Ezo- zene-hanganyagok önkicsomagoló RAR tömörítéssel készült anyagainak kezelése

Grentar

Állandó Tag
Az önkicsomagoló RAR technikával készült anyagok kibontása csak akkor lehetséges, ha az összes csatolás letöltésre került. A letöltött részeknek hibátlannak és egésznek kell lenniük.

Ha *crc* hibát ír a program kicsomagoláskor, akkor valami történt az érintett *.rar részlet letöltése közben. Azt javaslom ellenőrizzük le, meg van -e az összes csatolt tartalom (part01.exe-től a part**.rar-ig), és ha igen, akkor ami crc-snek lett jelölve, az töltsük le újra.

A Kicsomagolás menete!

Miután letöltöttük az összes csatolást,Ezt kell látnunk a file-listában...
- Nagyon fontos, hogy minden darab mérete megeggyezen, jelen esetben a Total Commander szerint 8 283 750 bite.
- Ettől csak az utolsó darab mérete térhet el hiszen az a maradék anyagrész.

- Amennyiben eltérő méreteket látunk akkor valami történhetett letöltés közben, ami miatt a fálj sérülhetett.
- Ilyenlor előfordulhat hogy az Ön-kicsomagoló anyag *crc* hibát jelez.

Ha mindent rendben találunk akkor nincs más dolgunk, mint kétszer kattintani, az exe fájlra.
Jelen esetben ez az [Aeoliah - He Liquid Light Of Healing -2008-.part01.exe]

Amennyiben az operációs rendszerünk engedélyt kér a futtatásra nyugodtan kattintsunk a Futtatás gombra.


A megnyíló ablakban lehetőségünk van kiválasztani a cél könyvtárat.- Amennyiben nem felel meg nekünk az alapból felkínált könyvtár a Browse gombra kattintva választhatunk másikat.
- Ha megfelel akkor az Install gombra kattintva elindíthatjuk a kicsomagolást.

A folyamatot ebben az ablakban követhetjük végig.Ha minden rendben lefutott akkor nincs is más dolgunk mint élvezzük munkánk gyümölcsét és boldogan hallgathatjuk kedvenc hanganyagunkat.

[remélem segíthettem]
 

Yolca

Állandó Tag
Szia Grentar!
Tegnap pont ezzel aproblémával szembesültem a RAR progo letöltése után. (Nem volt letöltve az összes anyag) Még egy kérdés. A total-commandert is le kell tölteni a RAR használatához? Nekem az alapból azt hiszem nincs fenn a gépemen.
Előre is kösz a választ
Szép napot
Yolca
 

nmarie

Silver Tag
Szia Grentar!
Tegnap pont ezzel aproblémával szembesültem a RAR progo letöltése után. (Nem volt letöltve az összes anyag) Még egy kérdés. A total-commandert is le kell tölteni a RAR használatához? Nekem az alapból azt hiszem nincs fenn a gépemen.
Előre is kösz a választ
Szép napot
Yolca

Nem, Total comm. nem kell hozzá, csak sokan ezt használják fájlkezelőnek, de ki-becsomagoláshoz nem kell, elég a winrar.
 

Shery

Állandó Tag
Sziasztok!
Ha esetleg valaki ide meg bekukkant, s tudna segiteni, tabra szeretnem letölteni, de nem indul rä semmi....

Elöre is köszönöm!
 

eniko63

Állandó Tag
A tablet-en fel kell toltened egy rar programot, meghozza olyan verziot, amit a tw tablet-ed is felismer. Ez tablet fuggo, ugyhogy csak amit ajanl a googleplay-ed, ami a te tablet-ed van, csak az fog mukodni. Az mar mas kerdes, hogy zz a rar verzio fel tudja-e ismerni a masik rar csomagpt (altalaban nem ismeri fel...).
En ezt ugy tudom megoldani, hogy kicsomagolom a laptopon, es emailbe atkuldom, es a tabletre mar csak a kicsomagolt file-okat teszem. Nekem semmi sem mukodott a tableten, amit rar-rar csomagoltak... na meg: az, hogy milyen rar verziot tudsz letolteni a tabletre, fugg a havidijtol is, amit fizetsz a tablet-re (egyes rar-ok, ami a tabletre valok, csak fizetesesek, vagy havidij nagysagatol fugg... en meg ezert nem fogok tobbet fizetni a tablet-re..)
 
Oldal tetejére