23 évig működött titokban, míg a szenátusban nyilvánosságra került a léte '75-ben. Senki nem tudott róla a világban.
>> A National Reconnaissance Office, az amerikai Nemzeti Felderítő Hivatal 25 évig működött teljes titokban, huszonöt évig senki nem tudott a létezéséről.
>> A National Geospatial-Intelligence Agency, az amerikai Nemzeti Geoinformációs/Térinformatikai Hírszerző Ügynökség a mai napig olyan közfinanszírozású, multimilliárd dolláros költségvetésű hírszerző (kémkedő) ügynökség, melynek működéséről a nyilvánosság alig bármit tud.
A fenti projektek és hivatalok titkosságának hossza és mértéke alapján miért lenne olyan meglepő, ha lennének olyan el nem ismert, titkos űrprogramok?


ABOVE MAJESTIC.png
 

ocsi1951

Állandó Tag
A Kozmikus Titok
A "Kozmikus Titok" egy újszerű dokumentumfilm, amely megkérdőjelezi a történelemkönyveket. A film a 2018-ban készült „Above Majestic” című dokumentumfilm folytatása, mely szintén David Wilcock és Corey Goode alkotása.

Bemutatásuk óta tudható, hogy a politikai háttérhatalom, a bankármaffiák, az olajipar, a szabadkőművesség, a sátánizmus mind összekapcsolódik, hogy elnyomják az igazságot, ami egy új technológiai és tudatossági szintet hozna el a jelenleg pszichés-energetikai-anyagi rabszolgaságban tartott emberiségnek.
Nem titok, hogy a földönkívüliek témájának területén sok az ellentmondás, vannak emberek, akik nem értenek egyet egymással, és olyanok, akik szenvedélyesen próbálják megnyitni az emberek elméjét a most még képtelennek tűnő lehetőségekre.
Az elmúlt évtizedben hihetetlen bepillantást kaphattunk eddig soha nem ismert információkba és azon mintákba, amelyek az emberiséget továbbra is megosztják. Egyre több kutatás és információ jelenik meg - némelyik ellenőrizhető, mások történetek és beszámolók, ahol az embereknek maguknak kell eldönteniük, hogy igazak vagy sem.
A legújabb nagy ufológiai feltáró film, a negyedik a sorban a legnagyobbak között, a "Kozmikus Titok" ismét rengeteg új információt és betekintést nyújt az emberiség eredetébe és történetébe, melyet az egyik legkelendőbb szerző és neves kutató, David Wilcock, valamint Corey Goode, a titkos űrprogram informátora készített.
A film célja egy hatalmas tudásbázis megismertetése az emberiség alternatív történetéről, amit ilyen mélységben még soha nem láthattunk korábban. Kutatókat, tudósokat, régészeket és bennfenteseket megszólaltatva a "Kozmikus Titok" megkérdőjelezi a történelemkönyvek minden oldalát és mindazt, amit eddig hittünk vagy tudtunk a valóságról.
Kik vagyunk? Miért vagyunk itt? Mi a sorsunk? Olyan kérdések, amelyek már évezredek óta foglalkoztatják az emberek gondolatait, és amelyekre még mindig nem születtek teljes és kielégítő válaszok.
Van-e a múltunknak köze a földönkívüliekhez? Egy nagyobb közösség tagjai vagyunk a galaxisunkban? Van bizonyíték a civilizációkra a Holdon, a Marson és más bolygókon? A "Kozmikus Titok" nem okoz csalódást a fenti kérdéseket illetően, hiszen érdekes bizonyítékokkal áll elő.
Miért van az, hogy az emberek most oly mélyen kérdőjelezik meg a dolgokat, hogy az élet teljesen megváltozik? Miért használják olyan gyakran a "Nagy ébredés" kifejezést? Mit jelent és mire utal? Miért tapasztal olyan sok ember hasonló "ébredést," ami arra készteti őket, hogy újragondolják az élet legmélyebb kérdéseit, köztük az olyan dolgokat, mint a földönkívüli élet és az, hogy miért vagyunk egy nagy változás közepén, amely átformálhatja egész valóságunkat.
A "Kozmikus Titok"-ban feltárul ez az elmozdulás, amely kapcsolatban áll az ősi próféciákkal, valamint az ősi kultúrák hiedelmeivel és megértésével. A film egy potenciális kozmikus eseményről beszél, amely bármit okozhat, kezdve egy hosszú sötétségtől egy póluseltolódásig, vagy valamilyen energetikai változást idéz elő, amely azonnal megváltoztatja az emberek gondolkodását.
A film a nézők számára rendkívül szükséges és fontos üzenetet fogalmaz meg. Megtudhatjuk, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy részesei legyünk ennek a váltásnak, és hogy mit tehetünk most, hogy potenciálisan elkerüljük a kataklizmikus eseményeket, hogy felébredjünk abból a kollektív álomból, amelyben nyilvánvalóan vagyunk.
Ez a film egy follow-up az Above Majestic filmhez, amit ugyanaz a szerzőpáros, David Wilcock és Corey Goode készített, amely szintén elérhető magyarul.

maxretrsdefault.jpg


 
Utoljára módosítva:
Oldal tetejére