Ezoterika

lótuszvirág29

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép estét mindenkinek!

Próbáltam magamban elnyomni a gyerekkori élményeket, engedve a szülői nyomásnak, hogy biztos képzelődöm, fejezzem be a hisztit, azonnal oltsam le a villanyt, rosszat álmodtál..., szellemek nem léteznek!
Sajnos én az ellenkezőjét tapasztaltam, utáltam a gyerekszobámat, csak abban a helységben mindig hideg volt, anyáék plusz radiátor tagot is szereltek be, bevetettek minden létező dolgot, mindenem megvolt, mindent megkaptam, és mégis ha eljött az éjszaka, egyre elfogott a kétségbeesés.
Az első dolog úgy kezdődött, hogy az éjszaka kellős közepén egy erős kéz szorítását éreztem a bokámon, azt sem tudtam , hogy ugorjak ki az ágyból, a villanyig eljutni egy egész örökkévalóságig tartott, üvöltöttem, apukám rohant 4 helyiségen keresztül, mire odaért, én is kinyitottam a szobaajtómat ( mindig csukott ajtó mellett aludtam-nem kulcsra zárt), elmondtam, hogy mi történt, azt mondta, hogy rosszat álmodtam. Ő visszament aludni, én meg égettem a villanyt, és még ennek ellenére is úgy feküdtem az ágyon, mint akit gúzsba kötöttek. ( Tudni kell, hogy ez 11 éves koromban volt, nem sokkal azután, hogy ebbe a családi házba költöztünk.) Két háznyira a templom volt tőlünk, a temető kb. 150 m-re.
Ahogy nőttem a szobával kapcsolatos dolgok sajnos maradtak, a hideg érzet, a különös dolgok ( Kopogások, zörejek,léptek, mozgolódás).

Felnőttem viszonylag :) ( 29 év ), keresztülmentem 2 éve több családi tragédián, elvesztettem 1 év alatt 3 nagyon közeli és szeretett családtagomat : nagypapám, anyukám :-( ( 51 éves volt ), és a nagybátyám ( 58 éves).

Akartam mindig szellemet idézni gyerekkoromban, de nem mertem, mert már így is eléggé sokkolt, amik történtek velem.

De most már félretéve minden félelmemet, elhatároztam, hogy felkeresek egy halottlátót.
Látónál már voltam, de elég érdekes volt, nagyon sokat kérdezett, azt mondta, hogy a drága Mamám a köztes létben van, mert derékba tört az élete a hirtelen jött betegsége miatt, és azokkal a lelkekkel van együtt, akik majd a családunkba leszületnek.
Utalt arra, hogy a kislányom kristálygyermek, és ő az angyalok közül jött , hogy nekem segítsen.
Ha tudtok Magyarországon Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Nyíregyháza és környékén megbízható halottlátót, azt nagyon kérem írja meg!

Olvastam a Bujka Antalt, a halottlátót, nekem hitelesnek tűnik, de olyan messze nem mennék, ha a környékemen is van .

Szép álmokat mindenkinek!
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Sziasztok, most értem haza Erdélyből, és mindenkit szeretettel üdvözlök.
Bujka Antal budapesten lakik a 15. kerületben palotán.
és akkor egy érdekes régebbi irásom ebben a témakörben:
Szellemidézés veszélyei.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>​
<o:p> </o:p>
A fizikai testünkben csak egy rövid ideig tartózkodunk, míg életfeladatunkat elvégezzük, és utána, - a földi halálunk után - visszatérünk a szellemi testbe. Ezt sokan felismerik, de vannak, akik tagadják, hangoztatva az anyagi világ szépségeit és örökkévalóságát.
A szellemvilág alsó szférái nagy részben hasonló felépítésűek, mint a földi világ.
Hermész Triszmegisztosz nagyon szépen megfogalmazta:
„Való igaz, nem kétséges és bizonyos: ami lenn van, egy és ugyanaz, mint ami fenn van, egy és ugyanaz, mint ami lenn van.”.
A szellemvilág közléseiből kiderül, hogy a „mennyei szférákban” az azonosak vannak együtt, ellentétben a földi világgal, ahol minden típusú ember (szellem) megtalálható feladataik és fejlődésük érdekében. Létezik azonban a szellemvilágnak egy különleges része, amit „köztes létnek”, „szürke zónának” is említenek. Ez a terület azoknak szellemeknek a gyülekező helye, akik nem mentek tovább a felsőbb, tisztább szférákba, hanem valamilyen oknál fogva itt maradtak a fizikai világhoz közel. Ezek nagy része tudatlanságból, vagy szenvedélybetegségtől gyötörve, kíváncsiságból, anyagi vagyonuktól történő függés miatt nem mentek tovább, így ezen a területen mindenféle típusú szellem megtalálható, akik valamilyen szinten hatással tudnak lenni fizikai testben lévő társaikra.
Egyszerű példa: egy alkoholtól függő szellem a fizikai testben lévő társát sugallatokkal gondolati úton további ivásra ösztökéli, majd amikor az szinte az ájulásig issza magát, akkor belép a testébe, és folytatja a dorbézolást, kihasználva azt a kis időt, míg újra birtokolhat egy testet. Ilyenkor reggel, amikor magához tér az ember azt hallja a barátaitól, vagy családtagjaitól:
„nem tudom mi történt veled tegnap, mintha kicseréltek volna, olyan más ember voltál”, és közben valóban egy más ember volt a testben! Rosszabbik esetben megerőszakol egy nőt, gyilkosságot követ el, vagy valami hasonló megváltozhatatlan cselekedetet.
<o:p> </o:p>
Ezek a szellemek, melyek a mi síkunkon tartózkodnak sok esetben jeleznek nekünk, sokszor gondot és problémát okoznak. Általában csak akkor tudnak megszállni minket, ha gondolati úton, vagy cselekedeteinkkel magunkhoz vonzzuk, behívjuk őket. Ha tisztán élünk, akkor ilyen veszély nem fenyeget minket, ekkor a jó szellemek segítségére lehet számítani, mert közösen dolgozunk velük, csak nem veszzük sokszor ezt észre.
<o:p> </o:p>
Vannak azonban nagyon veszélyes találkozási pontok, és ilyen a szellemidézés. Amikor felelőtlenül behívjuk őket kíváncsiságból, akkor nem is gondoljuk, hogy mekkora baj származhat belőle. Ebben az esetben megnyitunk egy kaput a két világ között, ahol egy idézéskor több ezer szellem is jelen van, és várja a lehetőséget, hogy megnyilvánuljon. Komoly előkészület és védelem kell egy ilyen szellemidézéshez, de nagy részében felesleges, mert a meghalt szeretettünket megzavarhatjuk szellemi munkájában, főleg ha friss a gyász, és még neki is most kell beilleszkednie szellemi lakóhelyére. Ráadásul az sem biztos, hogy idézéskor az a szellem jelenik meg akit megidéztünk, hanem egy másik, aki a nekünk fontos információkat „lehívja”, és azzal téveszt meg minket. Ilyen idézéskor, ha valaki nincs védelem alatt (és miért lenne, ha felelőtlenül, érdeklődésből kísérletezünk vele) könnyen összeszedhet egy – két megszálló szellemet, akik megkeserítik földi életét, de sok esetben a halálát is okozhatják.
A megszálló szellem nincs tekintettel a megszállt testre, ha a halálát okozza annak, akkor vígan elmegy, és keress magának egy másik testet, és könnyen talál, mert mindig van olyan, aki behívja.
Egy alkoholistát megszálló szellem képes a testet halálra itatni, majd utána vígan odébbáll, keresve a következő áldozatát. A Bibliában is találunk a megszállottságra bőven példát, és intelmeket is az elkerülésére.
<o:p> </o:p>
A barátommal történt meg a következő eset:
A felesége a barátnőivel kitalálták, hogy szellemet idéznek, mert olyan „érdekes” dolognak tartották. Vettek táblát, és nekiálltak idézni, minden tudás, védelem nélkül, előszedve mindazt, amit hallottak róla.
Mi lett az eredmény: elkezdett működni, de olyan negatív energiákat tapasztaltak meg, hogy hamar abbahagyták, és mindenki hazament, megfogadva, hogy többet nem kísérleteznek.
A barátom felesége viszont összeszedte egy öngyilkos ember szellemét, aki megszállta őt, majd három hónapos munka után átvette az irányítást teljesen a fizikai test felett (ennek külső megszállottsági nyomai is voltak!), majd a hölgyet öngyilkosságra kényszeríttette, aki látványosan, megrendezve a halálát, kiugrott lakótelepi lakásuk emeleti ablakából!
A pontos történetet úgy tudtam végig követni, hogy a barátomat nagyon megviselte az eset, és a kérésére elmentem vele egy beavatott halottidézőhöz, ahol megfelelő védelem alatt megtudtuk a pontos történéseket. A felesége ugyan már nagyon megbánta, de sajnos késő volt, megkérte a férjét, hogy vigyázzon a gyermekükre, őt ne keresse, mert úgyis találkozni fognak és elment.
Nagyon szép és kerek lenne a történet, ha itt véget érne, de nem így történt!
<o:p> </o:p>
Kedves barátom a halottidézőnél kedvet kapott a másik világgal történő kapcsolatfelvételre, több alkalommal visszament beszélni a halott feleségével, pedig az megkérte őt, hogy ne zaklassa!
Később a saját elmondása szerint otthon is megpróbált kapcsolatot teremteni vele, de nem sikerült, bár érdekes dolgok történtek a közelében. Nem láttam már régóta, és most újra találkoztam vele, és megállapítható volt nála a megszállottság ténye, ha nem is olyan erős intenzitással, mint a feleségénél.
Minden lehetőséget megkapott, hogy ne essen ugyanabba a hibába, és mégis belesétált a csapdába!
<o:p> </o:p>
Fizikai testünk halála után visszatérünk szellemi életünkbe, ahol idő nincs, csak „állapot”, és jókat fogunk majd nevetni utólag az egészen, amikor találkozunk halottnak hitt szeretetteinkkel, barátainkkal, rokonainkkal.
Szeretetteink soha nem halnak meg, csak mi veszítjük el azt a képességünket, hogy halljuk és lássuk őket! Megfelelő tudatszint emeléssel újra tudjuk hallani és látni őket, és ilyen például egy meditáció is!
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
 

lótuszvirág29

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon tanulságos István az, amit leírtál, mégis én ki fogom próbálni a halottlátót, két éve készülök, és rengeteg kérdés van, ami miatt nem tudok belenyugodni makkegészséges, példaértékű életvezetést folytató Anyukám halálába.
Az a baj, hogy én görcsösen ragaszkodok most is hozzá, nem tudom elfogadni a megváltoztathatatlant. Meditációt nem rég kezdtem, még nagyon gyerekcipőben járok ez ügyben, a Rajinder- féle meditációs elveket követem.

További szép napot mindenkinek!
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Szia!

A halottlátot ki lehet próbálni, ezért is javaslok beavatott halottlátot, az otthoni szellemidézéstől óvok mindenkit!
Két ember kell egy ilyen halottlátáshoz, sokszor mentem segiteni, és sok érdekesség történt, főleg amikor a rég elvesztett szeretettel kapcsolatba kerültek!

szeretettel:

István
 

lótuszvirág29

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!

A halottlátot ki lehet próbálni, ezért is javaslok beavatott halottlátot, az otthoni szellemidézéstől óvok mindenkit!
Két ember kell egy ilyen halottlátáshoz, sokszor mentem segiteni, és sok érdekesség történt, főleg amikor a rég elvesztett szeretettel kapcsolatba kerültek!

szeretettel:

István


Helló István!

Én is úgy gondolom,hogy a Bujka Antal egy számomra hiteles halottlátó, Anya halála után valahogy ráakadtam a honlapjára, és cikkekre, ez már 2 éve volt. Itt nálad is olvastam róla.
Ha budapesti lennék, nem is kérdés, már régen felkerestem volna.

Amúgy csak mellékesen: a nyíregyházi úgy tudom, hogy segítő nélkül tevékenykedik, akitől kaptam a címet, nem említette, hogy lett volna ilyen.

Annak viszont semmi értelme nem lenne, hogy valótlan, vagy hamis információk birtokába jussak.:!:

Köszönöm szépen a gyors válaszod!
 

JADYN

Új tag
Örömmel tölt el az Ön gyógynövény ismerete . Én 44 éves vagyok és kiskorom óta fogyasztom a gyógyteákat.Mindennapos használatra is azt főzöm a családomnak.
 

Anarone

Állandó Tag
Állandó Tag
Kérés

Sziasztok!

Meg szeretném kérdezni, hogy melyikőtöknek van meg Carl Rogerstől a Valakivé válni c. könyv?

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel:
Anarone:p
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
<style></style>Magnéziummal megelőzhető a cukorbetegség

Elegendő magnézium fogyasztása segíthet megelőzni a cukorbetegség kialakulását - vélik amerikai kutatók.
Az Észak-Karolinai Egyetem szakemberei új kutatásukban rámutatnak arra, hogy mintegy felével csökkenhet a cukorbetegség kialakulásának kockázata azoknál az embereknél, akiknek bőséges mennyiségben jut be magnézium szervezetükbe akár mindennapi ételeiken keresztül, akár vitamin kiegészítőként. A kutatási eredmény részben magyarázatot adhat arra, hogy a magnéziumban gazdag teljes őrlésű gabona fogyasztását miért hozzák összefüggésbe az alacsonyabb cukorbetegségi rizikóval.
A kutatók 4497 férfit és nő esetében vizsgálták a magnézium bevitelét és a cukorbetegség kockázatát. Kutatásuk kezdetén a vizsgált alanyok 18-30 évesek voltak, a 20 évig tartó megfigyelési periódus végére 330-an lettek cukorbetegek. A szakemberek megállapították, hogy 47 százalékkal csökkent a cukorbetegség kialakulásának kockázata azoknál az egyéneknél, akinek szervezete 200 milligramm magnéziumhoz jutott minden egyes ezer kalória elfogyasztásakor, azokhoz képest, akiknek a szervezetébe kevesebb mint 100 milligramm magnézium került 1000 kalória bevitelével.
A kutatók arra is felfigyeltek, hogy ahogy nőtt a magnézium-bevitel, úgy csökkent a gyulladás számos markerjének a szintje, illetve a vércukorszintet szabályozó inzulin hormon hatásaival szembeni ellenállás. Mint megállapították, a vérben lévő magasabb magnéziumszint az inzulinrezisztencia alacsonyabb szintjével áll kapcsolatban.


"A magnézium bevitelének növelése fontos lehet az inzulinérzékenység javítása, a gyulladáscsökkenés és a cukorbetegség kockázatának mérséklése szempontjából" - magyarázta Ka He, a kutatás egyik szerzője. A Diabetes Care szaklapban megjelent tanulmányukban a szakemberek ugyanakkor hangsúlyozzák: további nagyszabású klinikai vizsgálatokra van szükség ahhoz, hogy ezt az okozati összefüggést egyértelműen kimutathassák.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10"><link rel="File-List" href="file:///F:%5CDOCUME%7E1%5CKARSAY%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> Hatékonyabbá teszi a fogyókúrát a csípős paprika

Elősegíti a fogyást, így csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek és a diabétesz kialakulásának esélyét a csípős paprikában lévő kapszaicin nevű anyag - bizonyították be dél-koreai kutatók.
A dél-korai Dague Egyetem kutatócsoportja eddig csak patkányokon tesztelte a kapszaicint, de a közeljövőben az emberi szervezetre gyakorolt hatását is szeretnék alaposabban vizsgálni.

Azt azonban már a laboratóriumi vizsgálatok is bebizonyították, hogy a csípős paprikában lévő alkaloid csökkenti a zsírszövetek mennyiségét és a vérzsírszintet, ezzel pedig elősegíti a fogyást: a kapszaicint is tartalmazó étrendre fogott patkányok testsúlyuk nyolc százalékát adták le.

A kapszaicint jelenleg is használják orvosi célokra, enyhíti ugyanis a hátfájást, csillapítja a fejfájást, a lázat és a reumás ízületi gyulladások kellemetlen tüneteit, valamint serkenti a keringést. Egyes orvosok szerint ezen kívül védi az emberi szervezetet a gyomor- és a patkóbélfekélytől is.
 

dinitrous

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Előfordult már valakivel olyasmi, hogy egy teljesen hétköznapi pillanatban a "semmiből" hirtelen ánizs, vagy menta illatot érzett?
Ha igen, kérlek segítsetek nekem, hogy mit jelenthet.

Köszönöm nektek!:smile:
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> Kúra fokhagymával és citrommal


Mészleválás - Szívműtét elmaradhat



Ha az agyi erek, vagy a szívkoszorú erek beszűkűltek, vagy elmeszesedtek, igyunk naponta egy kupicányi kivonatot a következő vegyülékből:


30 gerezd fokhagyma,
5 természetes – nem permetezett citrom

Elkészítése: a fokhagymát lehéjazzuk, aprítjuk. A citromot, héjával együtt apróra vágjuk, mixerben összeelegyítjük, és
1 liter vízel a főzőlapra helyezzük. De csak az első buggyanásig hagyjuk a tűzhelyen! Ezután leszürjük és üvegbe öntjük, hűvös helyen tároljuk /hűtőszekrény/.

A napi kupica likőr akár főétkezés előtt, akár főétkezés után fogyasztható. A gyógymód kipróbálói állítják, hogy már 3 heti alkalmazás után érezhető az egész testnek fiatalos regenerálódása. Meszesedések és ezek mellékhatásai, pl. látásnál, hallásnál csökkennek, és lassan elmúlnak.

A háromheti kúra után 8 nap szünetet tartunk, majd megismételjük. Ezután általános eredmény áll be. Ezt az olcsó ártalommentes, és gyógyhatású kúrát ajánlatos minden évben megismételni.

A fokhagyma kellemetlen szagát senki nem érzi. A fokhagyma és a citrom hatása teljes mértékben érvényesül. A meszesedés miatt szenvedő emberek ismét nyugodtan tudnak aludni. A mész feloldódott.

/Egy asszony esetében a tervezett szívműtét elmaradt, mert a vérzsíradék és a mész lemosódott. A fogazat romlásánál is jól bevált a fokhagyma gyógyhatása./
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Vallás, filozófia, szellemtan
ezt miért az ezoterika topicba konyha- egészség vs olvasmányok topic ok vannak ... szabad asszociációs játékot csinálsz a topicból :(

te sem örülnél ha a patikába téglát cementet tennének be .. csak mert elfér
tele van veled a topic és a saját vélemény ? bocs- ha érted-Érted
 

Rossi-46

Új tag
Szeretem, hogy mindenki okos és mindenki mindent tud. Valójában senkinek semmit nem tud!

A mai világban egészségesen élni, egészségesnek lenni az már luxus!!!
 

zsofec007

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon érdekes és hasznos gondolatok! Rajtunk múlik, hogy mit döntünk! Nem a körülmények hibásak, hanem a hozzáállásunk a körülményekhez! Köszönöm ezeket a értékes gondolatokat!
 
Oldal tetejére